2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende işte kafa yukarda olunca da bi endişelendim sezeryan olmak zorunda kalırsam diye korkuyorum valla etrafımdakiler de sezeryan daha kolay diyolar halbuki.. (özellikle ikisini de yaşamıs olanlar) yanlış anlaşılmasın ben demiyorum yanii bence doğumun her türlüsü zordur kendine göre

Babasıyla da mi durmaz
Durmaz canim. Evde bile esimle oyun oynarken ben is yapiyorum 50 kere anne diyo. Ikinci de sesim çıkmasın aglamaya başlıyor. Yerde babası ile yanyana oturuyor. Korksun ben baska odada olsam bile kosa kosa bana geliyor. Korktum diyerek sariliyor. Esim onu ne doyurabilir ne altını degisebilir ne uyutabilir. O yüzden hastane ile konustuk. Dogumda yanimda kalacak.

Insallah oyle olur. Birincide yatma şansımız vardı. Hic nazda yapmadim hemen kalktim. Keske tadını cikarsaymisim simdi biran once ayaga kalkmam gerek kızım var. Nazda yapamam.
Ben ilkinde zor geçirdim ayağa kalkarken dikisim patlıcak zannediyordum. Ama şimdi öyle bişey olmayacağını biliyorum. Öldürmeyen acı güçlendirir deyip ya Allah bismillah diyerek kalkicam inşallah ilk doğumu olcaklar korkmasın yazdiklarimiza bu kadar kötü değil aslında ilk gün biraz zor yürümeye başlayınca rahatlio insan.

Kucukmuste ama sana da ona da zor olacak hastanelerde ama yapcak bise yok en azından gözünün önünde olacak öyle düşün annende olacaktır yanında yardımcı bi şekilde geçecek bu zor zamanlar dert etme kendine

benimde soslu ve tatlı şeyler canım çekiyor sürekli ama yememeliyim diyorum kendi kendime off canım aacayip aşure istiyor daha oruçlar yeni bittiği için yapan yok
Ayyy aşure nasıl canm istio ki kimsede yapıp getirmedi bende yapamam yemek yapmak zor gelio. Komşular bilio hamile olduğumu insan bı tabak getirir yaa kimsemi pisirmedi acaba kapımı tıklatan yok

Canm normal mi olcak seninki sezeryan mi annen yanında kalacaksa büyük bebeğe de bakar

galiba öyle az veriliyor bazılarında. oglen yapılmış bide gece 11 de sadece 2 ignecik. burda diyorlar serum faln veriliyor diye oyle okuyorum . devlette normal dogumdan sonra da hemen yapılıyor ağrı kesici.

Selamlaaarrr

Bugun nstye girdim sancim cikti yine. Yatis verdiler. Erken dogum riski varmis. Ciger gelistirici igne yaptilar. Bir de 24 saat sonra yapilacakmis. Yarin tekrar nstye giricem sanci cikmazsa taburcu oluyorum

Ayyy aşure nasıl canm istio ki kimsede yapıp getirmedi bende yapamam yemek yapmak zor gelio. Komşular bilio hamile olduğumu insan bı tabak getirir yaa kimsemi pisirmedi acaba kapımı tıklatan yok

Ayy bende aynı durumdayım canım nasil aşure istiyo ama yapacak halim yok. Bi yapan olsa da gönderse ne sevaba girecek

Bizim komşu getirdi sağolsun çok tatlı meyve koymuş ama yine de tırtıkladım kayınvalide gününe yapmıştı ahh keki yedim onu bıraktım diye şuanda kendime kızıyorum kaldıysa bugün yarın alayım ondan Anannemler çok güzel yapar dört gözle onları bekliyorum sanırım son 1-2 kg yu aşureden alırım
Selamlaaarrr

Bugun nstye girdim sancim cikti yine. Yatis verdiler. Erken dogum riski varmis. Ciger gelistirici igne yaptilar. Bir de 24 saat sonra yapilacakmis. Yarin tekrar nstye giricem sanci cikmazsa taburcu oluyorum
Canım çok mu yüksek sık sık mı çıkıyor İnşallah sağlıcakla zamanında gelir kuzu benimde kasılma arada oluyor nst ye girmeye korkuyorum

Evet olacak. Ne kadar kalir bilmiyorum.

Insallah canim.
bence bu kadar stres yapma. annen idare edecektir bir şekilde. ben ayni şehirdeyim avantaj gibi gelebilir ama muhtemelen tek kalırım dogumdan sonra o kadr strese girmiyorm anlıyor cocuklar halinolmadigini . sancim olup yattığımda kzim annem agriyomu diyo evet deyince öpüyor tuvalete faln kalktıgimda elimden tutuyo cis mi etcen diyor . yani o kadr yufka yurekliler ki cocuklr sana zorluk cikarmayacaktir . çekeceğim tek sıkıntı bnm kizim herseyi cok kurcalar dağıtmaya bayılır ev muhtemelen cok karişik olcak oda yapcak bisi yok odaları kilitlerim salonda eşime bakar napim yani anca .

Kızlar selamm. Bugün kızımı görmeye gittik İlk defa da nst ye bağlandım. Sancım çıkmadı hiç. Kuzum 2.980 50 cm olmuş yüzünü görebiliyoruz hala dedi doktorum, kanala girmemiş yani, kanala girince yüzünü göremezmişiz.O yüzden en az 1-2haftan var görünüyor dedi, ihtimal tabii ki. Hemen sizle paylaşmak istedim

Selamlaaarrr

selam canim . çıkmaz inslh sanci yarina ama galiba sen ekimi göremeyeceksin bu gidişle. dursun biraz daha minnoş acele etmesin. 37 bitse bari :)

Ayy bende aynı durumdayım canım nasil aşure istiyo ama yapacak halim yok. Bi yapan olsa da gönderse ne sevaba girecek
Önceki senelerde bı getiren olurdu da ben herkesin asuresini beğenip yemezdim bu sene elimi açmış dilenci gibi hissediyorum

Selamlaaarrr

Doğum olursa normal mi bekliyosunuz cnm. Hayırlısı olsun. Bebek doğsa bile kritik dönemleri atlattik hepimiz. Tabi bı iki hafta daha dursa bebisler fena olmaz. Haberdar edersin bizi

Bu haftlar icin yuksek sancilarin var. Erken dogum olursa akcigerlerini gelistirecek igne yapmamiz lazim dedi. Iki haftadir 80lere varan sancim ciķiyor Nst de

selam canim . çıkmaz inslh sanci yarina ama galiba sen ekimi göremeyeceksin bu gidişle. dursun biraz daha minnoş acele etmesin. 37 bitse bari :)

Esim de sen ekimi gormezsin diyor. Kimle telefonda konussa bugun yarin dogar diyordu. Bugunki olaydan sonra ben demistim diyip geziyor ortada

Ben de 37+lari goreyim istiyorum ama oglumun acelesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…