2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende 34+5 de gittim 2770 gram 49 cm demişti sancılarım kramplarım oluyor dedim ama doktor yine de Nst almadı 2 hafta sonraya randevu verdi. Sanırım benimde alttan muayene olur artık. Ah ah o çiçek bahçeyi doğum anında gözün gönlün görmez

Senin ikizdi dimi canm. Kaç haftalıksin şu anda. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bana da artık müdahale etmeyiz gelmek isterse gelir gibi konuştu hiç ciğer geliştiriciden bahsetmedi. Gerçi muayene 34+5 dik fakat 36 doldurmuş demişti. Ciğerler de aynı şekilde 36 ya göredir herhalde
Bende kaç aydır hep ağrım var diye magnezyum kullnadim doktor artk kesicez dedi. Bundan sonra doğum başlarsa buyursun gelsin dedi rahimdeki kasılmalar bebeğin ciğerlerini gelistiriyor o yüzden artk magnezyum yok dedi. Bakalım pazartesi kontrol nst artı doğum öncesi tahliller yapılacak. Sonra 26 Eylül doğum inşallah. Gecmio günler sanki heycanla kavusacagimiz günü beklioz

Haftalarında göre de genelde boy kilo hep aynı demek ki, doktora dedim 3 kilo olunca bunu alalım
nst de ilk defa girdim sancım ağrım yok benim de ama bu haftada giriyorsun dedi. Haftaya Bi daha NST, RESMEN yolun sonuna geldik

Senin ikizdi dimi canm. Kaç haftalıksin şu anda. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Aynen canim ikiz.Cok erken donduler benimkiler basasagi.Hersey Allahtan iste.33+2 yim.Daha cok kucukler ama yapicak bisey yok.Nasip diyorum ya hayirlisiyla artik.Amin saglikla kavusmayi nasip etsin Allah

Annesi çok kücük degiller korkma. Hem sen dinlenmeye devam et bir iki hafta daha direnirler onlar. 35. Haftayı görürsünüz gibi hissediyorum nedense. Sen bolca soluna yat kan akısı rahat olup güzel güzel gelişsinler

Ben başından Beri inatla içmedim magnezyumu ciğerleri güzel güzel gelişmiştir insallah :))

Haftalarında göre de genelde boy kilo hep aynı demek ki, doktora dedim 3 kilo olunca bunu alalım
nst de ilk defa girdim sancım ağrım yok benim de ama bu haftada giriyorsun dedi. Haftaya Bi daha NST, RESMEN yolun sonuna geldik

Ultrasona biraz güvenebilsem bende alın derim valla :)) gerçi oğlumda doktor sabah 8 de ölçtü 3480 dedi akşam 18:19 da doğdu 3490 gram :))

Aynen canim ikiz.Cok erken donduler benimkiler basasagi.Hersey Allahtan iste.33+2 yim.Daha cok kucukler ama yapicak bisey yok.Nasip diyorum ya hayirlisiyla artik.Amin saglikla kavusmayi nasip etsin Allah
İkiz bebekler erken doğum genelde oluyor. Küçük bebekler çok güçlü oluyolar annesi. Bizede arada yaz canm. Bu bikac hafta içinde doğumlar articak gibi Ekim anneleri Eylül annesi olma yolunda

Ben bu gebeligimde o kadar çok ağrı çektim ki nedeyse üç ay icmisimdir. Şimdi kestik geceleri sırt imin ağrısından ağlıyorum o derece doktor zorda kalırsan arada al dedi ama bende şimdi kıyamıyorum bebeğime iki hafta kaldı dogumuma o da en fazla .

Senin iyi ölçüm olmuş. Benim doğumdan bı saat önce 3500 dedi doktor bı saat sonra doğdu 3850

Önceki senelerde bı getiren olurdu da ben herkesin asuresini beğenip yemezdim bu sene elimi açmış dilenci gibi hissediyorum
Ay bende öyleyim yaa kimsem yok yaşadığım yerde komşulardada getiren yok bugun markete gittim aşure seti alıp kendim yapayım dedim bulamadım biri getirirse çok sevaba girecek ama

Keske dursa. Ultrasonda bakamadik bile apar topar dogum servisine yatirdilar. Bebek dondu mu haberim yok. Dogum seklini konusmadik. Tercih sansim varsa normaldogum yapmak isterim. Sezaryenden korkuyorum
2 hafta daha kalsa gelişimi tam olur İnşallah sancılar çoğalmaz taburcu olursun canım

Doktor da oyle diyor.Merak etme kurtardilar kendilerini onlar dedi.Insallah biraz daha dayansinlar kuvozde ne kadar az kalirlarsa o kadar iyi.Gerci onlar icin en guvenli yer kuvoz.

Ay bende öyleyim yaa kimsem yok yaşadığım yerde komşulardada getiren yok bugun markete gittim aşure seti alıp kendim yapayım dedim bulamadım biri getirirse çok sevaba girecek ama
Cama yazı yapistiralim bu evde hamile var aşure sarma gibi ikramlar kabul edilir diye

Cama yazı yapistiralim bu evde hamile var aşure sarma gibi ikramlar kabul edilir diye
Bizim burda da kimse yapmıyor. Gerçi hiç bir sene yapıp dağıtan olmadı. Geçen sene ben yapmıştım komşulara götürmüştüm. Bu sene gözüm yemiyor uğraşmaya

Valla benimde çok agrım oldu ama ilk hamilelikten gözüm korktuğu için inat ettim. Artık da içmem 35+4 bugün

Senin iyi ölçüm olmuş. Benim doğumdan bı saat önce 3500 dedi doktor bı saat sonra doğdu 3850

Yukarı fark neyse de 3500 diyip 2800 doğan olunca insan üzülüyor.

Doktor da oyle diyor.Merak etme kurtardilar kendilerini onlar dedi.Insallah biraz daha dayansinlar kuvozde ne kadar az kalirlarsa o kadar iyi.Gerci onlar icin en guvenli yer kuvoz.

Kesinlikle kurtardılar annesi sen gönlünü ferah tut stres yapma

Hahaha çok mantıklı

Bizim burda da kimse yapmıyor. Gerçi hiç bir sene yapıp dağıtan olmadı. Geçen sene ben yapmıştım komşulara götürmüştüm. Bu sene gözüm yemiyor uğraşmaya
Yok ya bizim burda illa yapan getiren olurdu bu sene kaynanam yok diye getirmediler galiba. Halbuki ben ondan daha güler yüzlüyüm ama

Önemli olan ciğer gelisimi tamamlanmasi aslında. Ama toplumda saçma bir yargı var doğum şekli bebeğin kilosu annenin kalan gobegiyle dalga geçme sonra süt varmı yokmu mevzuları. Anneleri sitrese sokan bu toplum aslında. Yoksa bizim için bebek kız yada erkek zayıf ya da toplu çok ta önemli degil. Benm olsun sağlıklı olsun sevgiyle büyütelim . Bı anne başka ne ister ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…