2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Peki yaptigin ay hemen hamilemi kaldin canimm
2. Ay kaldım canım tabi nasipte o zaman vardı oldu ama duadan zarar gelmez vasile oldu belkide Bak buda inşallah doğumda dağıtacağım tesbihler

Eklentiler

• 2AAC981D-5974-4894-BB8C-38E34EFE93C0.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 34
2. Ay kaldım canım tabi nasipte o zaman vardı oldu ama duadan zarar gelmez vasile oldu belkide Bak buda inşallah doğumda dağıtacağım tesbihler
Dogru diyosun canim ama duaylada kalan cok var
Maşallah guzel paketlemişsiniz

Canım sonuçta zorunluluk ki kaldı ki keyiften de olabilirim bu benim kararım insan biraz saygı duyar ama yok hep laf laf laf Haklısın sanki sezeryan diye iyi bir anne olamıyacak mıyım!! Kendileri normal doğum yapmışlar ama akşama kadar ellerinde tlf çocukları sadece doğurmuşlar sıfır ilgi. Yaa kendime geldim vallahi sayenizde yoksa üzülüp durucaktım çok sağolun hepiniz

Bi kaç gündür akıntılarım çoğalmıştı bugün kontrolüm vardı söyledim doktora ıdrar testi ve enfeksiyon antibiyotik yazdı şimdi kullanmak zorundayım.. hava değişimleri başladı galiba farkında olmadan usutuyoruz

akdenizde yaşayan arkadaşlar sizlere gerçekten sabırlar diliyorum çok zor oralar hele de hamilelikte hiç düşünemiyorum bebek için iyi olacak ama soğuk yok denecek kadar az kışın bile
Kışı iple çekiyoruz resmen son ay olmasaydı yine idare ediyorduk ama bu dönemde hiç çekilmiyor

Bende öyle 2 büklüm olup kaliveriyorum işte

Ayy sen bayılmışsın yine ben bayılamadım da yorgunluktan bi türlü dalamadım.en uykusuz gecemdi. Çok.uykum var smdi.
Rezene için bende öyle biliyorum işte sakınlık veriyo ve gazı aliyo diye

Bizde de vücut kalıyor ama ferah hava yok yoksa burada ki sahilde çok çok güzel❤
Bu haftalardan sonra inşallah serinler de son zamanlarda yürünür bari canım
Ayy sen bayılmışsın yine ben bayılamadım da yorgunluktan bi türlü dalamadım.en uykusuz gecemdi. Çok.uykum var smdi.
Rezene için bende öyle biliyorum işte sakınlık veriyo ve gazı aliyo diye
Yorulduğumda bayılabiliyorum Allahtan uyku tutmaması çok fena ama bilirim canım bazı geceler benimde uykum kaçıyor sabahta iş var nasıl sinir oluyorumZararını duymadım açıkcası kardeşim içmeye başladı gerçekten içtiği akşamlar daha sakin uyuyor bebiş kendi de gaz olarak daha rahat

herzamanki akıntı degil ama asiri yoğun değidi yapışkan bisi di ama miktarı az yani nisan fazla oluyormus sanirm.

En son gittigimde yaptırmadım. bnde gebeliğin ilerlemesine bagladm ama inslh enfeksiyon degldir

Hemde çok fena benimde kızım var 4 yaşında çalışmasam da isim var yani akşama kadar..
Kızımda kullandım rezeneydi bi zararını da görmedim gaz anlamında rahatlatıyordu sütten geciyo sonuçta bebeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…