2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kişiden kişiye değişiyor kanama durumu bnm ki 38 gun sürmüştü. bi ara durup tekrar kahve leke gelmişti 1 hafta fln sonra bitmişti. neden oluyor acaba bu kacirmalarilk gebeligimde yaşamadım hic bu kez yaklasik 2 aydır oluyor

Valla biz bi ton ödedik zamanıyla belki değişmiştir sistem 6 sene öncesi işte

Benim 43 gün sürdü kimi gün hiç kimi gün 3 5 damla gibi kimi adet gibi gümbür gümbür
evet yeni olablir öncesinde bi bilgim yok. ne yazıkki özeller sırf o para icin bile bazan bebekleri yoğun bakıma aliorlar yani aslinda bnm düşüncem bakıyorum bebek haftasını doldurmuş doğmuş ciğerinde enfeksiyon var diyip diyip koyuyorlar kuveze yani once bu kadr cok yoktu kuveze giren bebek hatta prematureler bile nefes alabiliyorsa direk anneye veriliyordu smdi bakıyorum mümkün değil erken dogup kuveze girmeyen gormedm.

O zmn 40 günü bekliycez yani anlaşıldı.. Bende kuran filan okumak istiyorum.. Çabucak bitsin istiyorum o yuzden ama beklicez artik mecburen
Lohusalık döneminde çok depresifdim ben. Bebek sarılık sekeri çok düştü yok sütum azdı bebek emmek istemdi mama verme sakın diyenler falan çok bunaldim. Ne zaman. Lohusalık bitti namaza Kur'an'a başladım bütün depresyon geçti sütum çoğaldı bebeğimle birbirimize alıştık aslında kimseye ihtiyacı miz olmadığını anladım herşey güzelleşti. Senin az kaldı merak etme cnm

evet canım kimseyi kabul etme millet düşüncesiz öpen mi ararsın nefesini üfleyen mi dua ediyorlar tu tu yapıyorlar çocuğun üstüne
Canim sorma nereye gidiyoruz belli degil... Yeni nesil cok kotu geliyor. Robotlasmis bencil kendinden baskasini dusunmeyen bir toplum haline geldik.
çok şükür yaşadığım yere diyorum kızlar siz böyle söyleyince 6. aydan beri her gören yer verdi minibüste hatta çoğu zaman şoförler oturana kadar aracı hareket ettirmedi markette falan bişeyleri alırken eğilmeme müsade etmeden verdiler poşetleri doldurdular ağırları arabaya taşıdılar falan hep
kizlar . sizdede hapsurunca faln idrar kaçıran varmi
hapşurmadan da kaçıyo

. senin sancilar ne alemde ?

K

Kayınbabam geliyordu akşamları, pijamayla gezdim yanında, hatta üstüme battaniye örtüp uzandım da içeriye neden kendimi hapsediyim ki, sende kendi rahatını düşün önce
Kesinlikle önce bizim rahatimiz , rahatsız olan kendi kalksın gitsin bencede

Ben şimdiden söylüyorum 40 i çıkmadan kimse gelmesin diye. Zaten ev kalabalık olacak annem babam kv kp . Üstüne başkalarını istemedim. Ki bunlar bile fazla ama onlarda heyecanlı ben keyfime bakarım yine
Valla ben bahar bile düşünmüyorum . Zaten iki aileden de farklı şehirlerde yaşıyoruz yaz gelince ailemin yanına gidip orda yemekli bi merasim yaptırmak istiyorum camide yaptırırız diye düşünüyorum bakalım nasip. Olmadı annemlere arkadaşlarımı komşuları vs vs çağırıp orda Kur'an okumayı planlıyorum. O da yaklaşık 8-9 aylık oluyo
kizlar . sizdede hapsurunca faln idrar kaçıran varmi
Kaçırmak mı geçen akşam hiç sıkışmamıştım ama uyicam diye kalktım tuvalete gittim o esnada hapşırınca oturmaya gerek kalmadı kaçırmaktan fazlası sonra temizlenme üst değiştirme vs derken uyku kalmadı zaten eşim de iyi misin bişey mi oldu diyo altimiza yaptık dedim aklıma geldikçe gülüyorum

doktordan geldim kızlar kendi doktorum kanamanın normal olduğunu bebek baskı yaptığı için olabilirmiş hala başaşağıda ama kanala henüz girmemiş dönmezmiş bu haftadan sonra suyunu sordum olması gerektiği kadar dedi moralini bozma zaten bu haftalarda bu şekilde olması gerekiyor dedi. sancı hiç çıkmadı.
bu arada raporu sordum biz bir kağıt vermeyeceğiz senin iznin zaten başlayacak dedi bildirmen gereken bir yerde yok dedi anlamadım

Hastane kağıt vermese de Sgk girişini yapıyor diye biliyorum canım, bana ekran görüntüsünü de atmışlardı ama şart değil tabi. Sancı çıkmadığına sevindim vaktinde gelir inşallah.

Sancının olmamasına sevindim canım kanala girer daha zamanı var doğum anında bile girebiliyor Kız kardeşime de doktoru öyle söylemişti ekstradan 37 de çalışamaz raporuna gerek yok kendiliğinden başlayacak demişti

Canım benim doktorum 37de mutlaka gel demişti izin için.. unutma diye de tembihledi

Hastane kağıt vermese de Sgk girişini yapıyor diye biliyorum canım, bana ekran görüntüsünü de atmışlardı ama şart değil tabi. Sancı çıkmadığına sevindim vaktinde gelir inşallah.
Canım benim doktorum 37de mutlaka gel demişti izin için.. unutma diye de tembihledi
teşekkürler kızlar bi 170 i arayacağım kesin bilgi alayım size de haber veririm. bu zaman kadar geldik bi aksilik olmasın

gercekten komik hikayeler çıkıcak bu konuda.. yalniz bnm esim duysa boyle kesim epey bi zaman alay konusu olurum hapsurunca az kaciyo dediğimde bile bez alalm canim diye baya güldü

dogumdan sonra gecer inslh. kegel egzersizleri var onları yapim bari doguma da faydası olur
Gecio ya ilk gebelikte de olmuştu doğumdan sonra geçti zaten. İlkinde çok utaniyodum birden olunca çamaşır degistricem gizli gizli yapiodum. Şimdi hiç umrumda değil eşim var diye gidiom rahat rahat camasirimi değiştiriyorum

ya bn birseyi cok merak ediyorum bebek kanala girmeden dogum sancıları başlıyormu? girmedende başlayabilir mi? yoksa sanci baslayinca mi girerler kafama deli sorular birikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…