2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ağrı kesici yetersiz gelmiş. Ben dogumdan çıktım ebeler etrafım da hızlı hızlı hareket ediyordum. 2-3 tane serum ardi ardina hizla bittiki buyuk ihtimal o serumlarda agriyi kesecek birseyler vardi. Agriyi hissetmedim yani. Hatta gece 2 de kalktim 3 kat asagi indim merdivenlerden.
Agri kesici yetersiz gelmis

doktorum 37+0 da nöbet ertesi oluyor bu gittiğimde bir sorayım nasıl birşey yapabiliriz diye

olabilir. bakalm biz neler yapcaz

olabilir. bakalm biz neler yapcaz
Ikinci sezeryan herkes zor diyo. Ayni yerden kesilecek. Iyilesmesi daha zormuş. O yuzden korkum var. Birde 2 yil geçmeden oldu. Birde bana muhtac bebegim var. 1 ay kaldi aklimda deli sorular

Verilir tabi ki kilo son takılacak şey sağlık olsun yeter ki Bende düzenli aldım gibi ilk aylar 1er kilo çok şükür bulantı kusma olmadı sabah hassasiyeti vardı hafif o yüzden vermedim de 6.aydan sonrada sanırım 2 olarak gittim ama şuanda mesela ayda 1 gibi gidiyorum en fazla ne zamandır yerimdeyim hatta alsam alsam 2-3 alırım diyorum oda 12-13 kg normal aslında dediğin gibi doğumda yarısı rahat gidiyor ilk günler ödemle geri kalanı gidiyor önemli olan sağlıklı beslenip emzirme döneminde kilo almamak

Ikinci sezeryan herkes zor diyo. Ayni yerden kesilecek. Iyilesmesi daha zormuş. O yuzden korkum var. Birde 2 yil geçmeden oldu. Birde bana muhtac bebegim var. 1 ay kaldi aklimda deli sorular
zaten en çok o bebeleri düşünüyoruz kziimiz naparbiz dogum yapınca diye . senin yanında olcak gene bn gormicembile birine emanet etcezya babası ya teyzesi duruma gore. dogum icinde endişelenme derim kimisi de ikinci sezaryenim daha kolaydı diyor.

aynen oyle:) son ay az alıyormuşsun kiloyu hatta son haftalar verebilirmişsin bile .

Gecmis olsun ablana, ben spinal sezaryen oldum odaya gectikten 3-4 saat sonra bacaklarimi hissettim belki ablana vurulan doz azdi, sezaryenlerde genellikle spinal uygulanıyor artik sonrasida agri eşiğiyle ilgili bir durum sanırım

aynen oyle:) son ay az alıyormuşsun kiloyu hatta son haftalar verebilirmişsin bile .
Bakalım şuanda 2 haftadır yerimde gibiyim hele son ay almasam göbek atarım yani ama işten ayrılacağız evde olupta yememek zor olabilir belki bünyem istemez dediğin gibi şu sıralar istiyor yiyorum da ama pek almıyorum ilginç şekilde

Gecmis olsun ablana, ben spinal sezaryen oldum odaya gectikten 3-4 saat sonra bacaklarimi hissettim belki ablana vurulan doz azdi, sezaryenlerde genellikle spinal uygulanıyor artik sonrasida agri eşiğiyle ilgili bir durum sanırım
Demekki . onun ağrısının fazla olması birazda kistin alınmasından kaynaklı bence. :)

o kadar açım ki bu aralar sabah uyanıyorum migdem kazınıyor gel gör ki yemek yiyemiyorum migdem ağzımdan gelecek . su açlığa habire yemem gerek az zorlasam uyuamıyorum bu kezde

o kadar açım ki bu aralar sabah uyanıyorum migdem kazınıyor gel gör ki yemek yiyemiyorum migdem ağzımdan gelecek . su açlığa habire yemem gerek az zorlasam uyuamıyorum bu kezde
İlginç miden almıyor demek ki bende acıkıyorum sık sık 2 haftadır özellikle akşamı zor ediyorum eve gidince hemen bir şey yemem gerekiyor yemek hazır değilse atıştırma yapıyorum Az yiyorum ama ekmek falan tüketmediğimden makarna pilav o yüzden acıkıyorum

Kimsede durmaz benimki.insallah seninki durur

37+0 da almam şart mı ? 36+5 ya da 36+6 da alsam sorun olur mu ?

Canım ne zaman zorlanırsan orada kesebilirsin. Şimdi biz ne kadar calıstıysak o kadar gün doğun sonrasına ekleniyor.

Canım yine de doktoruna danış derim kanama varisten mi kesin

Geçen gittiğimde oldu çok az dedim varislerden oluyor normal demişti. Zaten yoğun tempolu hayatım devam ediyor hala. İşe git gel eve dön yemek çocuk okul temposu da başladı. Mesela dün balon gibi sisti yürüdükçe çamaşıra deyip daha çok acıyor.

Öyle tabi önemli olan sagsaglim kurtulalım ama ilkini normal yapmışken de sezeryan ürkütücü geliyor..
Zaten ilkinde de sezeryandan korkuyordum herkes normalden korkuyor ben tersim galiba

Kesinlikle aynı kafadayız. Bende ilkinde sezeryandan korkuma normal yaptım bende baya zorlanıp. Bunda da normal diye direniyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…