35+4 deyz doktor kontrolünden çıktık şimdi 49 cm boyu 2750 kilosu. Normal seyrinde gidiyor her şey dedi NST bağladı ama anlamadım sonucu. hastası vardı doktorun, sonuca bakıp güzel haftaya yine görüşüyoruz dedi. Haftaya tekrar kontrol bu sefer vajinal muane de yapacak.
Öncesinde çok stres olmayayım diye doğumhaneyi gezdirdi ebeler bilgi verdi.
Uzaktan bakınca her yer çiçek bahçesi
Senin ikizdi dimi canm. Kaç haftalıksin şu anda. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsinYok canim henüz dogurmadim:)Bekliyoruz bakalim.Tuvalet disinda hep yatis halindeyim.Yemegi bile yatarak yiyorum . Nst de hafif sancim da cikti.Soldakinin kafa iyice dayanmis.Biraz daha dursunlar istiyorum.Nasip artik.Eli kulaginda beklemedeyiz hep
Bende kaç aydır hep ağrım var diye magnezyum kullnadim doktor artk kesicez dedi. Bundan sonra doğum başlarsa buyursun gelsin dediBana da artık müdahale etmeyiz gelmek isterse gelir gibi konuştu hiç ciğer geliştiriciden bahsetmedi. Gerçi muayene 34+5 dik fakat 36 doldurmuş demişti. Ciğerler de aynı şekilde 36 ya göredir herhalde
Bende 34+5 de gittim 2770 gram 49 cm demişti sancılarım kramplarım oluyor dedim ama doktor yine de Nst almadı 2 hafta sonraya randevu verdi. Sanırım benimde alttan muayene olur artık. Ah ah o çiçek bahçeyi doğum anında gözün gönlün görmez
Senin ikizdi dimi canm. Kaç haftalıksin şu anda. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Yok canim henüz dogurmadim:)Bekliyoruz bakalim.Tuvalet disinda hep yatis halindeyim.Yemegi bile yatarak yiyorum . Nst de hafif sancim da cikti.Soldakinin kafa iyice dayanmis.Biraz daha dursunlar istiyorum.Nasip artik.Eli kulaginda beklemedeyiz hep
Bende kaç aydır hep ağrım var diye magnezyum kullnadim doktor artk kesicez dedi. Bundan sonra doğum başlarsa buyursun gelsin dedirahimdeki kasılmalar bebeğin ciğerlerini gelistiriyor o yüzden artk magnezyum yok dedi. Bakalım pazartesi kontrol nst artı doğum öncesi tahliller yapılacak. Sonra 26 Eylül doğum inşallah. Gecmio günler sanki heycanla kavusacagimiz günü beklioz
Haftalarında göre de genelde boy kilo hep aynı demek ki, doktora dedim 3 kilo olunca bunu alalım
nst de ilk defa girdim sancım ağrım yok benim de ama bu haftada giriyorsun dedi. Haftaya Bi daha NST, RESMEN yolun sonuna geldik
İkiz bebekler erken doğum genelde oluyor. Küçük bebekler çok güçlü oluyolar annesi. Bizede arada yaz canm. Bu bikac hafta içinde doğumlar articak gibi Ekim anneleri Eylül annesi olma yolundaAynen canim ikiz.Cok erken donduler benimkiler basasagi.Hersey Allahtan iste.33+2 yim.Daha cok kucukler ama yapicak bisey yok.Nasip diyorum ya hayirlisiyla artik.Amin saglikla kavusmayi nasip etsin Allah
Ben bu gebeligimde o kadar çok ağrı çektim ki nedeyse üç ay icmisimdir. Şimdi kestik geceleri sırt imin ağrısından ağlıyorum o derece doktor zorda kalırsan arada al dedi ama bende şimdi kıyamıyorum bebeğime iki hafta kaldı dogumuma o da en fazla .Annesi çok kücük degiller korkma. Hem sen dinlenmeye devam et bir iki hafta daha direnirler onlar. 35. Haftayı görürsünüz gibi hissediyorum nedense. Sen bolca soluna yat kan akısı rahat olup güzel güzel gelişsinler
Ben başından Beri inatla içmedim magnezyumu ciğerleri güzel güzel gelişmiştir insallah :))
Ultrasona biraz güvenebilsem bende alın derim valla :)) gerçi oğlumda doktor sabah 8 de ölçtü 3480 dedi akşam 18:19 da doğdu 3490 gram :))
