- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Bencede yaaO degil de sevap kazanmak isteyen kesinlikle cevresindeki hamilelere arada bir seyler goturmeli. Simdi su grubun ortasina bir kazan asure getirse biri cennetlik degil de ne
Ayy Allah yardımcın olsun çok stres yapma benimkide günü birlik gelir İnşallah kalmazValla ben kendime yapacagım milletin getirmesini bekleyene kadar.. Bir de herkesinki güzel olmuyor. Az az koyacağım herşeyden kimseye de vermeyeceğim oturup 1 hafta aşure içecegım. Zaten moralim bozuk kaynana gekırken yanında kocasını da getiriyor sınır oldum. Eşim sen merak etme ben onu memlekete 2gün sonra yollarım dıyor. Gerçi kayınpeder ıyı insandır o kadar kadının ıcınde sıkılır basar memleketine gider
Cama yazı yapistiralim bu evde hamile var aşure sarma gibi ikramlar kabul edilir diye
Ben yapacagını bıkıyorum odamda yatacagım. Ne halleri varsa görsünler. Kendı yemeklerini cay larını yapsınlar eşime dedim. Kılımı kıpırdatmam. Zaten annemle kızkardesım de aynı tarihte gelecek. Adam zaten rahat edemez. Önceden aynı sehırdeydık kp akşama dogru 15 dk ugrar haber verip bebegı görup giderdi. Şimdi getırme desem atıp ola al cunku kayınpederi severim. Aslında o Gelemeyecegım kızım 40 ı cıksın gelırım diyordu kesın kaynananın işi ev batmasın diye getırıyo.. Allahtan dogumdan hemen sonra gidecekler. Ben odamda yatacagım. Zaten Kendı anlamda pek iş yapmaz, ne halleri varsa görsünler ben odamda agrım olmasa bıle numara yapıp yatcam. Bir zahmet cocuklara da baksınlar. Zaten dayanamayıp kendileri kaçacaklar.. 1Bu kayin kayinpeder hamile yada doğum yapmış kadinin yaninda ne işi var hiç anlamam.uzaksan 40 ciktiktan sonra hayirli olsuna gel yakinsan yarim saat uğra çık.ne oturabilir ne yatabiliyorsun ayip diye birşey var.benimkiler gelmez gelsede az otururlar yoksa ne hizmet edecek ne el pence yanlarimda duracak takatim yook.
Olabilir cnaım doktorun bir şey demedi mi, benim doktorum dedi ki eğer kanala girerse yüzünü önden göremeyiz kafa arkasını görürüz dediBenim 5 eylül de gidişimde bebeğin göz yuvalarını gördük yandan gibi yüzü tam görünmüyor dedi. Bende bebek yüzünü sırtıma doğru dönmüş diye düşünmüştüm kanala mı girmişti acaba :))
Plt trombosit oluyor canımBu kan değeri hangisi? Plt mi
Bugun bizimkilerde dogumdan once geleyim mi dedi. Allahtan esim gerek yok biz idare ediyoruz dedi. Bende carsamba gunu ev isi icin kadin gelecek dedim. Gerisini de ben yavas yavas o gune kadar hal ediyorum dedim. Banane kadindan ben kizinla oynarim ederim dedi. Bende gerek yok zaten sen gelsende sende durmaz dedim. Benden başkasına gitmiyor dedim. Kp le gelecek bu sicskta ben evde yari ciplak geziyorum. Firsat buldukca yatiyorum. Onlar olunca onuda yapamam son ayim zaten kotuyum iyice kotu olacagim. Direk soyledim valla sagolun gelmeyin biz idare ediyoruz sonrada annem gelecek dedim.Ben yapacagını bıkıyorum odamda yatacagım. Ne halleri varsa görsünler. Kendı yemeklerini cay larını yapsınlar eşime dedim. Kılımı kıpırdatmam. Zaten annemle kızkardesım de aynı tarihte gelecek. Adam zaten rahat edemez. Önceden aynı sehırdeydık kp akşama dogru 15 dk ugrar haber verip bebegı görup giderdi. Şimdi getırme desem atıp ola al cunku kayınpederi severim. Aslında o Gelemeyecegım kızım 40 ı cıksın gelırım diyordu kesın kaynananın işi ev batmasın diye getırıyo.. Allahtan dogumdan hemen sonra gidecekler. Ben odamda yatacagım. Zaten Kendı anlamda pek iş yapmaz, ne halleri varsa görsünler ben odamda agrım olmasa bıle numara yapıp yatcam. Bir zahmet cocuklara da baksınlar. Zaten dayanamayıp kendileri kaçacaklar.. 1
Ben kayınıma ve kayınpederime asla gelmeyin diyemem çünkü bebeğim onlarında canı.Bu kayin kayinpeder hamile yada doğum yapmış kadinin yaninda ne işi var hiç anlamam.uzaksan 40 ciktiktan sonra hayirli olsuna gel yakinsan yarim saat uğra çık.ne oturabilir ne yatabiliyorsun ayip diye birşey var.benimkiler gelmez gelsede az otururlar yoksa ne hizmet edecek ne el pence yanlarimda duracak takatim yook.
