Aynı durumdayız canım dün sabah bende biraz abarttım. Misafirimde gelicekti temizlik ymk vs derken bide üstüne turşu kurdum ayakta uğraştım gece ne uyuyabildim ne kalkabildim desteksiz. Üstelik dünden beri bebeğimde hareket yok şu an çok huzursuzum bir kaç saat daha hareketsiz olursa dr gidicem.
Ay benim kizim da cok hickiriyor, oglum da cok tekmeliyorDikkatini çekmemiştirpıt pıt zıplıyor kalp atışı gibi . Sağlıkla dogsunlar inşallah
Akşam ancak cidden daha da sıcak oralar bizde de akşam sahile inersek yürüyecek alanımız var genelde yorgun oluyoruz çalıştığımız için gidesimiz gelmiyor gün aşırı gitsem çok işime yarayacak daAslında oda haklı mersinde insan yürüyemiyor ki socaktan nemden
Rica ederim ne demekCok teşekkür ederim ablaa
Hangi dua belki bende okurum
Ben çocukken hiç konuşmazdımBirisi sesini yükseltme annem iyice susar ben hakliyim diye savunamaz . Allah'tan ben cocuklugumdan beri birazcık dik kafalı yımçocukken bile herkes bana çok bilmiş derdi. Çocukken bile hiç çekinmeden doğru bildiğimi her yerde söylerim. Doğum konusunda herkes çok anlayışlı olup anneye destek olmalı ama herkeste anlayış yok malesef
2 rekat sunetmi canimRica ederim ne demekCanım 2 rekat namaz kılıyorsun sonra tesbihin her bir tanesi için bir fatiha ve 3 ihlas okuyorsun ve sonra o tesbihi kıbleye taraf yüksek bir yere asıyorsun dilleğin kabul olana kadar indirmiyorsun. Dileğin kabul olduğunda da 40 tane tesbih alıp dağıtıyorsun Başta niyet etmeyi de unutma
Artık idare edeceksin dırdırdansa hurafeliği daha iyi olurAmiinn.. annem evde kalıcak bi kac gun . ablalarmin kucuk bebekleri var kaynanamdansa gorumcem tercihim
Kuzum evim sahibe yürüme mesafesi 5 dk ama sahilde çok fena yapış yapış oluyor insan nefes alamıyor çıkılmıyor ne yazıkkiAkşam ancak cidden daha da sıcak oralar bizde de akşam sahile inersek yürüyecek alanımız var genelde yorgun oluyoruz çalıştığımız için gidesimiz gelmiyor gün aşırı gitsem çok işime yarayacak da
Yok canım niyet ettim iki rekat namaz kılmaya diyorsun dileğini de söyle2 rekat sunetmi canim
Niyetinten sonra dilegimi soylecemYok canım niyet ettim iki rekat namaz kılmaya diyorsun dileğini de söyle
Antalya da oyle ama ben inat ettim cikabildigim kadar cikicam. Yoksa doguramicamKuzum evim sahibe yürüme mesafesi 5 dk ama sahilde çok fena yapış yapış oluyor insan nefes alamıyor çıkılmıyor ne yazıkki
Bebek hickiriyor eyvahkarnimin sol tarafi bele dogru bir yerde yan donmus demekki
Peki yaptigin ay hemen hamilemi kaldin canimmYok canım niyet ettim iki rekat namaz kılmaya diyorsun dileğini de söyle
bu hafta ve önümüzdeki hafta gideceğim sonrasında zorunlu izine çıkacağımsormabizde o gün bu gundur eşimle gülüyoruz elime ne zaman maden suyunu alsam içme çocuğumu eritiyorsn dior
izne ne zaman çıkacaksın kac günün kaldi?
