Iyi haberlerle gel.bende öyle düşünüyorum alttan muayene ederken olmuştur diye çünkü canım yandı biraz
11 gibi randevum inş canım sen nasıl oldun ?
Valla kp ve kv yuzunden kızımda sütüm kesildi mama ile büyüttüm. Ayni hataya dusmek istemiyorum. Cocugumu aciyaram sevdiler hep.Gelmesinler istiyorsan gelmesinler tabi . Ama illa gelirlerse Pijamayla durabılırsın bence o konuda kasma .
Sen lohusasın tek ilgi alanın bebeğin herkes anlayış gösterir göstermeyende çokta umrumda olmasın
Ben 2 ay pamuk kullanirim ama. Ama dışarıda hastanede kullanırım diye ayrica sleepy yenidogan natural aldim. Saf su ve pamuk. Tavsiye ederim.Kizlar bu gogus kalkani ile gogus koruyucusu ayni seymi. Bide siz islak mendil mi kullanmayi dusunuyorsunuz yoksa temizleme pamugumu
Koruyucu emzirme esnasında acıtmaması için kullanılıyor, kalkan ise emzirme harici zamanlarda uçlara çamaşırın temas etmemesi için ped yerine kullanılıyor. Kalkanın gümüş olanı da silikon olanı da var. Kalkan ile bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan sütü biriktirme imkanı da var.Kizlar bu gogus kalkani ile gogus koruyucusu ayni seymi. Bide siz islak mendil mi kullanmayi dusunuyorsunuz yoksa temizleme pamugumu
Gumus gogus kalkani daha pahali digerleride isini goruyormus video izledim gogus pedi sadece sudyene sut gelmemesi icinmis oda kalkan sudyene deymesini engelliyor al bence canim yara olmasinBu gümüş göğüs kapaklari filan da var..bende bilmiyorum.. Almadm ama göğüs pedi koyuyorum o da biraz acitmaya basladi canimi.. Alsam mi diye dusunuyorum
Canı sıkılıyor ne yapsın stres atıyordurİçerde boks yapıyorlar
İnşallah tez zamanda kavuşursun eymeneİlk kuvoze girdiginde 1820kg sonra 20grami vermis ödem atiyormus.. Sonra yavas yavas aldi.. Dün en son 1890kg olmuştu.. Mama kötü değil.. Bende mamayla buyumusum.. Ama o daha premature ya.. İçim eriyor mamayla beslenince.. Aslnda herkes şaşırıyor sütümün olmasina.. Daha kucagima bile alamadim doğru düzgün.. Ama allaha şükür var süt.. Bir göğsümden iyi süt çıkıyor diğerinden az çıkıyorneden öyle oldu anlamıyorum Az biraz daha cogalsa yetcek eymene.. En fazla 1 öğün veriyorlar mamayi.. Uyusun eymenim ama gözleri şiş olmasin dayanamiyorum öyle şiş şiş görünce
Bir benim kızın pek gelmeye niyeti yok galibaEkim bebekleri doğum için çok beklenmeyecek gibi nenimde ufaktan aprılarım var 4 hafta daha dayansa diyorum
Cok tesekur ederimKoruyucu emzirme esnasında acıtmaması için kullanılıyor, kalkan ise emzirme harici zamanlarda uçlara çamaşırın temas etmemesi için ped yerine kullanılıyor. Kalkanın gümüş olanı da silikon olanı da var. Kalkan ile bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan sütü biriktirme imkanı da var.
Ben kesinlikle temizleme pamuğu taraftarıyımKizlar bu gogus kalkani ile gogus koruyucusu ayni seymi. Bide siz islak mendil mi kullanmayi dusunuyorsunuz yoksa temizleme pamugumu
Pamugu kullanirken pratik bi yontemi varmi suyu onceden hazirlayip bi kabami koyuyorsunuz nasil yapiyonus gozumde buyuyorIyi haberlerle gel.
Valla kp ve kv yuzunden kızımda sütüm kesildi mama ile büyüttüm. Ayni hataya dusmek istemiyorum. Cocugumu aciyaram sevdiler hep.
