- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Anladım canım iyi yapmışlar tabi ki garanti altına almak istiyorlar iyi olmuş kafan rahat beklersin inşallah sağlıcakla hayırlısıyla gelsin zamanını bekleyecektirBu haftlar icin yuksek sancilarin var. Erken dogum olursa akcigerlerini gelistirecek igne yapmamiz lazim dedi. Iki haftadir 80lere varan sancim ciķiyor Nst de
Esim de sen ekimi gormezsin diyor. Kimle telefonda konussa bugun yarin dogar diyordu. Bugunki olaydan sonra ben demistim diyip geziyor ortada
Ben de 37+lari goreyim istiyorum ama oglumun acelesi var
Keske dursa. Ultrasonda bakamadik bile apar topar dogum servisine yatirdilar. Bebek dondu mu haberim yok. Dogum seklini konusmadik. Tercih sansim varsa normaldogum yapmak isterim. Sezaryenden korkuyorumDoğum olursa normal mi bekliyosunuz cnm. Hayırlısı olsun. Bebek doğsa bile kritik dönemleri atlattik hepimiz. Tabi bı iki hafta daha dursa bebisler fena olmaz. Haberdar edersin bizi
Bu haftlar icin yuksek sancilarin var. Erken dogum olursa akcigerlerini gelistirecek igne yapmamiz lazim dedi. Iki haftadir 80lere varan sancim ciķiyor Nst de
Esim de sen ekimi gormezsin diyor. Kimle telefonda konussa bugun yarin dogar diyordu. Bugunki olaydan sonra ben demistim diyip geziyor ortada
Ah bu hamilelik
Hiç birinden korkma inan bana normal yada sezeryan farketmez. Bebeğini kucağına aldığında herseyi unutuo insan.Keske dursa. Ultrasonda bakamadik bile apar topar dogum servisine yatirdilar. Bebek dondu mu haberim yok. Dogum seklini konusmadik. Tercih sansim varsa normaldogum yapmak isterim. Sezaryenden korkuyorum
Ben onu geçen senemi ne almıştım ama sevemedimÜzülme canım varsa kismetimiz yicez yoksa hazır olanlardan alicam ben puding gibi olanlardan nefsimi körler hiç yoksa canı isteyene tavsiye ederim
Kızlar selamm. Bugün kızımı görmeye gittikİlk defa da nst ye bağlandım. Sancım çıkmadı hiç. Kuzum 2.980 50 cm olmuş yüzünü görebiliyoruz hala dedi doktorum, kanala girmemiş yani, kanala girince yüzünü göremezmişiz.O yüzden en az 1-2haftan var görünüyor dedi, ihtimal tabii ki. Hemen sizle paylaşmak istedim
Ben onu geçen senemi ne almıştım ama sevemedim
canım günümüz aynı seninle benimde sancılarım var en son gittiğimde gelebilir artık sorun yok demişti ama ciğer geliştiriciyi vurmak gerekiyor mu acabaSelamlaaarrr
Bugun nstye girdim sancim cikti yine. Yatis verdiler. Erken dogum riski varmis. Ciger gelistirici igne yaptilar. Bir de 24 saat sonra yapilacakmis. Yarin tekrar nstye giricem sanci cikmazsa taburcu oluyorum
Doktor riske atmamak için ciğer geliştirici vurmak istiyor demekki canım. Benim ki geçen hafta sancı nedeniyle gittiğimde doğum başlarsa artık durdurmam gelişti. Demişti.Bu haftlar icin yuksek sancilarin var. Erken dogum olursa akcigerlerini gelistirecek igne yapmamiz lazim dedi. Iki haftadir 80lere varan sancim ciķiyor Nst de
bana da böyle söyledi sancım yoktu o zaman gerçi şuan varDoktor riske atmamak için ciğer geliştirici vurmak istiyor demekki canım. Benim ki geçen hafta sancı nedeniyle gittiğimde doğum başlarsa artık durdurmam gelişti. Demişti.
