önce vajinda baskı hissettim sonrasında bel ağrısı bel ağrısına adet sancısı eşlik etti bende ama 1 dk ya yakın sürüyor duş alınca rahatladım biraz yürüdüm falan iyi geldi ama belli bir süre sonra tekrar başlıyor. bi de üstüne ishal olmuştum onunda sancısı vardıCnm nasıl bı sancıydi bende az kaldı gibi hissediyorum. Hayırlısı bakalım
Valla vajinam ne durumda hiç bilmiyorumYa biraz özel olacak ama sizden fikir almak istedm doktora sormadan önce. Bende vajinada sarkan ufak Bi parça var vajina dudağı da deniliyormuş, iki dudak iç kısmında aslında 2 3 cm bir şey hissiyatta yok çok fazla, onu doğum zamanı operasyon olmuşken aldırabilir miyiz?
Herkeste yok sanırım. Bide vajinal estetik dedikleri şey bu mu oluyor?
Hamilelikte renkte de kararma oldu hiç hoşuma gitmiyor doğum sonrası da öyle kalmasın istiyorum.????
Aynı konu benim de sinirlerimi bozuyo sen yemiyosun çocuk gelişimicek cümlelerinin her turevini duydum ve artık iması bile beni sinirlendirmeye yetiyo .aynen oyle. Bence eltinede de ki bebek artk dönmezmiş kanala poposunu iyice oturtmuşbelki bi daha açmaz konuyu ya bideinsanlar cok meraklı bn kimseye sormam.dogumun normal mi sezaryen mi bebegin kac kilo faln. benm de su aralar moralimi bozan konu karninncok kucuk bebek gelişmiyormu bi sorunmu var . hani karnin yemezsen cocuk gelismez sende boyle kucucuk kalirsin . cok acımasızca belki ama bunu diyen fazla kilosu olan biriyse kilolu olmaktan iyidir diyorm sinir oluyorum cunku .
Ben de 34+5 oldum her hafta doğuma yaklaşma belirtileri arttıkça heycan artıyorkızlar haftasonu resmen doğuruyorum dedim 2 gün üstüste sancılar kramplar falan yaşadımsanırım çok az kaldı benimki gelecek yakında
Nişan için çok erken ama belli de olmaz tabiki . Nişan her zaman pembe ,kırmızı ya da kahverengi leke şeklinde olmaz . Onun yapısı şeffaf mukus seklindeymis . Benim akıntım bazen artıyor bazen azalıyo ,rengi, kıvamı değişiyo . Çok endişe edersen bi kontrole git ama eğer kendinde herşeyi normal hissediyosan akıntıdır diye düşünüyorumKizlar özel bi soru olucak ama . akıntılarınız nasil bnm çoğalmıştı zaten ama bugün sümüğümsü beyaz seffaf karişik bi akıntı geldi miktarı biraz fazlaydı. nisan akıntısına baktm da sanirm o kadr yoğun degl benm ki ve nisan kirmizi pembe faln olurmus . oyle dimi?
doktorunla bi konuş istersen yapılabilir bence zaten kesi falan yapılacakYa biraz özel olacak ama sizden fikir almak istedm doktora sormadan önce. Bende vajinada sarkan ufak Bi parça var vajina dudağı da deniliyormuş, iki dudak iç kısmında aslında 2 3 cm bir şey hissiyatta yok çok fazla, onu doğum zamanı operasyon olmuşken aldırabilir miyiz?
Herkeste yok sanırım. Bide vajinal estetik dedikleri şey bu mu oluyor?
Hamilelikte renkte de kararma oldu hiç hoşuma gitmiyor doğum sonrası da öyle kalmasın istiyorum.????
hurmaya başladın mı sen ? ben başlayayım bu hafta diyorum 35+3 oldumValla vajinam ne durumda hiç bilmiyorumbı ara temizlik esnasında küçücük bi aynam vardı onu kullaniyodum artık onu da kullanmıyorum . Bi ara hafif damarlanmalar görmüştüm çatı muayenesi zamanı o varisleri sorucam onun dışında zaten hemen hemen herşey bir süreç dahilinde toparliyo . Sarkma var mı kendimden haberim yok
Aynı konu benim de sinirlerimi bozuyo sen yemiyosun çocuk gelişimicek cümlelerinin her turevini duydum ve artık iması bile beni sinirlendirmeye yetiyo .
