2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ekim bebekleri doğum için çok beklenmeyecek gibi nenimde ufaktan aprılarım var 4 hafta daha dayansa diyorum

Canim doktoruna sorsan daha iyi bence. Kimisine erken baslatiyorlar korseyi kimisine gec en iyisini seni bilen bilir.

Bu arada moral bozmak yok o Eymen o eve gelecek insallah sag saglim

Canim doktoruna sorsan daha iyi bence. Kimisine erken baslatiyorlar korseyi kimisine gec en iyisini seni bilen bilir.

Bu arada moral bozmak yok o Eymen o eve gelecek insallah sag saglim

Doktor filan da kalmadi ki bende.. Özeldeki sagolsun canima okudu.. Onun yüzünden erken doğum oldu.. Ne gıcık kadındı.. Bir daha özel mi allah korusun.. 16sinda kontrolum var orada sorcam da çok geç kalmak istemiyorum.. İyice asagi sarktı göbek.. Ama gobegimi icime cekemiyorum ya da elimle bastirinca acıyor.. Naapcami bilemedim

Canım lütfen üzülme daha normalde gününün gelmesine 1 aydan daha uzun var anne karnında gibidir o hala. Uyuması da o yüzden. Uyuyup büyüyecek insallah.
Benimde bi göğsümden 1 sene boyunca 100 ml çıkarken diğerinden 200 ml falan çıkıyordu. Sanırım iki göğüs aynı olamıyor zaten.
Sen kendini de pek yorma. Dinlenmeye çalış etmen gümbür gümbür gelecek

Ah canım benim sen böyle kendini uzersen Eymen nasıl güç kuvvet bulsun . Allah a şükür biricik meleğin hayatta Allah beterinden korusun bize düşen her daim güzel düşünmek. Elbette zor bi durum ama kendini bu kadar üzme . Meleğin için hazırlık yapmana çok sevindim. Göğüs masajini sakın ihmal etme her boşluğunda yumuşak yumuşak dokun Allah'ın izniyle o süt bollasacak o minicik paşa da o sutunle büyüyüp kocaman olucak. Hatta dışarda oyunu bırakıp eve gelmiyo diye sinirlenenecegin günler gelicek. Rabbim gönlüne ferahlık versin melegine de şifa . inşallah en kısa zamanda kavusun

Gelmesinler istiyorsan gelmesinler tabi . Ama illa gelirlerse Pijamayla durabılırsın bence o konuda kasma .
Sen lohusasın tek ilgi alanın bebeğin herkes anlayış gösterir göstermeyende çokta umrumda olmasın

Demekki normal.. Ama az gelen gogsunu de emzirdin dimi? Birakinca süt biter diye ben her şekilde sağmaya çalışıyorum.. Biraz umudum artti demekki sonradan duzelcek gogsum

Ya bi de eşim medela kiralamış süt sağma makinesi olarak.. İlk başlarda canimi yakiyordu ama şimdi etki etmiyor gibi sanki.. Galiba mazoşistim.. Ille memeyi parça pinçik etcek pompa

Muayeneden dolayı olmuştur canım içini ferah tut doktorun açıklamasını yapacaktır suyun içinde bir şey söylenecektir havuç suyu ve bol su içmeni öneririm
Iyiyim cok sukur
Dunku kadar sık sancim yok ve en fazla 60a kadar çıkmış. Bakalim doktor cikaracak mi yatiracak mi henuz bir sey demedi
İnşallah çıkarırlar canım tabi senin için hangisi iyi olacaksa o olsun
Sen güçlü bir annesin kuzum nerelere geldiniz bak az kaldı inşallah Eymen paşası annesine kavuşunca daha sıklıkla emecek daha da sütün gelip güçlendirecek onu şuanda ellerinden geleni yapıyorlar onun için çok iyi oluyordur eminim ödem falan bir iki güne geçecek şey kafana takma lütfen Hazırlıklarında bitmiş kısa sürede minnak gelince bu sıkıntılar gidecek şenlenecek eviniz sıkılmaya zamanda bulamayacaksın

Amin inşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten

Kız kardeşime doktoru 5 gün sonra artık takabilirsin bence korseni dedi spinal sezeryan oldu oda taktılar gayet iyi hemen göbeği toparlamaya başladı yatarak takılıyor ilk başta ayakta tutturmak çok zor kancaları Doktoruna danış yine ameliyat durumuna göre değişir belki

Meraklardayız bilinç altımız oyunlar oynamaya başladı işte

Ben normal korse aldim ya.. Farkli bir korsesi mi var bunun

Ben normal korse aldim ya.. Farkli bir korsesi mi var bunun
Biz yamuna korse aldık canım acayip iyi bir şey herkes çok memnun fiyat olarak biraz yüksek ama kesinlikle değiyor Bu model canım herkes hemen hemen bunu önermiş başka seçenekleri de var siteye mesaj attığında yardımcı oluyorlar bize bunu önerdi yine müşteri temsilcisi de

Heee anladım.. Bir bakayim buna.. Bunu giymek daha rahattir diğer korsedense.. Bende ten diye bir marka var.. Ona bakmistim.. Yaa internetten bisey siparis etmeye cekiniyorum.. Taaa dogumdan önce verdigim eymenin halisi bugun gelcek.. Adam sagolsun eve gecince kafam rahatlayinca alcagim dedim bayagi bekledi beni.. Evde duramiyorum ki.. Öğlen 2de hastanede olmam gerekiyor doktorla gorusmek için.. Bugun mecburen durdum hali gelcek diye.. Aksam 7ye gitcez eymene insallah daha kimligi de gelmedi yaa.. Her gun nobet tutuyoruz kimlik için kayinvalidemle hala gelmedi.. Ille dağıtım merkezine gidip alcam yani

Bana doktor artık giyebilirsin korse demişti kontrolden sonra zamanını net hatırlamıyorum malesef. Ama o karın toparlanıyor öyle kalmıyor canım. Ben giymemiştim korse ona rağmen toplanmıştı

Hemen kargoya veriyorlar canım 12ye kadar sipariş verirsen o gün kargoda ve inanılmaz rahat ediyorsun bir anda düzleştiriyor karnı dik durmanı sağlıyor yürürken falan zaten taktıkça da düzelecek göbeğin günde maksimum 6 saat takıyorsun Kimlik bir kaç gün sürüyor maalesef ama gelir hayırlısıyla

Sonradan artıyor o göğüste de süt. Sabırla onu vermeye devam etmek gerekiyor. Ama öbürü kadar çıkmıyor yine de

Kizlar bu gogus kalkani ile gogus koruyucusu ayni seymi. Bide siz islak mendil mi kullanmayi dusunuyorsunuz yoksa temizleme pamugumu

Bu gümüş göğüs kapaklari filan da var..bende bilmiyorum.. Almadm ama göğüs pedi koyuyorum o da biraz acitmaya basladi canimi.. Alsam mi diye dusunuyorum

Doktor 6 saat mi takmasini söyledi? Bende ilk basta disariya cikarken takarim.. Korse biraz rahatlayinca evde de takarim ara ara diyodum.. Demekki fazla takmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…