2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Baya uzun suredir ayaklari kaburgamda. 2 aydan fazla olmus olabilir. Oyle asiri ters olsun veya olmasin hareketleri kaburgalarima dogru tekme atmasi yetiyor agri icin :)
Ah bende öyleyim Bazen canım çok acıyor elim hep sağ tarafımda. İş yerindekiler elin hep orada diyor istemsizce yapıyorum halbuki. Sırtımı artık dayayıp ayaklarıyla itiyor kötü oluyorum

günaydın kızlar sancılar sebebiyle dün acile gittim. açılma yok nst de sancı az çıktı ama suyu sınırdaymış sancıların sebebi buymuş muayeneden sonra eve gelince lavaboya geçtim kanlı akıntı değil de iç çamaşırıma bulaşan bi kan vardı. bugün de kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek

Olabilir cnaım doktorun bir şey demedi mi, benim doktorum dedi ki eğer kanala girerse yüzünü önden göremeyiz kafa arkasını görürüz dedi

Plt trombosit oluyor canım

Valla demedi ama eskiden her gittiğimde yüzünü renkli gösterirdi bu Sefer bende isterim diyordum çıktı olarak ama yüzünü göremedik. Bence çok yaklaştık biz öyle 1 ay falan yok kesinlikle :/

Eminim Gül gibi bakar :)) bu ben Gül gibi bakarımlar iş ciddiye dönünce lohusa kadın biraz ayaklanınca kendine baktırırma dönüyor bence. Sen bebeği ver bana işine bak oluyor. Emzir ver sen de geç yemeğini yap falan

Cinsiyet ne kuzum kızlar daha naif oluyormuş erkekler daha sert benim sıpa erkek öttürüyor beni

Valla 3 4 doktor kız dedi. Ama içimde bir karate kiti yetiştiriyorum herhalde. Karnında küçük dağlar oluşturuyor. Bazen catı kemiklerime saglam darbe alıp bacaklarımın uyuştuğunu hissediyorum.

Belki alttan muayene ettiği için gelmiştir sen bi görün Cnm doktoruna bakalım su için ne diyecek

Randevun kacta canim
Iyi haberlerle gel

bende öyle düşünüyorum alttan muayene ederken olmuştur diye çünkü canım yandı biraz
Randevun kacta canim
Iyi haberlerle gel
11 gibi randevum inş canım sen nasıl oldun ?

bende öyle düşünüyorum alttan muayene ederken olmuştur diye çünkü canım yandı biraz

11 gibi randevum inş canım sen nasıl oldun ?
Iyiyim cok sukur
Dunku kadar sık sancim yok ve en fazla 60a kadar çıkmış. Bakalim doktor cikaracak mi yatiracak mi henuz bir sey demedi

Berikko meleğinle günler nasıl geçiyo

Kavusamadim daha ogluma 12 gün oldu bugün.. Başlarda her gittigimde yeni bir iyilesme durumunu gordukce mutlu oluyordum.. Yakinda cikacak diyordum.. Şimdi ozellikle 2 gündür gözüme çok dermansiz geliyor oglum.. Uyumaktan ve yatmaktan ödem oluyormuş.. Oyle dedi doktoru.. Goz kapaklari kirmizi ve şiş şiş olmuş.. Aslnda pek ciddi bir sorunu kalmadi eymenin.. Oksijeni kestiler tamamen.. Enfeksiyon için de ilaci degistirmis doktoru 10 gunu tamamlamayi bekliyo bu ilaçla ki bir daha tekrar etmesin.. Gobegi de düşmüş bayagi olmus duseli.. Şu an sadece kilo alıp cenesinin guclenip emmesini bekliyoruz.. Biberondan bile beslenemiyormus.. Gecen emzirmeye gittigimde mememi yaliyordu.. Doktor bu durum 2 gunde de cozulebilir 2 haftada da cozulebilir dedi yani cocuk bu ne zmn ne olacagini bilemiyoruz dedi.. Sabirla bekliyorum.. Ama uzadikca sabrim da tukenmeye basliyor gibi.. Hiç aglamadim bu zmna kadar 2 gundur sanki öyle gozleri şiş dermansiz yatiyo görünce aglamaya basladim.. Sanrm ilaclar onu halsiz yapiyor.. Süt de yetmiyor eymene.. Mama veriyorlar gunde 1 veya 2 kez galiba.. Ona da ayri üzüldüm.. Biliyorum hem erken doğum hem sezeryan yine bu süte şükür.. Ama premature zaten bir de mama yiycek diye uzuldum.. Keşke sütüm yetse de sadece onla beslense

