2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözün aydın canım ❣

Gözün aydın canım. Bahtı Kısmeti hep açık olsun inşlh.

Erken Dönme durumunun olduğunu biliyordum ama aradan zaman geçtikten sonra ücretsiz izin alabileceğimizi bilmiyordum. Teşekkür ederim canım

Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Çok az kalmış meleğine kavuşmana. Ben Burdan heyecanlandım

yaa ne kadar az kalmış

Maşallah paşaya Boyu da kilosu da çok güzel, o kalp atışları yok mu zaten dünyanın en güzel sesi sanki. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah normal doğuma da uygundur çatın.

Ben bir de sifonyer aldım 3 çekmeceli ama çekmeceleri oldukça derin ve geniş tüm kıyafetlerini , nevresimlerini,battaniyelerini ... Nesi var nesi yok her şeyi topladı o yüzden dolabı ilerde alırız dedik.
Ooo çok iyiymiş, derin olmayan çekmeceler çok kullanışlı olmuyor zaten. Peki yatağı ve korkuluklara takılan o şeyleri nereden aldın Canım

O zaman Allah yardımcın olsun canım benım sen de o zaman al ücretsiz iznini gecındırsın evini sen de bebegın ın en güzel zamanlarını yaşa.. Madem ailesine yagdırıyorsa sen de her istedıgını al, bireyden eksik kalma. Zaten en korkulan erkek tıpı anasına aşırı düşkün erkek.. Benım de oğlum var ama asla ilerde evine müdahale etmem.

Ayyyy şunu okuyunca ben bile heyecanlandım doğum haftaya cümleleri başladı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ayyyy şunu okuyunca ben bile heyecanlandım doğum haftaya cümleleri başladı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sorma sorma ayyy nasil heyecanliyim. Dogum konusunda korkum endisem yok ama asiri heyecan ve merak var. Oglumu kucagima verecekler gogsume alip yanagini yanagima degdirebilecegim, ilk emzirecegkm dakikalar hep gozumun onunde. Hayatimda ilk defe aylarca ayni seyi dusunebiliyorum. Boyle bir ozlem boyle bir heyecan yok.

Eşim de diyor neredeyse doguracaksın hala fıt fıt geziyorsun. Gitmediğin sana küssün diyor. Hala okula gidiyorum ama hala daha var modundayım. Sadece tipini çok merak ediyorum annem benim. Doğum şeklinden de hıc korkmuyorum kuzum nasıl isterse öyle olsun.. Bir kadın gelecek o kaldı.. Besıgı cıkacak, yerleşecek..

Ayy haftaya demek ayrı bi duygu nasıl heyecan verici. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin. Ne kadar olmuş ölçebildi mi?

Ay ne güzel son yüz fotoğrafları yakında sizde alamazsınız ne güzel olmuş annesi. Hersek hep böyle güzel geçsin insallah

Erkek kardeşim ve kaynım terazi acayip sakinler hatta çok sessiz alttan alan bir yapıları var çok dengeliler

Bu arada ölçümler yanlış olabilir her hafta aynı gramı almayabilirler de canım
Terazi erkegini ben de hic bilmiyorum ya. Hic yok cevremde. Ama herkes dengesiz oluyorlar diyor benim oglum oyle olmasin yukseleni falan iyi denk gelir insallah
Erkek kardeşim ve kaynım terazi acayip sakinler hatta çok sessiz alttan alan bir yapıları var çok dengeliler
Özelde genelde veriliyor canım normal doğumsa özellikle doktorun neden istemiyormuş
Canım hıçkırıkları alt kısımda hissediyorsan dönmüştür
Bizimde fenerbahçeli takımı var kardeşim almış sırasıyla giydirmek nasip olsun inşallah
Kızlar sizinde karnınız git gide sertleşiyor mu?
Büyüdükçe sertleşiyor canım endişe etme sadece belli kısımda sertleşme olursa sürekli dikkat etmekte fayda var
İlk haftalar öyle durmuyorlar canım gaz gazı yoksa tuvalet yoksa emzirme böyle böyle geçiyor kendi evladında sabrın artıyor bence
Kızlar çatlar durumlarınız nasıl?
Henüz yok canım popo kısmımda farkettim ama oraya yağ sürmüyordum hemen başladım
Canım çok sıkkın uyuyamıyorum. Kendimi Yanliz hissediyorum. Hormonlardan mi yoksa gerçekten yanlizmiyim
Hormonlardan canım hep bir daralma var insanda
Benim kvde sormaz hiç kızım yetişiyor musun işlerini yapıyor musun hazırlıklarına yardım edeyim falan yok zararı da yoktur ama faydası da pasif eleman gibi annemin yaptığını biliyor ama insan bir teklif etmez mi temizlik yapılacak değil mi evde hazırlık oluyor duyuyor bende el atayım demiyor kendi ev eşyalarını değiştirecekmiş duyunca sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi eşimde farkında yaptırmazdım zaten ama bozuluyorum eşime yine de söylemedim böyle böyle herkes tanınıyor işte
Herkese gunaydin.

Ben de duygusal olarak cok kotu hissediyorum birkac gundur. Dun baya agladim. Kimse gercekten anlamiyor. Su aralar cok sey ust uste geldi.
Kuzum hormonlardan hepsi geçecek şuanda çok yükselişte hormonlar heyecan stres hepsi de birikti
Bu park besigi aldim kizlar. Inşallah iyidir.

Eki Görüntüle 2307788
Güle güle kullanın canım çok kullanışlılar
Bulundurmayacağım canım mamaya ihtiyaç duyulursa da kaşıkla veriliyor diye biliyorumDepend aldım ayrıca hastane hasta bezi bağlayabiliyor onun dışında bir şeye ihtiyaç yok bence atleti de o sırada giyemiyorsun kardeşimden biliyorum
Bizde de inan aynı canım doğumda da görmem ama umurumda değil artık kafaya takmıyorum ailem fazlasıyla her şeyimi yaptı onlara mahçup oluyorum ama kız aileleri gerçekten başkaymış
Sola dönmek beni rahatlatıyor canım sağa ve sırt üstü yatamıyorum gecede 2-3 kere lavaboya kesin kalkıyorum
Günaydın kızlar, bende uykusunu alamayanlardanım mutsuz başlıyorum güne bel sırt ağrıları da cabası
Bel ve sırt ağrıları bende de iş yerinde öğleden sonra başlıyor maalesef canım
Maşallah canım çok güzel kilosu boyu

Benimde haftaya salı günü canım benimde o işleri hallettim geçen cuma, anestezi ile de görüştüm ama tahlilleri tam çıkmadığı için hafta içi bir gün gidip anestezi raporunu da alıcam. Elimde şimdilik sadece EKG sonucu var.
Gün belli ya acayip heyecan var bende. Çok rahattım doğmayacak gibi... Dün rüyamda gördüm yüzünü çok tatlıydı

Senin de çok az kalmış maşallah canım Bu Eylül nasıl geçti hiç anlamadım bi de Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Kesinlikle canım önerilerini dikkate alıcam benden çocuktan kısmasın geri kalıyosa versin ☺

Maddiyata olan ihtiyacın da kararını belirleyecek. Bence çalışmaya devam edebilirsin dediğim gibi bebeğin 4 aylık olacak. Hakkinda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…