Senin iyi ölçüm olmuş. Benim doğumdan bı saat önce 3500 dedi doktor bı saat sonra doğdu 3850Annesi çok kücük degiller korkma. Hem sen dinlenmeye devam et bir iki hafta daha direnirler onlar. 35. Haftayı görürsünüz gibi hissediyorum nedense. Sen bolca soluna yat kan akısı rahat olup güzel güzel gelişsinler
Ben başından Beri inatla içmedim magnezyumu ciğerleri güzel güzel gelişmiştir insallah :))
Ultrasona biraz güvenebilsem bende alın derim valla :)) gerçi oğlumda doktor sabah 8 de ölçtü 3480 dedi akşam 18:19 da doğdu 3490 gram :))
Ay bende öyleyim yaa kimsem yok yaşadığım yerde komşulardada getiren yok bugun markete gittim aşure seti alıp kendim yapayım dedim bulamadım biri getirirse çok sevaba girecek amaÖnceki senelerde bı getiren olurdu da ben herkesin asuresini beğenip yemezdim bu sene elimi açmış dilenci gibi hissediyorum
2 hafta daha kalsa gelişimi tam olur İnşallah sancılar çoğalmaz taburcu olursun canımKeske dursa. Ultrasonda bakamadik bile apar topar dogum servisine yatirdilar. Bebek dondu mu haberim yok. Dogum seklini konusmadik. Tercih sansim varsa normaldogum yapmak isterim. Sezaryenden korkuyorum
Annesi çok kücük degiller korkma. Hem sen dinlenmeye devam et bir iki hafta daha direnirler onlar. 35. Haftayı görürsünüz gibi hissediyorum nedense. Sen bolca soluna yat kan akısı rahat olup güzel güzel gelişsinler
Cama yazı yapistiralim bu evde hamile var aşure sarma gibi ikramlar kabul edilir diyeAy bende öyleyim yaa kimsem yok yaşadığım yerde komşulardada getiren yok bugun markete gittim aşure seti alıp kendim yapayım dedim bulamadım biri getirirse çok sevaba girecek ama
Inşaallah getiren biri olur ya. benm yapıp getiresim geldi hepinize deCama yazı yapistiralim bu evde hamile var aşure sarma gibi ikramlar kabul edilir diye
Bizim burda da kimse yapmıyor. Gerçi hiç bir sene yapıp dağıtan olmadı. Geçen sene ben yapmıştım komşulara götürmüştüm. Bu sene gözüm yemiyor uğraşmayaCama yazı yapistiralim bu evde hamile var aşure sarma gibi ikramlar kabul edilir diye
Ben bu gebeligimde o kadar çok ağrı çektim ki nedeyse üç ay icmisimdir. Şimdi kestik geceleri sırt imin ağrısından ağlıyorum o derece doktor zorda kalırsan arada al dedi ama bende şimdi kıyamıyorum bebeğime iki hafta kaldı dogumuma o da en fazla .
Senin iyi ölçüm olmuş. Benim doğumdan bı saat önce 3500 dedi doktor bı saat sonra doğdu 3850
Doktor da oyle diyor.Merak etme kurtardilar kendilerini onlar dedi.Insallah biraz daha dayansinlar kuvozde ne kadar az kalirlarsa o kadar iyi.Gerci onlar icin en guvenli yer kuvoz.
Cama yazı yapistiralim bu evde hamile var aşure sarma gibi ikramlar kabul edilir diye
AminInşaallah getiren biri olur ya. benm yapıp getiresim geldi hepinize de
Yok ya bizim burda illa yapan getiren olurdu bu sene kaynanam yok diye getirmediler galiba. Halbuki ben ondan daha güler yüzlüyüm amaBizim burda da kimse yapmıyor. Gerçi hiç bir sene yapıp dağıtan olmadı. Geçen sene ben yapmıştım komşulara götürmüştüm. Bu sene gözüm yemiyor uğraşmaya
Önemli olan ciğer gelisimi tamamlanmasi aslında. Ama toplumda saçma bir yargı var doğum şekli bebeğin kilosu annenin kalan gobegiyle dalga geçme sonra süt varmı yokmu mevzuları. Anneleri sitrese sokan bu toplum aslında. Yoksa bizim için bebek kız yada erkek zayıf ya da toplu çok ta önemli degil. Benm olsun sağlıklı olsun sevgiyle büyütelim . Bı anne başka ne ister kiValla benimde çok agrım oldu ama ilk hamilelikten gözüm korktuğu için inat ettim. Artık da içmem 35+4 bugün
Yukarı fark neyse de 3500 diyip 2800 doğan olunca insan üzülüyor.
Kesinlikle kurtardılar annesi sen gönlünü ferah tut stres yapma
Hahaha çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?