kizlar kilo alımlarınız nasıl ben bu hafta fazla abarttım galiba bebeğin kilosu az diye aslında hamur işi falan da yemiyorum beyaz ekmek bile yediğim yok ama 3 kilo almışım nasıl oldu anlamadim toplam da 15 kilo almış oldum tartı 75 ı göstermeyi başladı
Canım asıl kilo alacagimiz doneme girdik dikkat etmeni öneririm. Toplamda 11-15 kilo ile bitirmemiz isteniyo. Tatlıları mi kaçırdın benim canım çikolatalar isteyip duruyoda
Yok canım 3 kilo doğsa yeterli. O da sağlıklı olsun istediğimden yoksa kilolu olsun isteyen biri değilim. Kilo çok önemli de değil bence hepten zayıf olmasın yeter ki. Ama boy önemli sanıyorum.. Ama dediğim gibi eşimde bende ufak tefek insanlarız onu da çok uzun beklemiyorum haliyle ortalama olsun sağlıklı olsun yeter ki
kizlar kilo alımlarınız nasıl ben bu hafta fazla abarttım galiba bebeğin kilosu az diye aslında hamur işi falan da yemiyorum beyaz ekmek bile yediğim yok ama 3 kilo almışım nasıl oldu anlamadim toplam da 15 kilo almış oldum tartı 75 ı göstermeyi başladı
Canım Ben sadece "rezeneye özel değil" bütün bitki çaylarının uzun sureli kullanımları doğru değil diye biliyorum. Bu nedenle doğum yaptigimda 2 hafta boyunca her gün 1 fincan içiyordum sonra 2 hafta ara verip hiç içmiyordum. Sonra yine 2 hafta gün de 1 fincan.. böyle kullandım ve bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.. hatta bebeğe bile 1 çay kaşığı ver diyenler oluyordu ama onu tercih etmemistim şimdi tam hatırlamıyorum ama belki de bende 4 yas altı çocuklara direk verilmemesi gerekir diye okuduysam ondan vermemiş olabilirim
Eşimin yarın doğum günü sırf bir pasta bulabilmek için bu sıcakta bu kadar yol yürüdüm kendisi olsaydı benim için yaparmıydı acabaEki Görüntüle 2305776
Kıyamam ben bu sene eşimin doğum gününde kış zamanı üşendim çıkmaya bide düşük tehlikem vardım dedimki ben pasta aseriyorum bana pasta al. Oda aldı geldi sonra iyki doğdun bak hediyen karnimda dedim çok güldük beraber. Napayim pastasiz olmasin dedim parası cebinden çıktı kendi aldı getirdi bu arada eşim pasta sevmez ben ogluml yemiş oldum
Yaa inşallah aşure getiren olur yapacak hiç gücüm yok. Bende tartilmayi bıraktım artk. Bebeğe yarasın diye bu ara herşeyi yiyorum zaten alacağımı almışım iki kilonfazla alsam ne olcak modundayim
Kıyamam ben bu sene eşimin doğum gününde kış zamanı üşendim çıkmaya bide düşük tehlikem vardım dedimki ben pasta aseriyorum bana pasta al. Oda aldı geldi sonra iyki doğdun bak hediyen karnimda dedim çok güldük beraber. Napayim pastasiz olmasin dedim parası cebinden çıktı kendi aldı getirdi bu arada eşim pasta sevmez ben ogluml yemiş oldum
Yaa inşallah aşure getiren olur yapacak hiç gücüm yok. Bende tartilmayi bıraktım artk. Bebeğe yarasın diye bu ara herşeyi yiyorum zaten alacağımı almışım iki kilonfazla alsam ne olcak modundayim
Canım asıl kilo alacagimiz doneme girdik dikkat etmeni öneririm. Toplamda 11-15 kilo ile bitirmemiz isteniyo. Tatlıları mi kaçırdın benim canım çikolatalar isteyip duruyoda
Tatlı yiyemiyorum migde mi yakıyor diye ama meyve ye özellikle muzu çok yedim onlar mi yaptı ki aldı başını gidiyor gobis tey tey ayrı baş çekmeye başladı
Yürüyüşü de bıraktım bebem aşağı da ağrı var kesesini zorluyor diye yatis verdi doktor ye iç yat moduna girdim hop geldj kilocuklar rahatlıkta yaramıyor bize artık