Geçmiş olsun cnm. İnşlh güzel haberler alırsın.Selamlaaarrr
Bugun nstye girdim sancim cikti yine. Yatis verdiler. Erken dogum riski varmis. Ciger gelistirici igne yaptilar. Bir de 24 saat sonra yapilacakmis. Yarin tekrar nstye giricem sanci cikmazsa taburcu oluyorum
Taburcu olmadan küveze giren bebekler için evet ama taburcu olup 1 saat sonra geri gel dünya para çıkarıyorlar
Selamlaaarrr
Bugun nstye girdim sancim cikti yine. Yatis verdiler. Erken dogum riski varmis. Ciger gelistirici igne yaptilar. Bir de 24 saat sonra yapilacakmis. Yarin tekrar nstye giricem sanci cikmazsa taburcu oluyorum
Demekki hepimizin aynı anda canı çekmiş dün içimden geçirdim Öğlen yemeğinde işyerinde abla dedi marketten aşure gönderdiler (Bizim burda büyük bir marketimiz var sağolsun her yıl tüm esnafa aşure yapıp dağıtır) Dedim boşver kimseye verme hepsini ben yerimSorma yabenim annem yapacak da o yapana kadar bir tarafim sismesin diye disardan siparis ettim. Sen de oyle yap madodan falan alabilirsin. Yoksa kimseden fayda yok
Günaydın canım bizide haberdar etgünaydın kızlar sancılar sebebiyle dün acile gittim. açılma yok nst de sancı az çıktı ama suyu sınırdaymış sancıların sebebi buymuş muayeneden sonra eve gelince lavaboya geçtim kanlı akıntı değil de iç çamaşırıma bulaşan bi kan vardı. bugün de kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
Canm kan geldiyse az çok hiç farketmez hemen acile başvurmak gerekir. Hayırlı haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar sancılar sebebiyle dün acile gittim. açılma yok nst de sancı az çıktı ama suyu sınırdaymış sancıların sebebi buymuş muayeneden sonra eve gelince lavaboya geçtim kanlı akıntı değil de iç çamaşırıma bulaşan bi kan vardı. bugün de kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
Benimde bu sefer göstermedi doğum pozisyonu aldığı için galiba artık göstermiyolar kendilerini ama bu sefer yüzünü görmeyince eksik hissettim kendimiValla demedi ama eskiden her gittiğimde yüzünü renkli gösterirdi bu Sefer bende isterim diyordum çıktı olarak ama yüzünü göremedik. Bence çok yaklaştık biz öyle 1 ay falan yok kesinlikle :/
Eminim Gül gibi bakar :)) bu ben Gül gibi bakarımlar iş ciddiye dönünce lohusa kadın biraz ayaklanınca kendine baktırırma dönüyor bence. Sen bebeği ver bana işine bak oluyor. Emzir ver sen de geç yemeğini yap falan
Valla 3 4 doktor kız dedi. Ama içimde bir karate kiti yetiştiriyorum herhalde. Karnında küçük dağlar oluşturuyor. Bazen catı kemiklerime saglam darbe alıp bacaklarımın uyuştuğunu hissediyorum.
