2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayy Allah yardımcın olsun çok stres yapma benimkide günü birlik gelir İnşallah kalmaz

Aşurelik malzemeyi tek tek yıka bi taşım kaynat başında bekle yorucu iş.bence bildiğiniz bir yerden sipariş verin.benim cok aklimda yoktu ama konuş konuş aklima soktunuz...yarin bende sipariş vereyim biryerden . haftasonu insanlar ancak yapar beklemem.

Bu kayin kayinpeder hamile yada doğum yapmış kadinin yaninda ne işi var hiç anlamam.uzaksan 40 ciktiktan sonra hayirli olsuna gel yakinsan yarim saat uğra çık.ne oturabilir ne yatabiliyorsun ayip diye birşey var.benimkiler gelmez gelsede az otururlar yoksa ne hizmet edecek ne el pence yanlarimda duracak takatim yook.

Ben yapacagını bıkıyorum odamda yatacagım. Ne halleri varsa görsünler. Kendı yemeklerini cay larını yapsınlar eşime dedim. Kılımı kıpırdatmam. Zaten annemle kızkardesım de aynı tarihte gelecek. Adam zaten rahat edemez. Önceden aynı sehırdeydık kp akşama dogru 15 dk ugrar haber verip bebegı görup giderdi. Şimdi getırme desem atıp ola al cunku kayınpederi severim. Aslında o Gelemeyecegım kızım 40 ı cıksın gelırım diyordu kesın kaynananın işi ev batmasın diye getırıyo.. Allahtan dogumdan hemen sonra gidecekler. Ben odamda yatacagım. Zaten Kendı anlamda pek iş yapmaz, ne halleri varsa görsünler ben odamda agrım olmasa bıle numara yapıp yatcam. Bir zahmet cocuklara da baksınlar. Zaten dayanamayıp kendileri kaçacaklar.. 1

Olabilir cnaım doktorun bir şey demedi mi, benim doktorum dedi ki eğer kanala girerse yüzünü önden göremeyiz kafa arkasını görürüz dedi
Bu kan değeri hangisi? Plt mi
Plt trombosit oluyor canım

Bugun bizimkilerde dogumdan once geleyim mi dedi. Allahtan esim gerek yok biz idare ediyoruz dedi. Bende carsamba gunu ev isi icin kadin gelecek dedim. Gerisini de ben yavas yavas o gune kadar hal ediyorum dedim. Banane kadindan ben kizinla oynarim ederim dedi. Bende gerek yok zaten sen gelsende sende durmaz dedim. Benden başkasına gitmiyor dedim. Kp le gelecek bu sicskta ben evde yari ciplak geziyorum. Firsat buldukca yatiyorum. Onlar olunca onuda yapamam son ayim zaten kotuyum iyice kotu olacagim. Direk soyledim valla sagolun gelmeyin biz idare ediyoruz sonrada annem gelecek dedim.

Farkli şehirde olunca böyle sorun oluyor sanirm. bizimkiler ayni şehirde. k.babam gelmez 1 ay k.validede gelir hastaneye bir gunde eve gelr oturur oturur gider kesin gene eşim bu kez geleceksin kalacaksn diyormuş agzini yoklamak icin nasil geleym kardeşin baban çalışıyor faln diyormuş geçende demis ki eşime sen onları bize getirsen bn gül gbi bakarm onalra esimde bu kiz nasil rahat edeck babamın yaninda demis . bnde gelsin baksin gul gbi burdada bakılır dedm (kesinlikle gelmez biliyorum)

Ben kayınıma ve kayınpederime asla gelmeyin diyemem çünkü bebeğim onlarında canı.
Ama şöyle hizmette etmem .
Odamda oluxam zaten bebeğe bakar ve salona geçer artık napıyorlarsa yapsınlar

Ama büyük ihtimalle eve gelmezler .
Hastanede görürler sonra da 40 ında gelirler ben tessettürlü oldugum için 40 ına kadar eve erkek almıyoru diye butun erkeklere söyledim .
Valla hiç uğraşamam oramı buramı kapatmakla kimse kusura bakmasın.

