2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selamlaaarrr

Bugun nstye girdim sancim cikti yine. Yatis verdiler. Erken dogum riski varmis. Ciger gelistirici igne yaptilar. Bir de 24 saat sonra yapilacakmis. Yarin tekrar nstye giricem sanci cikmazsa taburcu oluyorum

Simdi gördüm.. Gecmis olsun.. İyi haberlerle gelirsin insallah

Sorma ya benim annem yapacak da o yapana kadar bir tarafim sismesin diye disardan siparis ettim. Sen de oyle yap madodan falan alabilirsin. Yoksa kimseden fayda yok
Demekki hepimizin aynı anda canı çekmiş dün içimden geçirdim Öğlen yemeğinde işyerinde abla dedi marketten aşure gönderdiler (Bizim burda büyük bir marketimiz var sağolsun her yıl tüm esnafa aşure yapıp dağıtır) Dedim boşver kimseye verme hepsini ben yerim tabiki yemedim bir kahse yiyebildim gözüm aç bugunde ofise bir geldim mutfakta tencereler abla aşure yapıyor

Günaydın canım bizide haberdar et

Canm kan geldiyse az çok hiç farketmez hemen acile başvurmak gerekir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Benimde bu sefer göstermedi doğum pozisyonu aldığı için galiba artık göstermiyolar kendilerini ama bu sefer yüzünü görmeyince eksik hissettim kendimi

Ay bende öyleyim yaa kimsem yok yaşadığım yerde komşulardada getiren yok bugun markete gittim aşure seti alıp kendim yapayım dedim bulamadım biri getirirse çok sevaba girecek ama
Canım hangi şehirdesin aynı şehirdeysek gönderiyim yada getireyim. geçen aylarda ben öyle oldum gece kalktım yaptım yedim iki kez .

O degil de sevap kazanmak isteyen kesinlikle cevresindeki hamilelere arada bir seyler goturmeli. Simdi su grubun ortasina bir kazan asure getirse biri cennetlik degil de ne
Nerde canım o eskidenmiş bırak aşureyi su iste onu dahi vermezler. Artık otobüste yer bile vermiyorlar geçen eşim şehir dışındaydı otobüsle işe gidip gelmek zorunda kaldım inanın ne yaşlıya ne hamileye yer veren yok ayakta gittim. Sonra oturdum yer boşaldı baktım yaşlı bir teyze 80 yaşlarında ayakta zor duruyor dayanamadım kalktım yer verdim. İnsanlar bencilleşmiş KÜÇÜK BÜYÜK BİLEN YOK VARSA YOKSA BEN sadece

Canm bak iç organlarda bi sorun yok en önemlisi bu zaten. Süt işi sen bebegini alıp evine gittgin zaman ana ogult kampa girersiniz etrafında gereksiz insan olmasın ten tene temasla emzirmeler başlayınca evde hzuurulu ortamda o zaman Eymen güzelce emcek seninde sütun articak. Süt sagmak hiç kolay değil. Daha küçük çenesi guclencek Paşa'nın. Ayrıca mama veriliyo diye sakın üzülme ben doğuştan yarık damak ve yarık küçük dil hastalığı ile doğmuşum. Agzimdan içtiğim süt burnumdan gelirmiş hep. Anne sütü hiç icmeden büyüdüm ben mama ile. Valla taş gibi tabiri caizse sulanenin en zeki kızı benim canı sağolsun her şey yoluna girer

aynen öyle. aman aman suram cok agriyo cocugu verde sn bak işine der sonra gördm yani iste gelme dedi demesin bn çağırtayimda zaten gelmez. cunku ilk dogumumda eve geldi annem varmis annem kalcak demisim oda evine dönmüş bu kadr da yalan olmaz. annem dediki kizim kaynanan kalacaksa bn gideym dedi bnde bekle bakalm kalmaz o sanmam dedm kalırsa esim birakir sni eve dedm . sonra kadin eve gidim baban gelir yemek yapilacak diye kalkti sonrada diyor ki esim laf vurunca oglum annem kalacak dedi bna diyor anne hic oyle bisi demedm oturdun oturdun baban gelir dedin kalktin dedm hic sesini çıkarmadı lafı çevirdi bi guzel. :)

Onceki yattığı parayi da istemiyorlar dimi? Ayy özelden illallah ettim.. Uzak olsaymis da gata olsaymis keske.. Icim daha rahar ederdi

