Canım inşallah yanlış cümle kurup seni kurmamışımdırAnladım canm beklesem mi acaba dedigin icn ve sezaryen istemiyorum aslinda dedigin icin oyle söyledim ben yoksa erken demedim yani 39+lar gayet iyi bi hafta dogum icin :)
orası neresi ya varmi hala öyle seylerBen ilkinde epidural sezaryan oldum o da çok rahattı. Ne agrım sızım ne bel ya da baş ağrısı olmadı. Kum torbası koymadılar, 2 saat sonra yürüttüler bir daha da sürekli yatmadım. Yapıştırma yapıldı hıc dikiş izi yok. 1 hafta sonra Dr oraya yapıstırılan bantı cukarmıstı o kadar... Şimdi spinal olacak drum öyle dedi. Bizim bebeğin maşallahı var Dr 4 e yakın olursa riske atmam dedi. Zaten ben de artık stres yaşamak istemiyorum... Ben aynı yerden mi kesecek onu soracağım bır de yapustırma mı olacak, dikiş mi olacak onu da soracağım. Burda kum torbası var. Mumya gıbı 2 saat yatmak sıkacak. İlk bebegıme odaya getirince hemen geceligi mı giydirdiler bezı taktılar. Yatakta istedıgım gıbı hareket ediyordum.. Bir de epıduralda sadece karnım uyustu bacagım ayaklarımı hissediyordum... Hastaneye gidince anestezi druyla görusecegım.. İçeri kordon kanı alacak kişi de girecek.. Bu ara bebek kacırma haberı cok, burada cok korktum burada erkek cocuk aşırı kıymetli. Doguma mutlaka bırını de sokmam lazım. Iyıce tırstım haberlerden
Milleti dinleme ben hastanede 1 gece yattim ve ciktim. 1 tane agri kesici icmedim evde. Bas agrisi cekmedim. Ertesi gun hastaneye gittim. Yatak yapip yatmadim. Oturma odasinda koltuğa uzandim.Aslında benim psikolojimi bozdular etrafındakilerEğer sezeryan olsada zorunlu olucak kime söylesem aman sezeryan olupta söyle kötü olan var böyle olan var ölüceksin gebereceksin hep bunu duyuyorum. Sanki normal doğum da hiç acı yokmuş yapıp bir saat içinde halay çekiyorsun gibi konuşuyorlar Bende normal istiyorum ama olmazsa yapacak birşeyim yok neden kimse anlayışlı olmuyor anlamıyorum
Bebeğin kilosuda bilmem sanki 3 üzeri daha iyi olur diye biraz taktım
Canım 30 haftadan itibaren 2 haftaya düştü kontroller. En son 33 te gıttım 10 gün sonra gel dedi. Gecen pztesı gıttım, bu crsamba da gıdecegım. Son haftalarda sık kontrol yapması lazım. Dıger gebeluklerde 32 de nsteye gırerdım burası 30 dan sonra hep nst.. Nst sonucu olmadan muaneye almıyor1 ay oldu görmüyorum hem nasıl heyecan bir bilsennaynı işte benimde ağrılar ve aşağı baskı. Temizlik üstüne zor yemek yaptım nefes alamıyorum sanki bayılacağım yorgunluktan
bende tekrar tekrar okudum yanlis birsey mi dedm diye :) sorun değil o etraftan hepimizde var doğumun kolayı mi var kiCanım inşallah yanlış cümle kurup seni kurmamışımdırEtrafımdakiler çok üzerime geliyorlar bunaldım o üzden üzecek nirşey dediysem özür dilerim
Ablam normal dikişsiz doğum yaptım bir hafta yataktaydı yani acı bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. Takmamaya çalışıyorum ama hep korkutuyorlar en son patlıyacam yaaaMilleti dinleme ben hastanede 1 gece yattim ve ciktim. 1 tane agri kesici icmedim evde. Bas agrisi cekmedim. Ertesi gun hastaneye gittim. Yatak yapip yatmadim. Oturma odasinda koltuğa uzandim.
Aç git canimKızlar yarın aile hekimi doğumdan önce son kez kan tahlili için çağırdı, aç olmana gerek yok mu dedi var mı dedi hatırlayamıyorum, bundan önceki kan tahlillerimi nasıl verdim hatırlamıyorum uçtu gitti aklım ya, ne yapsam ki
Yok sen yanlış birşey demedin gerçekten özür dilerimbende tekrar tekrar okudum yanlis birsey mi dedm diye :) sorun değil o etraftan hepimizde var doğumun kolayı mi var kiağrı esigiyle alakalı bi durum. bn sezaryeni bilmiyorum ve bana o kolay geliyor sezaryen olana da normal kolay geliyordur belkide . ama enerjini düşüren insanlardan uzak dur bu zamanlarda .