Ben 2 ay pamuk kullanirim ama. Ama dışarıda hastanede kullanırım diye ayrica sleepy yenidogan natural aldim. Saf su ve pamuk. Tavsiye ederim.
Gumus gogus kalkani daha pahali digerleride isini goruyormus video izledim gogus pedi sadece sudyene sut gelmemesi icinmis oda kalkan sudyene deymesini engelliyor al bence canim yara olmasin
Bende pamuk kullanmak istiyorum ama gozumde buyuyor nasil pratik olabilir kiBen kesinlikle temizleme pamuğu taraftarıyım
İnşallah tez zamanda kavuşursun eymeneGözleri şiş diye üzülme hep uyuyor uyumaktan şişmiştir genelde bebekler ilk doğduklarında da gözleri şişmiş oluyor başka bir sorunu olmasında şişlik 2 günde geçer Allahın izniyle
Belki başta biraz zor gelicek ama zamanla alışırız. Ne kadar alkol yok deselerde ıslak mendillere güvenemiyorum en azında bir süre kullanmıyayım da sonrasında Allah büyükBende pamuk kullanmak istiyorum ama gozumde buyuyor nasil pratik olabilir ki
Amin inşallah canımİnşallah hiçbir bebege ugramasin hastalik.. Kizlar bir gorseniz.. Yenidogan servisine her girdigimde meleklerin icine giriyorum sanki.. Hepsi öyle tatli ki.. Hepsine dua ediyorum gercekten
Demekki normal.. Ama az gelen gogsunu de emzirdin dimi? Birakinca süt biter diye ben her şekilde sağmaya çalışıyorum.. Biraz umudum artti demekki sonradan duzelcek gogsum
Ya bi de eşim medela kiralamış süt sağma makinesi olarak.. İlk başlarda canimi yakiyordu ama şimdi etki etmiyor gibi sanki.. Galiba mazoşistim.. Ille memeyi parça pinçik etcek pompa
Heee anladım.. Bir bakayim buna.. Bunu giymek daha rahattir diğer korsedense.. Bende ten diye bir marka var.. Ona bakmistim.. Yaa internetten bisey siparis etmeye cekiniyorum.. Taaa dogumdan önce verdigim eymenin halisi bugun gelcek.. Adam sagolsun eve gecince kafam rahatlayinca alcagim dedim bayagi bekledi beni.. Evde duramiyorum ki.. Öğlen 2de hastanede olmam gerekiyor doktorla gorusmek için.. Bugun mecburen durdum hali gelcek diye.. Aksam 7ye gitcez eymene insallahdaha kimligi de gelmedi yaa.. Her gun nobet tutuyoruz kimlik için kayinvalidemle hala gelmedi.. Ille dağıtım merkezine gidip alcam yani
Kizlar bu arada biliyo musunuz bilmiyorum ama ozelde de dogum yapsan devlette de kuvoz icin masraflari devlet karşılıyormuş.. Bilginiz olsun.. Gerci insallah boyle bir bilgiye ihtiyaciniz olmaz
Canim saklama kabina bir paket pamugu koy uzerine 1 su bardagi kaynamis sogutulmus suyu dök. Agzini kapat. Islak mendil gibi ac kullan kapat. Kurumuyor suyu az gelirse goz karari eklersin.Pamugu kullanirken pratik bi yontemi varmi suyu onceden hazirlayip bi kabami koyuyorsunuz nasil yapiyonus gozumde buyuyor
Kizlar bu arada biliyo musunuz bilmiyorum ama ozelde de dogum yapsan devlette de kuvoz icin masraflari devlet karşılıyormuş.. Bilginiz olsun.. Gerci insallah boyle bir bilgiye ihtiyaciniz olmaz
Miktar artsa da iki göğüs arası fark hep oluyor. Bende medela kullanmıştım. Yaraların da insallah tez geçer. Bol bol kremle açık kalsın hava alsın cnm oksijen ile temas etmesi iyi demişti doktorum bana da
Aslında kimlikler artık çabuk geliyor ama Ptt sizin nazlı çıktı herhalde ben perşembe günü saat 5 de başvuru yaptım oğlum ve kendim için cumartesi oğlumun pazartesi benim kimliğim geldi. Yeni doğan da mı uzun sürüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?