- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Magnezyum kullanıyor musun canım bu haftalar çok oluyor kramp kasılma bende dün acayip yaşadım korktum bile magnezyum içip soluma yatınca öyle uyumuşum iyi geldiIki gundur bacagima giren krampla uyaniyorum.
ben bıraktım magnezyumu son haftalara geldim artıkMagnezyum kullanıyor musun canım bu haftalar çok oluyor kramp kasılma bende dün acayip yaşadım korktum bile magnezyum içip soluma yatınca öyle uyumuşum iyi geldi36.haftaya kadar doktor dur diyene kadar devam nasipse
Canm ben spinal oldum sekiz saat tabiri caizse pamuk gibiydim çok rahattmAblam spinal oldu bu doğumunda ve ameliyat bitip odaya çıktığında uyuşukluğu gecmis belkide hic uyuşmadı ayakları faln. müthiş agrım oldu diyor bnm gittigimde birz düzelmişti ama kaynanası faln aglamis artk oyle acı çekerken gorunce. Anlamadigim ablamin 5 cm kisti vardi onu aldi doktoru ondan o kadr ağrısı oluştursa neden spinal tercih etti onu anlamadm zorlu bi ameliyat geçirdi sonucta . bn baska bisi icin Ameliyat olduğumda epidural yapılmıştı 4 saat kadr bi sekilde ayagimi bile kipirdatamadm bel agrim cok oldu ilk zaman ama bas agrm hic olmadi kisiye gore degisiyor galiba. Ama anladigim spinal sonrasi daha agrili oluyor galiba .
Inşaallah hayirlisiyla kucaklarimiza alalim hepimiz:)))Aaaa desene aynı gün alıcaz kucağımıza inşallah yavrularımızı
32+2de gittim cumartesi dönmüştü
35e kadsr inşallah böyle kalır dedi doktorumtekrar makat geliş ihtimali var yani belli olmuyor inşallah dönmez kalır böyle
1 aydan fazla oldu döneli. Beni maf etti ama. Acayip baskı yapıyor. Yürürken sanki altımdan düşecek.
Epiduralde sirtina katater takılıyor. Spinalde sırtına igne vuruyorlar.
Kullaniyorum canım.Magnezyum kullanıyor musun canım bu haftalar çok oluyor kramp kasılma bende dün acayip yaşadım korktum bile magnezyum içip soluma yatınca öyle uyumuşum iyi geldi36.haftaya kadar doktor dur diyene kadar devam nasipse
Ikiniz icin en sagliklisi neyse o olsun canimBende öyle hissediyordum yaklaşık 1 aydır ama 4-5 gündür de mideme baski cogalmisti. Belki donmustu de geri dondu benimkiinsallah bas asagi doner 37ye Kadar ilk normal yapip 2. Sezeryan olmak zorunda kalan ilk kişi olarak tarihe geçicem yoksa bu gidisle
Canım yine de doktoruna danış derim kanama varisten mi kesinAy ne çok konuşmuşsunuz ya oku oku anca bitti :))
Benim de dün gece kanamam olmuş biraz bir önceki muayene doktor varisten olmuş olabilir dedi diye tepki vermedim hafta sonu çok yorulmuştum çünkü. Bugün gelen giden Birsey yok
Maşallah 51 kilo muyaklaşık 3 haftadir hic kilo almıyorum gram bile almıyorum bebeğim aliyo bn veriyorum sanirm 51de takildim orda kaldim
Annelerin hakkı asla ödenmez hep bilirdim ama daha çok biliyorum şu evredeHanımlar dr tahlil sonuçlarımı gösterdim serum tedavisi görmüştüm bir puan artmış ben kendimi çok çok iyi hissediyodum oysa . Doktor bekledigimizin altında dedi ve tekrar serum tedavisine başladık. Bakalım doğuma kadar istediğimiz iyilesme olacak mı?
Bu arada annem geldi eşim göreve gitti. Meleğim için bir sürü şey getirmiş: kıyafetler, nevresim takımı falan görünce gözlerimden yine kalpler fışkırdı. Yarın da melegimin kıyafetlerini yıkıcaz Allah nasip ederse inşallahsonra da hastane cantamizi hazırlayıp melegimizin keyfinin gelmesini beklicez
Normal canım doktor 35-36 gibi bıraktırıyorben bıraktım magnezyumu son haftalara geldim artık
Krampların olduğunda 2 tane içebilirsin canım arada da maden suyu öneririmKullaniyorum canım.
Ikiniz icin en sagliklisi neyse o olsun canim
Kullaniyorum canım.
Ikiniz icin en sagliklisi neyse o olsun canim
Canım daha zamanı var kafana takma doğum zamanında bile dönen var genelde 37lere kadar dönmesini bekler doktorlar ona göre hareket edilir ama kendiliğinden gelmeye kalkarsa minnak dönme şansı da var şuanda o kadar rahatlar ki erkenden dönülse bile yerinde sıkışana kadar sürekli dönüyormuş diye duydumKızlar bir de söylemeyi unuttum. Bebeğimin başı tam yukarıdaymış. Doktor daha zamanımız var dönebilir dedi. Sizinkiler ne zaman döndü?
Ben muhasebeme verdim canım onaylanacak bir şey yok dedi yine de kontrol edilir belki dedim benden çıkardım topuKizlar aklima takilan bir sey var. 32 hafta calisamaz raporu alinca bir yere bildirmek gerekiyor mu?
