- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
ilkinde olmadığından suan tuhafıma gitti acikcasi ama normalmiş demek . ilkinde bir kere oldu ondada o kadr cok gülmüştüm ki kahkaha atarken nefs ses soluk kalmadi altima işedimGecio ya ilk gebelikte de olmuştu doğumdan sonra geçti zaten. İlkinde çok utaniyodum birden olunca çamaşır degistricem gizli gizli yapiodum. Şimdi hiç umrumda değil eşim var diye gidiom rahat rahat camasirimi değiştiriyorum
hiç bilmiyorum canımya bn birseyi cok merak ediyorum bebek kanala girmeden dogum sancıları başlıyormu? girmedende başlayabilir mi? yoksa sanci baslayinca mi girerlerkafama deli sorular birikti
Bilmem üçüncüye hamile kalırsam ne olurilkinde olmadığından suan tuhafıma gitti acikcasi ama normalmiş demek . ilkinde bir kere oldu ondada o kadr cok gülmüştüm ki kahkaha atarken nefs ses soluk kalmadi altima işedim
Canim göğüs ucu kremi sürüyormusun?Bu gümüş göğüs kapaklari filan da var..bende bilmiyorum.. Almadm ama göğüs pedi koyuyorum o da biraz acitmaya basladi canimi.. Alsam mi diye dusunuyorum
Baslio cnm. Benimki girmemisti. Suyum ve nisanim ayni anda geldi. Hastanede doktor çatı muayenesi ni yaparken su gelmeye devam etti. Çatı muayenesi yle beraber bianda doğum sancilarim başladı. Ama beş dakikada bı başladı. Evdeyken sancım vardı ama duzenlimiydi hiç bilmiorm. Boynunda göbek kordonu dolandigi için de kanala girememis zaten.ya bn birseyi cok merak ediyorum bebek kanala girmeden dogum sancıları başlıyormu? girmedende başlayabilir mi? yoksa sanci baslayinca mi girerlerkafama deli sorular birikti
tehlikeli zamanlarBilmem üçüncüye hamile kalırsam ne olurdışarda olmasın yeter. Bugün 36 haftam bitti. Çok agrm var ama gezmek istiyorum . İlk doğumum suyum gelerek basladi. Bundada öyle olursa dışarda suyum gelirse diye ödüm patliyor. Hani filmlerde oluyor kadının sokağın ortasında birden suyum geldi deyip bagirio çok utanirim heralde. Ondan dışarı da çıkamıyorum artk
himm. oyle durumda sezaryenmi olunuyor bekleniyormu?Baslio cnm. Benimki girmemisti. Suyum ve nisanim ayni anda geldi. Hastanede doktor çatı muayenesi ni yaparken su gelmeye devam etti. Çatı muayenesi yle beraber bianda doğum sancilarim başladı. Ama beş dakikada bı başladı. Evdeyken sancım vardı ama duzenlimiydi hiç bilmiorm. Boynunda göbek kordonu dolandigi için de kanala girememis zaten.
Benim wc de oldu. Bütün akşam kıvranıp durdum ama sancim olduğunu anlamadm. Misafir vardı onlar gitti herkes uyudu ben wc gittim peceteye Nisan geldi ayağa kalkarken suyum geldi ama bı sürahi gelmiştir o korkuyu unutamam. Kendimi çok hazır hissediyodm güyatehlikeli zamanlarAllah göstermesin ya oyle durumu. bnde korkuyorum ya misafir gelmiş oturuyoruz ayağa kalmışım fosss sular akior
Bana işyerinin söylediği gibi canım muhasebecin halledecektir bana da personel müdürümüz söyledi her ay almak istiyorsan ya da toplu almak istiyorsan ben buradan ayarlayacağım dedi sende sor yönlendirecektirnehirnil111
aradım 170 i 37 de başlıyormuş herhangi bir rapor almanıza gerek yok dedi. 37 de iş yeri ile görüşüp doğumdan sonra alacağınız ödemeyi ay ay almak istiyorsanız ona göre iş yeriniz her ay bildirmeli dedi. bu kısmını çok anlamadım işyeri muhasebesi ile görüşeceğim
Kordon dolandigi ultrason da gorulmedi. Sadece bizim bildiğimiz doktorun dediği bebek iri catin dar ya çok zor bı normal doğum olcak yada sonu sezeryan dedi. İlerlemeye bakalım dedi doğumhane ye yatış yapıldı once bı saat kaldım orda sancım çok vardı iznim olmadan suni sancı taktılar bide bu suni sancı değil deyip yalan söylediler. Nst taktılar hiç kalkmicaksin dediler sancı anında bile yatağa mahkum ettiler ben kalkmak yürümek istiyodm çok sinirlerim bozuldu . Bebek de doğumda zorlanirsa kalabilcek hasarları en kötü şekilde anlattılar. Sonra ben çağırdım doktoru ben beklemicem sezeryana alın dedim sezryan anında kordon dolandigi görüldü. Normal doğum için son ana kadar beklesem ne olurdu bilmiom. Ama herşeyden önemlisi bebeğime sağ salim kavuşmak istiyodm. Ne diyim nasip kısmet. En azından bebegm doğumu kendi başlattı kendi hazır olduğunda dünyaya geldi. Şimdi gün aldık ama sancm baslasa diyorum bebek hazır olup dünyaya gelse. Onu planlı bı şekilde zorla anne karnından ayırmak haksızlık gibi gelio bana. Doktor 38 hafta 1 gün için sezeryan tarihi verdi. Ertesi gün zaten izne ayriliyor doktorum . Son iki haftam kaldı bakalimhimm. oyle durumda sezaryenmi olunuyor bekleniyormu?
