CANım trombosit düşüklüğü bende de var ve bizde genetik. BAbam kardeşlerim hepimizde var. Onun için yeşil mercimek öneriyorum mutlaka. Kalıcı çözüm değil tabii ki ama şimdi son ayındasın inşallah doğuma kadar düzelir değerin. Bir dene faydasını göreceksinCanım kan pıhtışlamama sıkıntısı olucak düşmeye devam edersekanım durmayabilir. sıvılaşması sıkıntısı yok ama yine de teşekkür ederim
Çok şükür canım bak daha da güzel olacak her şey kucağına almışsın emzirmişsin
Canım paşa çektikçe daha da sütün çoğalacak hiç kendine stres yapma stres psikoloji en büyük düşman bol bol dinlenmeye çalış bol su iç dereotu yiyebilirsin malt içeceği içebilirsin şeker ilavesi olmasın ona dikkat et sadece bir de kavrulmamış ceviz badem hurma ayrıca yiyebilirsin ama her şeyden önce kendini iyi hisset
Maşallah canım çok güzel kilosu da boyu da uzun olacak
Hayırlı olsun canım eksikler bitmiş ohh artık sağlıcakla gelsin minnak
Çok şeker canım güle güle kullanın
Rezeneyi her uzman öneriyor hiç duymamıştım canım hem süt yapması hem sakinleştirip gaz çıkarttırmasıyla da bilinir
Kız kardeşim yeni spinal oldu canım korkulacak bir şey yok gayet güzel geçti çok şükür 1 haftaya da toparladı gibi bebeğin ilk anını görmek gibisi yokKardeşimin genelde ufacık antibiyotiğe karşı bile baş ağrısı olur hemen yan etki yapar o yüzden biraz baş ağrısı çekti açıkcası bir kaç gün ama doktoru ilaç verdi şuanda gayet iyi
Canım kendini çok yormamalısın artık bu süreçte çünkü inanılmaz bel sırt ağrısı oluyor bende hafta sonu biraz yordum akşamları pertim çıkmış şekilde bayıldım
İnşallah düşmez canım sağlıcakla ilerlersin
Öyle düşünme canım yalancı sancılardır doğuma hazırlıyor seni sağlıcakla hayırlı zamanında gelecek inşallah
Nişan geldiğinde anlıyormuşsun canım illa pembe kahve kırmızı olmasına gerek yok şeffafta olabilir ama daha yoğun oluyormuş muhakkak
Rabbim tez zamanda aratmadan bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah kimse evlat hasreti çekmesin
Hurma 36-37.haftadan sonra öneriliyor canım daha kolaylaştırır ve süt yapar
Ayy sen bayılmışsın yine ben bayılamadım da yorgunluktan bi türlü dalamadım.en uykusuz gecemdi. Çok.uykum var smdi.
Rezene için bende öyle biliyorum işte sakınlık veriyo ve gazı aliyo diye
Evet nişan fazla oluyor diyorlar ve anlamamak mümkün değilmiş bazen erken haftalar da nişan gelebilir yine de için rahat etmiyorsa doktoruna danış istersenherzamanki akıntı degil ama asiri yoğun değidi yapışkan bisi di ama miktarı az yani nisan fazla oluyormus sanirm.
İyi canım bence boy gelişim göstergesi değil diyor benim doktorum ayrıca burdaki ölçümlerde net değil demişti. kg gelince her hafta en az 250 gr alsa 3 kg her türlü geçer canım doğuma kadar inşlh. Benim İlk kızım 2.860 doğmuştu şişliği gitti 2.500 kaldı ama inan çok hızlı büyüyorlarBugün 34+5 kızlar. Kontrolde kilo 2350 cıktı boyu da 42 cm.. küçük mü bana mi öyle geldi bebeğim
Bende hiç aksini duymamıştım şaşırdımHemde çok fena benimde kızım var 4 yaşında çalışmasam da isim var yani akşama kadar..
