Bende bugün biraz iş yaptım evi süpürdüm banyoyu temizledim yemek bulaşık çamaşır. Canm çıktı ben biraz iş yapsam gece çok sırt ve bel ağrısı oluyo. Bide bebek daha fazla baskı yapio aşağı yürümek hada zor oluo. Yarın bebisten haberler getirirsin bizebu ara kontrol ler sıklaştı hepimizin. Heycan dorukta.
Evet ben de cok hizli yoruluyorum, benim ikiz ya bir de iyice kocamanim
Bende öyleyim. Bugün buzdolabının temizledim, mutfağı sil süpür, sağ tarafım acayip acıyor şu anda. Böbreğime doğru bir sancı var. İki büklüm oldumKızlar temizlik yaptım ve aşırı yoruldum.Sırtım ve belim cok ağrıyor.Bi ben mi böyleyim yoksa herkes çok yoruluyor mu artık?
Iyi haber yarın bebeğimi gorucem insallah
Bende öyleyim. Bugün buzdolabının temizledim, mutfağı sil süpür, sağ tarafım acayip acıyor şu anda. Böbreğime doğru bir sancı var. İki büklüm oldum
Bir ay çok uzun gelio ya benm bı haftaya düştü1 ay oldu görmüyorum hem nasıl heyecan bir bilsennaynı işte benimde ağrılar ve aşağı baskı. Temizlik üstüne zor yemek yaptım nefes alamıyorum sanki bayılacağım yorgunluktan
Dört aylıkken galiba banyoyu temizledim eğil doğrul beni bı sancı tuttu şah bobregim tarafı. Bı hafta çektim böbrek ultrasonu idrar tahlili yapıldı temiz çıkınca doktor ya usutmussun ya ters hareket yapmışsın dedi. Sende yormussun kendini dinlenince geçer inşallahBende öyleyim. Bugün buzdolabının temizledim, mutfağı sil süpür, sağ tarafım acayip acıyor şu anda. Böbreğime doğru bir sancı var. İki büklüm oldum
Dikapaklarından aşağısını bol soğuk suyla yukayıp sonrasında ayaklarına yukarı dikip yat, bebde çok işe yarıyorAy tansiyonum 8,5-4,5 leyla gibiyim sabahtan beri nasıl çıkıcak bu, az tuzlu ayran içtim ayaklarımı diktim yattım yok elim ayağım benim değilmiş gibi var mı fikri olan
Elleri kolları hiç bi yerleri durmuyo ki . imkansız ama bazen mesanemi avucuna alıp sıkıp bıraktığını düşünüyorumBenim de normal de biraz düşüktür senin dediğin gibi bu kadar düşmesi çarptı bi tuhaf oldum anca kendime geliyorum işte falan olmasa barikan değerlerime falan da üç gün oldu yaptıralı yorgun da değildim belki de bebiş bastı bi yerlere hayırlısı
Bende ilk genel olmustum bunda spinal istiyorum ama çok korkuyorumİlk sezeryanı belden uyuşturma ile olan var mı. Genel anestezi oldun ilkinde bunda spinal istiyorum ama o an korkarsam diye çekiniyorum da.
Kızlar yarın aile hekimi doğumdan önce son kez kan tahlili için çağırdı, aç olmana gerek yok mu dedi var mı dedi hatırlayamıyorum, bundan önceki kan tahlillerimi nasıl verdim hatırlamıyorum uçtu gitti aklım ya, ne yapsam ki
Ac gitmek gerekiyor yani bana oyle yazmislar takibe hep ac gidiyorum.Kızlar yarın aile hekimi doğumdan önce son kez kan tahlili için çağırdı, aç olmana gerek yok mu dedi var mı dedi hatırlayamıyorum, bundan önceki kan tahlillerimi nasıl verdim hatırlamıyorum uçtu gitti aklım ya, ne yapsam ki
İlk doğumda bebek ters falanmıydı? Hani sancı neden beklenmeden doğuma alındın merak ettimYok canim doğum sancisi olmamıştı bende hic, tarih belirleyip öyle alinmisti
Aaaa desene aynı gün alıcaz kucağımıza inşallah yavrularımızıBana da 30 eylul tarihini verdi doktorum sezeryan için:)
Canım zaten erken alınmıyacak bebek 39+3te o zamana kadar sancının olması lazım son ana kadar bizde bekliyecez ama dönmezse de yapacak birşey yok doktorum gece acil ameliyat okursa kan bulmakta sıkıntı yaşaya biliriz diye çok geciktirme taraftarı değilnormal dogum istiyorsan bence bekle cunku dogum sancisi başlayınca dönen bebeklerde varmis. hatta gecen bi yakınım anlattı sancısıyla gitmiş ebe bakinca bebek ters ameliyat hazırlıkları yapılsın demis. doktor gelmis bi bakalm tekrar belki dönmüştür demis . bakmış ve bebek dogum pozisyonu almis ve açılması da cok guzelmis normal doğurmuş.