Tabiki gelecekler ama en azından iyileşme surecinde gelmemeleri gerek. Ben tesetturlu degilim ama onlarin yaninda da gecelik pijama ile gezemem rahat uzanamam. Oturma odasinda uzaniyorum gündüz ikide bir emzirmek icin yatakdan mi cikacam.hepsini gectik oz babam bile iyi olana kadar gelmiyorBen kayınıma ve kayınpederime asla gelmeyin diyemem çünkü bebeğim onlarında canı.
Ama şöyle hizmette etmem .
Odamda oluxam zaten bebeğe bakar ve salona geçer artık napıyorlarsa yapsınlar
Ama büyük ihtimalle eve gelmezler .
Hastanede görürler sonra da 40 ında gelirler ben tessettürlü oldugum için 40 ına kadar eve erkek almıyoru diye butun erkeklere söyledim .
Valla hiç uğraşamam oramı buramı kapatmakla kimse kusura bakmasın.
Sadece hastaneye gelmezlerde kaynımı ve kayınpederimi alırım onlarda 1. Derece oldugu için
Benimki çok canımı yakmıyor ama baya hissettiriyor kendini her hareketini hisseder oldu için tuhaf oluyorBebişlerinizin hareketi can yakmaya başladı mı kızlar çok keskin hareket ediyor son 1 hafta 10 gündür
Cinsiyet ne kuzum kızlar daha naif oluyormuş erkekler daha sert benim sıpa erkek öttürüyor beniBenimki çok canımı yakmıyor ama baya hissettiriyor kendini her hareketini hisseder oldu için tuhaf oluyor
Ya şimdi adama gelme diyemem ama gelince de odamdan cıkmam zaten doguma 10 gün kalacak, boru gıbı odamda yatar internette gezerim. Zaten annem kardesım olacak rahat edemez gider, o yüzden kalp kırmayayım dedim. Bu fikir kpden cıkmadı kesinlikle Kayınvalıdenın işi. Yoksa adamcağız kıızm sen dogur ben 15 gun sonra hanımı almaya gelir torunu 1 gun görür dönerim diyordu... Madem öyle yaptı hizmet etsin kocasına... Baksın 2 cocugum. Bunda kesinlikle numara yapacagım Allah affetsin.. Sancım var agrım varrrr ahhhh vahhhh tühhhhh... Yoksa kocam bıle inanmıyor 2 dogumumda da hemen ayaklanınca adam her doguranı koşacak sanıyor.. Bunda naz yapacagım. Cunku bana ne Kendı annemden ne kaynana adan hayır var.. Annem sabret az kaldı dıyor, Kendı maşallah kışlık yapma derdinde günleri başlamış... Bu kız 2 cocukla ne eder demiyor. Bana bır de dıyor ki kaynanam nasıl olsa gelecek Bız dogum zamanı gelelim asla dedım.. Yoksa kayınpeder kalır burda sizde ay ı gelın. Ben evde yarı cıplak dolanıyor sız gelın ki kayınpeder gıtsın memkeletı yakın dedım... Haaaa tamam dedi.. Annemın kafa da basmıyor anca Kendi rahatında...acıkca ben 40 gun kalamam 10 gun sonraya bılet aldım dedı. Iyı dedım kalmak istemiyorsan gıdedebılırsın dedım Bız hallederiz dedım. Zaten kızım deneyımlısın benden ıyı biliyorsun masallah 2 yıla bır doguruyprsum deyıp laf da soktu..Tabiki gelecekler ama en azından iyileşme surecinde gelmemeleri gerek. Ben tesetturlu degilim ama onlarin yaninda da gecelik pijama ile gezemem rahat uzanamam. Oturma odasinda uzaniyorum gündüz ikide bir emzirmek icin yatakdan mi cikacam.hepsini gectik oz babam bile iyi olana kadar gelmiyor
