2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bence doktorun ile konuş yapılabilir cnm tek operasyon ile çok duyuyorum doğum ile operasyon geçirenleri. Erkenden görüş aklından çıksın. Kararma bende de var maalesef ama düzelecektir doğumdan sonra yani öyle umuyorum

Benım şuan toplamda 6 kilo
Ve ağzım hiç durmuyo sanırım doğuma kadar 8 kilo olur

Değildir canım geldiyse de sancın falan yoksa sıkıntı olduğunu sanmam son haftalarda gelince genelde sancı başlıyor hemen hemen öncesinde gelenler hep bekliyor
masallah turp gibiyim iki gündür temizlik yapiyom bi sorun yok suan magnezyum iyi geldi demek :)

yaklaşık 3 haftadir hic kilo almıyorum gram bile almıyorum bebeğim aliyo bn veriyorum sanirm 51de takildim orda kaldim

Hayır hayır düşük çıkmış zaten kanda sıvılaşma var demek bu kullanırsa daha kötü olur
yanlis hatirlamisim canm düşünce kanın pihtilastigi kalmis aklımda Allahtan arkadaş bilgi sahibi yoksa yanlis yonlendircem

Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Hanımlar dr tahlil sonuçlarımı gösterdim serum tedavisi görmüştüm bir puan artmış ben kendimi çok çok iyi hissediyodum oysa . Doktor bekledigimizin altında dedi ve tekrar serum tedavisine başladık. Bakalım doğuma kadar istediğimiz iyilesme olacak mı?

Bu arada annem geldi eşim göreve gitti. Meleğim için bir sürü şey getirmiş: kıyafetler, nevresim takımı falan görünce gözlerimden yine kalpler fışkırdı. Yarın da melegimin kıyafetlerini yıkıcaz Allah nasip ederse inşallah sonra da hastane cantamizi hazırlayıp melegimizin keyfinin gelmesini beklicez

kolay gelsin canm ütü isi zor minik minik . bu arada serum ne icindi

Ben kizimda doğum yaptım gunde 2 fincan rezene az anason ve top kekik demleyip içtim.gazi bu şekilde atlatirsin diyip Dr önerdi 15 20 günde çok düzenli içtim sonra gunde 1 bazen 2 ara ara içiyordum yine.hatta 1 ay sonunda 15 20 cc kızıma bile icirdim.dr söylediği için o zamanlar hiç araştırmadım bile.bu bebekte de içerim yararini görmüştüm gazı kolay çıkıyordu.
Ben artik tartilmiyorum o degil de asure zamani geldi napacagiz
Bol bol yiyecegiz
Benım şuan toplamda 6 kilo
Ve ağzım hiç durmuyo sanırım doğuma kadar 8 kilo olur
6-8 kilo az yaa gruptan atalım az kilo alanlari ...
bol yiyip kilo alın arkadaşlar doğum sonrasi kilo vermeye didinen az kişi kalmayalim

Tatlı yiyemiyorum migde mi yakıyor diye ama meyve ye özellikle muzu çok yedim onlar mi yaptı ki aldı başını gidiyor gobis tey tey ayrı baş çekmeye başladı

Olsun ya çokta dert etme. Kilolarımızı dert ermenek için en güzel dönem sadece sağlık açısından dikkat etmeliyiz yoksa 1 2 kilo fazladan bise olmaz

Benim değerlerim genel olarak düşük hep farklı hastanelerde kan testi vermişim o yüzden puanlamaları farklı ama en alt değerin altında hep değerim. İlla ki faydası olur, ihmal etme

Maşallah. Benimki kısa çıkmış oldu işte.. neyse ne yapalım sağlıklı olsun da
Bu boy olayina hiç takilmayin benim kizim 49 cm doğdu ki bizim ailede 52 den aşağı bebek yok ama gel gör ki kizim 1 yaşından beri yaşıtlarından hep uzun.9 yasinda 150 boyu var.anne baba amca dayi uzunsa çocuk kisa falan kalmıyor.onemli olan kiz çocuğun gec ergenliğe girmesi yoksa doğduğu boy cikta önemli değilmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…