B
bol bol yesillik ye. K vitamini al fazladan ise yarayabilir.
Kv genelde görüşüyoruz çok gidip gelmiyorumelti de bas belasi yalniz . sen en iyisi uzak olmaya çalış dogumdan sonra da konuşur bu elti süt azdı cocuk açtır emzik
ver yada verme .
Lohusalık döneminde pozitif insanlar olmalı yanında yoksa yürekleri karanlık negatif insanlar depresyona sokuyorlar bir anda kötü enerjileriyle . Anne gibisi yok allah başımızdan eksik etmesin onlarıKv genelde görüşüyoruz çok gidip gelmiyorumDoğumda Allahtan annem yanımda olucak o kimseyi pek konuşturmaz Allah razı olsun çok bilgili annem ve öyle sesizde değildir annem varken ağzını açamazlar annemden çekiniyorlar
Benim de dünden beri çabası var dönmeye çalışıyor yine. Sezeryan olcam ama doktor yine baş aşağı olmasını istiyor baş aşağı olunca sezeryan daha kolay. Hıçkırık tan anlıyorum ben başı nerde diye. Bugün daha hıçkırık duymadim sende takip et bakalimBenim bebek yine donuyor sanirimdogru pozisyondaydi su an karnimin her hanini geriyor bir yerlere dayaniyor donuyor olamaz demi
karistirdim canim k.bakmaCanım kan pıhtışlamama sıkıntısı olucak düşmeye devam edersekanım durmayabilir. sıvılaşması sıkıntısı yok ama yine de teşekkür ederim
Benim annemde birisinin yanında konuşmaz pek. Ne kendini savunabilir ne kızlarını Allah'tan biz biraz cadiyiz da kendimi savunma kısmında kismeden destek aramamKv genelde görüşüyoruz çok gidip gelmiyorumDoğumda Allahtan annem yanımda olucak o kimseyi pek konuşturmaz Allah razı olsun çok bilgili annem ve öyle sesizde değildir annem varken ağzını açamazlar annemden çekiniyorlar
Bende Nisan gelmisti anlamamak mümkün değil peceteye sildim geldi avuç içi kadar sümüksü yapışkan değişik bişey içinde kan da vardı. Ama mutlaka anlarsın nişanı ayaga kalkarken de suyum geldi.aynen bnde rahatsız oluyorum fazlasıyla gelişimi onde faln degil ama geri de degil yani haftasında ilerliyor şükür bebek iyi olsn onemli olan o :) . akinti icinde suan herhangi baska bi şey yok sadece gece biraz kaşık agrım olmustu suandada bebegin kafasi aşağıda vajinanın üstü cok sert takipte olcambakalm . ama nisan değildir ya anlatılanlara baktm da bnmki miktar olarakta az . ve dedigin gbi de erken nisan icin dogum olsa kesin başka belirtice olurdu
canm 35.haftada sancilarm olduğunda doktor artk dogum olsa bile durdurmak icin hic birşey yapmam dogsun sıkıntı yok demistiben sordum ne yapıcam ben orada dedibi daha soracağım son anlarda
sancılar gelince hazırladım haftasonu kendime güvenemedim çünkü ne olur ne olmaz acil olan herşeyi çantaya koydum. evet ishal olunca daha da pimpiriklendim bakalım sabahtan beri yine yokluyor arada bir sancı geliyor doktor randevum çarşamba günü öncesinde gitmeyeceğimdoğum başlarsa size detaylı anlatırım
canım dönmüş olsa kesin hissedersin küçük değiller artık alanları dar o yüzden sürekli geriliyorlar
Ben de daha hickirik duymadim ama normalde yapmadigi sekilde hareket ediyor. O nedenle supheye dustum. Donerse sezaryen olcam bende herhaldeBenim de dünden beri çabası var dönmeye çalışıyor yine. Sezeryan olcam ama doktor yine baş aşağı olmasını istiyor baş aşağı olunca sezeryan daha kolay. Hıçkırık tan anlıyorum ben başı nerde diye. Bugün daha hıçkırık duymadim sende takip et bakalim
bilemiyorum canım ilk doğumum olacak çok tecrübesizim çevrede ki çoğu insan da sezeryanla doğum yaptı soracak kimse de yokcanm 35.haftada sancilarm olduğunda doktor artk dogum olsa bile durdurmak icin hic birşey yapmam dogsun sıkıntı yok demistimasallah sende 36.haftanın içindesin artk belkide bitmek üzere. :) ama dogumdan 2 3hafta once kadr bu senin anlattıkların gbi yalanci sancilar yaşanıyor şiddetli de oluyor bazı kadınlarda hic olmazmış doguma kadr birden dogumu başlarmış bazısında boyle yavaş yavaş artar , şiddetlenir, düzene girer dogum baslarmis
