2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ben suan 32+4 oldum bi 10 gun daha gecse ondan sonra vurdum duymaz olurum dogarsa dogsun kafasina girerim

Deseydin sezeryan olsam çok hoşuna gidicek galiba hep örnekleri var zaten Kuzum aramız iyi ama ben çok gidip gelmiyorum kv karşılaşıyoruz soruyorlar anlatıyorum bu sefer felaket tellalığı başlıyor sorsan iyiliğimi düşünüyorlar sanki ben salağımda kendi iyiliğimi düşünemiyorum Tek derdim bebeğimin iyi olması ama canıma tak etti artık yaaa

hahahaha bu iyiymiş
sorma bizde o gün bu gundur eşimle gülüyoruz elime ne zaman maden suyunu alsam içme çocuğumu eritiyorsn dior
bazen çok düzenli gidiyor bi 2 saat falan sonra dengesizleşiyor. duş alınca geçiyor ama bunu deniyorum hep. gerçi şuan iş yerindeyim sancılar artarsa izin alırım

tabi canım yardımcıdır illa ki
izne ne zaman çıkacaksın kac günün kaldi?

İnşallah başlamaz kuzucuk zamanında doğsun doktorum geçen kontrollerde uyardı beni yalancı sancılar bu are yoklar seni çok telaş yapma dedi umarım seninde öyledir

Benimde akındı var beyaz ve sürekli oluyor hamilelikte salgılanan hormondan mi bilmiyorum ama var sürekli

L

Lohusalık döneminde pozitif insanlar olmalı yanında yoksa yürekleri karanlık negatif insanlar depresyona sokuyorlar bir anda kötü enerjileriyle . Anne gibisi yok allah başımızdan eksik etmesin onları
Amin inşallah canım Rabbim uzun ömürler nasip etsin Annem varken o diilerini kapatırlar sonrada ben toparlanırım zaten kırkım çıkana kadar evden çıkmayı düşünmüyorum bende bebeğimde toparlanırız o zamana kadar

Benim annemde birisinin yanında konuşmaz pek. Ne kendini savunabilir ne kızlarını Allah'tan biz biraz cadiyiz da kendimi savunma kısmında kismeden destek aramam ezdirmem kimseye kendimi
En iyisini yapıyorsunuz yoksa ezen çok olur Bende ezdirmem ama bu dönemde çok etkileniyorum bu sezeryan konusunda. Ayy yok kimse annemin korkusundan ağzını açamaz bize herkese karsı korur bizi

Beyin devrelerim yandı bebeği eritir ne yaaa Hadi bebekte gazlı olur diye bilir ama bebek erir ilk defa duydum buda ayrı bir sıkıntı Allah yardımcın olsun seninde kuzum

Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Rabbim tez zamanda sizede isteyen herkese de nasip eder inşallah Bol bol dua edin tesbihle yapılan bir dua var benimde olmuyordu çok şükür o duadan sonra nasip oldu vesile oldu belkide sizde yapın belki sizede vesile olur

Rabbim tez zamanda sizede isteyen herkese de nasip eder inşallah Bol bol dua edin tesbihle yapılan bir dua var benimde olmuyordu çok şükür o duadan sonra nasip oldu vesile oldu belkide sizde yapın belki sizede vesile olur
Cok teşekkür ederim ablaa
Hangi dua belki bende okurum

Çocuğu eritir neymiş yaa şeker mi bu

En iyisini yapıyorsunuz yoksa ezen çok olur Bende ezdirmem ama bu dönemde çok etkileniyorum bu sezeryan konusunda. Ayy yok kimse annemin korkusundan ağzını açamaz bize herkese karsı korur bizi
Birisi sesini yükseltme annem iyice susar ben hakliyim diye savunamaz . Allah'tan ben cocuklugumdan beri birazcık dik kafalı yım çocukken bile herkes bana çok bilmiş derdi. Çocukken bile hiç çekinmeden doğru bildiğimi her yerde söylerim. Doğum konusunda herkes çok anlayışlı olup anneye destek olmalı ama herkeste anlayış yok malesef

Beyin devrelerim yandı bebeği eritir ne yaaa Hadi bebekte gazlı olur diye bilir ama bebek erir ilk defa duydum buda ayrı bir sıkıntı Allah yardımcın olsun seninde kuzum
Amiinn.. annem evde kalıcak bi kac gun . ablalarmin kucuk bebekleri var kaynanamdansa gorumcem tercihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…