2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Iki gundur bacagima giren krampla uyaniyorum.
Magnezyum kullanıyor musun canım bu haftalar çok oluyor kramp kasılma bende dün acayip yaşadım korktum bile magnezyum içip soluma yatınca öyle uyumuşum iyi geldi 36.haftaya kadar doktor dur diyene kadar devam nasipse

ben bıraktım magnezyumu son haftalara geldim artık

Canm ben spinal oldum sekiz saat tabiri caizse pamuk gibiydim çok rahattm

1 aydan fazla oldu döneli. Beni maf etti ama. Acayip baskı yapıyor. Yürürken sanki altımdan düşecek.

Epiduralde sirtina katater takılıyor. Spinalde sırtına igne vuruyorlar.

Bende öyle hissediyordum yaklaşık 1 aydır ama 4-5 gündür de mideme baski cogalmisti. Belki donmustu de geri dondu benimki insallah bas asagi doner 37ye Kadar ilk normal yapip 2. Sezeryan olmak zorunda kalan ilk kişi olarak tarihe geçicem yoksa bu gidisle

Kullaniyorum canım.
Ikiniz icin en sagliklisi neyse o olsun canim

Canım yine de doktoruna danış derim kanama varisten mi kesin
yaklaşık 3 haftadir hic kilo almıyorum gram bile almıyorum bebeğim aliyo bn veriyorum sanirm 51de takildim orda kaldim
Maşallah 51 kilo mu
Annelerin hakkı asla ödenmez hep bilirdim ama daha çok biliyorum şu evrede
ben bıraktım magnezyumu son haftalara geldim artık
Normal canım doktor 35-36 gibi bıraktırıyor
Kullaniyorum canım.

Ikiniz icin en sagliklisi neyse o olsun canim
Krampların olduğunda 2 tane içebilirsin canım arada da maden suyu öneririm

Kızlar bir de söylemeyi unuttum. Bebeğimin başı tam yukarıdaymış. Doktor daha zamanımız var dönebilir dedi. Sizinkiler ne zaman döndü?
Canım daha zamanı var kafana takma doğum zamanında bile dönen var genelde 37lere kadar dönmesini bekler doktorlar ona göre hareket edilir ama kendiliğinden gelmeye kalkarsa minnak dönme şansı da var şuanda o kadar rahatlar ki erkenden dönülse bile yerinde sıkışana kadar sürekli dönüyormuş diye duydum
Kizlar aklima takilan bir sey var. 32 hafta calisamaz raporu alinca bir yere bildirmek gerekiyor mu?
Ben muhasebeme verdim canım onaylanacak bir şey yok dedi yine de kontrol edilir belki dedim benden çıkardım topu

bende bu şekilde yaptım. 37 de bi kağıt alacak mıyız peki ? onu vermemiz gereken bir yer var mı ?
37 ye kadar çalışabilir aldiysan 37+0 da calisamaz alip yine is yerine bilgi vermen gerekiyor.36+larda almamaya çalış bence ama haftasonuna geliyorsa raporu veren çalışan 37+0 dan başlatmali onu yapabiliyomu diye sor bence.

Evet bende doğum anında bile dönen varmış diye biliyorum. O yüzden kendimi rahat tutmaya çalışıyorum. Inşallah sağlıkla döner

yo özel prof. du doktoru . serum faln takılmamış bi kere igne yapılmış bnde anlamadm yani cok kötüydü he sonrasında cabuk toparla di orasi ayrı o geceyi geçirince masallahi vardi :)

kizimda kedi geliyormus ondan bağırmış kedi gorunce peşinden koşuyor ama korkunca hep kedi geliyor miyav dedi diyor.

Magnezyum harika bir şey ya sabah almayı unutmuşum dün bayağı akşamları kasıldım gibi oldu yemekten sonra içtim de rahatladım
iki üç gündür iiyiydim bugun gene kasilmalar var geceki anı hareketten sanirm . hayrolsun:)

Canm ben spinal oldum sekiz saat tabiri caizse pamuk gibiydim çok rahattm
bilmiyorm belkide onun bünyesi o şekilde yani cok sacma geldi odaya geldiğim de bacağımı hareket ettiriyordum dedi internettede spiralin etkisi kisa yaziyor aslinda 8 saat iyiymiş seninki :) sonrada bi ağrı kesici tamamsin :)

aynen iilk dört ay 3 kilo verdm 43 kilodan 51 e çıktım sonrada . ama sanirm başlangıç kilosundan hesapliyorsun ve bn suan 5 kilo almis sayiliyorm

Evet bende doğum anında bile dönen varmış diye biliyorum. O yüzden kendimi rahat tutmaya çalışıyorum. Inşallah sağlıkla döner
Aynen canım sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler inşallah dönecektir
iki üç gündür iiyiydim bugun gene kasilmalar var geceki anı hareketten sanirm . hayrolsun:)
Ara ara olabilir canım rahim doğuma hazırlanıyor aslında sık sık olması sadece sıkıntıymış
aynen iilk dört ay 3 kilo verdm 43 kilodan 51 e çıktım sonrada . ama sanirm başlangıç kilosundan hesapliyorsun ve bn suan 5 kilo almis sayiliyorm
Maşallah canım sen bayağı zayıf hamile kalmışsın bende 50ler de kalmak istemiştim ama hamile kalana kadar 56 kiloyu gördüm şuanda 66 Almanda harika 5 kilo çok güzel hiç bir şey

Sonrasında ilk kalkış çok zor oldu ama normal yani yürüdükçe rahatlio insan

dogunca verirsin bence ya :) . ben hamilelikte alamıyorum ya bunu anladm kzimda 10 kilo almistm zaten dogumun ertesi günü tartildm 8 kilosu gitmisti . bu kez o kadar da almamış olcam maksimum 2 kilo alırım artk . 3 haftadir 1 gram almadığıma gore . aman bebek sağlıklı olsunda :) bnde emzirme döneminde alıyorum kiloyu tabi sonra gene gidiyor o kilo ama bu kez gitmesin 50 kilo iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…