37 ye kadar çalışabilir aldiysan 37+0 da calisamaz alip yine is yerine bilgi vermen gerekiyor.36+larda almamaya çalış bence ama haftasonuna geliyorsa raporu veren çalışan 37+0 dan başlatmali onu yapabiliyomu diye sor bence.bende bu şekilde yaptım. 37 de bi kağıt alacak mıyız peki ? onu vermemiz gereken bir yer var mı ?
Canım daha zamanı var kafana takma doğum zamanında bile dönen var genelde 37lere kadar dönmesini bekler doktorlar ona göre hareket edilir ama kendiliğinden gelmeye kalkarsa minnak dönme şansı da var şuanda o kadar rahatlar ki erkenden dönülse bile yerinde sıkışana kadar sürekli dönüyormuş diye duydum
Ben muhasebeme verdim canım onaylanacak bir şey yok dedi yine de kontrol edilir belki dedim benden çıkardım topu
yo özel prof. du doktoru . serum faln takılmamış bi kere igne yapılmış bnde anlamadm yani cok kötüydü he sonrasında cabuk toparla di orasi ayrı o geceyi geçirince masallahi vardi :)Ben hic agri yasamadim. Dogumdan çıktım arka arkaya serum takdilar. Agri kesici verdiler. Ayagimin uyusugu gectiginde serumlar bitmisti. O yuzden agri hic hissetmedim. Sadece ayaga kalktigimda zorlandim biraz. Sanirim doktora yada hastaneye gore degisiyor. Cunku ben bir gece hastanede kaldim eve ciktim evdede agri kesici almadim. Devlette mi oldu
Ani hareketten olmus. Neden bağırmış.
Hem normal de hem sezeryanda kullanılıyor epidural. Ama onda hissedenler var her anı. Sadece aci olmuyormuş. Spinalde ben hic hissetmedim. Cunku belden asagin ugusuk oluyor.
iki üç gündür iiyiydim bugun gene kasilmalar var geceki anı hareketten sanirm . hayrolsun:)Magnezyum harika bir şey ya sabah almayı unutmuşum dün bayağı akşamları kasıldım gibi oldu yemekten sonra içtim de rahatladım
bilmiyorm belkide onun bünyesi o şekilde yani cok sacma geldi odaya geldiğim de bacağımı hareket ettiriyordum dedi internettede spiralin etkisi kisa yaziyor aslinda 8 saat iyiymiş seninki :) sonrada bi ağrı kesici tamamsin :)Canm ben spinal oldum sekiz saat tabiri caizse pamuk gibiydim çok rahattm
aynen iilk dört ay 3 kilo verdm 43 kilodan 51 e çıktım sonrada . ama sanirm başlangıç kilosundan hesapliyorsun ve bn suan 5 kilo almis sayiliyormCanım yine de doktoruna danış derim kanama varisten mi kesin
Maşallah 51 kilo mu
Annelerin hakkı asla ödenmez hep bilirdim ama daha çok biliyorum şu evrede
Normal canım doktor 35-36 gibi bıraktırıyor
Krampların olduğunda 2 tane içebilirsin canım arada da maden suyu öneririm
Aynen canım sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler inşallah dönecektirEvet bende doğum anında bile dönen varmış diye biliyorum. O yüzden kendimi rahat tutmaya çalışıyorum. Inşallah sağlıkla döner
Ara ara olabilir canım rahim doğuma hazırlanıyor aslında sık sık olması sadece sıkıntıymışiki üç gündür iiyiydim bugun gene kasilmalar var geceki anı hareketten sanirm . hayrolsun:)
Maşallah canım sen bayağı zayıf hamile kalmışsın bende 50ler de kalmak istemiştim ama hamile kalana kadar 56 kiloyu gördüm şuanda 66aynen iilk dört ay 3 kilo verdm 43 kilodan 51 e çıktım sonrada . ama sanirm başlangıç kilosundan hesapliyorsun ve bn suan 5 kilo almis sayiliyorm
Sonrasında ilk kalkış çok zor oldu ama normal yani yürüdükçe rahatlio insanbilmiyorm belkide onun bünyesi o şekilde yani cok sacma geldi odaya geldiğim de bacağımı hareket ettiriyordum dedi internettede spiralin etkisi kisa yaziyor aslinda 8 saat iyiymiş seninki :) sonrada bi ağrı kesici tamamsin :)
dogunca verirsin bence ya :) . ben hamilelikte alamıyorum ya bunu anladm kzimda 10 kilo almistm zaten dogumun ertesi günü tartildm 8 kilosu gitmisti . bu kez o kadar da almamış olcam maksimum 2 kilo alırım artk . 3 haftadir 1 gram almadığıma gore . aman bebek sağlıklı olsunda :) bnde emzirme döneminde alıyorum kiloyu tabi sonra gene gidiyor o kilo ama bu kez gitmesin 50 kilo iyidirAynen canım sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler inşallah dönecektir
Ara ara olabilir canım rahim doğuma hazırlanıyor aslında sık sık olması sadece sıkıntıymış
Maşallah canım sen bayağı zayıf hamile kalmışsın bende 50ler de kalmak istemiştim ama hamile kalana kadar 56 kiloyu gördüm şuanda 66Almanda harika 5 kilo çok güzel hiç bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?