Belki alttan muayene ettiği için gelmiştir sen bi görün Cnm doktoruna bakalım su için ne diyecek
Canım hangi şehirdesin aynı şehirdeysek gönderiyim yada getireyim. geçen aylarda ben öyle oldum gece kalktım yaptım yedim iki kez .Ay bende öyleyim yaa kimsem yok yaşadığım yerde komşulardada getiren yok bugun markete gittim aşure seti alıp kendim yapayım dedim bulamadım biri getirirse çok sevaba girecek ama
Nerde canım o eskidenmiş bırak aşureyi su iste onu dahi vermezler. Artık otobüste yer bile vermiyorlar geçen eşim şehir dışındaydı otobüsle işe gidip gelmek zorunda kaldım inanın ne yaşlıya ne hamileye yer veren yok ayakta gittim. Sonra oturdum yer boşaldı baktım yaşlı bir teyze 80 yaşlarında ayakta zor duruyor dayanamadım kalktım yer verdim. İnsanlar bencilleşmiş KÜÇÜK BÜYÜK BİLEN YOK VARSA YOKSA BEN sadeceO degil de sevap kazanmak isteyen kesinlikle cevresindeki hamilelere arada bir seyler goturmeli. Simdi su grubun ortasina bir kazan asure getirse biri cennetlik degil de ne
Canm bak iç organlarda bi sorun yok en önemlisi bu zaten. Süt işi sen bebegini alıp evine gittgin zaman ana ogult kampa girersiniz etrafında gereksiz insan olmasın ten tene temasla emzirmeler başlayınca evde hzuurulu ortamda o zaman Eymen güzelce emcek seninde sütun articak. Süt sagmak hiç kolay değil. Daha küçük çenesi guclencek Paşa'nın. Ayrıca mama veriliyo diye sakın üzülme ben doğuştan yarık damak ve yarık küçük dil hastalığı ile doğmuşum. Agzimdan içtiğim süt burnumdan gelirmiş hep. Anne sütü hiç icmeden büyüdüm ben mama ile. Valla taş gibi tabiri caizse sulanenin en zeki kızı benimKavusamadim daha ogluma12 gün oldu bugün.. Başlarda her gittigimde yeni bir iyilesme durumunu gordukce mutlu oluyordum.. Yakinda cikacak diyordum.. Şimdi ozellikle 2 gündür gözüme çok dermansiz geliyor oglum.. Uyumaktan ve yatmaktan ödem oluyormuş.. Oyle dedi doktoru.. Goz kapaklari kirmizi ve şiş şiş olmuş.. Aslnda pek ciddi bir sorunu kalmadi eymenin.. Oksijeni kestiler tamamen.. Enfeksiyon için de ilaci degistirmis doktoru 10 gunu tamamlamayi bekliyo bu ilaçla ki bir daha tekrar etmesin.. Gobegi de düşmüş bayagi olmus duseli.. Şu an sadece kilo alıp cenesinin guclenip emmesini bekliyoruz.. Biberondan bile beslenemiyormus.. Gecen emzirmeye gittigimde mememi yaliyordu.. Doktor bu durum 2 gunde de cozulebilir 2 haftada da cozulebilir dedi yani cocuk bu ne zmn ne olacagini bilemiyoruz dedi.. Sabirla bekliyorum.. Ama uzadikca sabrim da tukenmeye basliyor gibi.. Hiç aglamadim bu zmna kadar 2 gundur sanki öyle gozleri şiş dermansiz yatiyo görünce aglamaya basladim.. Sanrm ilaclar onu halsiz yapiyor.. Süt de yetmiyor eymene.. Mama veriyorlar gunde 1 veya 2 kez galiba.. Ona da ayri üzüldüm.. Biliyorum hem erken doğum hem sezeryan yine bu süte şükür.. Ama premature zaten bir de mama yiycek diye uzuldum.. Keşke sütüm yetse de sadece onla beslense
Bende hem kafami dagitip mesgul olmak için hem de hamileyken yapamadigim hazirliklari yapmaya basladim.. Odasini temizledim kiyafetlerini yikadim utuledim.. Anne yani besigini hazirladim.. Onlarla ugrastim bu süreçte.. Yine kafam dagildi biraz.. Yarin filan da evin halilarini sererim biraz da ona ugrasirim heralde.. Nasil vakit öldurcemi şaşırdımboş durunca eymenim geliyor aklıma imtihan diyorum.. Yapcak birşey yok.. Ne dersem diyeyim allahın dediği oluyor zaten.. İsyan etmemeye çalışıyorum.. Etraftan duyuyorum iki ay sonra evladina kavusanlar var.. Yine şükür.. Eymen hızlı toparladi..
Allah kimseyi evladiyla sınamasın.. Bu cumleyi oylesine soyleriz ya.. Şimdi ne demek istediklerini anlıyorum.. Allah hepinizin yardimcisi olsun.. Sağlıkla gelsin bebişleriniz insallah
aynen öyle. aman aman suram cok agriyo cocugu verde sn bak işine der sonra gördm yaniValla demedi ama eskiden her gittiğimde yüzünü renkli gösterirdi bu Sefer bende isterim diyordum çıktı olarak ama yüzünü göremedik. Bence çok yaklaştık biz öyle 1 ay falan yok kesinlikle :/
Eminim Gül gibi bakar :)) bu ben Gül gibi bakarımlar iş ciddiye dönünce lohusa kadın biraz ayaklanınca kendine baktırırma dönüyor bence. Sen bebeği ver bana işine bak oluyor. Emzir ver sen de geç yemeğini yap falan
Valla 3 4 doktor kız dedi. Ama içimde bir karate kiti yetiştiriyorum herhalde. Karnında küçük dağlar oluşturuyor. Bazen catı kemiklerime saglam darbe alıp bacaklarımın uyuştuğunu hissediyorum.
