- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Gözün aydın canım ❣Hanımlar bugün doktora gittim. Ebemiz paşamızın totosu için bephantene pişik merhemi verdi hediyedaha doğmadan nasipli meleğim.
35+5 haftaligiz
2756 gr
49.21 boy
Baş aşağı duruyo ,henüz yerleşmemiş yüzünü gördük doktorumuz bir sürü ultrason görüntüsü verdi benim gözlerimden kalpler çıkıyo zatenilk defa nst ye girdim uzun uzun kalbini dinledim pıtırcığımın Yarabbi baş döndürücü bi mutluluk ya .
Haftaya çatı muayenesi yapacakmış, inşallahuygundur normal doğum için
Gözün aydın canım. Bahtı Kısmeti hep açık olsun inşlh.Hanımlar bugün doktora gittim. Ebemiz paşamızın totosu için bephantene pişik merhemi verdi hediyedaha doğmadan nasipli meleğim.
35+5 haftaligiz
2756 gr
49.21 boy
Baş aşağı duruyo ,henüz yerleşmemiş yüzünü gördük doktorumuz bir sürü ultrason görüntüsü verdi benim gözlerimden kalpler çıkıyo zatenilk defa nst ye girdim uzun uzun kalbini dinledim pıtırcığımın Yarabbi baş döndürücü bi mutluluk ya .
Erken Dönme durumunun olduğunu biliyordum ama aradan zaman geçtikten sonra ücretsiz izin alabileceğimizi bilmiyordum. Teşekkür ederim canımEvet canım öyle bişey var istediğin zaman ayrılıp başlayabiliyosun diyelim ben 2 yıllık dilekçe verdim 3 ay sonra pişman oldum başlayabiliyorum. Yada tam tersi başladım pişman oldum o zamanda ayrılabiliyosun
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Çok az kalmış meleğine kavuşmana. Ben Burdan heyecanlandımGeldik cnm. Bebek baş aşağı kanala girmek için yüzünü çevirmeye başlamış. Doktor dışarda yürüyüş yapma sadece evde dolanabilirisn dedi. Nst ye girdim sancı yok ama rahimde kasılma varmış. Doğum öncesi son tahliller için kan verdm. Anestezi uzmaniyla görüştük gerekli imzalar atıldı. Haftaya Çarşamba sabah doğum inşallahheycan sardı simdiden
yaa ne kadar az kalmışGeldik cnm. Bebek baş aşağı kanala girmek için yüzünü çevirmeye başlamış. Doktor dışarda yürüyüş yapma sadece evde dolanabilirisn dedi. Nst ye girdim sancı yok ama rahimde kasılma varmış. Doğum öncesi son tahliller için kan verdm. Anestezi uzmaniyla görüştük gerekli imzalar atıldı. Haftaya Çarşamba sabah doğum inşallahheycan sardı simdiden
Maşallah paşayaHanımlar bugün doktora gittim. Ebemiz paşamızın totosu için bephantene pişik merhemi verdi hediyedaha doğmadan nasipli meleğim.
35+5 haftaligiz
2756 gr
49.21 boy
Ooo çok iyiymiş, derin olmayan çekmeceler çok kullanışlı olmuyor zaten. Peki yatağı ve korkuluklara takılan o şeyleri nereden aldın CanımBen bir de sifonyer aldım 3 çekmeceli ama çekmeceleri oldukça derin ve geniş tüm kıyafetlerini , nevresimlerini,battaniyelerini ... Nesi var nesi yok her şeyi topladı o yüzden dolabı ilerde alırız dedik.
