- 18 Ekim 2018
- 556
- 917
- 103
- 29
Ekim bebekleri doğum için çok beklenmeyecek gibi nenimde ufaktan aprılarım var 4 hafta daha dayansa diyorumgünaydın kızlar sancılar sebebiyle dün acile gittim. açılma yok nst de sancı az çıktı ama suyu sınırdaymış sancıların sebebi buymuş muayeneden sonra eve gelince lavaboya geçtim kanlı akıntı değil de iç çamaşırıma bulaşan bi kan vardı. bugün de kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
Onu daha uzun tutuyorum sağım yaparken.. Ama varya damla gelmiyor.. Boşuna tutuyormusum gibi oluyor.. En fazla ilk 5 dk geliyor geri 15dk boşa tutuyorumneyse insallah düzelir..
Ya aslnda bisey sorcam size.. Sezeryan oldum ya karnim acayip sarkık oldu.. Normalde de gobekli biriyim ama bu gobek çok farkli bi göbek oldudün korse aldim ama giyinmeye cekiniyorum.. Dikislere bisey olur mu? Sizler ne zmn giydiniz korse? Bu arada 9 kg vermişim hala daha perhiz yiyorum.. Yagsiz tuzsuz.. Ekmek az yiyorum.. Saatli beslenmeye calisiyorum.. Bol su.. Ondan verdim galiba
Canim doktoruna sorsan daha iyi bence. Kimisine erken baslatiyorlar korseyi kimisine gec en iyisini seni bilen bilir.
Bu arada moral bozmak yok o Eymen o eve gelecek insallah sag saglim
Kavusamadim daha ogluma12 gün oldu bugün.. Başlarda her gittigimde yeni bir iyilesme durumunu gordukce mutlu oluyordum.. Yakinda cikacak diyordum.. Şimdi ozellikle 2 gündür gözüme çok dermansiz geliyor oglum.. Uyumaktan ve yatmaktan ödem oluyormuş.. Oyle dedi doktoru.. Goz kapaklari kirmizi ve şiş şiş olmuş.. Aslnda pek ciddi bir sorunu kalmadi eymenin.. Oksijeni kestiler tamamen.. Enfeksiyon için de ilaci degistirmis doktoru 10 gunu tamamlamayi bekliyo bu ilaçla ki bir daha tekrar etmesin.. Gobegi de düşmüş bayagi olmus duseli.. Şu an sadece kilo alıp cenesinin guclenip emmesini bekliyoruz.. Biberondan bile beslenemiyormus.. Gecen emzirmeye gittigimde mememi yaliyordu.. Doktor bu durum 2 gunde de cozulebilir 2 haftada da cozulebilir dedi yani cocuk bu ne zmn ne olacagini bilemiyoruz dedi.. Sabirla bekliyorum.. Ama uzadikca sabrim da tukenmeye basliyor gibi.. Hiç aglamadim bu zmna kadar 2 gundur sanki öyle gozleri şiş dermansiz yatiyo görünce aglamaya basladim.. Sanrm ilaclar onu halsiz yapiyor.. Süt de yetmiyor eymene.. Mama veriyorlar gunde 1 veya 2 kez galiba.. Ona da ayri üzüldüm.. Biliyorum hem erken doğum hem sezeryan yine bu süte şükür.. Ama premature zaten bir de mama yiycek diye uzuldum.. Keşke sütüm yetse de sadece onla beslense
Bende hem kafami dagitip mesgul olmak için hem de hamileyken yapamadigim hazirliklari yapmaya basladim.. Odasini temizledim kiyafetlerini yikadim utuledim.. Anne yani besigini hazirladim.. Onlarla ugrastim bu süreçte.. Yine kafam dagildi biraz.. Yarin filan da evin halilarini sererim biraz da ona ugrasirim heralde.. Nasil vakit öldurcemi şaşırdımboş durunca eymenim geliyor aklıma imtihan diyorum.. Yapcak birşey yok.. Ne dersem diyeyim allahın dediği oluyor zaten.. İsyan etmemeye çalışıyorum.. Etraftan duyuyorum iki ay sonra evladina kavusanlar var.. Yine şükür.. Eymen hızlı toparladi..
