2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben esimin doguma girmesini cok istiyorum ama 7-8 kez sordum, her defasinda dayanamam bayilirim ben dedi

Evet Türkiye de çok yapılmıyor o işlem bende cesaret edemem zaten.
Normalde çokta takan biri değilim ama her gördüklerinde konuşmaları canıma tak etti artık. Allahın izniyle doğsada rahatlasam kurtulsam çenelerinden

Yok canım hiçte acımasızca değil asıl onların yaptığı acımasızlık. Yengemde 8 aylık hamile vallahi karnı dümdüz hiçbir şekilde bebek olduğu anlaşılımıyor. Bazı insanların iç karnı geniş oluyormuş ne alakası var bebek gelişmiyor nasıl sinir bozucular yaaa Bu kadar hassas dönemde söylenecek sey mi bu!!
Eltime ne dersem diyeyim hep buna da böyle dediler böyle oldu suna şöyle dediler döndü der kapatmaz o çenesini

Kısmet olursa benim eşime sende doğuma gel diyorum birlikte bebeğin doğuşunu izleyelim diyorum şimdilik kabul etti tabi son anda heyecan yapıp vazgeçmezse
Instagram'da bı resim var adam karısının sezeryanina girmiş tansiyonu düşük bayılmış hadi bakalım

Günaydın kızlar
Cumartesi kontrolüm vardı. Bebek dönmüş artık şu 3 hafta içinde tekrar dönmezse normal doğuma uygun olucaz. Çatı muayenesi falanda var tabii.
Bebek için herşey yolunda ama benimm değerlerim yolunda gitmiyor trombosit değerim düşmüş takip edilecek.. Düşerse başka bi şehirde daha kapsamlı bi hastane de doğum olucak dua edin düşmesin

Bende de artık en azından 2 haftaya düşürür.. aaa bakalım benimki de anlayacak mi

elti de bas belasi yalniz . sen en iyisi uzak olmaya çalış dogumdan sonra da konuşur bu elti süt azdı cocuk açtır emzik
ver yada verme .

günaydın canim :) dönmesine sevindim aşağı makat gelişlerin geneli döndü bu haftalarda trombosit değerinde inslah düşmez canim. takip edilicek demi suan

günaydın canim :) dönmesine sevindim aşağı makat gelişlerin geneli döndü bu haftalarda trombosit değerinde inslah düşmez canim. takip edilicek demi suan
Evet canım.. 2 hafta da bi yine bakılacak.. Duruma göre yol izlenecek inşallah düşmez

günaydın canım umarım herşey istediğin gibi gider

Uzak durmak en iyisi canım hatta mümkünse o konuları dahi o ortamda açma sorarlarsa nasip bebeğim sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil de. Bende dün kaynanama öyle söyledim 1 aldır konuşmuyoduk eşimin yanında aradı mecbur açtım yoksa açmıyorum telefonlarını bana soruyo normal mi istiyosun doğumu diye evet dedim diyoki bizim alt komşuda sonuna kadad normal dedi soluğu sezeryanda aldı diyip kahkaha atıyor dedim sağlıklı olsunda geresi önmeli değil tabi canım öyle diyo yüzsüz. Ama daha açarmıyım teli açmam elime bahanede verdi oğlu bişey dersede bana böyle böyle diyor moralim bozuluyor der çıkarım işin içinden o yüzden lütfen takma kaynana elti gereksiz şeyler sen minnağınla ilgilen❣

Evet canım.. 2 hafta da bi yine bakılacak.. Duruma göre yol izlenecek inşallah düşmez ❤
bilmiyorum etksi olurmu ama limonlu su kanı sivilastirir diye bi duyumum var sor istersen doktoruna . tabi ciddi boyutlarda ise yararmi bilemem .

Bende de artık en azından 2 haftaya düşürür.. aaa bakalım benimki de anlayacak mi
Benim bebiş ben yorulunca kendini hemen kasiklara yapıştırıyo. Doktor sen yoruldunmu bebek aşağı çok baskı yapio deyince eşim hemen ordan çıktı hocam çamaşır asti dedi. Doktor da bı güzel kızdı bırak kocan yapsın dedi. Zaten eşim çoğu işi yapio ama insan da oturduğu yerden şunu yap bunu yap diyemiyo. Dün banyoyu temizledim diye gece o kadar sırt ağrısı cektm ki açıdan nefes alamadim ağladım sıcak duş aldım banamisin. Demedi. En soda içtim. Ondan sonra uyudum. Gerçekten sade soda bu tarz ağrılara iyi gelio

Kizlar özel bi soru olucak ama . akıntılarınız nasil bnm çoğalmıştı zaten ama bugün sümüğümsü beyaz seffaf karişik bi akıntı geldi miktarı biraz fazlaydı. nisan akıntısına baktm da sanirm o kadr yoğun degl benm ki ve nisan kirmizi pembe faln olurmus . oyle dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…