Belki alttan muayene ettiği için gelmiştir sen bi görün Cnm doktoruna bakalım su için ne diyecek
Onceki yattığı parayi da istemiyorlar dimi? Ayy özelden illallah ettim.. Uzak olsaymis da gata olsaymis keske.. Icim daha rahar ederdi
Afiyet olsun canım . Allah kısmet ederse bende pazar günü yaparım.Bn komşularıma iyi bir dua edeyim ya :) cok sukur getirdi 3 tanesi :) . aşureyi yapacaksan akşamdan malzemelerini suya bırak cnim oyle kolay olur . aslinda cok zor değil bnde yarin yapicam doydum aşureye şükür ama bn dağıtmak icin istiyorum daha cok :) genede bnada iyi olur
Canm mutlaka korse takmalisin yoksa o göbek yumuşak bı şekilde sarkıyor sporla toolamak bile çok zor. Ebebek doğum sonrası korse var bı baknistersenOnu daha uzun tutuyorum sağım yaparken.. Ama varya damla gelmiyor.. Boşuna tutuyormusum gibi oluyor.. En fazla ilk 5 dk geliyor geri 15dk boşa tutuyorumneyse insallah düzelir..
Ya aslnda bisey sorcam size.. Sezeryan oldum ya karnim acayip sarkık oldu.. Normalde de gobekli biriyim ama bu gobek çok farkli bi göbek oldudün korse aldim ama giyinmeye cekiniyorum.. Dikislere bisey olur mu? Sizler ne zmn giydiniz korse? Bu arada 9 kg vermişim hala daha perhiz yiyorum.. Yagsiz tuzsuz.. Ekmek az yiyorum.. Saatli beslenmeye calisiyorum.. Bol su.. Ondan verdim galiba
Kayınbabam geliyordu akşamları, pijamayla gezdim yanında, hatta üstüme battaniye örtüp uzandım da içeriye neden kendimi hapsediyim ki, sende kendi rahatını düşün önceIyi haberlerle gel.
Valla kp ve kv yuzunden kızımda sütüm kesildi mama ile büyüttüm. Ayni hataya dusmek istemiyorum. Cocugumu aciyaram sevdiler hep.
Ben 2 ay pamuk kullanirim ama. Ama dışarıda hastanede kullanırım diye ayrica sleepy yenidogan natural aldim. Saf su ve pamuk. Tavsiye ederim.
Benimde bu sefer göstermedi doğum pozisyonu aldığı için galiba artık göstermiyolar kendilerini ama bu sefer yüzünü görmeyince eksik hissettim kendimi
aynen öyle. aman aman suram cok agriyo cocugu verde sn bak işine der sonra gördm yaniiste gelme dedi demesin bn çağırtayimda zaten gelmez. cunku ilk dogumumda eve geldi annem varmis annem kalcak demisim oda evine dönmüş bu kadr da yalan olmaz. annem dediki kizim kaynanan kalacaksa bn gideym dedi bnde bekle bakalm kalmaz o sanmam dedm kalırsa esim birakir sni eve dedm . sonra kadin eve gidim baban gelir yemek yapilacak diye kalkti sonrada diyor ki esim laf vurunca oglum annem kalacak dedi bna diyor anne hic oyle bisi demedm oturdun oturdun baban gelir dedin kalktin dedm hic sesini çıkarmadı lafı çevirdi bi guzel. :)
cok sukur ki iyi canim yeni doğan bebeklerde cok uyur aslinda belkide erken doğduğu içim o biraz daha fazla uyuyor olabilir. az kalmış şükür ki cikar yakında. durumu da iyiymisKavusamadim daha ogluma12 gün oldu bugün.. Başlarda her gittigimde yeni bir iyilesme durumunu gordukce mutlu oluyordum.. Yakinda cikacak diyordum.. Şimdi ozellikle 2 gündür gözüme çok dermansiz geliyor oglum.. Uyumaktan ve yatmaktan ödem oluyormuş.. Oyle dedi doktoru.. Goz kapaklari kirmizi ve şiş şiş olmuş.. Aslnda pek ciddi bir sorunu kalmadi eymenin.. Oksijeni kestiler tamamen.. Enfeksiyon için de ilaci degistirmis doktoru 10 gunu tamamlamayi bekliyo bu ilaçla ki bir daha tekrar etmesin.. Gobegi de düşmüş bayagi olmus duseli.. Şu an sadece