Allah kimseyi evladiyla sınamasın.. Bu cumleyi oylesine soyleriz ya.. Şimdi ne demek istediklerini anlıyorum.. Allah hepinizin yardimcisi olsun.. Sağlıkla gelsin bebişleriniz insallah
Ah canım benim sen böyle kendini uzersen Eymen nasıl güç kuvvet bulsun . Allah a şükür biricik meleğin hayatta Allah beterinden korusun bize düşen her daim güzel düşünmek. Elbette zor bi durum ama kendini bu kadar üzme . Meleğin için hazırlık yapmana çok sevindim. Göğüs masajini sakın ihmal etme her boşluğunda yumuşak yumuşak dokun Allah'ın izniyle o süt bollasacakKavusamadim daha ogluma12 gün oldu bugün.. Başlarda her gittigimde yeni bir iyilesme durumunu gordukce mutlu oluyordum.. Yakinda cikacak diyordum.. Şimdi ozellikle 2 gündür gözüme çok dermansiz geliyor oglum.. Uyumaktan ve yatmaktan ödem oluyormuş.. Oyle dedi doktoru.. Goz kapaklari kirmizi ve şiş şiş olmuş.. Aslnda pek ciddi bir sorunu kalmadi eymenin.. Oksijeni kestiler tamamen.. Enfeksiyon için de ilaci degistirmis doktoru 10 gunu tamamlamayi bekliyo bu ilaçla ki bir daha tekrar etmesin.. Gobegi de düşmüş bayagi olmus duseli.. Şu an sadece kilo alıp cenesinin guclenip emmesini bekliyoruz.. Biberondan bile beslenemiyormus.. Gecen emzirmeye gittigimde mememi yaliyordu.. Doktor bu durum 2 gunde de cozulebilir 2 haftada da cozulebilir dedi yani cocuk bu ne zmn ne olacagini bilemiyoruz dedi.. Sabirla bekliyorum.. Ama uzadikca sabrim da tukenmeye basliyor gibi.. Hiç aglamadim bu zmna kadar 2 gundur sanki öyle gozleri şiş dermansiz yatiyo görünce aglamaya basladim.. Sanrm ilaclar onu halsiz yapiyor.. Süt de yetmiyor eymene.. Mama veriyorlar gunde 1 veya 2 kez galiba.. Ona da ayri üzüldüm.. Biliyorum hem erken doğum hem sezeryan yine bu süte şükür.. Ama premature zaten bir de mama yiycek diye uzuldum.. Keşke sütüm yetse de sadece onla beslense
Bende hem kafami dagitip mesgul olmak için hem de hamileyken yapamadigim hazirliklari yapmaya basladim.. Odasini temizledim kiyafetlerini yikadim utuledim.. Anne yani besigini hazirladim.. Onlarla ugrastim bu süreçte.. Yine kafam dagildi biraz.. Yarin filan da evin halilarini sererim biraz da ona ugrasirim heralde.. Nasil vakit öldurcemi şaşırdımboş durunca eymenim geliyor aklıma imtihan diyorum.. Yapcak birşey yok.. Ne dersem diyeyim allahın dediği oluyor zaten.. İsyan etmemeye çalışıyorum.. Etraftan duyuyorum iki ay sonra evladina kavusanlar var.. Yine şükür.. Eymen hızlı toparladi..
Allah kimseyi evladiyla sınamasın.. Bu cumleyi oylesine soyleriz ya.. Şimdi ne demek istediklerini anlıyorum.. Allah hepinizin yardimcisi olsun.. Sağlıkla gelsin bebişleriniz insallah
Gelmesinler istiyorsan gelmesinler tabi . Ama illa gelirlerse Pijamayla durabılırsın bence o konuda kasma .Tabiki gelecekler ama en azından iyileşme surecinde gelmemeleri gerek. Ben tesetturlu degilim ama onlarin yaninda da gecelik pijama ile gezemem rahat uzanamam. Oturma odasinda uzaniyorum gündüz ikide bir emzirmek icin yatakdan mi cikacam.hepsini gectik oz babam bile iyi olana kadar gelmiyor
Canım lütfen üzülme daha normalde gününün gelmesine 1 aydan daha uzun var anne karnında gibidir o hala. Uyuması da o yüzden. Uyuyup büyüyecek insallah.
Benimde bi göğsümden 1 sene boyunca 100 ml çıkarken diğerinden 200 ml falan çıkıyordu. Sanırım iki göğüs aynı olamıyor zaten.
