2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben doktoruma sideferi de sorayım . Serum da pahalı 140 TL . Yeterki iyi olayım diyorum. Hapta kabızlık olmaması harika bişey . İnşallah toparlariz da enerjik motivasyonu yüksek anneler oluruz

Ikinci sezeryan herkes zor diyo. Ayni yerden kesilecek. Iyilesmesi daha zormuş. O yuzden korkum var. Birde 2 yil geçmeden oldu. Birde bana muhtac bebegim var. 1 ay kaldi aklimda deli sorular
Stres yapma canım. Kulaktan dolma hikayeler onlar kardeşimde 2.seseryan oldu çok şükür çabuk toparlandı hatta 1.nden daha çabuk inşallah sende öyle olucaksın

O degil de sevap kazanmak isteyen kesinlikle cevresindeki hamilelere arada bir seyler goturmeli. Simdi su grubun ortasina bir kazan asure getirse biri cennetlik degil de ne
Aynen adresleri toplayip birer kase dağıtım yapan biri olsa fena olmaz yani. Hamilenin duası kabul olur derler. Bu kadar hamileden dua alan cennete gider heralde

Asureyi bir tek benim canim cekti saniyordum bende. Nasil yapildigini da bilmiyorum. Apt san cok umitliydim getirirler diye. Kimse getirmedi. Bugun tarifininizledim yarina kadar kimseden se scikmazsa yapicam valla. Anneme dedim mirin kirin etti (hava cok sicak) kv ye soyledim yaparim dedi ama ben su an su sn olsun istiyorum. Asermek buysa doruklarindayim su an

O degil de sevap kazanmak isteyen kesinlikle cevresindeki hamilelere arada bir seyler goturmeli. Simdi su grubun ortasina bir kazan asure getirse biri cennetlik degil de ne
dimi ama ya . valla zaten bi hamilenin caninin istedigi biseyi götürüp yedirmek cok sevapmis:)

Bn komşularıma iyi bir dua edeyim ya :) cok sukur getirdi 3 tanesi :) . aşureyi yapacaksan akşamdan malzemelerini suya bırak cnim oyle kolay olur . aslinda cok zor değil bnde yarin yapicam doydum aşureye şükür ama bn dağıtmak icin istiyorum daha cok :) genede bnada iyi olur

Valla ben kendime yapacagım milletin getirmesini bekleyene kadar.. Bir de herkesinki güzel olmuyor. Az az koyacağım herşeyden kimseye de vermeyeceğim oturup 1 hafta aşure içecegım. Zaten moralim bozuk kaynana gekırken yanında kocasını da getiriyor sınır oldum. Eşim sen merak etme ben onu memlekete 2gün sonra yollarım dıyor. Gerçi kayınpeder ıyı insandır o kadar kadının ıcınde sıkılır basar memleketine gider

Benimkiler le aynı şehirdeyim. Akşamları kv ile birlikte kaynım ve kayınbabam da geliyordu sinir oluyordum. İnsan rahat edemiyor evde. İçeri odalar da emzirmek zorunda kalıyorsun bunalıyorsun. Bir hafta sonrası ben iyiyim artık diye yollamıştım

Bu kan değeri hangisi? Plt mi

Simdi bakıyorum o kadar korkacak bir sey yokmus kan verme isini halletmiştim korkmuyrdum da ilk defa eliin ustune damar yolu acilinca bir tırstım
2 hafta daha kalsa gelişimi tam olur İnşallah sancılar çoğalmaz taburcu olursun canım
Insallah sıkıntısız iki hafta daha dursa sonrası kafam rahat olur en azindan
Açılman var mı ki canım?

Hic alttan muayene etmediler simdiye kadar aciklik var mi yok mu bilmiyorum

dimi ama ya . valla zaten bi hamilenin caninin istedigi biseyi götürüp yedirmek cok sevapmis:)

Bedava sevap kazandiricaz kimse istemiyor kendileri bilir

En iyisini yaparsin canim ben de yiyemem herkesinkini. Zaten pek komsuluk yok kimse getirmez ben de anneminkini rahatca yerim. Aldim alacagim kiloyu batti balik yan gider
Kayinpederin de hemen gider insallah. O halde bir de hizmet beklerler... Niye insan halinden anlamiyorlar hic.

Cama yazı yapistiralim bu evde hamile var aşure sarma gibi ikramlar kabul edilir diye
Hahah mantıklı buda ders oldu bana önceden önemsemezdim öyle şeyleri söyleryerdi hamile nefsi diye inanmazdım ama aşure konusunda haklılarmış. Bi daha aşure yapar dağıtırsam önce hamileler hatta herşeyde önce hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…