2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ilginc ki ne ilginç . degisik seyler yasiyorum hamile kaldigimdan beri 2 kasik yiyorm doyuyorum . bi ara o kadr iştahım açıktı ki esim degisik degisik basmışlar atıyordu gene sen ye canim az ye rahtsız olursun diyordu sonra gitti o iştah heves

Ooo çok ağrı acı olur canım Rabbim kolaylık versin hamilelikten baskı yapıyor tabi
Bazı hamilelikler öyle oluyor canım aslında çocuk besleniyor bir şekilde sorun teşkil etmiyorsa ne güzel boşver

Ooo çok ağrı acı olur canım Rabbim kolaylık versin hamilelikten baskı yapıyor tabi

Bazı hamilelikler öyle oluyor canım aslında çocuk besleniyor bir şekilde sorun teşkil etmiyorsa ne güzel boşver
aynen depolardan gidiyor. :)

Ikinci sezeryan herkes zor diyo. Ayni yerden kesilecek. Iyilesmesi daha zormuş. O yuzden korkum var. Birde 2 yil geçmeden oldu. Birde bana muhtac bebegim var. 1 ay kaldi aklimda deli sorular
Canm bazı kişilerin ikinci daha kolay olabiliyor. Ben bu sefer çok kolay olcak diye hissediyorum. İnşallah yani

Benim de bu ara ekmek pilav makarna türü yicekleri canm istemiyor. Zaten midem hazmetmiyor. Daha çok sulu yemek tuketiyorum

Canm bazı kişilerin ikinci daha kolay olabiliyor. Ben bu sefer çok kolay olcak diye hissediyorum. İnşallah yani
Insallah oyle olur. Birincide yatma şansımız vardı. Hic nazda yapmadim hemen kalktim. Keske tadını cikarsaymisim simdi biran once ayaga kalkmam gerek kızım var. Nazda yapamam.

Benim de bu ara ekmek pilav makarna türü yicekleri canm istemiyor. Zaten midem hazmetmiyor. Daha çok sulu yemek tuketiyorum
benimde soslu ve tatlı şeyler canım çekiyor sürekli ama yememeliyim diyorum kendi kendime off canım aacayip aşure istiyor daha oruçlar yeni bittiği için yapan yok

Hanımlar annem nevresim takımı dikmişti yastık yorgan yatak vs herşeyi halletmisti az önce hepsini geçirdim bakmalara doyamıyorum yaaa
Üzerine de bi tane büyük bebek battaniyesi örttüm tozlanmasin meleğim için hazırda tutuyorum. Çamaşırlarıyla bile aşk yaşıyorum bu nasıl bi duygu böyle

D dgdln çok az artmış gercekten. Bende bugun aldım sonucumu 2 hafta önce 9.8 olan kan değerim bugun 10.7 olmuş şükürler olsun ama hala düşük tabi ki... sidefer hap mı yoksa yaptırdığım 5 tane ferrum iğne mi bilemiyorum ?!? 2 haftada 1 puan artış hoşuma gitti... Sidefer hap için düşüncem biraz pahalı ama çok iyi bir kan ilacı düzen bozmuyor , içimi rahat , kabızlık yok renk değişimi bile olmuyor...
Tavsiye ederim

Bende gidip gidip kızımın odasına , kıyafetlerine bakıyorum

aynen depolardan gidiyor. :)
Sömürüyorlar anneleri resmen
Her ay değişik bir şeyler oluyor değil mi benimde canım tatlı abur cubur falan istiyor bir de hep başından beri süt ürünleri yine
Çok güzel duygular canım her şey ufak ve çok güzel inşallah yaşadıkça o güzel anları daha da anlamlı olacak

Az verdiler belki de anesteziyi. Ben genel anestezi den uyanınca ağrı ile kalktım. Başım aki hemşireye çok ağrım olduğunu söyledim. Ağrı kesici yaptık ama odaya çıkınca tekrar verelim dediler. Odaya çıkınca yeniden yapıldı. Sonra ağrım kesildi. Devletteydim bende. Arkadaşım özelde yapmıştı, ağrı kesiciyi az verdiklerini söylemişti o. Ağrısı çok olmuş. Hastaneden hastaneye değişiyor demekki

Aynen sağlıkla gelsinler ekim bebekleri

Ikinci sezeryan herkes zor diyo. Ayni yerden kesilecek. Iyilesmesi daha zormuş. O yuzden korkum var. Birde 2 yil geçmeden oldu. Birde bana muhtac bebegim var. 1 ay kaldi aklimda deli sorular

Sezeryan da olsa normalde ilk çocuk daha kolaymış işte bu yüzden. Benim de aklım kızımda.. Belki de daha kolay olacak öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…