2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim kusmam bulantım hiç geçmedi. Ama 30 lq 33 arası sanki ilk günlerdeki gibi arttı. Eger tansiyonun normalse bunun sebebi bebegin iyice yuları cıkıp mideye yer bırakmaması. Azda yesen dünyayı yemiş gibü olup atıyor mide. Normal ekmek yerine tam tahıllı tüket. Gaz yapacak yiyecekler yeme gerekirse yumurtayla tüm günü geçir en kolay onu hazmediyor

Sezeryan istemiyorum ama bebek ters olduğu için galiba mecburen sezeryan olucak 36+0 da 2550 gr dı 39+3 olursa doğum 3000 ni geçer mi kilosu acaba
Şimdi hızla kilo alma zamanları, 3 kiloyu bulur bence, ki olmasa da gelişimini tamamlamış olur, doğunca da hızla kilo alır korkma canım

Tansiyonm normal. Hazır yicek içecek zaten hiç tüketmiyorum şu ara . Evde kendi yaptığım baharatsiz acısız hafif yemekler bile sonrasında perişan ediyor beni. Kızartma da hiç iyi gelmiyor. Bu ara yumurtadan çok tiksindim ama sabah haşlama yumurta yiyorum ekmek canm hiç istemio. Bebek kilo alsın diye muz süt bal tüketiyorum sevmesemde bebiş için

Hamilelikte bali onermiyorlar ama arastir istersen.

Az kaldı canım cok az sonra istediğini ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…