Hareketleri güzel çok şükür yok benim ki hiç acıtmıyor çok naif hele o minik ellerini bir oynatışı var içim gidiyor resmen aşırı kibar yaaaHareketleri nasıl peki benimki bazen öyle keskin davraniyo ki canımı acitiyo kasılıp kalıyorum
Köfte mine kadr hazır olsada oyle panik oluyor ki insan . benm suyumda duş almis koltukta uzanıyordum sancim başlayali yarim saat olmustu esimin yanina gideym diye kalktım bisiler geldi seninki gbi bi sürahi dolusu degil az bisi . akıntı sandım başta kacirdmmi yoksa bile dedm yattım yattım kalktım anlayabilmek icin kalktıkça geliyor su eşime söyledim tamam sen uzan herseyi ayarlayım geliyorum dedi gitti gelmek bilmiyor su adama bir bakaym dedm mutfakta kofte kızartıyor o kadr rahat yaw suym geliyor sen kofte derdindesn dedm bekleyelim biraz diye diyo hemde açmışım. heyecandan bise yiyecek halmi var bnde ama adam öküz oturdu br ekmek arası yedi
Hareketleri güzel çok şükür yok benim ki hiç acıtmıyor çok naif hele o minik ellerini bir oynatışı var içim gidiyor resmen aşırı kibar yaaasenin ki kız mıydı canım?
Bebek iriyse de başını yerlestiremiyo . Benim yeğenim 4.500 gr doğdu yengemin karnı hep yukardaydi zaten dr da iri bebek bu dedi. Sancilarla birliktelikte başını yerleştirdiğini hissetti sonra da hemencecik doğurdu Allah a şükür çok rahat bi doğum oldu . Sanırım bunu gördüğüm için ben de pek korkmuyorum doğumdan.ya bn birseyi cok merak ediyorum bebek kanala girmeden dogum sancıları başlıyormu? girmedende başlayabilir mi? yoksa sanci baslayinca mi girerlerkafama deli sorular birikti
Ayy hadi hayırlısı 37 haftalık az kalmış zaten o yüzden sizi daha sık durtuyodur bebekKızlar sabahtan başımın sağ tarafinda bir agri basladi hala arada vuruyor. Birde elimde kuyruk sokukumda agri geliyor gidiyor resmen ne egilebiliyorum nede hareket edebiliyorum ama cok nadir gelip gidiyor agri
doktordan geldim kızlar kendi doktorum kanamanın normal olduğunu bebek baskı yaptığı için olabilirmiş hala başaşağıda ama kanala henüz girmemiş dönmezmiş bu haftadan sonra suyunu sordum olması gerektiği kadar dedi moralini bozma zaten bu haftalarda bu şekilde olması gerekiyor dedi. sancı hiç çıkmadı.
bu arada raporu sordum biz bir kağıt vermeyeceğiz senin iznin zaten başlayacak dedibildirmen gereken bir yerde yok dedi anlamadım
devlette hayatı tehlike olmadığı sürece keisnlikle almıyorlar sezaryene . bnm ebem o kadr iyiydi ki resmen şanstı bnm icinBizim için her şeyden önce bebeğe sağlıklı kavuşmak öncelikti zaten. Doktor diretse ben izin vermezdim bu yüzden devlete gitmedim.
Benim raporumda 2 Ekim izin bitiş yazıyor canım mesela öyle kapatılmış olmuyor mu anlamadımCanım ben muhasebeciyim ve raporun mutlaka kapatılması gerekiyor çünkü aldığımız 32 haftada ki çalışabilir raporu ucu açık bi rapor belli bi tarihe kadar değil. Raporu gidip hastaneden kapattırmak gerekiyor. Ay ay almak istiyorsanız mali müşaviriniz her ay SGK beyanı yaparken raporunu da girip onaylamalı. ama toplu alacak isen rapor bitimimde onaylıyor o onaydan sonra alıyorsun
cati uygunsa iri bebek daha kolay doğarmış cnim :) kendini itermiş cunku .Bebek iriyse de başını yerlestiremiyo . Benim yeğenim 4.500 gr doğdu yengemin karnı hep yukardaydi zaten dr da iri bebek bu dedi. Sancilarla birliktelikte başını yerleştirdiğini hissetti sonra da hemencecik doğurdu Allah a şükür çok rahat bi doğum oldu . Sanırım bunu gördüğüm için ben de pek korkmuyorum doğumdan.