Cinsiyet ne kuzum kızlar daha naif oluyormuş erkekler daha sert benim sıpa erkek öttürüyor beni
Bebişlerinizin hareketi can yakmaya başladı mı kızlar çok keskin hareket ediyor son 1 hafta 10 gündür
Benimde canimi acitiyor. Cok sert hareket ediyor.Bebişlerinizin hareketi can yakmaya başladı mı kızlar çok keskin hareket ediyor son 1 hafta 10 gündür
Benim annemde kizimda 20 gun kaldi. Bunda da o kadar kalir. Kv 1 hafta kaldi ve gitti.Ya şimdi adama gelme diyemem ama gelince de odamdan cıkmam zaten doguma 10 gün kalacak, boru gıbı odamda yatar internette gezerim. Zaten annem kardesım olacak rahat edemez gider, o yüzden kalp kırmayayım dedim. Bu fikir kpden cıkmadı kesinlikle Kayınvalıdenın işi. Yoksa adamcağız kıızm sen dogur ben 15 gun sonra hanımı almaya gelir torunu 1 gun görür dönerim diyordu... Madem öyle yaptı hizmet etsin kocasına... Baksın 2 cocugum. Bunda kesinlikle numara yapacagım Allah affetsin.. Sancım var agrım varrrr ahhhh vahhhh tühhhhh... Yoksa kocam bıle inanmıyor 2 dogumumda da hemen ayaklanınca adam her doguranı koşacak sanıyor.. Bunda naz yapacagım. Cunku bana ne Kendı annemden ne kaynana adan hayır var.. Annem sabret az kaldı dıyor, Kendı maşallah kışlık yapma derdinde günleri başlamış... Bu kız 2 cocukla ne eder demiyor. Bana bır de dıyor ki kaynanam nasıl olsa gelecek Bız dogum zamanı gelelim asla dedım.. Yoksa kayınpeder kalır burda sizde ay ı gelın. Ben evde yarı cıplak dolanıyor sız gelın ki kayınpeder gıtsın memkeletı yakın dedım... Haaaa tamam dedi.. Annemın kafa da basmıyor anca Kendi rahatında...acıkca ben 40 gun kalamam 10 gun sonraya bılet aldım dedı. Iyı dedım kalmak istemiyorsan gıdedebılırsın dedım Bız hallederiz dedım. Zaten kızım deneyımlısın benden ıyı biliyorsun masallah 2 yıla bır doguruyprsum deyıp laf da soktu..
Benim kız ve gerçekten çok naif bir bebekCinsiyet ne kuzum kızlar daha naif oluyormuş erkekler daha sert benim sıpa erkek öttürüyor beni
İlk oğlum karnimda daha naifmis ikincide anladm. Bu bı geriniyor bı tekme atıp alah diye zipliyorum o derece. İlk oğlum canimi acitmazdi bunun üstüne kolumu koyim hemen gerinmeye baslio karnimda bı samuray tasio gibiyim. Allah bağışlasın kuzularimiBenim de erkek ama hiç öyle cann yakacak türden Bi tekmesi olmadı. Ama hareketleri ciddi anlamda hissediyorum resmen ayağıyla dışarı ittiriyo çıkıcam der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?