Tersti canim kafasi yukarıdaydı disaridan cevirmek istediler bende Tr deki doktoruma sordum o da kabul etme bebek strese girebilir diyince ona guvendim ve sezaryen oldumİlk doğumda bebek ters falanmıydı? Hani sancı neden beklenmeden doğuma alındın merak ettim
Sezeryan oldum. İki gün kaldım hastane de. Genel anestezi olduğum için ilk bir saat ağrı hissettim o da dayanılmayacak birşey değildi. Sonra kalkıp yürüdüm, yürümek acayip iyi geliyor. Eve çıkınca beşikten kendim eğilip bebeğimi alabiliyordum. Dikiş izim hiç kalmadı nerdeyse. Onun haricinde evde yattım iş yapmadım pek, bakacak kişiler vardı bana, enerjimi ve iyileşme sürecimi hızlandırdım. Boşuna strese sokma kendini. Hamile birine kötü hikayeler anlatanlara da ayrı uyuz oluyorumAslında benim psikolojimi bozdular etrafındakilerEğer sezeryan olsada zorunlu olucak kime söylesem aman sezeryan olupta söyle kötü olan var böyle olan var ölüceksin gebereceksin hep bunu duyuyorum. Sanki normal doğum da hiç acı yokmuş yapıp bir saat içinde halay çekiyorsun gibi konuşuyorlar Bende normal istiyorum ama olmazsa yapacak birşeyim yok neden kimse anlayışlı olmuyor anlamıyorum
Bebeğin kilosuda bilmem sanki 3 üzeri daha iyi olur diye biraz taktım
Benim doktorda çeviremeyiz diyor bebeğin kemiklerini kurarız risk alamayız dedi o yüzden doğum pozisyonu almazsa sezeryan diyorTersti canim kafasi yukarıdaydı disaridan cevirmek istediler bende Tr deki doktoruma sordum o da kabul etme bebek strese girebilir diyince ona guvendim ve sezaryen oldum
Ayy allah korusun ya yaninda biri olsun o zamanBen ilkinde epidural sezaryan oldum o da çok rahattı. Ne agrım sızım ne bel ya da baş ağrısı olmadı. Kum torbası koymadılar, 2 saat sonra yürüttüler bir daha da sürekli yatmadım. Yapıştırma yapıldı hıc dikiş izi yok. 1 hafta sonra Dr oraya yapıstırılan bantı cukarmıstı o kadar... Şimdi spinal olacak drum öyle dedi. Bizim bebeğin maşallahı var Dr 4 e yakın olursa riske atmam dedi. Zaten ben de artık stres yaşamak istemiyorum... Ben aynı yerden mi kesecek onu soracağım bır de yapustırma mı olacak, dikiş mi olacak onu da soracağım. Burda kum torbası var. Mumya gıbı 2 saat yatmak sıkacak. İlk bebegıme odaya getirince hemen geceligi mı giydirdiler bezı taktılar. Yatakta istedıgım gıbı hareket ediyordum.. Bir de epıduralda sadece karnım uyustu bacagım ayaklarımı hissediyordum... Hastaneye gidince anestezi druyla görusecegım.. İçeri kordon kanı alacak kişi de girecek.. Bu ara bebek kacırma haberı cok, burada cok korktum burada erkek cocuk aşırı kıymetli. Doguma mutlaka bırını de sokmam lazım. Iyıce tırstım haberlerden
Bunları duymak beni kendime getiriyor resmen çok sağol canımSezeryan oldum. İki gün kaldım hastane de. Genel anestezi olduğum için ilk bir saat ağrı hissettim o da dayanılmayacak birşey değildi. Sonra kalkıp yürüdüm, yürümek acayip iyi geliyor. Eve çıkınca beşikten kendim eğilip bebeğimi alabiliyordum. Dikiş izim hiç kalmadı nerdeyse. Onun haricinde evde yattım iş yapmadım pek, bakacak kişiler vardı bana, enerjimi ve iyileşme sürecimi hızlandırdım. Boşuna strese sokma kendini. Hamile birine kötü hikayeler anlatanlara da ayrı uyuz oluyorum
