Devlette dediğiniz gibi oluyor, özellerin de bir kısmı dediğiniz gibi bir kısmında ise her doktor kendi hastasına giriyor. Sormanız lazım. Ama son zamanlarda şunu duyuyorum. Devlet hastanesinde de sizi takip eden doktora belli bir ücret ödenirse doğumunuza o giriyormuş. Ne kadar doğru bilmem
Kizlar dogumlar yaklastikca heyecan korku basladi.rabbim yardimcimiz olsun .biz tam isme karar veremedik eşim illaki aybüke olsun diyor atik mecbur kabul ettim bende yanina uygun bi isim koymak istiyorum fikriniz varmi
Özele mi gidiyorsun? Özelle zaten bir ton para ödüyoruz birde başka doktor mu gelicek Benim gittiğim doktorun özel muayenesi var anlaşmalı olduğu hastanede yapacaz doğumu ve gece kaç olursa olsun kendi gelip yaptıracak
Özele mi gidiyorsun? Özelle zaten bir ton para ödüyoruz birde başka doktor mu gelicek Benim gittiğim doktorun özel muayenesi var anlaşmalı olduğu hastanede yapacaz doğumu ve gece kaç olursa olsun kendi gelip yaptıracak
Özel canm İstanbul Medipol Esenler üniversite hastanesi. Doğum iki milyar bide doktor gelcek diye gece bı milyar galiba . Ama doktor gündüz olur merak etme dio
Devlette nobetci kimse o yapar. Ben ozel hastaneye gidiyorum. Saat kac olursa olsun doktorumu arayacagim o gelecek. Zaten her muayene sonrasinda suyun gelir kanaman olur veya bebegin hareketini hissetmezsen beni ara diyo.
Selam kızlar bizde kontrolümüzü oldu 34+1 2700 gr olmuş kuzum başı aşağıda doktor normal doğum düşünüyorum dedi babamıza benziyor elma yanak. Yalnız suyum fazlaymış takıp edilicek. Açlık şekeri baktıralim dedi. Şekerle ilgili bi belirti hıc yaşamıyorum benim gibi suyu fazla olan veya duyan var mı? Nst ye de 36. Haftada alacakmış
Canım benimde suyum fazlaydı ama şuan düzene girdi çok şükür diyete girdim ben o zaman bebeğimin kilosu iyidi diyet yapınca suyu düştü ama bebeğimde kilo alımı yavaşladı geriye düştü. Ben dondurma karpuz tatlıyı kestim ve hamur işi ekmek yemedim 15 gün sonra kontrole gittim düzeldiğini söyledi doktorum şuan çok şükür problem yok
Kızlar selam bayadr yoktum. 34+3 yetim iki gündür kusma var ya aynı saatlerde birden geliyo basladaki gbi kokuyla fln değil birden başka yaşayan var mı?
Kızlar selam bayadr yoktum. 34+3 yetim iki gündür kusma var ya aynı saatlerde birden geliyo basladaki gbi kokuyla fln değil birden başka yaşayan var mı?
Selam cnm. Benim de son günlerde çok ciddi bulantım oluyor sanki ilk aylar gibi. Dün doktora gittim ama sormayı unuttum. Doğumu konuşunca heycandan aklımdan çıktı. Hafif şeyler yemeye çalışıyorum hatta normalden az yiyorum diyebilirim çünkü midem hiç biseyi hazmetmiyor artk. Rennie duo şurup veya tablet kullanıyorum. Mide yanmam çok . Kusma için doktora danışmak gerekbilir. Bilemedim bu zamanlar kusma normal sayiliyor mu.
Ben devlette doğum yapıcam Allah nasip ederse. Ebeyle görüştüğümde bana eğer doğum normalden sezaryene dönerse ve mesai saatleri içinde değilsek doktorunuzu arıyoruz dedi. Çünkü benim gittiğim hastanede nöbetçi kadın doğum uzmanı yok o yüzden çağırıyorlar ama eğer nöbetçi olan bir hastane olsaydı cagirmazdilar
Özel canm İstanbul Medipol Esenler üniversite hastanesi. Doğum iki milyar bide doktor gelcek diye gece bı milyar galiba . Ama doktor gündüz olur merak etme dio
Geceyle gündüzün ayrımı mı oluyormuş Iyı tembihliyelim bari bebeklerimizi gündüz doğsunlar Benim gece gündüz ayrımı yok normal da olsa sezeryanda olsa 2500 lira
Devlette nobetci kimse o yapar. Ben ozel hastaneye gidiyorum. Saat kac olursa olsun doktorumu arayacagim o gelecek. Zaten her muayene sonrasinda suyun gelir kanaman olur veya bebegin hareketini hissetmezsen beni ara diyo.
Doktor sana tam olarak ne dedim canim. Eger kesin sezeryan olacaksan haftana takilma benimde 38+0 da alacak. Gelişimi tamamlanmis ve 9 aylik oluyor.