O zaman Allah yardımcın olsun canım benım sen de o zaman al ücretsiz iznini gecındırsın evini sen de bebegın ın en güzel zamanlarını yaşa.. Madem ailesine yagdırıyorsa sen de her istedıgını al, bireyden eksik kalma. Zaten en korkulan erkek tıpı anasına aşırı düşkün erkek.. Benım de oğlum var ama asla ilerde evine müdahale etmem.Eşin zorluk yaşayarak gerçekleri görmüş herşeyin farkında ve bilinçli adım atıyor benim öyle değil malesef aileside ona çok düşkün kayınvalidem oturur oğlunun ayaklarını yıkar masaj yapar düşün farklı ama yakın şehirdeyiz her akşam görüntüla konuşurlar saatlerce yok ölürümler kurban olurumlar hal öyle oluncada benimki varım yoğum sizin kafasında. Ama eşim hep çift maaşın rahtlığındaydı şimdi nasıl yapıcak görücem ve bu arada çok kavga ettim 1 ay konuşmadım evden kovdum neler neler ama uslanmadı yani yine aynı
Geldik cnm. Bebek baş aşağı kanala girmek için yüzünü çevirmeye başlamış. Doktor dışarda yürüyüş yapma sadece evde dolanabilirisn dedi. Nst ye girdim sancı yok ama rahimde kasılma varmış. Doğum öncesi son tahliller için kan verdm. Anestezi uzmaniyla görüştük gerekli imzalar atıldı. Haftaya Çarşamba sabah doğum inşallahheycan sardı simdiden
Sorma sormaAyyyy şunu okuyunca ben bile heyecanlandım doğum haftaya cümleleri başladısağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ayyyy şunu okuyunca ben bile heyecanlandım doğum haftaya cümleleri başladısağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Eşim de diyor neredeyse doguracaksın hala fıt fıt geziyorsun. Gitmediğin sana küssün diyor. Hala okula gidiyorum ama hala daha var modundayım. Sadece tipini çok merak ediyorum annem benim. Doğum şeklinden de hıc korkmuyorum kuzum nasıl isterse öyle olsun.. Bir kadın gelecek o kaldı.. Besıgı cıkacak, yerleşecek..Sorma sorma ☺ayyy nasil heyecanliyim. Dogum konusunda korkum endisem yok ama asiri heyecan ve merak var. Oglumu kucagima verecekler gogsume alip yanagini yanagima degdirebilecegim, ilk emzirecegkm dakikalar hep gozumun onunde. Hayatimda ilk defe aylarca ayni seyi dusunebiliyorum. Boyle bir ozlem boyle bir heyecan yok.
gelinsabahlıgı_ diye bir instagram sayfasından aldım, kapıda ödemeli aldım, hiç bir sorun olmadı. Ürün de güzeldi.Kızlar nakışla işlenmiş isimli tulum yaptırmak istiyorum bildiğiniz yada yaptırdığınız güvenli bi site var mı
Geldik cnm. Bebek baş aşağı kanala girmek için yüzünü çevirmeye başlamış. Doktor dışarda yürüyüş yapma sadece evde dolanabilirisn dedi. Nst ye girdim sancı yok ama rahimde kasılma varmış. Doğum öncesi son tahliller için kan verdm. Anestezi uzmaniyla görüştük gerekli imzalar atıldı. Haftaya Çarşamba sabah doğum inşallahheycan sardı simdiden
Hanımlar bugün doktora gittim. Ebemiz paşamızın totosu için bephantene pişik merhemi verdi hediyedaha doğmadan nasipli meleğim.
35+5 haftaligiz
2756 gr
49.21 boy
Erkek kardeşim ve kaynım terazi acayip sakinler hatta çok sessiz alttan alan bir yapıları var çok dengelilerKızlarını bilmem bana denen erkek terazi dengesiz
Maşallah minigine saglikla gelsin.
Ben en son gittigimde 34+0 da 2500 du.
Bugün 35+2 de 2700 10 gün için 200 gr az degilmi.
Boya takılıyorum da ben mi beslenmedim 10 gündür 200 gr az almış .
Erkek kardeşim ve kaynım terazi acayip sakinler hatta çok sessiz alttan alan bir yapıları var çok dengelilerTerazi erkegini ben de hic bilmiyorum ya. Hic yok cevremde. Ama herkes dengesiz oluyorlar diyorbenim oglum oyle olmasin yukseleni falan iyi denk gelir insallah
Özelde genelde veriliyor canım normal doğumsa özellikle doktorun neden istemiyormuşKızlar yeni sezeryan olan bir arkadaşımla konuştum hastameye bir havlu götür sütün gelmezse onu sıcak suya tut göğsüne koy sütün hemen gelir dedi. Bazı doktorlar 3 gün duş yasağı koyuyorlarmış. Birde bugün doktorumla konuştum eşimin doğuma girmesine izin vermiyor
Canım hıçkırıkları alt kısımda hissediyorsan dönmüştürBebegi bas asagi donmus anneler bbek hareketlerini nerenizde hissediyorsunuz
Iki gundu gogus altinda ve vajinaya dogru hissediyorum. Normalde karpuz dilimi gibi yanlardaydi :))) gobegimin saginda solunda hareket ediyordu.