Aman kimseyi dinleme 40.haftadan sonra risk bence kakasini yapabilir faln . boyle konusan insan bekledin 41 42. haftayi bi aksilik oldu bu kezde derki bi normal doguraym diye cbebegini riske attiYok sen yanlış birşey demedin gerçekten özür dilerimHele bir elti var bende düşman başına her gördüğü yerde felaket telalığı yapıyor kv evinde denk geliyoruz genelde artık depresyona soktu beni Geçen gün 42 haftaya kadar bekle doktoru dinleme falan diyor resmen gelde sinirlenme
Hep konuşuyorlar işte bizde hasas dönemde olduğumuz için biraz fazla etkileniyoruz galibaAman kimseyi dinleme 40.haftadan sonra risk bence kakasini yapabilir faln . boyle konusan insan bekledin 41 42. haftayi bi aksilik oldu bu kezde derki bi normal doguraym diye cbebegini riske attiinsanlari memnun edemezsin :) bide bu ara tekrar normal dogum ön plana çıktı ondan sanirm bu baskılar da . instagramda bile hep dogum videoları dolasiyor
Canim zaten Türkiyede pek yaygin degil bu cevirme işi ben hollandadayim burdakiler yapabiliyormus ama ben denemedim bileBenim doktorda çeviremeyiz diyor bebeğin kemiklerini kurarız risk alamayız dedi o yüzden doğum pozisyonu almazsa sezeryan diyor
Ben organ taraması icim gittiğimde bebek bi türlü dönmedi sonra domtor geldi karnıma basa basa çevirdi bebeği çok şaşırmıştım bende ama başka caremiz yok demisti :SCanim zaten Türkiyede pek yaygin degil bu cevirme işi ben hollandadayim burdakiler yapabiliyormus ama ben denemedim bile
Ayrica sen o cevrendekilere kulagini tika sizin icin sezaryen hayırlıysa sezaryen olsun uzulecek bisey yok bunda yeterki yavrularimizi sağlıkla alalim kucagimiza
Ayy yok ben asla müdahale ettirmemBen organ taraması icim gittiğimde bebek bi türlü dönmedi sonra domtor geldi karnıma basa basa çevirdi bebeği çok şaşırmıştım bende ama başka caremiz yok demisti :S
Bunları duymak beni kendime getiriyor resmen çok sağol canımHemde ne hikayeler dayanamıyorum artık yaa
aynen oyle. Bence eltinede de ki bebek artk dönmezmiş kanala poposunu iyice oturtmuşHep konuşuyorlar işte bizde hasas dönemde olduğumuz için biraz fazla etkileniyoruz galibaHep bilgililer uzmanlar en iyi onlar biliyor
Bende kum torbası vardı ama spinal olduğu için acısını duymadm. Ablam ve yengelerim genel oldular onların odaya gelmeleri çok aciliydi benm kabusumw oldu. Bebek kaçırma olayları benm de gözümü korkutmustu o yüzden kesinlikle uyumayi kabul etmedm ben. Hastanede o gece beş dogumt oldu bitek bizimki sarışındi kaybolma şansı yoktu yaniBen ilkinde epidural sezaryan oldum o da çok rahattı. Ne agrım sızım ne bel ya da baş ağrısı olmadı. Kum torbası koymadılar, 2 saat sonra yürüttüler bir daha da sürekli yatmadım. Yapıştırma yapıldı hıc dikiş izi yok. 1 hafta sonra Dr oraya yapıstırılan bantı cukarmıstı o kadar... Şimdi spinal olacak drum öyle dedi. Bizim bebeğin maşallahı var Dr 4 e yakın olursa riske atmam dedi. Zaten ben de artık stres yaşamak istemiyorum... Ben aynı yerden mi kesecek onu soracağım bır de yapustırma mı olacak, dikiş mi olacak onu da soracağım. Burda kum torbası var. Mumya gıbı 2 saat yatmak sıkacak. İlk bebegıme odaya getirince hemen geceligi mı giydirdiler bezı taktılar. Yatakta istedıgım gıbı hareket ediyordum.. Bir de epıduralda sadece karnım uyustu bacagım ayaklarımı hissediyordum... Hastaneye gidince anestezi druyla görusecegım.. İçeri kordon kanı alacak kişi de girecek.. Bu ara bebek kacırma haberı cok, burada cok korktum burada erkek cocuk aşırı kıymetli. Doguma mutlaka bırını de sokmam lazım. Iyıce tırstım haberlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?