Ben de 34+5 oldum her hafta doğuma yaklaşma belirtileri arttıkça heycan artıyor
Nişan için çok erken ama belli de olmaz tabiki . Nişan her zaman pembe ,kırmızı ya da kahverengi leke şeklinde olmaz . Onun yapısı şeffaf mukus seklindeymis . Benim akıntım bazen artıyor bazen azalıyo ,rengi, kıvamı değişiyo . Çok endişe edersen bi kontrole git ama eğer kendinde herşeyi normal hissediyosan akıntıdır diye düşünüyorum
Canım 30 haftadan itibaren 2 haftaya düştü kontroller. En son 33 te gıttım 10 gün sonra gel dedi. Gecen pztesı gıttım, bu crsamba da gıdecegım. Son haftalarda sık kontrol yapması lazım. Dıger gebeluklerde 32 de nsteye gırerdım burası 30 dan sonra hep nst.. Nst sonucu olmadan muaneye almıyor
Gözünüz aydın canım darısı şu an sabırsızlıkla bekleyen bizlere olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Bahtı açık olsun Eymenin.Ilk size yaziyorm.. Ameliyattsn cikali 3 saat oldu.. Eymeni ozel hastaneye sevk ettiler.. 43cm 1820kg.. Ağlamış hemen aldiklarnda.. Resmini gordum.. Ufacikti yavrum ama doktorlar hersey iyi diyor.. Canavar gibiydi diolar.. Hayırlısı.. Yine yazarım.. Dua edin
aynen bnde rahatsız oluyorum fazlasıyla gelişimi onde faln degil ama geri de degil yani haftasında ilerliyor şükür bebek iyi olsn onemli olan o :) . akinti icinde suan herhangi baska bi şey yok sadece gece biraz kaşık agrım olmustu suandada bebegin kafasi aşağıda vajinanın üstü cok sert takipte olcambakalm . ama nisan değildir ya anlatılanlara baktm da bnmki miktar olarakta az . ve dedigin gbi de erken nisan icin dogum olsa kesin başka belirtice olurduValla vajinam ne durumda hiç bilmiyorumbı ara temizlik esnasında küçücük bi aynam vardı onu kullaniyodum artık onu da kullanmıyorum . Bi ara hafif damarlanmalar görmüştüm çatı muayenesi zamanı o varisleri sorucam onun dışında zaten hemen hemen herşey bir süreç dahilinde toparliyo . Sarkma var mı kendimden haberim yok
Aynı konu benim de sinirlerimi bozuyo sen yemiyosun çocuk gelişimicek cümlelerinin her turevini duydum ve artık iması bile beni sinirlendirmeye yetiyo .
Ben de 34+5 oldum her hafta doğuma yaklaşma belirtileri arttıkça heycan artıyor
Nişan için çok erken ama belli de olmaz tabiki . Nişan her zaman pembe ,kırmızı ya da kahverengi leke şeklinde olmaz . Onun yapısı şeffaf mukus seklindeymis . Benim akıntım bazen artıyor bazen azalıyo ,rengi, kıvamı değişiyo . Çok endişe edersen bi kontrole git ama eğer kendinde herşeyi normal hissediyosan akıntıdır diye düşünüyorum
Canım ikinizde iyi olunda önemli olan o varsın bir kaç gün daha kalınsın hastanede kontrol altında olması daha iyi bence. Annesi sabır güçlensin gelicek kollarına.Keşkeben bir hafta daha buradaym.. Degerlerin düşüp dusmedigine bakcaklar.. Eymende en az iki hafta kuvozde galiba görünen durum o.. Eşim iyi diyor ama.. Doktor bikac gun sonra seyre bakalim demiş.. Görünen bisey yok.. Sadece solunum zorlugu cekiyo galiba.. Anca iste pzt filan doktor artik ne dicek bekliyorum
Benimkide kabul etmiyor ama ısrarla onun girmesini istiyorumBen esimin doguma girmesini cok istiyorum ama 7-8 kez sordum, her defasinda dayanamam bayilirim ben dedi
Bende ikna etmeye caba harcicam bir kac kez daha sorul sonunda duygu somurusu yapabilirim.Benimkide kabul etmiyor ama ısrarla onun girmesini istiyorum
İshalde doğum belirtisi diyolar canımönce vajinda baskı hissettim sonrasında bel ağrısı bel ağrısına adet sancısı eşlik etti bende ama 1 dk ya yakın sürüyor duş alınca rahatladım biraz yürüdüm falan iyi geldi ama belli bir süre sonra tekrar başlıyor. bi de üstüne ishal olmuştum onunda sancısı vardı
Kızlar temizlik yaptım ve aşırı yoruldum.Sırtım ve belim cok ağrıyor.Bi ben mi böyleyim yoksa herkes çok yoruluyor mu artık?
