2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende dünkü yorgunluğunun üstüne gece hiç uyuyamadım yatıyorum ama hiç dalamadım. Çok uykusuzum smdi

Aslında oda haklı mersinde insan yürüyemiyor ki socaktan nemden
Akşam ancak cidden daha da sıcak oralar bizde de akşam sahile inersek yürüyecek alanımız var genelde yorgun oluyoruz çalıştığımız için gidesimiz gelmiyor gün aşırı gitsem çok işime yarayacak da

Cok teşekkür ederim ablaa
Hangi dua belki bende okurum
Rica ederim ne demek Canım 2 rekat namaz kılıyorsun sonra tesbihin her bir tanesi için bir fatiha ve 3 ihlas okuyorsun ve sonra o tesbihi kıbleye taraf yüksek bir yere asıyorsun dilleğin kabul olana kadar indirmiyorsun. Dileğin kabul olduğunda da 40 tane tesbih alıp dağıtıyorsun Başta niyet etmeyi de unutma

Ben çocukken hiç konuşmazdım Ama büyüyünce daha açıldım. Benimki asla alta kalmaz kavgacı değildir herkes annemi çok sever kadın çok güzel kendini de çocuklarını da savunur Kimsede anlayış yok ne yazık ki yaaa

2 rekat sunetmi canim

Kuzum evim sahibe yürüme mesafesi 5 dk ama sahilde çok fena yapış yapış oluyor insan nefes alamıyor çıkılmıyor ne yazıkki

sorma bizde o gün bu gundur eşimle gülüyoruz elime ne zaman maden suyunu alsam içme çocuğumu eritiyorsn dior

izne ne zaman çıkacaksın kac günün kaldi?
bu hafta ve önümüzdeki hafta gideceğim sonrasında zorunlu izine çıkacağım
İnşallah başlamaz kuzucuk zamanında doğsun doktorum geçen kontrollerde uyardı beni yalancı sancılar bu are yoklar seni çok telaş yapma dedi umarım seninde öyledir
umarım canım bi yandan gelsin de seveyim stresinden kurtulurum modundayım
Aynen belki enfeksiyon var dedim test yaptım çıkmadı belkide doğumlar yaklaştığı içindir bende pek anlamıyorum
doktorum akıntının artacağını söylemişti normalmiş bu durum

Öyle tabi canım sen daha iyi bilirsin artık bunun doktoru interneti var herşeyi araştırıp öğreniyoruz hem sezeryan öyle kötü bişey değil ki aksine bebeğin sağlığı için böyle bir alternatifin olması çok güzel 30 eylül gelsin bebeğini kucağına al gerisi boş sezeryan olanlar çok mu kötü durumda yada annelikleri eksik mi oluyor evet biraz zorlu bi süreç ama sonra toparlanıyosun bende akışına bırakıcam hangisi benim ve bebeğim için iyise o olsun ❣

Kuzum evim sahibe yürüme mesafesi 5 dk ama sahilde çok fena yapış yapış oluyor insan nefes alamıyor çıkılmıyor ne yazıkki
Bizim ferah oluyor esiyor falan kalabalık olsa da bazen öyle uzun büyük sahilimiz rahatça hareket ediyorsun ama gel gör ki gidecek vücut kalmıyor akşama

az kalmış:)

Çok şükür canım bak daha da güzel olacak her şey kucağına almışsın emzirmişsin
Canım paşa çektikçe daha da sütün çoğalacak hiç kendine stres yapma stres psikoloji en büyük düşman bol bol dinlenmeye çalış bol su iç dereotu yiyebilirsin malt içeceği içebilirsin şeker ilavesi olmasın ona dikkat et sadece bir de kavrulmamış ceviz badem hurma ayrıca yiyebilirsin ama her şeyden önce kendini iyi hisset
Maşallah canım çok güzel kilosu da boyu da uzun olacak
Hayırlı olsun canım eksikler bitmiş ohh artık sağlıcakla gelsin minnak
Nasil olmus kapi susum
Çok şeker canım güle güle kullanın
Takip ettiğim çocuk doktorları geçen yıldı galiba tıp kongresinden yayınlamışlardı, bir prof un sunumuydu. Ben kullanmamıştım hiç, bebekten bebeğe değişiyor belki de
Rezeneyi her uzman öneriyor hiç duymamıştım canım hem süt yapması hem sakinleştirip gaz çıkarttırmasıyla da bilinir
İlk sezeryanı belden uyuşturma ile olan var mı. Genel anestezi oldun ilkinde bunda spinal istiyorum ama o an korkarsam diye çekiniyorum da.
Kız kardeşim yeni spinal oldu canım korkulacak bir şey yok gayet güzel geçti çok şükür 1 haftaya da toparladı gibi bebeğin ilk anını görmek gibisi yok Kardeşimin genelde ufacık antibiyotiğe karşı bile baş ağrısı olur hemen yan etki yapar o yüzden biraz baş ağrısı çekti açıkcası bir kaç gün ama doktoru ilaç verdi şuanda gayet iyi
Kızlar temizlik yaptım ve aşırı yoruldum.Sırtım ve belim cok ağrıyor.Bi ben mi böyleyim yoksa herkes çok yoruluyor mu artık?
Iyi haber yarın bebeğimi gorucem insallah
Canım kendini çok yormamalısın artık bu süreçte çünkü inanılmaz bel sırt ağrısı oluyor bende hafta sonu biraz yordum akşamları pertim çıkmış şekilde bayıldım
Evet canım.. 2 hafta da bi yine bakılacak.. Duruma göre yol izlenecek inşallah düşmez ❤
İnşallah düşmez canım sağlıcakla ilerlersin
kızlar haftasonu resmen doğuruyorum dedim 2 gün üstüste sancılar kramplar falan yaşadım sanırım çok az kaldı benimki gelecek yakında
Öyle düşünme canım yalancı sancılardır doğuma hazırlıyor seni sağlıcakla hayırlı zamanında gelecek inşallah
Nişan geldiğinde anlıyormuşsun canım illa pembe kahve kırmızı olmasına gerek yok şeffafta olabilir ama daha yoğun oluyormuş muhakkak
Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Rabbim tez zamanda aratmadan bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah kimse evlat hasreti çekmesin
Kızlar merhaba Devamlı yazamasamda takip ediyorum sayfayı. Merak ettiğim bir şey var acaba aranızda hurma yiyen var mı ? Doğumu kolaylaştırıyor diyenler var. Fikriniz nedir ?
Hurma 36-37.haftadan sonra öneriliyor canım daha kolaylaştırır ve süt yapar

Amin canimm
Insallah duaniz kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…