ahh canım ben işyerindeki ilk hamileyim muhasebecimiz bilmiyor bu konuları o da bana soruyorBana işyerinin söylediği gibi canım muhasebecin halledecektir bana da personel müdürümüz söyledi her ay almak istiyorsan ya da toplu almak istiyorsan ben buradan ayarlayacağım dedi sende sor yönlendirecektirÇok sağol yine de emin olmuş olduk rapora ekstradan gerek olmadığına
Bir söyle canım ay ay mı almak istiyorsun mesela ona göre talimat geçecek büyük ihtimal herkesin maaşları yatarken belki en baştan ayarlanıyordur sgk ile onuda bilemiyorum tabi ama muhasebeci olduysa açıp araştırsınahh canım ben işyerindeki ilk hamileyim muhasebecimiz bilmiyor bu konuları o da bana soruyor
Kuzum bizim yaramazların keyfide bunu istiyor demekkiValla kızıma diyorum artık sana bıraktım nasıl gelmek istiyorsan öyle olsun Benimkinin de kafası yukarda benimki oturur pozisyonda ayaklarını da uzatmış
Benim wc de oldu. Bütün akşam kıvranıp durdum ama sancim olduğunu anlamadm. Misafir vardı onlar gitti herkes uyudu ben wc gittim peceteye Nisan geldi ayağa kalkarken suyum geldi ama bı sürahi gelmiştir o korkuyu unutamam. Kendimi çok hazır hissediyodm güya
Bizde durum daha vahim doğacak hala nazlı bir kez yüzünü göremedik ensesiyle iskelet sistemini ezberledik. O kadar uğraşıyor her ay dr hanım sağolsun bende ne yediysem ne yaptıysam yokk çocuk gizemli bekleyin diyor
Aslinda planli senin icin guzel :) ama bebek kendi istese gelse bebek icin iyi haklisin ama doktorunu da dinlemen gerek . kanala girmediğine goregene sezaryene dönerdi sanirm beklesende . kordon dolanmış doğan bebek cok ama onlarda bence iniyor bebek kanala . . bebegi kanala inmemiş ve normal diye direten bi bayan vardı bnm dogumumda hastanede kadına başta bebek kanalda degil sezaryen edelim demişler ama istememiş sonradan istedi ama bu kezde almadılar ve dogumu bir felakettiKordon dolandigi ultrason da gorulmedi. Sadece bizim bildiğimiz doktorun dediği bebek iri catin dar ya çok zor bı normal doğum olcak yada sonu sezeryan dedi. İlerlemeye bakalım dedi doğumhane ye yatış yapıldı once bı saat kaldım orda sancım çok vardı iznim olmadan suni sancı taktılar bide bu suni sancı değil deyip yalan söylediler. Nst taktılar hiç kalkmicaksin dediler sancı anında bile yatağa mahkum ettiler ben kalkmak yürümek istiyodm çok sinirlerim bozuldu . Bebek de doğumda zorlanirsa kalabilcek hasarları en kötü şekilde anlattılar. Sonra ben çağırdım doktoru ben beklemicem sezeryana alın dedim sezryan anında kordon dolandigi görüldü. Normal doğum için son ana kadar beklesem ne olurdu bilmiom. Ama herşeyden önemlisi bebeğime sağ salim kavuşmak istiyodm. Ne diyim nasip kısmet. En azından bebegm doğumu kendi başlattı kendi hazır olduğunda dünyaya geldi. Şimdi gün aldık ama sancm baslasa diyorum bebek hazır olup dünyaya gelse. Onu planlı bı şekilde zorla anne karnından ayırmak haksızlık gibi gelio bana. Doktor 38 hafta 1 gün için sezeryan tarihi verdi. Ertesi gün zaten izne ayriliyor doktorum . Son iki haftam kaldı bakalim
Ben ebebekten baby me markaninkini kullandim dağılmadı. Zaten bebekler icin yapılmış.Pamuklar dagilmiyormu bekleyince
Bizim için her şeyden önce bebeğe sağlıklı kavuşmak öncelikti zaten. Doktor diretse ben izin vermezdim bu yüzden devlete gitmedim.Aslinda planli senin icin guzel :) ama bebek kendi istese gelse bebek icin iyi haklisin ama doktorunu da dinlemen gerek . kanala girmediğine goregene sezaryene dönerdi sanirm beklesende . kordon dolanmış doğan bebek cok ama onlarda bence iniyor bebek kanala . . bebegi kanala inmemiş ve normal diye direten bi bayan vardı bnm dogumumda hastanede kadına başta bebek kanalda degil sezaryen edelim demişler ama istememiş sonradan istedi ama bu kezde almadılar ve dogumu bir felaketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?