Bende hem kafami dagitip mesgul olmak için hem de hamileyken yapamadigim hazirliklari yapmaya basladim.. Odasini temizledim kiyafetlerini yikadim utuledim.. Anne yani besigini hazirladim.. Onlarla ugrastim bu süreçte.. Yine kafam dagildi biraz.. Yarin filan da evin halilarini sererim biraz da ona ugrasirim heralde.. Nasil vakit öldurcemi şaşırdım boş durunca eymenim geliyor aklıma imtihan diyorum.. Yapcak birşey yok.. Ne dersem diyeyim allahın dediği oluyor zaten.. İsyan etmemeye çalışıyorum.. Etraftan duyuyorum iki ay sonra evladina kavusanlar var.. Yine şükür.. Eymen hızlı toparladi..

Allah kimseyi evladiyla sınamasın.. Bu cumleyi oylesine soyleriz ya.. Şimdi ne demek istediklerini anlıyorum.. Allah hepinizin yardimcisi olsun.. Sağlıkla gelsin bebişleriniz insallah

Çoğu gitti azı kaldı inşallah canım. Emebilecek duruma geldiğinde sütün de artacak merak etme, hem mama da öyle kötü birşey değil ki üzme kendini. Kaç kg oldu şimdi Eymen.
Birde erken doğan bebekler zamanı dolana kadar uyurlarmış, uyuması daha iyidir hızla toparlar inşallah

İlk kuvoze girdiginde 1820kg sonra 20grami vermis ödem atiyormus.. Sonra yavas yavas aldi.. Dün en son 1890kg olmuştu.. Mama kötü değil.. Bende mamayla buyumusum.. Ama o daha premature ya.. İçim eriyor mamayla beslenince.. Aslnda herkes şaşırıyor sütümün olmasina.. Daha kucagima bile alamadim doğru düzgün.. Ama allaha şükür var süt.. Bir göğsümden iyi süt çıkıyor diğerinden az çıkıyor neden öyle oldu anlamıyorum Az biraz daha cogalsa yetcek eymene.. En fazla 1 öğün veriyorlar mamayi.. Uyusun eymenim ama gözleri şiş olmasin dayanamiyorum öyle şiş şiş görünce

Hayırlı haberler inşallah

Çok uyuduğu için şişiyordur üzülme canım. Göğsün birinden daha az gelmesi normal. Ondan daha sık sık sağmaya çalış bakalım.

Sen çok güçlü bir anne oldun Berikko, inşallah en yakın zamanda da alıcaksın kucağına misler gibi emişip birbirinize doyamayacaksınız, azcık kaldı Eymencik gümbür gümbür gelecek

Çok uyuduğu için şişiyordur üzülme canım. Göğsün birinden daha az gelmesi normal. Ondan daha sık sık sağmaya çalış bakalım.

Onu daha uzun tutuyorum sağım yaparken.. Ama varya damla gelmiyor.. Boşuna tutuyormusum gibi oluyor.. En fazla ilk 5 dk geliyor geri 15dk boşa tutuyorum neyse insallah düzelir..

Ya aslnda bisey sorcam size.. Sezeryan oldum ya karnim acayip sarkık oldu.. Normalde de gobekli biriyim ama bu gobek çok farkli bi göbek oldu dün korse aldim ama giyinmeye cekiniyorum.. Dikislere bisey olur mu? Sizler ne zmn giydiniz korse? Bu arada 9 kg vermişim hala daha perhiz yiyorum.. Yagsiz tuzsuz.. Ekmek az yiyorum.. Saatli beslenmeye calisiyorum.. Bol su.. Ondan verdim galiba

[QUOTE="OZSER0801, post: 61131776, member: 444680"

Valla 3 4 doktor kız dedi. Ama içimde bir karate kiti yetiştiriyorum herhalde. Karnında küçük dağlar oluşturuyor. Bazen catı kemiklerime saglam darbe alıp bacaklarımın uyuştuğunu hissediyorum.

Senin kız gümbür gümbür geliyor o zaman

Sen çok güçlü bir anne oldun Berikko, inşallah en yakın zamanda da alıcaksın kucağına misler gibi emişip birbirinize doyamayacaksınız, azcık kaldı Eymencik gümbür gümbür gelecek

Bi gelsin varya aşk yasiycam oglumla.. Kucagimdan birakmiycam.. Allah saglik sihhat versin ogluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…