Yok cnm öncekini almıyorlar. Ben oğlumda şöyle bir tablo yaşadım aklınızda olsun acilden Acıbadem maslaga giriş yaptık gece saat 2 de (Acıbadem’e kadar en az 10 hastanede yattık devlet özel poliklinik gibi bir çok yer gezdik) girer girmez yarım saat içinde teşhis kondu hemen emar tomografi Batın grafisi falan çekildi sabah 8 oldu hesap oldu 6000 kusur oldu 6 sene önce. Biz dedik acilden girdik ve konu ölüm kalım meselesi oldukça acil biz ödemeyeceğiz dedik gitti konuştu ettiler tamam dediler. Yatış verdiler odaya çıktık 8 den sonra aynı filmler yeniden çekildi sebep dedik gelişme var mı bakıcaz dediler ki 5 6 saatte ne gelişmesi aynı hesabı tekrar çıkardılar bize. Öğlen saat 2 de de ambulans çağırdık hastamız için yapabilecek Birsey kalmamış başarısız bir ameliyat olacak alamayız dediler sevkinizi nereye yapalım dediler. Özel hastanelerde fiyat politikası çok acımasız

Afiyet olsun canım . Allah kısmet ederse bende pazar günü yaparım.

Canm mutlaka korse takmalisin yoksa o göbek yumuşak bı şekilde sarkıyor sporla toolamak bile çok zor. Ebebek doğum sonrası korse var bı baknistersen

K
Kayınbabam geliyordu akşamları, pijamayla gezdim yanında, hatta üstüme battaniye örtüp uzandım da içeriye neden kendimi hapsediyim ki, sende kendi rahatını düşün önce

Benimde bu sefer göstermedi doğum pozisyonu aldığı için galiba artık göstermiyolar kendilerini ama bu sefer yüzünü görmeyince eksik hissettim kendimi

Aynen bende heyecanlıydım ama artık yüzünü göremeyeceğiz sanırım. Neyse yakında kucağımızda görürüz insallah

Kendi işlerine geldikleri gibi nasıl çeviriyorlar olaylara bak ya. Gelmesin kimse valla çekilmiyorlar nazları tripleri

cok sukur ki iyi canim yeni doğan bebeklerde cok uyur aslinda belkide erken doğduğu içim o biraz daha fazla uyuyor olabilir. az kalmış şükür ki cikar yakında. durumu da iyiymis Allah bir an once kavusturusn

Canım Qwli nasıl sence

Ben devlette doğum yaptim ya.. Haydarpasada yenidogan unitesi olmadigi için sevk ettiler eymeni ambulansla.. Ilk gata dediler sonra atasehir avicenna oldu.. Biz saniyorduk ki devlette yer olmadigi için devlet hani bu durumu telafi etmek adına kuvoz masrafini karsiliycak.. Gecenlerde bebekleri gormek için beklerken orada bir kadin dedi.. Avicennada yapmis doğumu ama kuvoze para vermiycez devlet karsiliyor dedi.. Bende sasrdm sordum.. Artik aileler altindan kalkamiyor bu masraflarin diye sgk el atmış ve bebeklerin kuvoz masrafini karşılıyormuş.. Masallah dedim.. Ne kadar güzel dusunmusler.. Dusunsene bebeginin derdine mi yanasın yoksa tonlarca masrafa mi.. Çok iyi olmuş yani

Hastanede ameda verdiler onla sağdım ama gucsuzdu.. Medela ona göre daha iyi.. Medela lactina select yaziyo ustunde modeli bu galiba.. Yani aslnda memnunum da sanki ucundakini cekio gibime gelio.. Belkide sütüm yok diye bna öyle geliyor.. Avicennadan yonlendirmisler eşimi.. Kadikoyde biyerden kiralamis.. 1 ayligina 230tl vermiş.. O an mecburen cabucak alinsin diye almış gelmiş.. Ama eğer kiraliycaksan benim bir tanidik bir yilligina kiralamis.. 1 yillik daha avantajlidir gibime geliyor.. Hem senin ikiz bebekler.. Daha rahat olur sana..

Aklimdaydin naaptin merak ettim.. Insallah durdugu yere kadar durur bebislerin.. Dikkat et lütfen

Ay valla terapi gibisiniz hanimlar buraya gelince rahatliyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…