2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım kan pıhtışlamama sıkıntısı olucak düşmeye devam ederse kanım durmayabilir. sıvılaşması sıkıntısı yok ama yine de teşekkür ederim
CANım trombosit düşüklüğü bende de var ve bizde genetik. BAbam kardeşlerim hepimizde var. Onun için yeşil mercimek öneriyorum mutlaka. Kalıcı çözüm değil tabii ki ama şimdi son ayındasın inşallah doğuma kadar düzelir değerin. Bir dene faydasını göreceksin

Eklentiler

• 756ABA56-0D6F-40BC-8402-31971170D084.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 51
Ayy sen bayılmışsın yine ben bayılamadım da yorgunluktan bi türlü dalamadım.en uykusuz gecemdi. Çok.uykum var smdi.
Rezene için bende öyle biliyorum işte sakınlık veriyo ve gazı aliyo diye

Eklentiler

• Screenshot_20190909-143041.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 45
herzamanki akıntı degil ama asiri yoğun değidi yapışkan bisi di ama miktarı az yani nisan fazla oluyormus sanirm.
Evet nişan fazla oluyor diyorlar ve anlamamak mümkün değilmiş bazen erken haftalar da nişan gelebilir yine de için rahat etmiyorsa doktoruna danış istersen

Bugün 34+5 kızlar. Kontrolde kilo 2350 cıktı boyu da 42 cm.. küçük mü bana mi öyle geldi bebeğim
İyi canım bence boy gelişim göstergesi değil diyor benim doktorum ayrıca burdaki ölçümlerde net değil demişti. kg gelince her hafta en az 250 gr alsa 3 kg her türlü geçer canım doğuma kadar inşlh. Benim İlk kızım 2.860 doğmuştu şişliği gitti 2.500 kaldı ama inan çok hızlı büyüyorlar

Bende hiç aksini duymamıştım şaşırdım
Anne sütünden direk mi geçiyor aynı etkiyi gösterir mi ki

Aynen belki enfeksiyon var dedim test yaptım çıkmadı belkide doğumlar yaklaştığı içindir bende pek anlamıyorum
O tür akıntı bende ilişkiden sonra oluyor canım. Normalde akıntım normal. İlişki sonrasındaki gün akıntım aynı yumurtlama akıntısı gibi oluyor. Öyle bir şey mi acaba seninki de

Kızlar size bir konuda danışmam gerekiyor normalde doğum 25 ekim sonrasıydı dr 7 ekim alalım dedi benim sağlığım için erken doğucak ben gecelik alırken 2 tk. üçlü pijama tk sabahlıklı ince yazlık aldım. bir takım kalın gecelikli hafif yünlü bir şey almıştım nolur nolmaz diye şimdi bir ay önce doğum yapıcam ekim ilk haftası sizce hava nsl olur gidip ince gecelik alsammı yeni doğum yapan arkadaşım pijamayla zor oluyor dedi. Düşünüyorum lohusa olunca fazla üşünüyor vücut ısısıda düşüyor.

Doktorum haftasına göre normal dedi. Doğuma kadar 3 olmasını bekleriz dedi. Yani 3 en fazla 3200 den bahsetti. Kızımda 3 kilo idi. Benim için yeterli zatn önemli olan sağlıklı olması. Yine de annelik işte acaba küçük mü diye endişe ediyor insan

Ben 2017 de 10 ekimde dogum yaptım. Uzun kollu giyinmiştim. Cok bunalmıştım. O yuzden 1 takim kisa kollu 1 takim uzun kollu aldim. Birde hirka koyarim duruma gore giyerim diye dusundum.

seni çok iyi anlıyorum cnm inan hepimizde osıkıntı var inşlh sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Yaşadığın yere göre değişir. Bizim bura akşamları soğuk artık, hırka giymeden çıkılmaz. Ekimde daha da soğuk olur

Pijama acayip kolaylık açıkcası canım kız kardeşim hep pijamasını kullandı gecelikle otur kalk misafirlerin gelmesi falan çok kullanışlı değil bir de Ekim başı soğuk olmayacak düşse düşse 24-25 derecelere düşer oda maksimum
Ben anne sütünden geçtiğini biliyorum
O zaman içelim mi yanii
Yorumlardan onu anladım arkadaşın gönderdiği adamın sitene baktım da canım instagramda istersen sende araştır için rahat etmiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…