oh ne guzel iste anneler iyi ki varKv genelde görüşüyoruz çok gidip gelmiyorumDoğumda Allahtan annem yanımda olucak o kimseyi pek konuşturmaz Allah razı olsun çok bilgili annem ve öyle sesizde değildir annem varken ağzını açamazlar annemden çekiniyorlar
Ahshhaajhshajahsoh ne guzel iste anneler iyi ki varbemm doguma gorumcem gelecek hastaneye . doğurmadan once gelmesini istemiyorum . iyi kadin aslında ama hurafelere cok inanıyor. o korkutuyor beni mesela gecen bana maden suuu icme cocugu eritir dedi gazli ya iyi olmaz diyor
duzenlimi degilmi diye onu takip et kesinlikle . düzenliyse ve siddeti artıyorsa gidersin dinlenmeyle dus almayla geciyorsa yalancidir . gercek dogumda dus alinca siddetleniyor sancilar sicagi gorunce :)bilemiyorum canım ilk doğumum olacak çok tecrübesizim çevrede ki çoğu insan da sezeryanla doğum yaptı soracak kimse de yok
Ben ara ara yiyorum zaten ama bu öyle düşündüğünüz kadar etkili değil vakti gelip sancılarınız başladığında bunlar yardımcı unsurlar. Ananas ,kivi, mango da kasılmalara yardımcıymış ben bunları da yiyorum . Dikkat ettiğim tek şey sağlıklı beslenmek .hurmaya başladın mı sen ? ben başlayayım bu hafta diyorum 35+3 oldum
Bu dönemlerde artık akışa bırakmak lazım su akar yolunu bulur tam anlamıylaaynen bnde rahatsız oluyorum fazlasıyla gelişimi onde faln degil ama geri de degil yani haftasında ilerliyor şükür bebek iyi olsn onemli olan o :) . akinti icinde suan herhangi baska bi şey yok sadece gece biraz kaşık agrım olmustu suandada bebegin kafasi aşağıda vajinanın üstü cok sert takipte olcambakalm . ama nisan değildir ya anlatılanlara baktm da bnmki miktar olarakta az . ve dedigin gbi de erken nisan icin dogum olsa kesin başka belirtice olurdu
hahahahaoh ne guzel iste anneler iyi ki varbemm doguma gorumcem gelecek hastaneye . doğurmadan once gelmesini istemiyorum . iyi kadin aslında ama hurafelere cok inanıyor. o korkutuyor beni mesela gecen bana maden suuu icme cocugu eritir dedi gazli ya iyi olmaz diyor
Aslında oda haklı mersinde insan yürüyemiyor ki socaktan nemdenO kötü olmuş canım ya
Benim bebek yine donuyor sanirimdogru pozisyondaydi su an karnimin her hanini geriyor bir yerlere dayaniyor donuyor olamaz demi
Kızlar selam bayadr yoktum. 34+3 yetim iki gündür kusma var ya aynı saatlerde birden geliyo basladaki gbi kokuyla fln değil birden başka yaşayan var mı?
Sezeryan istemiyorum ama bebek ters olduğu için galiba mecburen sezeryan olucak 36+0 da 2550 gr dı 39+3 olursa doğum 3000 ni geçer mi kilosu acaba
Kızlar temizlik yaptım ve aşırı yoruldum.Sırtım ve belim cok ağrıyor.Bi ben mi böyleyim yoksa herkes çok yoruluyor mu artık?
Iyi haber yarın bebeğimi gorucem insallah
bazen çok düzenli gidiyor bi 2 saat falan sonra dengesizleşiyor. duş alınca geçiyor ama bunu deniyorum hep. gerçi şuan iş yerindeyimduzenlimi degilmi diye onu takip et kesinlikle . düzenliyse ve siddeti artıyorsa gidersin dinlenmeyle dus almayla geciyorsa yalancidir . gercek dogumda dus alinca siddetleniyor sancilar sicagi gorunce :)
tabi canım yardımcıdır illa kiBen ara ara yiyorum zaten ama bu öyle düşündüğünüz kadar etkili değil vakti gelip sancılarınız başladığında bunlar yardımcı unsurlar. Ananas ,kivi, mango da kasılmalara yardımcıymış ben bunları da yiyorum . Dikkat ettiğim tek şey sağlıklı beslenmek .
Bu dönemlerde artık akışa bırakmak lazım su akar yolunu bulur tam anlamıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?