2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet nişan fazla oluyor diyorlar ve anlamamak mümkün değilmiş bazen erken haftalar da nişan gelebilir yine de için rahat etmiyorsa doktoruna danış istersen
ulaşamam malesef . yok valla gayet rahatm ilk gorunce acaba nisan boyle bisi mi dedm o kadr

Sezeryan olunca annelikte bişey eksilmiyor ki. Annelik kalple olan bişey. Valla ben ilk bebegimde kucağımda uyurdu bı saat hangi pozisyonda uyuduysa hareket bile etmezdim öyle koklaya koklaya kucağımda uyurdu besige koymaya bile kıyamadım. İkincisin o kadar yapamam belki artık sorumluluklar fazla. Büyük oğlum ilgi ister dengeyi kurmam lazım . Ama çok iyi bildiğim bişey var çocuklarıma sevgimin her zerrresini göstereceğim. Bizim anne babamız bizi severdi ama hiç seni seviyorum dediğini bilmem. Ben oğluma her gün uyumadan önce seni seviyorum oğlum diyorum. Ve eşimde öyle. Büyüdüğünde böyle hatırlasın güzel anilarmiz olsun istiyoruz.

Ben içme taraftariyim.aslinda ilkinde icince..
Ama insan tedirgin oluyor işte bi sıkıntı olur mu diye ilkte olmadı diye bunda da olmaz diye bise yok. Ama ben hep oneriliyo diye biliyorum emziren annelere

Havalar serinleyene kadar doğururum herhalde

Ben içme taraftariyim.aslinda ilkinde icince..
Ama insan tedirgin oluyor işte bi sıkıntı olur mu diye ilkte olmadı diye bunda da olmaz diye bise yok. Ama ben hep oneriliyo diye biliyorum emziren annelere
Bende duymadım canım şimdi arkadaşın gönderdiği kişiye de girdim çocuklara 4 yaşından önce vermeyin diyor yani emzirmeyle alakalı bir yazısı yok zaten yorumlarda yazmışlar doktor açıkladı emzirenler kullanabilir diye Anneden bebeğe geçse de sert bir etkisi olamaz bence
Havalar serinleyene kadar doğururum herhalde
Şansımıza serin havalar geliyor inşallah

Maşallah ne kadar güzel büyütüyorsun oğlunu İnsanlara bunu anlatamıyorsun sanki sezeryan olunca çocuğa kötülük yapıyorsun sevmiyorsun dediğin gibi sevgi kalpte olan birsey İnşallah bizde bu kadar güzel büyütebiliriz kızımızı

Bende son 3 ayda çıktı canım. Güzeldi değerlerim.. Bi 117ye düştü sonra 129a çıktı şimdi 104 düşmüş senin kaç değerlerin
Normal mercimek çorbası ya da salatası yesem olur mu ki faydası

Sevindim bu habere canım anneden bebeğe mutlaka geçiyor. Ama geçiş olduğu için sıkıntı yok demek ki

İnternette araştırdığımda da böyle bir yazı bulamadım açıkcası özellikle öneriyor uzmanlar hatta günde 1 fincan kupa anca içiliyordur zaten

Canım Ben sadece "rezeneye özel değil" bütün bitki çaylarının uzun sureli kullanımları doğru değil diye biliyorum. Bu nedenle doğum yaptigimda 2 hafta boyunca her gün 1 fincan içiyordum sonra 2 hafta ara verip hiç içmiyordum. Sonra yine 2 hafta gün de 1 fincan.. böyle kullandım ve bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.. hatta bebeğe bile 1 çay kaşığı ver diyenler oluyordu ama onu tercih etmemistim şimdi tam hatırlamıyorum ama belki de bende 4 yas altı çocuklara direk verilmemesi gerekir diye okuduysam ondan vermemiş olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…