Haftasi gayet iyi seni rahatsiz eden neDoktor 2 hafta daha bekliyelim dönmezse sezeryana alalım dedi 30 eylül diye konuştuk sezeryan için o zaman da tam 39+3 olucak
Bence bu kadar kiloya takılma. Sağlıklı olsun onemli olan o. Zaten 2500 üzeri iyi der doktorlar. Ve 1 haftada kendilerini toparliyor. Kilolu olup rahatsiz olmasi daha kotu.4 te gözüm yoksadece 3 geçsin yeter zayıf bebeklerin direnci daha fazla olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Canim ben spinal oldum. Hic korkma cok rahat geçiyor. Aklina bile gelmez dogum aninda birsey. Sanırım igne vuruyorlar yoksa ben bu kadar rahat olmazdim.İlk sezeryanı belden uyuşturma ile olan var mı. Genel anestezi oldun ilkinde bunda spinal istiyorum ama o an korkarsam diye çekiniyorum da.
Sancıya kendini şartlama. Ben sifir sancı ile doguma girdim. Doğum sancısı ne bilmiyorumCanım zaten erken alınmıyacak bebek 39+3te o zamana kadar sancının olması lazım son ana kadar bizde bekliyecez ama dönmezse de yapacak birşey yok doktorum gece acil ameliyat okursa kan bulmakta sıkıntı yaşaya biliriz diye çok geciktirme taraftarı değil
Ben ilkinde epidural sezaryan oldum o da çok rahattı. Ne agrım sızım ne bel ya da baş ağrısı olmadı. Kum torbası koymadılar, 2 saat sonra yürüttüler bir daha da sürekli yatmadım. Yapıştırma yapıldı hıc dikiş izi yok. 1 hafta sonra Dr oraya yapıstırılan bantı cukarmıstı o kadar... Şimdi spinal olacak drum öyle dedi. Bizim bebeğin maşallahı var Dr 4 e yakın olursa riske atmam dedi. Zaten ben de artık stres yaşamak istemiyorum... Ben aynı yerden mi kesecek onu soracağım bır de yapustırma mı olacak, dikiş mi olacak onu da soracağım. Burda kum torbası var. Mumya gıbı 2 saat yatmak sıkacak. İlk bebegıme odaya getirince hemen geceligi mı giydirdiler bezı taktılar. Yatakta istedıgım gıbı hareket ediyordum.. Bir de epıduralda sadece karnım uyustu bacagım ayaklarımı hissediyordum... Hastaneye gidince anestezi druyla görusecegım.. İçeri kordon kanı alacak kişi de girecek.. Bu ara bebek kacırma haberı cok, burada cok korktum burada erkek cocuk aşırı kıymetli. Doguma mutlaka bırını de sokmam lazım. Iyıce tırstım haberlerdenGenel anestezi çok gözümü korkutuyor beni daha acılı geliyo. Spinalde sekiz saat pamuk gibi oluyo insan
Anladım canm beklesem mi acaba dedigin icn ve sezaryen istemiyorum aslinda dedigin icin oyle söyledim ben yoksa erken demedim yani 39+lar gayet iyi bi hafta dogum icin :)Canım zaten erken alınmıyacak bebek 39+3te o zamana kadar sancının olması lazım son ana kadar bizde bekliyecez ama dönmezse de yapacak birşey yok doktorum gece acil ameliyat okursa kan bulmakta sıkıntı yaşaya biliriz diye çok geciktirme taraftarı değil
Aslında benim psikolojimi bozdular etrafındakilerHaftasi gayet iyi seni rahatsiz eden ne
Bence bu kadar kiloya takılma. Sağlıklı olsun onemli olan o. Zaten 2500 üzeri iyi der doktorlar. Ve 1 haftada kendilerini toparliyor. Kilolu olup rahatsiz olmasi daha kotu.
Canim ben spinal oldum. Hic korkma cok rahat geçiyor. Aklina bile gelmez dogum aninda birsey. Sanırım igne vuruyorlar yoksa ben bu kadar rahat olmazdim.
Sancıya kendini şartlama. Ben sifir sancı ile doguma girdim. Doğum sancısı ne bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?