2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hastahane sisteme girince sgk ve işyerine otomatik bildirim düşüyor ama ben yinede kagidin resminin çekip muhasebeye mail attım raporu aldim kontrol etmenizi rica ederim diye bebden çıksın top onlarda.
bende bu şekilde yaptım. 37 de bi kağıt alacak mıyız peki ? onu vermemiz gereken bir yer var mı ?

Ablam spinal oldu bu doğumunda ve ameliyat bitip odaya çıktığında uyuşukluğu gecmis belkide hic uyuşmadı ayakları faln. müthiş agrım oldu diyor bnm gittigimde birz düzelmişti ama kaynanası faln aglamis artk oyle acı çekerken gorunce. Anlamadigim ablamin 5 cm kisti vardi onu aldi doktoru ondan o kadr ağrısı oluştursa neden spinal tercih etti onu anlamadm zorlu bi ameliyat geçirdi sonucta . bn baska bisi icin Ameliyat olduğumda epidural yapılmıştı 4 saat kadr bi sekilde ayagimi bile kipirdatamadm bel agrim cok oldu ilk zaman ama bas agrm hic olmadi kisiye gore degisiyor galiba. Ama anladigim spinal sonrasi daha agrili oluyor galiba .

12 kilo da benden olsun canım

Günaydın kizlar. sabaha karşı kizimin çığlıklarıyla uyandım nasil kalktım yanina kostumsa 2saat sanci cektm sonrasında. aşırı korkmuşum bende boyle durumların bebege olumsuz etkisi varmi?
Günaydın canım.
Anğ hareket yapınca olmuştur ağrın. Geçmiş olsun soluna uzan

Ben epidural normal vajinal doğumda yapılıyor saniyodum

normalde epidural yapılıyor evet, etkisi uzun sürdüğü icin ama sezaryaneyapılandan az bi dok yapılıyor ayağını faln hissediyormuşsun. ay keske tıpta da olsa isterdm kesin ama yok bu kez gidince dogumhanasine faln gitmek istiyorm dogum da birden gidip afallamak istemiyorum

Gerçekten insanı rahatlatıyo ben gördüm . Şimdi bazen hayaller kuruyorum sancıyla gitmişim beni dogumhaneye almışlar doğum hanede o çiçekli önlükle iki tür atıyorum sonra doktor hemşire geliyo hangi ara oluyo anlamıyorum ama meleğim kucağımda misler gibi kokuyo

hayallerindeki gbi olsun inşallah:) bencede rahatlatır ya gideceğin ortamı az cok bilmek

bende bu şekilde yaptım. 37 de bi kağıt alacak mıyız peki ? onu vermemiz gereken bir yer var mı ?

Evet 37+0 da mutlaka rapor alıp kapattırmak gerekiyor. Onu da işyerine veriyorsunuz sisteme giriş yapabilmesi için

Evet normal doğumda Epidurel var çoğu doktor yapmak istemiyor

Ben hic agri yasamadim. Dogumdan çıktım arka arkaya serum takdilar. Agri kesici verdiler. Ayagimin uyusugu gectiginde serumlar bitmisti. O yuzden agri hic hissetmedim. Sadece ayaga kalktigimda zorlandim biraz. Sanirim doktora yada hastaneye gore degisiyor. Cunku ben bir gece hastanede kaldim eve ciktim evdede agri kesici almadim. Devlette mi oldu
Günaydın kizlar. sabaha karşı kizimin çığlıklarıyla uyandım nasil kalktım yanina kostumsa 2saat sanci cektm sonrasında. aşırı korkmuşum bende boyle durumların bebege olumsuz etkisi varmi?
Ani hareketten olmus. Neden bağırmış.
Hem normal de hem sezeryanda kullanılıyor epidural. Ama onda hissedenler var her anı. Sadece aci olmuyormuş. Spinalde ben hic hissetmedim. Cunku belden asagin ugusuk oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…