2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Senin kaç hafta oldu şimdi canım. Umarım biraz daha dururlar. Kilo durumları nasıl 2 kg yi geçtiler mi

Aynen öyle her sabah metrobüs + minibüs yapıyorum metrobüste bir Allahın kulu yer vermiyor herkes suratıma bakıyor başını çeviriyor dışarıyı seyrediyor yaşlı değil gayet gencecik insanlar minibüste ufak olduğu için utanıp şuanda kalkıyorlar ama daha bu haftalara kadar kimse kalkmıyordu sallana sallana geliyorum Allah korusun

Ayy bak bunu hic düşünmemiştim.. Hakkaten kisin daha cok hasta olabilir oglum insanlarin gribinden oksurugunden... Aynen yaa nisan filan olur o zmn.. Belki sünnet bile olur o zmna

33 oldu canim daha.1 hafta geriden geliyolar bir de.Henuz 2 olmadilar.Doktor 2haftada 1 olcum.yapiyor.Dun yapmadi.Belki biri 2 yi bulmustur ama digeri kucuktu daha.
Doğuma kadar geçerler ikiside inşallah canım. Bu dönemde hızlanıyor büyümeleri. 2.300 doğmuşum 8aylık. Ablam 2.150 7 aylık. Ablam benden daha güçlü bedenen, kemik olarak falan. Strese girme hiç

Ayy bak bunu hic düşünmemiştim.. Hakkaten kisin daha cok hasta olabilir oglum insanlarin gribinden oksurugunden... Aynen yaa nisan filan olur o zmn.. Belki sünnet bile olur o zmna
İlk bir yıl zaten çok zor oluyor, mikroplarla yeni tanışıyorlar. Grip olanın evine götürmedim hiç, salgın zamanı pek kimseyle görüşmezdim. Ona rağmen ilk yıl zor geçti

kizlar . sizdede hapsurunca faln idrar kaçıran varmi

Benim nerdeyse hamileligin basindan beri olmuştu anam ne zor ya.. Evde olsan neyse de disarda olunca zor durum ay bende adetim bitti saniyordum iki gun önce.. Abdest bile aldim.. Dun disardan eve zor attim kendimi.. Allah dedim altima yapiyorum heralde eve girdim bi baktim adetimmiş ne kadar sürüyor bu kanama acaba

Benimki de hiç oralı değil canim. Kizimda haftasini doldurmustu suni sancı ile dogum yapmıştım. Bu da gelmeyi düşünmüyor sanıyorum kafası daha tam yukarda ayakta bekliyor..
Kuzum bizim yaramazların keyfide bunu istiyor demekki Valla kızıma diyorum artık sana bıraktım nasıl gelmek istiyorsan öyle olsun Benimkinin de kafası yukarda benimki oturur pozisyonda ayaklarını da uzatmış

Benim yirmi gün falan sürmüştü sanırım. Daha az da olabilir. 40 dan sonra da hemen adetim eski düzenine döndü

Doğuma kadar geçerler ikiside inşallah canım. Bu dönemde hızlanıyor büyümeleri. 2.300 doğmuşum 8aylık. Ablam 2.150 7 aylık. Ablam benden daha güçlü bedenen, kemik olarak falan. Strese girme hiç

Benim bir akrabam dogum yapmis.. 900gr.. Ve kız masallah yani.. Dün bebekleri beklerken biri de dedi.. Tanıdığı ikiz dogum yapmis 800gr doğmuş gayette toparlamış.. Ben anladim ki kiloyla filan olmuyo bu şeyler.. Allah yavrularinizda baska eksiklik gostermesin.. Kilo alınır

Canm benim 30 gün sürdü bitti boy abdesti aldım namaza başladım beş gün temiz kaldım ben gün sonra tekrardan başladı. Kırk gün olunca tamamen kesildi. Yani benim lohusa kanamam kırk sürmüş sayıldı. Normal yani

O zmn 40 günü bekliycez yani anlaşıldı.. Bende kuran filan okumak istiyorum.. Çabucak bitsin istiyorum o yuzden ama beklicez artik mecburen

burda oyle degil. tekrar gelse bile yeni doğan yoğun bakim ozellerdede ucretsiz devlet ödüyor

Valla biz bi ton ödedik zamanıyla belki değişmiştir sistem 6 sene öncesi işte

Benim 43 gün sürdü kimi gün hiç kimi gün 3 5 damla gibi kimi adet gibi gümbür gümbür

Benimde bu sefer göstermedi doğum pozisyonu aldığı için galiba artık göstermiyolar kendilerini ama bu sefer yüzünü görmeyince eksik hissettim kendimi
Bizde durum daha vahim doğacak hala nazlı bir kez yüzünü göremedik ensesiyle iskelet sistemini ezberledik. O kadar uğraşıyor her ay dr hanım sağolsun bende ne yediysem ne yaptıysam yokk çocuk gizemli bekleyin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…