Sen kendini de pek yorma. Dinlenmeye çalış etmen gümbür gümbür gelecek
Muayeneden dolayı olmuştur canım içini ferah tut doktorun açıklamasını yapacaktır suyun içinde bir şey söylenecektir havuç suyu ve bol su içmeni öneririmgünaydın kızlar sancılar sebebiyle dün acile gittim. açılma yok nst de sancı az çıktı ama suyu sınırdaymış sancıların sebebi buymuş muayeneden sonra eve gelince lavaboya geçtim kanlı akıntı değil de iç çamaşırıma bulaşan bi kan vardı. bugün de kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
İnşallah çıkarırlar canım tabi senin için hangisi iyi olacaksa o olsunIyiyim cok sukur
Dunku kadar sık sancim yok ve en fazla 60a kadar çıkmış. Bakalim doktor cikaracak mi yatiracak mi henuz bir sey demedi
Sen güçlü bir annesin kuzum nerelere geldiniz bak az kaldı inşallah Eymen paşası annesine kavuşunca daha sıklıkla emecek daha da sütün gelip güçlendirecek onu şuanda ellerinden geleni yapıyorlar onun için çok iyi oluyordur eminim ödem falan bir iki güne geçecek şey kafana takma lütfenKavusamadim daha ogluma12 gün oldu bugün.. Başlarda her gittigimde yeni bir iyilesme durumunu gordukce mutlu oluyordum.. Yakinda cikacak diyordum.. Şimdi ozellikle 2 gündür gözüme çok dermansiz geliyor oglum.. Uyumaktan ve yatmaktan ödem oluyormuş.. Oyle dedi doktoru.. Goz kapaklari kirmizi ve şiş şiş olmuş.. Aslnda pek ciddi bir sorunu kalmadi eymenin.. Oksijeni kestiler tamamen.. Enfeksiyon için de ilaci degistirmis doktoru 10 gunu tamamlamayi bekliyo bu ilaçla ki bir daha tekrar etmesin.. Gobegi de düşmüş bayagi olmus duseli.. Şu an sadece kilo alıp cenesinin guclenip emmesini bekliyoruz.. Biberondan bile beslenemiyormus.. Gecen emzirmeye gittigimde mememi yaliyordu.. Doktor bu durum 2 gunde de cozulebilir 2 haftada da cozulebilir dedi yani cocuk bu ne zmn ne olacagini bilemiyoruz dedi.. Sabirla bekliyorum.. Ama uzadikca sabrim da tukenmeye basliyor gibi.. Hiç aglamadim bu zmna kadar 2 gundur sanki öyle gozleri şiş dermansiz yatiyo görünce aglamaya basladim.. Sanrm ilaclar onu halsiz yapiyor.. Süt de yetmiyor eymene.. Mama veriyorlar gunde 1 veya 2 kez galiba.. Ona da ayri üzüldüm.. Biliyorum hem erken doğum hem sezeryan yine bu süte şükür.. Ama premature zaten bir de mama yiycek diye uzuldum.. Keşke sütüm yetse de sadece onla beslense
Kız kardeşime doktoru 5 gün sonra artık takabilirsin bence korseni dedi spinal sezeryan oldu oda taktılar gayet iyi hemen göbeği toparlamaya başladı yatarak takılıyor ilk başta ayakta tutturmak çok zor kancalarıOnu daha uzun tutuyorum sağım yaparken.. Ama varya damla gelmiyor.. Boşuna tutuyormusum gibi oluyor.. En fazla ilk 5 dk geliyor geri 15dk boşa tutuyorumneyse insallah düzelir..
Ya aslnda bisey sorcam size.. Sezeryan oldum ya karnim acayip sarkık oldu.. Normalde de gobekli biriyim ama bu gobek çok farkli bi göbek oldudün korse aldim ama giyinmeye cekiniyorum.. Dikislere bisey olur mu? Sizler ne zmn giydiniz korse? Bu arada 9 kg vermişim hala daha perhiz yiyorum.. Yagsiz tuzsuz.. Ekmek az yiyorum.. Saatli beslenmeye calisiyorum.. Bol su.. Ondan verdim galiba
Meraklardayız bilinç altımız oyunlar oynamaya başladı işteBende rüyamda bebeğimi gördüm biz kız bekliyoruz ama rüyamda bebek erkekti bence pipi görmedim ama erkek tipiydi. Erkek gibi giydirmişim. Emzirdim biraz kuştu üstünü değiştirecektim. Ay zaman daraldı bilinç altı baskıları başladı :))
Muayeneden dolayı olmuştur canım içini ferah tut doktorun açıklamasını yapacaktır suyun içinde bir şey söylenecektir havuç suyu ve bol su içmeni öneririm
İnşallah çıkarırlar canım tabi senin için hangisi iyi olacaksa o olsun
