Ben kizimda doğum yaptım gunde 2 fincan rezene az anason ve top kekik demleyip içtim.gazi bu şekilde atlatirsin diyip Dr önerdi 15 20 günde çok düzenli içtim sonra gunde 1 bazen 2 ara ara içiyordum yine.hatta 1 ay sonunda 15 20 cc kızıma bile icirdim.dr söylediği için o zamanlar hiç araştırmadım bile.bu bebekte de içerim yararini görmüştüm gazı kolay çıkıyordu.
Bol bol yiyecegiz
6-8 kilo az yaa gruptan atalım az kilo alanlari ...
bol yiyip kilo alın arkadaşlar doğum sonrasi kilo vermeye didinen az kişi kalmayalim
Bu boy olayina hiç takilmayin benim kizim 49 cm doğdu ki bizim ailede 52 den aşağı bebek yok ama gel gör ki kizim 1 yaşından beri yaşıtlarından hep uzun.9 yasinda 150 boyu var.anne baba amca dayi uzunsa çocuk kisa falan kalmıyor.onemli olan kiz çocuğun gec ergenliğe girmesi yoksa doğduğu boy cikta önemli değilmiş .
Bu boy olayina hiç takilmayin benim kizim 49 cm doğdu ki bizim ailede 52 den aşağı bebek yok ama gel gör ki kizim 1 yaşından beri yaşıtlarından hep uzun.9 yasinda 150 boyu var.anne baba amca dayi uzunsa çocuk kisa falan kalmıyor.onemli olan kiz çocuğun gec ergenliğe girmesi yoksa doğduğu boy cikta önemli değilmiş .
Benim kızımda 48 cm doğdu. Şimdi normal ilerliyor sıkıntımız yok. Bu erkek acaba kısa mi diye takılıyor illa ki aklıma ama sağlıklı olsun sağlıklı olsun..
Valla 24 ten beri başı aşağıda ama iyimi kötümü bilemiyorum.o kadar cok zorladı ki baski yapıyor ittiriyor , yürüme ayakta kalma yasak tabii yasağa uymadığım için bu gebelik beni çok zorladi .
Annem halledecek Allah'ın izniyle ütü işini anneler iyiki varlar.
Serumla ferinjekt diye bi ilaç alıyorum. Demir tedavisi için . Doktorun istediği kadar yukselmemis ama ben kendimi çok iyi hissediyorum ilk tedaviden sonra . Doktor devam edelim diyince ben de tamam dedim meleğim de ben de doğumdan sonra zorluk cekmeyelim diye
Valla 24 ten beri başı aşağıda ama iyimi kötümü bilemiyorum.o kadar cok zorladı ki baski yapıyor ittiriyor , yürüme ayakta kalma yasak tabii yasağa uymadığım için bu gebelik beni çok zorladi .
Canım benimde baş asagiydi hep ama doktorum hiç öyle yasaklar koymadı yani eğer yasak varsa farklı nedenleri mi var diye merak ettim . Benim de beklenen doğum tarihim de 17 ekim
Ya biraz özel olacak ama sizden fikir almak istedm doktora sormadan önce. Bende vajinada sarkan ufak Bi parça var vajina dudağı da deniliyormuş, iki dudak iç kısmında aslında 2 3 cm bir şey hissiyatta yok çok fazla, onu doğum zamanı operasyon olmuşken aldırabilir miyiz?
Herkeste yok sanırım. Bide vajinal estetik dedikleri şey bu mu oluyor?
Hamilelikte renkte de kararma oldu hiç hoşuma gitmiyor doğum sonrası da öyle kalmasın istiyorum.????
Bende de var ama bi zarari da yok ilk farkettigimde kotu bi hastalik belirtisi sanmistimevet malesef o kararma hamilelikte cogaldi bi çözümu falan yok mu ki cok kotu gozukur tam dogum esnasinda uff
Annem halledecek Allah'ın izniyle ütü işini anneler iyiki varlar.
Serumla ferinjekt diye bi ilaç alıyorum. Demir tedavisi için . Doktorun istediği kadar yukselmemis ama ben kendimi çok iyi hissediyorum ilk tedaviden sonra . Doktor devam edelim diyince ben de tamam dedim meleğim de ben de doğumdan sonra zorluk cekmeyelim diye
Ben ilkinde epidural sezaryan oldum o da çok rahattı. Ne agrım sızım ne bel ya da baş ağrısı olmadı. Kum torbası koymadılar, 2 saat sonra yürüttüler bir daha da sürekli yatmadım. Yapıştırma yapıldı hıc dikiş izi yok. 1 hafta sonra Dr oraya yapıstırılan bantı cukarmıstı o kadar... Şimdi spinal olacak drum öyle dedi. Bizim bebeğin maşallahı var Dr 4 e yakın olursa riske atmam dedi. Zaten ben de artık stres yaşamak istemiyorum... Ben aynı yerden mi kesecek onu soracağım bır de yapustırma mı olacak, dikiş mi olacak onu da soracağım. Burda kum torbası var. Mumya gıbı 2 saat yatmak sıkacak. İlk bebegıme odaya getirince hemen geceligi mı giydirdiler bezı taktılar. Yatakta istedıgım gıbı hareket ediyordum.. Bir de epıduralda sadece karnım uyustu bacagım ayaklarımı hissediyordum... Hastaneye gidince anestezi druyla görusecegım.. İçeri kordon kanı alacak kişi de girecek.. Bu ara bebek kacırma haberı cok, burada cok korktum burada erkek cocuk aşırı kıymetli. Doguma mutlaka bırını de sokmam lazım. Iyıce tırstım haberlerden
Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Ben kizimda doğum yaptım gunde 2 fincan rezene az anason ve top kekik demleyip içtim.gazi bu şekilde atlatirsin diyip Dr önerdi 15 20 günde çok düzenli içtim sonra gunde 1 bazen 2 ara ara içiyordum yine.hatta 1 ay sonunda 15 20 cc kızıma bile icirdim.dr söylediği için o zamanlar hiç araştırmadım bile.bu bebekte de içerim yararini görmüştüm gazı kolay çıkıyordu.
Bol bol yiyecegiz
6-8 kilo az yaa gruptan atalım az kilo alanlari ...
bol yiyip kilo alın arkadaşlar doğum sonrasi kilo vermeye didinen az kişi kalmayalim
Canım benimde baş asagiydi hep ama doktorum hiç öyle yasaklar koymadı yani eğer yasak varsa farklı nedenleri mi var diye merak ettim . Benim de beklenen doğum tarihim de 17 ekim
Baski yapiyor agri oluyordu.rahim ağzını açar o yüzden yürüyüş yapma dedi ki zaten hiç yapamiyordum .birde sol kalçam çok ağrıyor benim geçmişten gelen omur ilik daralmasi vardi o tetiklemistir dedi.ayakta kalma iş yapma bol bol dinlen dedide yaptım mi hayir .yaz tatili sürekli hadi gezelim diyen kizimla işe git gel ev işi derken hic dinlenemedim.insallah yarından sonra okula gideceği için benim doğum izni yeni başlıyor yoksa evdeki cocukla izin falan yalan.