2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cnm nasıl bı sancıydi bende az kaldı gibi hissediyorum. Hayırlısı bakalım
önce vajinda baskı hissettim sonrasında bel ağrısı bel ağrısına adet sancısı eşlik etti bende ama 1 dk ya yakın sürüyor duş alınca rahatladım biraz yürüdüm falan iyi geldi ama belli bir süre sonra tekrar başlıyor. bi de üstüne ishal olmuştum onunda sancısı vardı

Valla vajinam ne durumda hiç bilmiyorum bı ara temizlik esnasında küçücük bi aynam vardı onu kullaniyodum artık onu da kullanmıyorum . Bi ara hafif damarlanmalar görmüştüm çatı muayenesi zamanı o varisleri sorucam onun dışında zaten hemen hemen herşey bir süreç dahilinde toparliyo . Sarkma var mı kendimden haberim yok
Aynı konu benim de sinirlerimi bozuyo sen yemiyosun çocuk gelişimicek cümlelerinin her turevini duydum ve artık iması bile beni sinirlendirmeye yetiyo .
kızlar haftasonu resmen doğuruyorum dedim 2 gün üstüste sancılar kramplar falan yaşadım sanırım çok az kaldı benimki gelecek yakında
Ben de 34+5 oldum her hafta doğuma yaklaşma belirtileri arttıkça heycan artıyor
Nişan için çok erken ama belli de olmaz tabiki . Nişan her zaman pembe ,kırmızı ya da kahverengi leke şeklinde olmaz . Onun yapısı şeffaf mukus seklindeymis . Benim akıntım bazen artıyor bazen azalıyo ,rengi, kıvamı değişiyo . Çok endişe edersen bi kontrole git ama eğer kendinde herşeyi normal hissediyosan akıntıdır diye düşünüyorum

doktorunla bi konuş istersen yapılabilir bence zaten kesi falan yapılacak
kararma olmuştur ama ne kadar bilmiyorum hiç göremiyorum artık ben

hurmaya başladın mı sen ? ben başlayayım bu hafta diyorum 35+3 oldum

Bende en son 30 haftada gittim işte 1 ay sonra gel dedi. Sonra 2 hafta sonra gelirsin dedi. Bana da çok çok uzun geldi ama bekledim mecbur kontrolüm bugün işte sabırsızlıkla saatimi bekliyorum

Gözünüz aydın canım darısı şu an sabırsızlıkla bekleyen bizlere olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Bahtı açık olsun Eymenin.

aynen bnde rahatsız oluyorum fazlasıyla gelişimi onde faln degil ama geri de degil yani haftasında ilerliyor şükür bebek iyi olsn onemli olan o :) . akinti icinde suan herhangi baska bi şey yok sadece gece biraz kaşık agrım olmustu suandada bebegin kafasi aşağıda vajinanın üstü cok sert takipte olcambakalm . ama nisan değildir ya anlatılanlara baktm da bnmki miktar olarakta az . ve dedigin gbi de erken nisan icin dogum olsa kesin başka belirtice olurdu

Canım ikinizde iyi olunda önemli olan o varsın bir kaç gün daha kalınsın hastanede kontrol altında olması daha iyi bence. Annesi sabır güçlensin gelicek kollarına.

Benimkide kabul etmiyor ama ısrarla onun girmesini istiyorum
Bende ikna etmeye caba harcicam bir kac kez daha sorul sonunda duygu somurusu yapabilirim.

Dun biraz oynadim ustune bebegi dogunca gogsume koycaklar mis gibi olcak kucucuk bu anlari kacircan farkinda misin diye ben bayilirim bir de benle ugrasirlar seni oyle gormeye dayanamam dedi yine

İshalde doğum belirtisi diyolar canım Benimde öyle ağrılarım var gaz sancası gisi kıvranıyorum bi süre sonra geçiyor ama düzensiz olduğu için çok takmıyorum. Benim hastane çantam bile hazır değil bu hafta hazırlıcam daha

Kızlar temizlik yaptım ve aşırı yoruldum.Sırtım ve belim cok ağrıyor.Bi ben mi böyleyim yoksa herkes çok yoruluyor mu artık?
Iyi haber yarın bebeğimi gorucem insallah

Aynı durumdayız canım dün sabah bende biraz abarttım. Misafirimde gelicekti temizlik ymk vs derken bide üstüne turşu kurdum ayakta uğraştım gece ne uyuyabildim ne kalkabildim desteksiz. Üstelik dünden beri bebeğimde hareket yok şu an çok huzursuzum bir kaç saat daha hareketsiz olursa dr gidicem.

Ya eşin açıklama yapıyor sana ama dayanamaz gelir bence. ben direk veto yiyorum ama onu doğum zamanı oyuna getirip yanıma aldırıcam çünkü doğum yaptığım yerde kimsem yok bir tek o var en yakınım

bilmiyorum etksi olurmu ama limonlu su kanı sivilastirir diye bi duyumum var sor istersen doktoruna . tabi ciddi boyutlarda ise yararmi bilemem .
Canım kan pıhtışlamama sıkıntısı olucak düşmeye devam ederse kanım durmayabilir. sıvılaşması sıkıntısı yok ama yine de teşekkür ederim

Benim bebek yine donuyor sanirim dogru pozisyondaydi su an karnimin her hanini geriyor bir yerlere dayaniyor donuyor olamaz demi
Yeri varsa dönebilir
Doktorum da 35e kadar böyle kalır inşallah dedi benimde makattı. son kontrolde baş gelişti dönmez inşallah tekrar

Bu konuda şanslıy

Benimkide kabul etmiyor ama ısrarla onun girmesini istiyorum
ben sordum ne yapıcam ben orada dedi bi daha soracağım son anlarda
sancılar gelince hazırladım haftasonu kendime güvenemedim çünkü ne olur ne olmaz acil olan herşeyi çantaya koydum. evet ishal olunca daha da pimpiriklendim bakalım sabahtan beri yine yokluyor arada bir sancı geliyor doktor randevum çarşamba günü öncesinde gitmeyeceğim doğum başlarsa size detaylı anlatırım
Benim bebek yine donuyor sanirim dogru pozisyondaydi su an karnimin her hanini geriyor bir yerlere dayaniyor donuyor olamaz demi
canım dönmüş olsa kesin hissedersin küçük değiller artık alanları dar o yüzden sürekli geriliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…