Sen güçlü bir annesin kuzum nerelere geldiniz bak az kaldı inşallah Eymen paşası annesine kavuşunca daha sıklıkla emecek daha da sütün gelip güçlendirecek onu şuanda ellerinden geleni yapıyorlar onun için çok iyi oluyordur eminim ödem falan bir iki güne geçecek şey kafana takma lütfenHazırlıklarında bitmiş kısa sürede minnak gelince bu sıkıntılar gidecek şenlenecek eviniz sıkılmaya zamanda bulamayacaksın
Amin inşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten
Kız kardeşime doktoru 5 gün sonra artık takabilirsin bence korseni dedi spinal sezeryan oldu oda taktılar gayet iyi hemen göbeği toparlamaya başladı yatarak takılıyor ilk başta ayakta tutturmak çok zor kancalarıDoktoruna danış yine ameliyat durumuna göre değişir belki
Biz yamuna korse aldık canım acayip iyi bir şey herkes çok memnun fiyat olarak biraz yüksek ama kesinlikle değiyorBen normal korse aldim ya.. Farkli bir korsesi mi var bunun
Biz yamuna korse aldık canım acayip iyi bir şey herkes çok memnun fiyat olarak biraz yüksek ama kesinlikle değiyorBu model canım herkes hemen hemen bunu önermiş başka seçenekleri de var siteye mesaj attığında yardımcı oluyorlar bize bunu önerdi yine müşteri temsilcisi de
Latex Korse Siyah - Yamuna Korse ile Şekillendirici ve Konforlu Çözüm
Latex Korse Siyah, Yamuna Korse ile belinizi ve karın bölgenizi mükemmel şekilde şekillendirir. Esnek latex kumaşı, vücudunuza tam oturur ve rahat hareket etmenizi sağlar. Siyah rengiyle her kıyafetle uyumlu, şıklığı ve konforu bir arada sunar.www.yamunakorse.com
Bana doktor artık giyebilirsin korse demişti kontrolden sonra zamanını net hatırlamıyorum malesef. Ama o karın toparlanıyor öyle kalmıyor canım. Ben giymemiştim korse ona rağmen toplanmıştıOnu daha uzun tutuyorum sağım yaparken.. Ama varya damla gelmiyor.. Boşuna tutuyormusum gibi oluyor.. En fazla ilk 5 dk geliyor geri 15dk boşa tutuyorumneyse insallah düzelir..
Hemen kargoya veriyorlar canım 12ye kadar sipariş verirsen o gün kargoda ve inanılmaz rahat ediyorsun bir anda düzleştiriyor karnı dik durmanı sağlıyor yürürken falan zaten taktıkça da düzelecek göbeğin günde maksimum 6 saat takıyorsunHeee anladım.. Bir bakayim buna.. Bunu giymek daha rahattir diğer korsedense.. Bende ten diye bir marka var.. Ona bakmistim.. Yaa internetten bisey siparis etmeye cekiniyorum.. Taaa dogumdan önce verdigim eymenin halisi bugun gelcek.. Adam sagolsun eve gecince kafam rahatlayinca alcagim dedim bayagi bekledi beni.. Evde duramiyorum ki.. Öğlen 2de hastanede olmam gerekiyor doktorla gorusmek için.. Bugun mecburen durdum hali gelcek diye.. Aksam 7ye gitcez eymene insallahdaha kimligi de gelmedi yaa.. Her gun nobet tutuyoruz kimlik için kayinvalidemle hala gelmedi.. Ille dağıtım merkezine gidip alcam yani
Sonradan artıyor o göğüste de süt. Sabırla onu vermeye devam etmek gerekiyor. Ama öbürü kadar çıkmıyor yine deDemekki normal.. Ama az gelen gogsunu de emzirdin dimi? Birakinca süt biter diye ben her şekilde sağmaya çalışıyorum.. Biraz umudum artti demekki sonradan duzelcek gogsum
Ya bi de eşim medela kiralamış süt sağma makinesi olarak.. İlk başlarda canimi yakiyordu ama şimdi etki etmiyor gibi sanki.. Galiba mazoşistim.. Ille memeyi parça pinçik etcek pompa
Kizlar bu gogus kalkani ile gogus koruyucusu ayni seymi. Bide siz islak mendil mi kullanmayi dusunuyorsunuz yoksa temizleme pamugumu
Hemen kargoya veriyorlar canım 12ye kadar sipariş verirsen o gün kargoda ve inanılmaz rahat ediyorsun bir anda düzleştiriyor karnı dik durmanı sağlıyor yürürken falan zaten taktıkça da düzelecek göbeğin günde maksimum 6 saat takıyorsunKimlik bir kaç gün sürüyor maalesef ama gelir hayırlısıyla
Sonradan artıyor o göğüste de süt. Sabırla onu vermeye devam etmek gerekiyor. Ama öbürü kadar çıkmıyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?