2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ben simdiden gelmeye niyetli olanlara 1 ay kimseyi agirlayamicam oglum prematüre diyorum.. Mevlude beklerim diyorum.. Mevludu de aralik sonu ocak başı yaparim.. Bi süreçte gelene de gelme kusura bakma diycem yani.. Alinan kirilan kirilsin umrumda değil

Bende pamuk kullanmak istiyorum ama gozumde buyuyor nasil pratik olabilir ki
Kizimda pamuk kullandm hic ıslak mendil almadm diyebilirim . bi kac kere pamuk bitmişken iyice yıkayıp kullandigim oldu sadece ama pamukta pratik zaten bezi de 20 aylikken faln bıraktık biraz erken oldu zorlandım ama buna şükür..

aynen oyle guzel geçsin o günler dirdircilar uzak olsun:)

Tam hastaneyi aricaktim bende sormak icin cunku kuvoz masrafi olucak mi diye cunku gelirlerse bir sure kalicaklar gibi ikisi de ama alinmiyormus.
Zaten medelayi arastirmistim,onu aliriz artik devamli sagmam gerekir isterler bizden de süt diye.Bizim hastane de yonlendirir heralde surdan kiralayin burdan kiralayin diye.
Tuvalet disinda kalkmamacasina yatiyorum canim.Bi kayinvalide kaldi yanimda, simdi de annem var.Tutabildigim kadar tutucam icimde tabi gelmek icin zorlarlarsa nasipten öte bisey yok.

Ne aralik,ocagi bossver,bahar aylarina birak mevludu.Milletin aksirigi,tiksirigi,gribal enfeksiyonuyla ugrasma,zaten yeni yeni toparlaniyor olucak,evine uyum sagliyo olucak.Cok duydum mevlutte minicik bebege enfeksiyon geceni.Dun dedim kayinvalideme bende onlarin memlekete gelin geldigim icin sakin 3-4 ay icinde mevlut falan demeyin kimseye,kış aylarında istemiyorum mevlut falan dedim.Baharda bebekler iyice toparlanmis olur insallah, o zaman olur dedim.

Az kaldı canım sabret günbegün iyileşiyor büyüyor annesi çok yakında kucağına alıp evine götüreceksin hazirladigin yatakta yatıracaksın güzel günler çok yakın moralini bozma az kaldı sabret

Canim sorma nereye gidiyoruz belli degil... Yeni nesil cok kotu geliyor. Robotlasmis bencil kendinden baskasini dusunmeyen bir toplum haline geldik.

Benim de sol göğsümde n süt akardi sağ gogsumden damla damla gelirdi. Önce hep sagi verdim çeksin de gelsin diye akıllı bildiğim iki yalardi sağ göğsümu sonra hemen sola yapisirdi ben sonra anladm meğer bebek sütü bol olan memeye yapisiomus

Benimki de hiç oralı değil canim. Kizimda haftasini doldurmustu suni sancı ile dogum yapmıştım. Bu da gelmeyi düşünmüyor sanıyorum kafası daha tam yukarda ayakta bekliyor..

Aynen öyle, kışın küçücük bebek enfeksiyona çok açık oluyor. Zaten bence bu tür organizasyonlar hem bebeğe, hem anneye eziyet. Büyük Oğlumda yapmamıştım bunda da düşünmüyorum hiç. Evde kendim okurum

Doktor 6 saat mi takmasini söyledi? Bende ilk basta disariya cikarken takarim.. Korse biraz rahatlayinca evde de takarim ara ara diyodum.. Demekki fazla takmiycam
Canım maksimum öyle takılmasını söylüyorlar doktorun öyle bir süre zarfı yok korse takabilirsin sadece demiş dayanabildiğin kadar dayanırsın ama 6 saatten fazla durmasın diyorlar 4+2 bazen kullanıyor mesela kardeşim
Canım Qwli nasıl sence
Canım inan bilmiyorum sanırım onuda kullanan var ama bu yamuna kadar etkisi olduğunu sanmıyorum işe yarıyordur elbet yorumlara bakmak lazım ama bu inanılmaz bir şey etkisini çabuk gösteriyor memnun olmayan pek yok gibi

Evet öyle yapıyorlar. Benimde sağda çok solda pek yoktu. Orayı emmeyi istemezdi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…