Kızımda kullandım rezeneydi bi zararını da görmedim gaz anlamında rahatlatıyordu sütten geciyo sonuçta bebeklere
Onu hiç bilmiyorum canım, bende şaşırmıştım okuyuncaBende hiç aksini duymamıştım şaşırdım
Anne sütünden direk mi geçiyor aynı etkiyi gösterir mi ki
O tür akıntı bende ilişkiden sonra oluyor canım. Normalde akıntım normal. İlişki sonrasındaki gün akıntım aynı yumurtlama akıntısı gibi oluyor. Öyle bir şey mi acaba seninki deAynen belki enfeksiyon var dedim test yaptım çıkmadı belkide doğumlar yaklaştığı içindir bende pek anlamıyorum
Canım doktora baktım şimdi emzirenler içebilir diyormuş yorumlarda yazmışlar çocuklara 4 yaşından önce verilmemeliymişOnu hiç bilmiyorum canım, bende şaşırmıştım okuyunca
İyi canım bence boy gelişim göstergesi değil diyor benim doktorum ayrıca burdaki ölçümlerde net değil demişti. kg gelince her hafta en az 250 gr alsa 3 kg her türlü geçer canım doğuma kadar inşlh. Benim İlk kızım 2.860 doğmuştu şişliği gitti 2.500 kaldı ama inan çok hızlı büyüyorlar
Bende hiç aksini duymamıştım şaşırdım
Anne sütünden direk mi geçiyor aynı etkiyi gösterir mi ki
Canım doktora baktım şimdi emzirenler içebilir diyormuş yorumlarda yazmışlar çocuklara 4 yaşından önce verilmemeliymiş
Ben 2017 de 10 ekimde dogum yaptım. Uzun kollu giyinmiştim. Cok bunalmıştım. O yuzden 1 takim kisa kollu 1 takim uzun kollu aldim. Birde hirka koyarim duruma gore giyerim diye dusundum.Kızlar size bir konuda danışmam gerekiyor normalde doğum 25 ekim sonrasıydı dr 7 ekim alalım dedi benim sağlığım için erken doğucak ben gecelik alırken 2 tk. üçlü pijama tk sabahlıklı ince yazlık aldım. bir takım kalın gecelikli hafif yünlü bir şey almıştım nolur nolmaz diye şimdi bir ay önce doğum yapıcam ekim ilk haftası sizce hava nsl olur gidip ince gecelik alsammı yeni doğum yapan arkadaşım pijamayla zor oluyor dedi. Düşünüyorum lohusa olunca fazla üşünüyor vücut ısısıda düşüyor. Eki Görüntüle 2305746
ultrasondan kaynaklanıyordur. net ölçemiyorlar zatenBugün 34+5 kızlar. Kontrolde kilo 2350 cıktı boyu da 42 cm.. küçük mü bana mi öyle geldi bebeğim
seni çok iyi anlıyorum cnm inan hepimizde osıkıntı var inşlh sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Doktorum haftasına göre normal dedi. Doğuma kadar 3 olmasını bekleriz dedi. Yani 3 en fazla 3200 den bahsetti. Kızımda 3 kilo idi. Benim için yeterli zatn önemli olan sağlıklı olması. Yine de annelik işte acaba küçük mü diye endişe ediyor insan
Yaşadığın yere göre değişir. Bizim bura akşamları soğuk artık, hırka giymeden çıkılmaz. Ekimde daha da soğuk olurKızlar size bir konuda danışmam gerekiyor normalde doğum 25 ekim sonrasıydı dr 7 ekim alalım dedi benim sağlığım için erken doğucak ben gecelik alırken 2 tk. üçlü pijama tk sabahlıklı ince yazlık aldım. bir takım kalın gecelikli hafif yünlü bir şey almıştım nolur nolmaz diye şimdi bir ay önce doğum yapıcam ekim ilk haftası sizce hava nsl olur gidip ince gecelik alsammı yeni doğum yapan arkadaşım pijamayla zor oluyor dedi. Düşünüyorum lohusa olunca fazla üşünüyor vücut ısısıda düşüyor. Eki Görüntüle 2305746
Maşallah canım, 34+5’te C.tesi günü 2300 gr dedi bana da doktor, uyumlu dedi haftası ile.Bugün 34+5 kızlar. Kontrolde kilo 2350 cıktı boyu da 42 cm.. küçük mü bana mi öyle geldi bebeğim
Pijama acayip kolaylık açıkcası canım kız kardeşim hep pijamasını kullandı gecelikle otur kalk misafirlerin gelmesi falan çok kullanışlı değil bir de Ekim başı soğuk olmayacak düşse düşse 24-25 derecelere düşer oda maksimumKızlar size bir konuda danışmam gerekiyor normalde doğum 25 ekim sonrasıydı dr 7 ekim alalım dedi benim sağlığım için erken doğucak ben gecelik alırken 2 tk. üçlü pijama tk sabahlıklı ince yazlık aldım. bir takım kalın gecelikli hafif yünlü bir şey almıştım nolur nolmaz diye şimdi bir ay önce doğum yapıcam ekim ilk haftası sizce hava nsl olur gidip ince gecelik alsammı yeni doğum yapan arkadaşım pijamayla zor oluyor dedi. Düşünüyorum lohusa olunca fazla üşünüyor vücut ısısıda düşüyor. Eki Görüntüle 2305746
Ben anne sütünden geçtiğini biliyorum
Yorumlardan onu anladım arkadaşın gönderdiği adamın sitene baktım da canım instagramda istersen sende araştır için rahat etmiyorsaO zaman içelim mi yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?