kilo alıp cenesinin guclenip emmesini bekliyoruz.. Biberondan bile beslenemiyormus.. Gecen emzirmeye gittigimde mememi yaliyordu.. Doktor bu durum 2 gunde de cozulebilir 2 haftada da cozulebilir dedi yani cocuk bu ne zmn ne olacagini bilemiyoruz dedi.. Sabirla bekliyorum.. Ama uzadikca sabrim da tukenmeye basliyor gibi.. Hiç aglamadim bu zmna kadar 2 gundur sanki öyle gozleri şiş dermansiz yatiyo görünce aglamaya basladim.. Sanrm ilaclar onu halsiz yapiyor.. Süt de yetmiyor eymene.. Mama veriyorlar gunde 1 veya 2 kez galiba.. Ona da ayri üzüldüm.. Biliyorum hem erken doğum hem sezeryan yine bu süte şükür.. Ama premature zaten bir de mama yiycek diye uzuldum.. Keşke sütüm yetse de sadece onla beslense
Bende hem kafami dagitip mesgul olmak için hem de hamileyken yapamadigim hazirliklari yapmaya basladim.. Odasini temizledim kiyafetlerini yikadim utuledim.. Anne yani besigini hazirladim.. Onlarla ugrastim bu süreçte.. Yine kafam dagildi biraz.. Yarin filan da evin halilarini sererim biraz da ona ugrasirim heralde.. Nasil vakit öldurcemi şaşırdımboş durunca eymenim geliyor aklıma imtihan diyorum.. Yapcak birşey yok.. Ne dersem diyeyim allahın dediği oluyor zaten.. İsyan etmemeye çalışıyorum.. Etraftan duyuyorum iki ay sonra evladina kavusanlar var.. Yine şükür.. Eymen hızlı toparladi..
Allah kimseyi evladiyla sınamasın.. Bu cumleyi oylesine soyleriz ya.. Şimdi ne demek istediklerini anlıyorum.. Allah hepinizin yardimcisi olsun.. Sağlıkla gelsin bebişleriniz insallah
Canım Qwli nasıl senceBiz yamuna korse aldık canım acayip iyi bir şey herkes çok memnun fiyat olarak biraz yüksek ama kesinlikle değiyorBu model canım herkes hemen hemen bunu önermiş başka seçenekleri de var siteye mesaj attığında yardımcı oluyorlar bize bunu önerdi yine müşteri temsilcisi de
Latex Korse Siyah - Yamuna Korse ile Şekillendirici ve Konforlu Çözüm
Latex Korse Siyah, Yamuna Korse ile belinizi ve karın bölgenizi mükemmel şekilde şekillendirir. Esnek latex kumaşı, vücudunuza tam oturur ve rahat hareket etmenizi sağlar. Siyah rengiyle her kıyafetle uyumlu, şıklığı ve konforu bir arada sunar.www.yamunakorse.com
Canim,bunu merak ediyodum ben de hatta bugun sorucaktim hastaneye cunku bizimkilerin de erken gelme durumlari kritik.Hastane zaten cok pahali acaba kuvozu gun basina odeyecek miyiz diye.Simdi biraz rahatladim.
Sen de gonlunu ferah tut.Biraz kvusmaniz gec olacak ama eve getirdigin anin hayalini kur,moralin yerine gelsin.
Medela.sut sagma makinasi kiralamissin.Memnun kalmadin mi ? Ben de kiralamayi dusunuyorum da hemen.Bir de nerden kiraladiniz?
Canm bak iç organlarda bi sorun yok en önemlisi bu zaten. Süt işi sen bebegini alıp evine gittgin zaman ana ogult kampa girersiniz etrafında gereksiz insan olmasın ten tene temasla emzirmeler başlayınca evde hzuurulu ortamda o zaman Eymen güzelce emcek seninde sütun articak. Süt sagmak hiç kolay değil. Daha küçük çenesi guclencek Paşa'nın. Ayrıca mama veriliyo diye sakın üzülme ben doğuştan yarık damak ve yarık küçük dil hastalığı ile doğmuşum. Agzimdan içtiğim süt burnumdan gelirmiş hep. Anne sütü hiç icmeden büyüdüm ben mama ile. Valla taş gibi tabiri caizse sulanenin en zeki kızı benimcanı sağolsun her şey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?