- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
- 313
Ben dün başladım hergün yiyeceğim artıkKızlar merhabaDevamlı yazamasamda takip ediyorum sayfayı. Merak ettiğim bir şey var acaba aranızda hurma yiyen var mı ? Doğumu kolaylaştırıyor diyenler var. Fikriniz nedir ?
Amin canım inşallahAmin canimm
Insallah duaniz kabul olur
Evet aynı namazda okunan dualarNiyetinten sonra dilegimi soylecem
Ve normal namazdakilerini ayetleri okucam degilmi
Benim cesaretim bitti yaaaAntalya da oyle ama ben inat ettim cikabildigim kadar cikicam. Yoksa doguramicam
2. Ay kaldım canım tabi nasipte o zaman vardı oldu ama duadan zarar gelmez vasile oldu belkidePeki yaptigin ay hemen hamilemi kaldin canimm
Demekki doğuma hazırlıktandırbu hafta ve önümüzdeki hafta gideceğim sonrasında zorunlu izine çıkacağım
umarım canım bi yandan gelsin de seveyim stresinden kurtulurum modundayım
doktorum akıntının artacağını söylemişti normalmiş bu durum
Dogru diyosun canim ama duaylada kalan cok var2. Ay kaldım canım tabi nasipte o zaman vardı oldu ama duadan zarar gelmez vasile oldu belkideBak buda inşallah doğumda dağıtacağım tesbihler
Canım sonuçta zorunluluk ki kaldı ki keyiften de olabilirim bu benim kararım insan biraz saygı duyar ama yok hep laf laf lafÖyle tabi canım sen daha iyi bilirsin artık bunun doktoru interneti var herşeyi araştırıp öğreniyoruz hem sezeryan öyle kötü bişey değil ki aksine bebeğin sağlığı için böyle bir alternatifin olması çok güzel 30 eylül gelsin bebeğini kucağına al gerisi boş sezeryan olanlar çok mu kötü durumda yada annelikleri eksik mi oluyor evet biraz zorlu bi süreç ama sonra toparlanıyosun bende akışına bırakıcam hangisi benim ve bebeğim için iyise o olsun ❣
Kizlar özel bi soru olucak ama . akıntılarınız nasil bnm çoğalmıştı zaten ama bugün sümüğümsü beyaz seffaf karişik bi akıntı geldi miktarı biraz fazlaydı. nisan akıntısına baktm da sanirm o kadr yoğun degl benm ki ve nisan kirmizi pembe faln olurmus . oyle dimi?
Bizde de vücut kalıyor ama ferah hava yokBizim ferah oluyor esiyor falan kalabalık olsa da bazen öyle uzun büyük sahilimiz rahatça hareket ediyorsun ama gel gör ki gidecek vücut kalmıyor akşama
Kışı iple çekiyoruz resmen son ay olmasaydı yine idare ediyorduk ama bu dönemde hiç çekilmiyorakdenizde yaşayan arkadaşlar sizlere gerçekten sabırlar diliyorum çok zor oralar hele de hamilelikte hiç düşünemiyorum bebek için iyi olacak ama soğuk yok denecek kadar az kışın bile
Çok sağol canım biz arkadaşlarla yaptık çoğu hamile kaldı.Dogru diyosun canim ama duaylada kalan cok var
Maşallah guzel paketlemişsiniz
3 4 gündür benim de geri geliyor sürekli midem. Henüz kusmadım ama çok yakın sanırım bazen su bile içsem geri geliyor
Haftada minimum 200 alır cnm stres yapma saglıkla gelsin insallah
Cumqrtesi bende sil süpür Toz al banyo balkon derken akşam damacanadan su almaya eğilemedim
Çok şükür canım bak daha da güzel olacak her şey kucağına almışsın emzirmişsin
Canım paşa çektikçe daha da sütün çoğalacak hiç kendine stres yapma stres psikoloji en büyük düşman bol bol dinlenmeye çalış bol su iç dereotu yiyebilirsin malt içeceği içebilirsin şeker ilavesi olmasın ona dikkat et sadece bir de kavrulmamış ceviz badem hurma ayrıca yiyebilirsin ama her şeyden önce kendini iyi hisset
Maşallah canım çok güzel kilosu da boyu da uzun olacak
Hayırlı olsun canım eksikler bitmiş ohh artık sağlıcakla gelsin minnak
Çok şeker canım güle güle kullanın
Rezeneyi her uzman öneriyor hiç duymamıştım canım hem süt yapması hem sakinleştirip gaz çıkarttırmasıyla da bilinir
Kız kardeşim yeni spinal oldu canım korkulacak bir şey yok gayet güzel geçti çok şükür 1 haftaya da toparladı gibi bebeğin ilk anını görmek gibisi yokKardeşimin genelde ufacık antibiyotiğe karşı bile baş ağrısı olur hemen yan etki yapar o yüzden biraz baş ağrısı çekti açıkcası bir kaç gün ama doktoru ilaç verdi şuanda gayet iyi
Canım kendini çok yormamalısın artık bu süreçte çünkü inanılmaz bel sırt ağrısı oluyor bende hafta sonu biraz yordum akşamları pertim çıkmış şekilde bayıldım
İnşallah düşmez canım sağlıcakla ilerlersin
Öyle düşünme canım yalancı sancılardır doğuma hazırlıyor seni sağlıcakla hayırlı zamanında gelecek inşallah
Nişan geldiğinde anlıyormuşsun canım illa pembe kahve kırmızı olmasına gerek yok şeffafta olabilir ama daha yoğun oluyormuş muhakkak
Rabbim tez zamanda aratmadan bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah kimse evlat hasreti çekmesin
Hurma 36-37.haftadan sonra öneriliyor canım daha kolaylaştırır ve süt yapar
Insallah bende hamile kalirimÇok sağol canım biz arkadaşlarla yaptık çoğu hamile kaldı.
