2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
6 7 kilo aldım 64 65 arası iniş çıkış var

İnşallah süreci kolay gecirirsiniz . Ben de bel omurga vs ağrı olduğunda pilates ve yogadan öğrendiğim bazı hareketleri yapıyorum çok rahatlatıyo. YouTube dan pregnant pilates ,pregnant yoga falan yazıp videolara oradan ulaşabilirsiniz. Türklerde pek faydalı video bulamadım ama yabancılarda çok güzel videolar var

Benim değerlerim genel olarak düşük hep farklı hastanelerde kan testi vermişim o yüzden puanlamaları farklı ama en alt değerin altında hep değerim. İlla ki faydası olur, ihmal etme
Yok canım başladım bu akşam 2 günde bi ya salata ya da çorbasını yapıcam. 2 hafta sonra inşallah faydasını görmüş olurum..
Çok teşekkür ederim

Kızlar bir de söylemeyi unuttum. Bebeğimin başı tam yukarıdaymış. Doktor daha zamanımız var dönebilir dedi. Sizinkiler ne zaman döndü?
32+2de gittim cumartesi dönmüştü
35e kadsr inşallah böyle kalır dedi doktorum tekrar makat geliş ihtimali var yani belli olmuyor inşallah dönmez kalır böyle

Kızlar bir de söylemeyi unuttum. Bebeğimin başı tam yukarıdaymış. Doktor daha zamanımız var dönebilir dedi. Sizinkiler ne zaman döndü?
1 aydan fazla oldu döneli. Beni maf etti ama. Acayip baskı yapıyor. Yürürken sanki altımdan düşecek.
Epiduralla spinal arasindaki fark ne
Epiduralde sirtina katater takılıyor. Spinalde sırtına igne vuruyorlar.

Kaç olmuş canım kan sonucun ? 10 mu ?

1 aydan fazla oldu döneli. Beni maf etti ama. Acayip baskı yapıyor. Yürürken sanki altımdan düşecek.

Epiduralde sirtina katater takılıyor. Spinalde sırtına igne vuruyorlar.
Epidural veya spinal neye gore seciliyor ben hic bilmiyorum farklarini... Ki sezeryan kesin benim su an.

Ben sabitledim kilomu. Totalde bende 14 kilo aldım. 68 kiloyum şuanda. Yarım kilo kadar verdim ilk trimesterda 5 kilo aldım. Şimdi 3. Trimesterda kilo alımım durdu. Kişiden kişiye değişiyor hangi 3 ayda kilo alımının artıp azalacagı...

Epidural veya spinal neye gore seciliyor ben hic bilmiyorum farklarini... Ki sezeryan kesin benim su an.
Doktorlar artik genel olarak spinali tercih ediyor. Daha kolay ve rahat geçiyor. Sırtından igneyi vuruyorlar. 4 dk sonra bebegin ağlamasını duyuyorsun. Birde ayaginin uyusmasi cabuk geciyor. Bas agrisi yapmadi bende. Epiduralde istedikleri zaman belinden ilac verebiliyorlar
Ugusma suresi uzun ve cogu kiside bas agrisi kalici oluyor. Bir seye gore tercih yok. Ikiside sonucta ayni isi goruyor. Sanırım dpinal sonradan.cıktı

Kizlar aklima takilan bir sey var. 32 hafta calisamaz raporu alinca bir yere bildirmek gerekiyor mu?
Hastanenin sgk girişini yapması, iş yerinin onaylaması gerekiyor bildiğim kadarıyla, muaynehaneden değil hastaneden alınması gerekliydi bir de. Sgk’nın 170 numaralı telefon hattından da bilgi verebilirler.

Kizlar aklima takilan bir sey var. 32 hafta calisamaz raporu alinca bir yere bildirmek gerekiyor mu?
Hastahane sisteme girince sgk ve işyerine otomatik bildirim düşüyor ama ben yinede kagidin resminin çekip muhasebeye mail attım raporu aldim kontrol etmenizi rica ederim diye bebden çıksın top onlarda.

Kaç olmuş canım kan sonucun ? 10 mu ?
Evet 9.71 di 10.04 gibi bişey olmuş yani yükselme çok az ama ilk dozu aldığımda bile kendime gelmiştim
Epidural normal vajinal doğumda yapılıyo. Şiddeti az olan sancıları yaşıyorsunuz belli bir açıklıktan sonra yine sırttan iğne yapılıyor ama spinal de sezeyen doğum oluyor öyle sancı falan beklenmiyor ve malum kesi yapılan bi işlem olduğu için yapılan iğne daha kuvvetli. Allah her türlüsünde hem meleklerimize hem.bizlere sağlık sıhhat versin
İsyerinize bildirmelisiniz zaten onlar yapmaları gerekeni yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…