umarım canım bi yandan gelsin de seveyim stresinden kurtulurum modundayımİnşallah başlamaz kuzucuk zamanında doğsun doktorum geçen kontrollerde uyardı beni yalancı sancılar bu are yoklar seni çok telaş yapma dedi umarım seninde öyledir
doktorum akıntının artacağını söylemişti normalmiş bu durumAynen belki enfeksiyon var dedim test yaptım çıkmadı belkide doğumlar yaklaştığı içindir bende pek anlamıyorum
Öyle tabi canım sen daha iyi bilirsin artık bunun doktoru interneti var herşeyi araştırıp öğreniyoruz hem sezeryan öyle kötü bişey değil ki aksine bebeğin sağlığı için böyle bir alternatifin olması çok güzel 30 eylül gelsin bebeğini kucağına al gerisi boş sezeryan olanlar çok mu kötü durumda yada annelikleri eksik mi oluyor evet biraz zorlu bi süreç ama sonra toparlanıyosun bende akışına bırakıcam hangisi benim ve bebeğim için iyise o olsun ❣Deseydin sezeryan olsam çok hoşuna gidicek galiba hep örnekleri var zatenKuzum aramız iyi ama ben çok gidip gelmiyorum kv karşılaşıyoruz soruyorlar anlatıyorum bu sefer felaket tellalığı başlıyor sorsan iyiliğimi düşünüyorlar sanki ben salağımda kendi iyiliğimi düşünemiyorum Tek derdim bebeğimin iyi olması ama canıma tak etti artık yaaa
Bizim ferah oluyor esiyor falan kalabalık olsa da bazen öyle uzun büyük sahilimiz rahatça hareket ediyorsun ama gel gör ki gidecek vücut kalmıyor akşamaKuzum evim sahibe yürüme mesafesi 5 dk ama sahilde çok fena yapış yapış oluyor insan nefes alamıyor çıkılmıyor ne yazıkki
az kalmış:)bu hafta ve önümüzdeki hafta gideceğim sonrasında zorunlu izine çıkacağım
umarım canım bi yandan gelsin de seveyim stresinden kurtulurum modundayım
doktorum akıntının artacağını söylemişti normalmiş bu durum
Çok şükür canım bak daha da güzel olacak her şey kucağına almışsın emzirmişsinAyy kızlar.. Çok minnak bir oğlum var.. Ölürüm ona ben yaçok tadlu ama.. Ağzı burnu bal gibi.. Anası sekerci benim oğlumun kucagima verdiler.. Allahim nasil güzel birsey.. Gozlerini de tam acamadi ucundan ucundan bana bakiyo.. Dün bile bile duş almadm.. Kokumu alsin diye.. Memeyi kavrayinca bi iki kere cekiyo birakiyo.. Yoruluyo minnak çenesi.. Dudaklarini degdiriyo memeye yaliyor tembel çıktı benim oğlum.. Rahatina duskun ille agzina akıtcan bayagi bi denedik vsvs ama oyle surekli emmedi.. Arada durdu filan.. Güçsüz daha çenesi filan.. İnsallah iki üç kere sonra cekcek sütü
Canım paşa çektikçe daha da sütün çoğalacak hiç kendine stres yapma stres psikoloji en büyük düşman bol bol dinlenmeye çalış bol su iç dereotu yiyebilirsin malt içeceği içebilirsin şeker ilavesi olmasın ona dikkat et sadece bir de kavrulmamış ceviz badem hurma ayrıca yiyebilirsin ama her şeyden önce kendini iyi hissetYaa ben ilk kahroldum kuvozde filan yanimda degil diye.. Simdi biraz içim rahat.. Gercekten guzel ilgileniyorlar orada bütün bebeklerle..
Doktorun söylemesine göre.. Eymen ilk geldiginde enfeksiyonu varmış.. Şimdi o enfeksiyon bitti çok şükür.. Ama antibiyotigi kestiği an tekrar edebiliyormus.. O yuzden ona gore ilaclarini ayarliyorum dedi doktoru.. Oksijen konusunda da ilk basta burnunda agzinda hortumlar vardi bi de makina hortumu vardi.. Tam ne işe yariyor o hortumlar bilmiyorum ama hepsinden birbir kurtuldu eymen.. İki gün önce gittigimizde basina cam fanus gibi bisey koymuslardi.. Bi hortumla da oksijen veriolardi bi delikten.. Deneme yapiyoruz demislerdi.. Ertesi gün gittim hicbisey kalmamis artik sadece kuvoz icine oksijen veriliyor şu an.. Git gide kilo aliyor kilo aldigi gibi Süt ihtiyaci da artiyor..
Yaa kizlar bu mesaji gorenler bisey desin.. Bu süt nasil artar acaba.. Oglum zaten kuvozde.. İstiyorum ku süt konusunda bahti açık olsun.. Nasil artircam sütü ben? Dogumdan beri 20ml en fazla 30ml çıkıyor iki saatte bir sagdigimda3 lt su da iciyorum ama hala ayni gibi
Maşallah canım çok güzel kilosu da boyu da uzun olacakKizlar muayeneden cktk bugun 35+3 uz bebegim 49 cm 2800 gram olmus masallah bikac gun onde gidiyo dedi doktor. 2 hafta sonra cati muayenesi yapcaz dedi. Nst girdim sonuclar iyi ckti sanci filan yok simdilik. Agrilarima da normal dedi. Melegim yine cok fotojenik degildi :) ama yine gordum diye mutluyum.