Ayy hadi hayırlısı 37 haftalık az kalmış zaten o yüzden sizi daha sık durtuyodur bebeksuanki durumunuz ne
Doğru biraz çocuğun yapısıylada alakalı oluyor erkekler biraz daha hareketli oluyorlar ama baya hareketli kızlarda varNe güzel maşallah. Benimki erkek canım ama kızımda aynı böyleydi karnımda bi hareketler yapardı nefesimi keserdi canımı acitirdi o da bence cinsiyetle alakalı değil yani genetik kesin babalarına çekmişler
Ayyy çok güldüm yaa köfte yapıp yemişne kadr hazır olsada oyle panik oluyor ki insan . benm suyumda duş almis koltukta uzanıyordum sancim başlayali yarim saat olmustu esimin yanina gideym diye kalktım bisiler geldi seninki gbi bi sürahi dolusu degil az bisi . akıntı sandım başta kacirdmmi yoksa bile dedm yattım yattım kalktım anlayabilmek icin kalktıkça geliyor su eşime söyledim tamam sen uzan herseyi ayarlayım geliyorum dedi gitti gelmek bilmiyor su adama bir bakaym dedm mutfakta kofte kızartıyor o kadr rahat yaw suym geliyor sen kofte derdindesn dedm bekleyelim biraz diye diyo hemde açmışım. heyecandan bise yiyecek halmi var bnde ama adam öküz oturdu br ekmek arası yedi
hic sormaAyyy çok güldüm yaa köfte yapıp yemişValla o performansı eşimden de bekliyorum oda çok rahat Her ağrım var dediğimde yada şöyle böyle dediğimde normal diyor galiba bu gidişle evde doğururum ebeliğimi de o yapar artık
Canım ben muhasebeciyim ve raporun mutlaka kapatılması gerekiyor çünkü aldığımız 32 haftada ki çalışabilir raporu ucu açık bi rapor belli bi tarihe kadar değil. Raporu gidip hastaneden kapattırmak gerekiyor. Ay ay almak istiyorsanız mali müşaviriniz her ay SGK beyanı yaparken raporunu da girip onaylamalı. ama toplu alacak isen rapor bitimimde onaylıyor o onaydan sonra alıyorsun
İlkin de bunu yapan kim bilir ikincide neler yaparhic sormabnde daha iyi bi performans bekliyorum bu kez ilkte o kadr rahatsa sanirm bukez cay faln da içer
Bel ve baş ağrısından uzanıyorumBebek iriyse de başını yerlestiremiyo . Benim yeğenim 4.500 gr doğdu yengemin karnı hep yukardaydi zaten dr da iri bebek bu dedi. Sancilarla birliktelikte başını yerleştirdiğini hissetti sonra da hemencecik doğurdu Allah a şükür çok rahat bi doğum oldu . Sanırım bunu gördüğüm için ben de pek korkmuyorum doğumdan.
Ayy hadi hayırlısı 37 haftalık az kalmış zaten o yüzden sizi daha sık durtuyodur bebeksuanki durumunuz ne
evet canim rahat oluyor pijamalar. geceliği bn dogum sürecinde giydim odaya geçene kadr sonra temizlendim bi guzl pijamami giydim . pijamamin düğmeli olması bnm icin rahat oldu ama bide lohusa pijamalarının sadece göğüs kısmı acılanlari var gizli cep gbi onlardanda cok herkes memnun kalmis . bi kac sezaryen olan arkadaştan geceliğndaha rahat olduğunu duymuştumdoğum yapmış annelere bir sorum var ? hastanede doğumdan sonra pijama mı gecelik mi rahat oluyor ? göğsü açılan emzirme pijamaları rahat ve kullanışlı mı ?
Doğru biraz çocuğun yapısıylada alakalı oluyor erkekler biraz daha hareketli oluyorlar ama baya hareketli kızlarda varKızın şimdi nasıl canım hala hareketli mi sanırım 4 yaşındaydı dimi? Babaları da mı çok hareketli bende eşime diyorum kızım sana çekmiş öyle hissediyorum oda çok sakindir fazla hareketli biri değil
doğum yapmış annelere bir sorum var ? hastanede doğumdan sonra pijama mı gecelik mi rahat oluyor ? göğsü açılan emzirme pijamaları rahat ve kullanışlı mı ?
Kordon dolandigi ultrason da gorulmedi. Sadece bizim bildiğimiz doktorun dediği bebek iri catin dar ya çok zor bı normal doğum olcak yada sonu sezeryan dedi. İlerlemeye bakalım dedi doğumhane ye yatış yapıldı once bı saat kaldım orda sancım çok vardı iznim olmadan suni sancı taktılar bide bu suni sancı değil deyip yalan söylediler. Nst taktılar hiç kalkmicaksin dediler sancı anında bile yatağa mahkum ettiler ben kalkmak yürümek istiyodm çok sinirlerim bozuldu . Bebek de doğumda zorlanirsa kalabilcek hasarları en kötü şekilde anlattılar. Sonra ben çağırdım doktoru ben beklemicem sezeryana alın dedim sezryan anında kordon dolandigi görüldü. Normal doğum için son ana kadar beklesem ne olurdu bilmiom. Ama herşeyden önemlisi bebeğime sağ salim kavuşmak istiyodm. Ne diyim nasip kısmet. En azından bebegm doğumu kendi başlattı kendi hazır olduğunda dünyaya geldi. Şimdi gün aldık ama sancm baslasa diyorum bebek hazır olup dünyaya gelse. Onu planlı bı şekilde zorla anne karnından ayırmak haksızlık gibi gelio bana. Doktor 38 hafta 1 gün için sezeryan tarihi verdi. Ertesi gün zaten izne ayriliyor doktorum . Son iki haftam kaldı bakalim
evet belkide oyle dogumda esimin yanimda olmasını cok isterdm o kadr sakin bi insan bence guzl motive ederİlkin de bunu yapan kim bilir ikincide neler yaparHayal ettim de eşim öyle birşey yapsam ne yapardım acaba Belki en iyisini eşin yapıyordur senide bu şekilde heyecanlandırmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?