2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anladım canım iyi yapmışlar tabi ki garanti altına almak istiyorlar iyi olmuş kafan rahat beklersin inşallah sağlıcakla hayırlısıyla gelsin zamanını bekleyecektir

Doğum olursa normal mi bekliyosunuz cnm. Hayırlısı olsun. Bebek doğsa bile kritik dönemleri atlattik hepimiz. Tabi bı iki hafta daha dursa bebisler fena olmaz. Haberdar edersin bizi
Keske dursa. Ultrasonda bakamadik bile apar topar dogum servisine yatirdilar. Bebek dondu mu haberim yok. Dogum seklini konusmadik. Tercih sansim varsa normaldogum yapmak isterim. Sezaryenden korkuyorum

görürsün inslh canim serum faln takiliyormu? eşler hissediyor galiba kizimda bana da esim sen bu hafta doğurursun demisti

Keske dursa. Ultrasonda bakamadik bile apar topar dogum servisine yatirdilar. Bebek dondu mu haberim yok. Dogum seklini konusmadik. Tercih sansim varsa normaldogum yapmak isterim. Sezaryenden korkuyorum
Hiç birinden korkma inan bana normal yada sezeryan farketmez. Bebeğini kucağına aldığında herseyi unutuo insan.

Benim 5 eylül de gidişimde bebeğin göz yuvalarını gördük yandan gibi yüzü tam görünmüyor dedi. Bende bebek yüzünü sırtıma doğru dönmüş diye düşünmüştüm kanala mı girmişti acaba :))

Selamlaaarrr

Bugun nstye girdim sancim cikti yine. Yatis verdiler. Erken dogum riski varmis. Ciger gelistirici igne yaptilar. Bir de 24 saat sonra yapilacakmis. Yarin tekrar nstye giricem sanci cikmazsa taburcu oluyorum
canım günümüz aynı seninle benimde sancılarım var en son gittiğimde gelebilir artık sorun yok demişti ama ciğer geliştiriciyi vurmak gerekiyor mu acaba ben yarın gideceğim diye sıkıyorum dişimi biraz daha acaba gitsem mi ?

Doktor riske atmamak için ciğer geliştirici vurmak istiyor demekki canım. Benim ki geçen hafta sancı nedeniyle gittiğimde doğum başlarsa artık durdurmam gelişti. Demişti.

Ayyy aşure nasıl canm istio ki kimsede yapıp getirmedi bende yapamam yemek yapmak zor gelio. Komşular bilio hamile olduğumu insan bı tabak getirir yaa kimsemi pisirmedi acaba kapımı tıklatan yok

Sorma ya benim annem yapacak da o yapana kadar bir tarafim sismesin diye disardan siparis ettim. Sen de oyle yap madodan falan alabilirsin. Yoksa kimseden fayda yok

görürsün inslh canim serum faln takiliyormu? eşler hissediyor galiba kizimda bana da esim sen bu hafta doğurursun demisti

Evet canim serum da takili su an
Esim komik ya. Ilk cocuk bizim heyecandan ne yapacagini şaşırdı doguruyorum sandi once
Hiç birinden korkma inan bana normal yada sezeryan farketmez. Bebeğini kucağına aldığında herseyi unutuo insan.
Dogru diyorsun ama kotu bi huyum var panik oluyorum hemen tansiyonum dusuyor. Ilk defa damar yolu acildi. Ne kadar sakinim desem de sakin dursam da korkudan tansiyonum dustu gene igne yapilicak ayaklarimi hissetmicem falan uyaninca agrim olacak korkusunda bayilirim herhalde

Valla benim gecen haftada sancilarim yuksekti. Sabah aksam magnezyum ve progestan kullandim. Hicbir etki etmedi. Bir hafta sonra bugun geldim iste. Senin bir gece beklemenden bir sey olmaz herhalde bilmiyorum ki icine sinmiyorsa gidebilirsin de doktora. Sebep olmayim simdi

Doktor riske atmamak için ciğer geliştirici vurmak istiyor demekki canım. Benim ki geçen hafta sancı nedeniyle gittiğimde doğum başlarsa artık durdurmam gelişti. Demişti.

Evet riske atmamak icin dedi o da. Dogum baslarsa cigerleri sıkıntı yaratmasin dogunca onlemimizi alalim dedi

Bana da artık müdahale etmeyiz gelmek isterse gelir gibi konuştu hiç ciğer geliştiriciden bahsetmedi. Gerçi muayene 34+5 dik fakat 36 doldurmuş demişti. Ciğerler de aynı şekilde 36 ya göredir herhalde

adamcağız oyle bisi mi yaşamış ne bilsin bizimki de çok sakindir hatta bazen o kadr sakinliği bni sinirlendirir

35+4 deyz doktor kontrolünden çıktık şimdi 49 cm boyu 2750 kilosu. Normal seyrinde gidiyor her şey dedi NST bağladı ama anlamadım sonucu. hastası vardı doktorun, sonuca bakıp güzel haftaya yine görüşüyoruz dedi. Haftaya tekrar kontrol bu sefer vajinal muane de yapacak.

Öncesinde çok stres olmayayım diye doğumhaneyi gezdirdi ebeler bilgi verdi.
Uzaktan bakınca her yer çiçek bahçesi

Sorma ya benim annem yapacak da o yapana kadar bir tarafim sismesin diye disardan siparis ettim. Sen de oyle yap madodan falan alabilirsin. Yoksa kimseden fayda yok
Evime yakın ev yicekleri yapan bı pastane var bı oraya bakayım bende. Mado yakınımda yok

kızlar Chelzy nerelerde acaba doğum yaptı mı ?

Yok canim henüz dogurmadim:)Bekliyoruz bakalim.Tuvalet disinda hep yatis halindeyim.Yemegi bile yatarak yiyorum . Nst de hafif sancim da cikti.Soldakinin kafa iyice dayanmis.Biraz daha dursunlar istiyorum.Nasip artik.Eli kulaginda beklemedeyiz hep

Ben yeni evliyken bı alerji geçirdim ama anlatamam burun vücudumu sardı teşhis konulamadi hastane hastane gezdim hep daha kötü oldu kaç milyar para gitti zerre iyi olmadim en araştırma hastanesi ne yatirdilar beni cilt kanseri testi falan yapıldı iki defa temiz çıktı herşey temiz teşhis yok. 15 yattm kortizon tedavisi ile iyi oldum sabah akşam kortizon iğnesi yaptılar her ignede ben bayildim 15 gün boyunca hemşireler Doktorlar hep panik oldu sonra bı kimyasal gebelik sonra ölü bebek kürtaj sonra oğlum oldu sezeryan oldum. Şimdi ikinci seseryanim olcak . Artk bayılmiyorum iğne batirirken sadece başka tarafa bakiyorum o kadar zamanla insan nelere alismiyor. İnşallah kolay ve saglikli bi dogum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…