Sadece hastaneye gelmezlerde kaynımı ve kayınpederimi alırım onlarda 1. Derece oldugu için

Tabiki gelecekler ama en azından iyileşme surecinde gelmemeleri gerek. Ben tesetturlu degilim ama onlarin yaninda da gecelik pijama ile gezemem rahat uzanamam. Oturma odasinda uzaniyorum gündüz ikide bir emzirmek icin yatakdan mi cikacam.hepsini gectik oz babam bile iyi olana kadar gelmiyor

Ya şimdi adama gelme diyemem ama gelince de odamdan cıkmam zaten doguma 10 gün kalacak, boru gıbı odamda yatar internette gezerim. Zaten annem kardesım olacak rahat edemez gider, o yüzden kalp kırmayayım dedim. Bu fikir kpden cıkmadı kesinlikle Kayınvalıdenın işi. Yoksa adamcağız kıızm sen dogur ben 15 gun sonra hanımı almaya gelir torunu 1 gun görür dönerim diyordu... Madem öyle yaptı hizmet etsin kocasına... Baksın 2 cocugum. Bunda kesinlikle numara yapacagım Allah affetsin.. Sancım var agrım varrrr ahhhh vahhhh tühhhhh... Yoksa kocam bıle inanmıyor 2 dogumumda da hemen ayaklanınca adam her doguranı koşacak sanıyor.. Bunda naz yapacagım. Cunku bana ne Kendı annemden ne kaynana adan hayır var.. Annem sabret az kaldı dıyor, Kendı maşallah kışlık yapma derdinde günleri başlamış... Bu kız 2 cocukla ne eder demiyor. Bana bır de dıyor ki kaynanam nasıl olsa gelecek Bız dogum zamanı gelelim asla dedım.. Yoksa kayınpeder kalır burda sizde ay ı gelın. Ben evde yarı cıplak dolanıyor sız gelın ki kayınpeder gıtsın memkeletı yakın dedım... Haaaa tamam dedi.. Annemın kafa da basmıyor anca Kendi rahatında...acıkca ben 40 gun kalamam 10 gun sonraya bılet aldım dedı. Iyı dedım kalmak istemiyorsan gıdedebılırsın dedım Bız hallederiz dedım. Zaten kızım deneyımlısın benden ıyı biliyorsun masallah 2 yıla bır doguruyprsum deyıp laf da soktu..

Cinsiyet ne kuzum kızlar daha naif oluyormuş erkekler daha sert benim sıpa erkek öttürüyor beni

Benim de erkek ama hiç öyle cann yakacak türden Bi tekmesi olmadı. Ama hareketleri ciddi anlamda hissediyorum resmen ayağıyla dışarı ittiriyo çıkıcam der gibi

Bebişlerinizin hareketi can yakmaya başladı mı kızlar çok keskin hareket ediyor son 1 hafta 10 gündür

Baya uzun suredir ayaklari kaburgamda. 2 aydan fazla olmus olabilir. Oyle asiri ters olsun veya olmasin hareketleri kaburgalarima dogru tekme atmasi yetiyor agri icin :)

Bebişlerinizin hareketi can yakmaya başladı mı kızlar çok keskin hareket ediyor son 1 hafta 10 gündür
Benimde canimi acitiyor. Cok sert hareket ediyor.
Benim annemde kizimda 20 gun kaldi. Bunda da o kadar kalir. Kv 1 hafta kaldi ve gitti.

Benim de erkek ama hiç öyle cann yakacak türden Bi tekmesi olmadı. Ama hareketleri ciddi anlamda hissediyorum resmen ayağıyla dışarı ittiriyo çıkıcam der gibi
İlk oğlum karnimda daha naifmis ikincide anladm. Bu bı geriniyor bı tekme atıp alah diye zipliyorum o derece. İlk oğlum canimi acitmazdi bunun üstüne kolumu koyim hemen gerinmeye baslio karnimda bı samuray tasio gibiyim. Allah bağışlasın kuzularimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…