Iyi haber yarın bebeğimi gorucem insallah
Ya eşin açıklama yapıyor sana ama dayanamaz gelir bence. ben direk veto yiyorum ama onu doğum zamanı oyuna getirip yanıma aldırıcam çünkü doğum yaptığım yerde kimsem yok bir tek o var en yakınımBende ikna etmeye caba harcicam bir kac kez daha sorul sonunda duygu somurusu yapabilirim.
Dun biraz oynadim ustunebebegi dogunca gogsume koycaklar mis gibi olcak kucucuk bu anlari kacircan farkinda misin diye ben bayilirim bir de benle ugrasirlar seni oyle gormeye dayanamam dedi yine
İnşallah canımgünaydın canım umarım herşey istediğin gibi gider
Canım kan pıhtışlamama sıkıntısı olucak düşmeye devam edersebilmiyorum etksi olurmu ama limonlu su kanı sivilastirir diye bi duyumum var sor istersen doktoruna . tabi ciddi boyutlarda ise yararmi bilemem .
Yeri varsa dönebilirBenim bebek yine donuyor sanirimdogru pozisyondaydi su an karnimin her hanini geriyor bir yerlere dayaniyor donuyor olamaz demi
bol bol yesillik ye. K vitamini al fazladan ise yarayabilir.Canım kan puhtışlamama sıkıntısı olucak düşmeye devam edersekanım durmayabilir sıvılaşması sıkıntısı yok ama yine de teşekkür ederim
Ya eşin açıklama yapıyor sana ama dayanamaz gelir bence. ben direk veto yiyorum ama onu doğum zamanı oyuna getirip yanıma aldırıcam çünkü doğum yaptığım yerde kimsem yok bir tek o var en yakınım
[/QUOT
Bu konuda şanslıyım sanırım mutlaka giricem diyor eşim kuzenim ben kalırım dedi hastanede eşim gerek yok ben bakarım ikisinede dedi nasıl olucak bilmiyorum. Dün de dedim şu oyuncak bebekte çalışalım bez bağlama gaz çıkartma gerek yok bi dünya video var dedi sende orda olucaksın zaten dedi kızımla ikisi kalıcaklar iki acemi olucak yanımda ikiside heyecanlı napıcam bilmiyorum. Hevesleri kırılsın da istemiyorum.
ben sordum ne yapıcam ben orada dediBenimkide kabul etmiyor ama ısrarla onun girmesini istiyorum
sancılar gelince hazırladım haftasonu kendime güvenemedim çünkü ne olur ne olmaz acil olan herşeyi çantaya koydum. evet ishal olunca daha da pimpiriklendim bakalım sabahtan beri yine yokluyor arada bir sancı geliyor doktor randevum çarşamba günü öncesinde gitmeyeceğimİshalde doğum belirtisi diyolar canımBenimde öyle ağrılarım var gaz sancası gisi kıvranıyorum bi süre sonra geçiyor ama düzensiz olduğu için çok takmıyorum. Benim hastane çantam bile hazır değil bu hafta hazırlıcam daha
canım dönmüş olsa kesin hissedersin küçük değiller artık alanları dar o yüzden sürekli geriliyorlarBenim bebek yine donuyor sanirimdogru pozisyondaydi su an karnimin her hanini geriyor bir yerlere dayaniyor donuyor olamaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?