2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hareketleri nasıl peki benimki bazen öyle keskin davraniyo ki canımı acitiyo kasılıp kalıyorum
Hareketleri güzel çok şükür yok benim ki hiç acıtmıyor çok naif hele o minik ellerini bir oynatışı var içim gidiyor resmen aşırı kibar yaaasenin ki kız mıydı canım?

Köfte mi iyiymiş. Ben annemde kaliodum eşim o gece eve gitti çamaşırları falan yikarim yarn sabah gelirim dedi. O gitti bı saat geçmeden suyum geldi. Arayıp haber verince iki km yolu koşarak gelmiş. Taksi çağırmak bile aklına gelmemiş koşmuş oda filmlerdeki gibi su gelince hemen bebek dogcak sanmış. Ben giyinip kapıya indiğimde gelmişti şok oldum canm benim. Seninki soğukkanli davranmış. Bende arabaya binerken dedimki niye bebek cantasini aliyoruz belki doğum olmucak doğuma giderken bile inanmadim nedense doğum olacağına

Hareketleri güzel çok şükür yok benim ki hiç acıtmıyor çok naif hele o minik ellerini bir oynatışı var içim gidiyor resmen aşırı kibar yaaasenin ki kız mıydı canım?

Ne güzel maşallah. Benimki erkek canım ama kızımda aynı böyleydi karnımda bi hareketler yapardı nefesimi keserdi canımı acitirdi o da bence cinsiyetle alakalı değil yani genetik kesin babalarına çekmişler

ya bn birseyi cok merak ediyorum bebek kanala girmeden dogum sancıları başlıyormu? girmedende başlayabilir mi? yoksa sanci baslayinca mi girerler kafama deli sorular birikti
Bebek iriyse de başını yerlestiremiyo . Benim yeğenim 4.500 gr doğdu yengemin karnı hep yukardaydi zaten dr da iri bebek bu dedi. Sancilarla birliktelikte başını yerleştirdiğini hissetti sonra da hemencecik doğurdu Allah a şükür çok rahat bi doğum oldu . Sanırım bunu gördüğüm için ben de pek korkmuyorum doğumdan.
Kızlar sabahtan başımın sağ tarafinda bir agri basladi hala arada vuruyor. Birde elimde kuyruk sokukumda agri geliyor gidiyor resmen ne egilebiliyorum nede hareket edebiliyorum ama cok nadir gelip gidiyor agri
Ayy hadi hayırlısı 37 haftalık az kalmış zaten o yüzden sizi daha sık durtuyodur bebek suanki durumunuz ne

Canım ben muhasebeciyim ve raporun mutlaka kapatılması gerekiyor çünkü aldığımız 32 haftada ki çalışabilir raporu ucu açık bi rapor belli bi tarihe kadar değil. Raporu gidip hastaneden kapattırmak gerekiyor. Ay ay almak istiyorsanız mali müşaviriniz her ay SGK beyanı yaparken raporunu da girip onaylamalı. ama toplu alacak isen rapor bitimimde onaylıyor o onaydan sonra alıyorsun

Eklentiler

• D397D42B-6E13-41C2-B799-9F764B06B8C7.webp
    122 KB · Görüntüleme: 48
Bizim için her şeyden önce bebeğe sağlıklı kavuşmak öncelikti zaten. Doktor diretse ben izin vermezdim bu yüzden devlete gitmedim.
devlette hayatı tehlike olmadığı sürece keisnlikle almıyorlar sezaryene . bnm ebem o kadr iyiydi ki resmen şanstı bnm icin sabah bnm ebe gitti ve yerine baska geldi kizin teki bas bas bağırıyor onlar kahvalti yapıyor ben kontrol odasindaym bi kac saat orda kaliyorsun sonra odana gidiyorsun neyse iste gittim neden bakmıyorsunuz bir sorun var galiba cok cani yanıyor dedm kadin diyor ki ona suni taktik ondan bende bence baska sorun var cunku bebegin kalp atışları yavaş gösteriyo cihaz dedm tamam canm bakalm diyor hala agzina yyemek tepiyor. hemen çıktım koridora doğru gidiyordum bi bayan gördm ona söyledim cocuk doktoruymuş hemen geldi baktı bi kızdı hemşirelere ebelere . hemen ameliyathaneyi hazırlatin dedi. kizi aldılar götürdüler hemen sedyeyle . kimisi de böyle vicdansız iste. Ben sorun yasamadm ama bunu gordugum icin bu kez tipa gidiyorum . ozele de gitmek istemiyorum sizin oralar nasıl bilmiyorm ama bizim burda genelde sezeryan ediyorlar. yani herşeyin cokcok yolunda olması lazm normal icin iyi bi acilmayla hastaneye varmis olman gerek em başta.