Aksam uzeri hamile cekimi yapcaz. Sizce beyaz elbise uzerine bebe mavisi ipek sal mi takaym yoksa beyz elbise uzerine beyaz sifon sal mi? Emin olamadm. Bebegim erkek
Hayırlı olsun canım eksikler bitmiş ohh artık sağlıcakla gelsin minnakKızlar ben bebek odası şimdi yaptırmayı düşünmüyordum bu sabah kv geldi ben odayı yaptırmak istiyorum dedi tabi ben şokbiranda karar vermiş nasıl olduysa Annem mobilya beşik alıcaktı ona dedim sende bize bebek arabası al tamam dedi artık eksiğim kalmadı sanırım
Çok şeker canım güle güle kullanınNasil olmus kapi susum
Rezeneyi her uzman öneriyor hiç duymamıştım canım hem süt yapması hem sakinleştirip gaz çıkarttırmasıyla da bilinirTakip ettiğim çocuk doktorları geçen yıldı galiba tıp kongresinden yayınlamışlardı, bir prof un sunumuydu. Ben kullanmamıştım hiç, bebekten bebeğe değişiyor belki de
Kız kardeşim yeni spinal oldu canım korkulacak bir şey yok gayet güzel geçti çok şükür 1 haftaya da toparladı gibi bebeğin ilk anını görmek gibisi yokİlk sezeryanı belden uyuşturma ile olan var mı. Genel anestezi oldun ilkinde bunda spinal istiyorum ama o an korkarsam diye çekiniyorum da.
Canım kendini çok yormamalısın artık bu süreçte çünkü inanılmaz bel sırt ağrısı oluyor bende hafta sonu biraz yordum akşamları pertim çıkmış şekilde bayıldımKızlar temizlik yaptım ve aşırı yoruldum.Sırtım ve belim cok ağrıyor.Bi ben mi böyleyim yoksa herkes çok yoruluyor mu artık?
Iyi haber yarın bebeğimi gorucem insallah
İnşallah düşmez canım sağlıcakla ilerlersinEvet canım.. 2 hafta da bi yine bakılacak.. Duruma göre yol izlenecekinşallah düşmez ❤
Öyle düşünme canım yalancı sancılardır doğuma hazırlıyor seni sağlıcakla hayırlı zamanında gelecek inşallahkızlar haftasonu resmen doğuruyorum dedim 2 gün üstüste sancılar kramplar falan yaşadımsanırım çok az kaldı benimki gelecek yakında
Nişan geldiğinde anlıyormuşsun canım illa pembe kahve kırmızı olmasına gerek yok şeffafta olabilir ama daha yoğun oluyormuş muhakkakKizlar özel bi soru olucak ama . akıntılarınız nasil bnm çoğalmıştı zaten ama bugün sümüğümsü beyaz seffaf karişik bi akıntı geldi miktarı biraz fazlaydı. nisan akıntısına baktm da sanirm o kadr yoğun degl benm ki ve nisan kirmizi pembe faln olurmus . oyle dimi?
Rabbim tez zamanda aratmadan bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah kimse evlat hasreti çekmesinMeraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfenhamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Hurma 36-37.haftadan sonra öneriliyor canım daha kolaylaştırır ve süt yaparKızlar merhabaDevamlı yazamasamda takip ediyorum sayfayı. Merak ettiğim bir şey var acaba aranızda hurma yiyen var mı ? Doğumu kolaylaştırıyor diyenler var. Fikriniz nedir ?
Amin canimmÇok şükür canım bak daha da güzel olacak her şey kucağına almışsın emzirmişsin
Canım paşa çektikçe daha da sütün çoğalacak hiç kendine stres yapma stres psikoloji en büyük düşman bol bol dinlenmeye çalış bol su iç dereotu yiyebilirsin malt içeceği içebilirsin şeker ilavesi olmasın ona dikkat et sadece bir de kavrulmamış ceviz badem hurma ayrıca yiyebilirsin ama her şeyden önce kendini iyi hisset
Maşallah canım çok güzel kilosu da boyu da uzun olacak
Hayırlı olsun canım eksikler bitmiş ohh artık sağlıcakla gelsin minnak
Çok şeker canım güle güle kullanın
Rezeneyi her uzman öneriyor hiç duymamıştım canım hem süt yapması hem sakinleştirip gaz çıkarttırmasıyla da bilinir
Kız kardeşim yeni spinal oldu canım korkulacak bir şey yok gayet güzel geçti çok şükür 1 haftaya da toparladı gibi bebeğin ilk anını görmek gibisi yokKardeşimin genelde ufacık antibiyotiğe karşı bile baş ağrısı olur hemen yan etki yapar o yüzden biraz baş ağrısı çekti açıkcası bir kaç gün ama doktoru ilaç verdi şuanda gayet iyi
Canım kendini çok yormamalısın artık bu süreçte çünkü inanılmaz bel sırt ağrısı oluyor bende hafta sonu biraz yordum akşamları pertim çıkmış şekilde bayıldım
İnşallah düşmez canım sağlıcakla ilerlersin
Öyle düşünme canım yalancı sancılardır doğuma hazırlıyor seni sağlıcakla hayırlı zamanında gelecek inşallah
Nişan geldiğinde anlıyormuşsun canım illa pembe kahve kırmızı olmasına gerek yok şeffafta olabilir ama daha yoğun oluyormuş muhakkak
Rabbim tez zamanda aratmadan bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah kimse evlat hasreti çekmesin
Hurma 36-37.haftadan sonra öneriliyor canım daha kolaylaştırır ve süt yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?