Ayyy aşure nasıl canm istio ki kimsede yapıp getirmedi bende yapamam yemek yapmak zor gelio. Komşular bilio hamile olduğumu insan bı tabak getirir yaakimsemi pisirmedi acaba kapımı tıklatan yok
görürsün inslh canim serum faln takiliyormu? eşler hissediyor galiba kizimda bana da esim sen bu hafta doğurursun demisti
Dogru diyorsun ama kotu bi huyum var panik oluyorum hemen tansiyonum dusuyor. Ilk defa damar yolu acildi. Ne kadar sakinim desem de sakin dursam da korkudan tansiyonum dustu geneHiç birinden korkma inan bana normal yada sezeryan farketmez. Bebeğini kucağına aldığında herseyi unutuo insan.
canım günümüz aynı seninle benimde sancılarım var en son gittiğimde gelebilir artık sorun yok demişti ama ciğer geliştiriciyi vurmak gerekiyor mu acababen yarın gideceğim diye sıkıyorum dişimi biraz daha acaba gitsem mi ?
Doktor riske atmamak için ciğer geliştirici vurmak istiyor demekki canım. Benim ki geçen hafta sancı nedeniyle gittiğimde doğum başlarsa artık durdurmam gelişti. Demişti.
canım günümüz aynı seninle benimde sancılarım var en son gittiğimde gelebilir artık sorun yok demişti ama ciğer geliştiriciyi vurmak gerekiyor mu acababen yarın gideceğim diye sıkıyorum dişimi biraz daha acaba gitsem mi ?
adamcağız oyle bisi mi yaşamış ne bilsinEvet canim serum da takili su an
Esim komik ya. Ilk cocuk bizim heyecandan ne yapacagini şaşırdı doguruyorum sandi once
Dogru diyorsun ama kotu bi huyum var panik oluyorum hemen tansiyonum dusuyor. Ilk defa damar yolu acildi. Ne kadar sakinim desem de sakin dursam da korkudan tansiyonum dustu geneigne yapilicak ayaklarimi hissetmicem falan uyaninca agrim olacak korkusunda bayilirim herhalde
Valla benim gecen haftada sancilarim yuksekti. Sabah aksam magnezyum ve progestan kullandim. Hicbir etki etmedi. Bir hafta sonra bugun geldim iste. Senin bir gece beklemenden bir sey olmaz herhalde bilmiyorum ki icine sinmiyorsa gidebilirsin de doktora. Sebep olmayim simdi
Evet riske atmamak icin dedi o da. Dogum baslarsa cigerleri sıkıntı yaratmasin dogunca onlemimizi alalim dedi
Evime yakın ev yicekleri yapan bı pastane var bı oraya bakayım bende. Mado yakınımda yokSorma yabenim annem yapacak da o yapana kadar bir tarafim sismesin diye disardan siparis ettim. Sen de oyle yap madodan falan alabilirsin. Yoksa kimseden fayda yok
kızlarChelzy nerelerde acaba doğum yaptı mı ?
Ben yeni evliyken bı alerji geçirdim ama anlatamam burun vücudumu sardı teşhis konulamadi hastane hastane gezdim hep daha kötü oldu kaç milyar para gitti zerre iyi olmadim en araştırma hastanesi ne yatirdilar beni cilt kanseri testi falan yapıldı iki defa temiz çıktı herşey temiz teşhis yok. 15 yattm kortizon tedavisi ile iyi oldum sabah akşam kortizon iğnesi yaptılar her ignede ben bayildim 15 gün boyuncaEvet canim serum da takili su an
Esim komik ya. Ilk cocuk bizim heyecandan ne yapacagini şaşırdı doguruyorum sandi once
Dogru diyorsun ama kotu bi huyum var panik oluyorum hemen tansiyonum dusuyor. Ilk defa damar yolu acildi. Ne kadar sakinim desem de sakin dursam da korkudan tansiyonum dustu geneigne yapilicak ayaklarimi hissetmicem falan uyaninca agrim olacak korkusunda bayilirim herhalde
Valla benim gecen haftada sancilarim yuksekti. Sabah aksam magnezyum ve progestan kullandim. Hicbir etki etmedi. Bir hafta sonra bugun geldim iste. Senin bir gece beklemenden bir sey olmaz herhalde bilmiyorum ki icine sinmiyorsa gidebilirsin de doktora. Sebep olmayim simdi
Evet riske atmamak icin dedi o da. Dogum baslarsa cigerleri sıkıntı yaratmasin dogunca onlemimizi alalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?