Bu haftalardan sonra inşallah serinler de son zamanlarda yürünür bari canımBizde de vücut kalıyor ama ferah hava yokyoksa burada ki sahilde çok çok güzel❤
Yorulduğumda bayılabiliyorum Allahtan uyku tutmaması çok fena ama bilirim canım bazı geceler benimde uykum kaçıyor sabahta iş var nasıl sinir oluyorumAyy sen bayılmışsın yine ben bayılamadım da yorgunluktan bi türlü dalamadım.en uykusuz gecemdi. Çok.uykum var smdi.
Rezene için bende öyle biliyorum işte sakınlık veriyo ve gazı aliyo diye
herzamanki akıntı degil ama asiri yoğun değidi yapışkan bisi di ama miktarı az yani nisan fazla oluyormus sanirm.Çok şükür canım bak daha da güzel olacak her şey kucağına almışsın emzirmişsin
Canım paşa çektikçe daha da sütün çoğalacak hiç kendine stres yapma stres psikoloji en büyük düşman bol bol dinlenmeye çalış bol su iç dereotu yiyebilirsin malt içeceği içebilirsin şeker ilavesi olmasın ona dikkat et sadece bir de kavrulmamış ceviz badem hurma ayrıca yiyebilirsin ama her şeyden önce kendini iyi hisset
Maşallah canım çok güzel kilosu da boyu da uzun olacak
Hayırlı olsun canım eksikler bitmiş ohh artık sağlıcakla gelsin minnak
Çok şeker canım güle güle kullanın
Rezeneyi her uzman öneriyor hiç duymamıştım canım hem süt yapması hem sakinleştirip gaz çıkarttırmasıyla da bilinir
Kız kardeşim yeni spinal oldu canım korkulacak bir şey yok gayet güzel geçti çok şükür 1 haftaya da toparladı gibi bebeğin ilk anını görmek gibisi yokKardeşimin genelde ufacık antibiyotiğe karşı bile baş ağrısı olur hemen yan etki yapar o yüzden biraz baş ağrısı çekti açıkcası bir kaç gün ama doktoru ilaç verdi şuanda gayet iyi
Canım kendini çok yormamalısın artık bu süreçte çünkü inanılmaz bel sırt ağrısı oluyor bende hafta sonu biraz yordum akşamları pertim çıkmış şekilde bayıldım
İnşallah düşmez canım sağlıcakla ilerlersin
Öyle düşünme canım yalancı sancılardır doğuma hazırlıyor seni sağlıcakla hayırlı zamanında gelecek inşallah
Nişan geldiğinde anlıyormuşsun canım illa pembe kahve kırmızı olmasına gerek yok şeffafta olabilir ama daha yoğun oluyormuş muhakkak
Rabbim tez zamanda aratmadan bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah kimse evlat hasreti çekmesin
Hurma 36-37.haftadan sonra öneriliyor canım daha kolaylaştırır ve süt yapar
En son gittigimde yaptırmadım. bnde gebeliğin ilerlemesine bagladm ama inslh enfeksiyon degldirBi kaç gündür akıntılarım çoğalmıştı bugün kontrolüm vardı söyledim doktora ıdrar testi ve enfeksiyonantibiyotik yazdı şimdi kullanmak zorundayım.. hava değişimleri başladı galiba farkında olmadan usutuyoruz
Bu haftalardan sonra inşallah serinler de son zamanlarda yürünür bari canım
Yorulduğumda bayılabiliyorum Allahtan uyku tutmaması çok fena ama bilirim canım bazı geceler benimde uykum kaçıyor sabahta iş var nasıl sinir oluyorumZararını duymadım açıkcası kardeşim içmeye başladı gerçekten içtiği akşamlar daha sakin uyuyor bebiş kendi de gaz olarak daha rahat
En son gittigimde yaptırmadım. bnde gebeliğin ilerlemesine bagladm ama inslh enfeksiyon degldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?