2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende yine içicem canım gaz için evet faydalı.. sütü de artırıyor..

Katılıyorum, oğlum 52 cm doğdu. Uzundu doğduğunda. Şimdi presentıl değeri %25 - %50 arası %25 e yakın

Benim kızımda 48 cm doğdu. Şimdi normal ilerliyor sıkıntımız yok. Bu erkek acaba kısa mi diye takılıyor illa ki aklıma ama sağlıklı olsun sağlıklı olsun..

Kızlar bir de söylemeyi unuttum. Bebeğimin başı tam yukarıdaymış. Doktor daha zamanımız var dönebilir dedi. Sizinkiler ne zaman döndü?
Valla 24 ten beri başı aşağıda ama iyimi kötümü bilemiyorum.o kadar cok zorladı ki baski yapıyor ittiriyor , yürüme ayakta kalma yasak tabii yasağa uymadığım için bu gebelik beni çok zorladi .

kolay gelsin canm ütü isi zor minik minik . bu arada serum ne icindi
Annem halledecek Allah'ın izniyle ütü işini anneler iyiki varlar.
Serumla ferinjekt diye bi ilaç alıyorum. Demir tedavisi için . Doktorun istediği kadar yukselmemis ama ben kendimi çok iyi hissediyorum ilk tedaviden sonra . Doktor devam edelim diyince ben de tamam dedim meleğim de ben de doğumdan sonra zorluk cekmeyelim diye

Valla 24 ten beri başı aşağıda ama iyimi kötümü bilemiyorum.o kadar cok zorladı ki baski yapıyor ittiriyor , yürüme ayakta kalma yasak tabii yasağa uymadığım için bu gebelik beni çok zorladi .
Canım benimde baş asagiydi hep ama doktorum hiç öyle yasaklar koymadı yani eğer yasak varsa farklı nedenleri mi var diye merak ettim . Benim de beklenen doğum tarihim de 17 ekim

Bende de var ama bi zarari da yok ilk farkettigimde kotu bi hastalik belirtisi sanmistimevet malesef o kararma hamilelikte cogaldi bi çözümu falan yok mu ki cok kotu gozukur tam dogum esnasinda uff

cok iyi olur doğum sonrası icin smdiden depolanmış olur :)

Epiduralla spinal arasindaki fark ne

Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
21 gun sogan suyu ic ibrahim sarac videosu var eger iltihap falan varsa temizliyormus

Benım avantajım ilk aylar 5 kilo vermem
Bu 6 kiloyuda 28. Haftadan sonra aldım

Canım benimde baş asagiydi hep ama doktorum hiç öyle yasaklar koymadı yani eğer yasak varsa farklı nedenleri mi var diye merak ettim . Benim de beklenen doğum tarihim de 17 ekim
Baski yapiyor agri oluyordu.rahim ağzını açar o yüzden yürüyüş yapma dedi ki zaten hiç yapamiyordum .birde sol kalçam çok ağrıyor benim geçmişten gelen omur ilik daralmasi vardi o tetiklemistir dedi.ayakta kalma iş yapma bol bol dinlen dedide yaptım mi hayir .yaz tatili sürekli hadi gezelim diyen kizimla işe git gel ev işi derken hic dinlenemedim.insallah yarından sonra okula gideceği için benim doğum izni yeni başlıyor yoksa evdeki cocukla izin falan yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…