2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O cesaret bana gelmemişti umarım bu sefer gelir cesaret

Doktor 2 hafta daha bekliyelim dönmezse sezeryana alalım dedi 30 eylül diye konuştuk sezeryan için o zaman da tam 39+3 olucak
normal dogum istiyorsan bence bekle cunku dogum sancisi başlayınca dönen bebeklerde varmis. hatta gecen bi yakınım anlattı sancısıyla gitmiş ebe bakinca bebek ters ameliyat hazırlıkları yapılsın demis. doktor gelmis bi bakalm tekrar belki dönmüştür demis . bakmış ve bebek dogum pozisyonu almis ve açılması da cok guzelmis normal doğurmuş.

Siz dogurunca biz daha cok heyecanlanicaz en son sira bizde ayyy
ay hic sorma kizimda ekim ayının 1inde yapmistm.dogumu gene ekim grubun daydm kk de. o zaman en basta dogum yapanlar meme süt konusuyordu ekim sonu dogumu olanlar hala sanci hastane konularinda :) tabi hep burda konusunca doguramadm hala diye strese girenler de vardi biz de oyle oluruz kesin millet doğurdukça bn ne zaman doğurcamdiye sayıklar dururum artik

Ay tansiyonum 8,5-4,5 leyla gibiyim sabahtan beri nasıl çıkıcak bu, az tuzlu ayran içtim ayaklarımı diktim yattım yok elim ayağım benim değilmiş gibi var mı fikri olan
dun bende aynıydım uyuyana kadr da geçmedi yani bi yakana yapışırsa bırakmıyor resmen . ama ac kalma.kesinlikle yemeğini duzenli ye ayran iç tuzlu ve yat düşersin faln Allah korusun.

Ay tansiyonum 8,5-4,5 leyla gibiyim sabahtan beri nasıl çıkıcak bu, az tuzlu ayran içtim ayaklarımı diktim yattım yok elim ayağım benim değilmiş gibi var mı fikri olan
Canım bende de ara ara oluyo benim normal tansiyonum 9-5 o yüzden biraz düşünce hemen kötü oluyorum. O zaman önce pozisyon değiştiriyorum kesinlikle sırt üstü uzanıyorum çünkü artık bebekler ağır damarlarima yaptığı baskıyı hissediyorum . Koltuğa uzanıp yan şekilde ayaklarımı kaldırıyorum , kesinlikle aç kalmamaya çalışıyorum, hava çok sicaksa tuzlu ayran içiyorum ve ayaklarima sizlerden itibaren soğuk su tutuyorum. Bunlara rağmen zaman zaman aniden düşüyo bebeğin içerde duruşu yüzünden de baskı olabiliyomus ayrıca ben demir tedavisi görmeden önce bunu çok fazla yasiyodum ama tedaviden sonra oldukça seyrek oluyo

Bana kahve iç diyen olmadi. Bilmiodum o zaman ama baş ağrısı olmadı bende. Ameliyat esnasında başını çok oynatmamak lazımmış. Bel ağrısı kalmadı ama sadece iğne yapılan noktanin ellenmesinden hislanmiyorum pisikolojik galiba. Bı sıkıntı olmadı yani

Teşekkür
Teşekkür ederim canım bende biraz dikkat edeyim

Ben iğne acısını hiç duymadım. Ama ben dogumhaneden alındım ameliyata çok yüksek sancım vardi igneyi zerre duymadım hatta iğne yaptılar beni yatirirken gogsumden aşağı bı sıcaklık geldi soba gibi ısındı vücudum bı anda sancım uçtu o kadar iyi geldiki anestezi uzmanina nerdeydin sen dedim ve en guzel an bebeğin ilk ağlaması ni duymak. Doktorun hemsirelerin sevinc dolu cümleleri sanki ilk defa bı bebegin doğumuna şahit olmuş gibi herkes çok mutlu oldu bebeğim doğunca. Çok agliyodu sol yanağıma getirdiler üç kere öptüm o anda sustu. Bu anı defalarca yazdım ama hiç bıkmadan tekrar tekrar yazabilirm her anlatisimda o anı tekrar yasiyorum . Bebeğim ben öpünce sustugu an dedimki işte benim bebeğim ben onun annesiyim beni taniyor. Bende sakinlesiyor. Muazzam bı duygu. İnşallah çok yakında tekrar yasicaz. Rabbim tüm bebek isteyen maddi manevi anne baba olma kabiliyete olan herkese evlat nasip etsin.

Yaa işte genel anestezi de o anı yaşıyamıyorsun. Ben odaya geldim bebeğimi o an görebildim. Ki kucağıma falan alamadım o an yanıma yatırıp tuttular. Benim mi diye epey izledim. Annesi olduğumu emzirince hissettim

Benim de normal de biraz düşüktür senin dediğin gibi bu kadar düşmesi çarptı bi tuhaf oldum anca kendime geliyorum işte falan olmasa bari kan değerlerime falan da üç gün oldu yaptıralı yorgun da değildim belki de bebiş bastı bi yerlere hayırlısı

Genel anestezi çok gözümü korkutuyor beni daha acılı geliyo. Spinalde sekiz saat pamuk gibi oluyo insan

dun bende aynıydım uyuyana kadr da geçmedi yani bi yakana yapışırsa bırakmıyor resmen . ama ac kalma.kesinlikle yemeğini duzenli ye ayran iç tuzlu ve yat düşersin faln Allah korusun.
Allah korusun inşallah düşme falan olmaz bir buçuk hafta kaldı izne çıkmama inşallah dayanırım yani

Aynen zaman durdu sanki Rabbimin gücüne gitmesin çok sıkıldım son zamanlar bian önce kavusacagimiz gün gelsin istiyorum bende. Genel anestezi mi düşünüyor sun spinal mi
Ben her anına şahitlik etmek istiyorum o yüzden spinal olsun Yaaa sıkılmakta değil merak heyecan o kokuyu içimize çekmek istiyoruz Aslında bir yandan da doğunca karnımızda hareket etmiyecekler bir yandan da o burukluk var biraz

Kızlar temizlik yaptım ve aşırı yoruldum.Sırtım ve belim cok ağrıyor.Bi ben mi böyleyim yoksa herkes çok yoruluyor mu artık?
Iyi haber yarın bebeğimi gorucem insallah
Bende bugün biraz iş yaptım evi süpürdüm banyoyu temizledim yemek bulaşık çamaşır. Canm çıktı ben biraz iş yapsam gece çok sırt ve bel ağrısı oluyo. Bide bebek daha fazla baskı yapio aşağı yürümek hada zor oluo. Yarın bebisten haberler getirirsin bize bu ara kontrol ler sıklaştı hepimizin. Heycan dorukta.

Kızlar temizlik yaptım ve aşırı yoruldum.Sırtım ve belim cok ağrıyor.Bi ben mi böyleyim yoksa herkes çok yoruluyor mu artık?
Iyi haber yarın bebeğimi gorucem insallah
Evet ben de cok hizli yoruluyorum, benim ikiz ya bir de iyice kocamanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…