Benim raporumda 2 Ekim izin bitiş yazıyor canım mesela öyle kapatılmış olmuyor mu anlamadım

cati uygunsa iri bebek daha kolay doğarmış cnim :) kendini itermiş cunku .

Doğru biraz çocuğun yapısıylada alakalı oluyor erkekler biraz daha hareketli oluyorlar ama baya hareketli kızlarda var Kızın şimdi nasıl canım hala hareketli mi sanırım 4 yaşındaydı dimi? Babaları da mı çok hareketli bende eşime diyorum kızım sana çekmiş öyle hissediyorum oda çok sakindir fazla hareketli biri değil

Ayyy çok güldüm yaa köfte yapıp yemiş Valla o performansı eşimden de bekliyorum oda çok rahat Her ağrım var dediğimde yada şöyle böyle dediğimde normal diyor galiba bu gidişle evde doğururum ebeliğimi de o yapar artık

hic sorma bnde daha iyi bi performans bekliyorum bu kez ilkte o kadr rahatsa sanirm bukez cay faln da içer

Canım peki sigortadan yatan maaş kendi maaşımızla aynı mı oluyo daha mı düşük oluyo

hic sorma bnde daha iyi bi performans bekliyorum bu kez ilkte o kadr rahatsa sanirm bukez cay faln da içer
İlkin de bunu yapan kim bilir ikincide neler yapar Hayal ettim de eşim öyle birşey yapsam ne yapardım acaba Belki en iyisini eşin yapıyordur senide bu şekilde heyecanlandırmıyordur

Bel ve baş ağrısından uzanıyorum

doğum yapmış annelere bir sorum var ? hastanede doğumdan sonra pijama mı gecelik mi rahat oluyor ? göğsü açılan emzirme pijamaları rahat ve kullanışlı mı ?
evet canim rahat oluyor pijamalar. geceliği bn dogum sürecinde giydim odaya geçene kadr sonra temizlendim bi guzl pijamami giydim . pijamamin düğmeli olması bnm icin rahat oldu ama bide lohusa pijamalarının sadece göğüs kısmı acılanlari var gizli cep gbi onlardanda cok herkes memnun kalmis . bi kac sezaryen olan arkadaştan geceliğndaha rahat olduğunu duymuştum

Kızım ruh haline keyfine göre takılır. Ama uzun süre uykusuzluk yaşattı zor bi bebekti. Çok şükür şimdi iyiyiz ister istemez kardeş etkilenmesi var huyları değişti o yüzden ve okula başladı biraz tedirgin onun dışında fena değildir maşallah
Babası hareketli değil canım huysuz birini nasıl rahatsız edeceğini çok iyi bilir özellikle de beni

Benim de dün kontrolde doktor kordon dolanmış dedi, ama normal doğumu etkilemez bu olabiliyor dedi. Son dk doktor dediğinden dönmez inşallah.

İlkin de bunu yapan kim bilir ikincide neler yapar Hayal ettim de eşim öyle birşey yapsam ne yapardım acaba Belki en iyisini eşin yapıyordur senide bu şekilde heyecanlandırmıyordur
evet belkide oyle dogumda esimin yanimda olmasını cok isterdm o kadr sakin bi insan bence guzl motive eder . bn ablamin doğumunda enistenin dogum çantasını götürüp arabanın yanina bırakmasini ve yine enişte beyin ablamı arabaya bildirdikten sonra kapiyi kapatmadan koşa kosa direksiyona koştuğunu görünce . oyle bi aksiyon bekliyordum . ama o kadr sakindik ki biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…