Bir de o kıpır kıpır cocuk gitti ya bugun aksama kadar o kaaaddar hafif hissettim ki... anca 3 saattir daha cok hissediyorum. O kadar uyunur mu ya
Bizimde fenerbahçeli takımı var kardeşim almış sırasıyla giydirmek nasip olsun inşallahO da geldi aklıma eşim bide doğum için kendine fenerli tişört alicak iki koluna iki oglumuzun ismini yazdircakmis. Büyük ogluma iki takım fenerli alt üst sipariş etmiş. Ben hariç herkes fenerli giyincek galibaben lohusa picamami pembe aldım pembe beni acio diye
Büyüdükçe sertleşiyor canım endişe etme sadece belli kısımda sertleşme olursa sürekli dikkat etmekte fayda varKızlar sizinde karnınız git gide sertleşiyor mu?
İlk haftalar öyle durmuyorlar canım gaz gazı yoksa tuvalet yoksa emzirme böyle böyle geçiyor kendi evladında sabrın artıyor benceBiraz once bi arkadasin bebegini gormeye gittim ay bebek durmuyor uyumuyor gazi var tabi normal seylerdir ama ben tecrubesiz olunca baya korktum hic durmuyor cunku
Esime dedim biz napacagiz hic boyle hayal etmemistim erken gelsin istoyordum ama bence vaktinde gelsinsimdiden bol bol uyuyun dinlenin kizlar
Henüz yok canım popo kısmımda farkettim ama oraya yağ sürmüyordum hemen başladımKızlar çatlar durumlarınız nasıl?
Hormonlardan canım hep bir daralma var insandaCanım çok sıkkın uyuyamıyorum. Kendimi Yanliz hissediyorum. Hormonlardan mi yoksa gerçekten yanlizmiyim
Benim kvde sormaz hiç kızım yetişiyor musun işlerini yapıyor musun hazırlıklarına yardım edeyim falan yok zararı da yoktur ama faydası da pasif eleman gibi annemin yaptığını biliyor ama insan bir teklif etmez mi temizlik yapılacak değil mi evde hazırlık oluyor duyuyor bende el atayım demiyor kendi ev eşyalarını değiştirecekmiş duyunca sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi eşimde farkında yaptırmazdım zaten ama bozuluyorum eşime yine de söylemedim böyle böyle herkes tanınıyor işteBen geçen haftalarda senin yaşadiğinin neredeyse aynısını yaşadım. Resmen ağlamaktan içim geçti o sinirli ailesinin yaptığı her şeyi söyledim ilgi göstermiyorlar bana falan dedim artık o eve gitmiyecem görmek istemiyorum dedim. O günden sonra ne olduysa artık kv her gün arar oldu 2 günde bir yanıma geliyor hatta hiç bahsi bile geçmezken bebek odasını yaptırdı
Kuzum hormonlardan hepsi geçecek şuanda çok yükselişte hormonlar heyecan stres hepsi de biriktiHerkese gunaydin.
Ben de duygusal olarak cok kotu hissediyorum birkac gundur. Dun baya agladim. Kimse gercekten anlamiyor. Su aralar cok sey ust uste geldi.
Güle güle kullanın canım çok kullanışlılar
Bulundurmayacağım canım mamaya ihtiyaç duyulursa da kaşıkla veriliyor diye biliyorumKızlar merhaba
Bir şey soracağım. Hastane için yanınızda biberon bulunduracak mısınız? Bulunduracaksanız ne aldınız? Lohusa kilodu emzirme atleti bunları aldınız mı ? Tecrübeli anneler neler aldınız yanınıza ?
Bizde de inan aynı canım doğumda da görmem ama umurumda değil artık kafaya takmıyorum ailem fazlasıyla her şeyimi yaptı onlara mahçup oluyorum ama kız aileleri gerçekten başkaymışBen olsam vermezdim doğum zamanı için ayırmıştır o parayı kusura bakmayın diyebilirsin sonuçta gerçekren de Allah korusun başka başka şeyler çıkabiliyor.
Bizim kayınpeder bir kere arayıp bir şey alınacak m lazım mı paranız var m demedi bile. Düğünde de zerre bir şey görmedim doğumda da umrunda değil. Her zaman verici biz oluyoruz ama artık şu hamilelikte kimin ne değer verdiğini gördüm. Artık herkes ona göre muamele görecek.
Sola dönmek beni rahatlatıyor canım sağa ve sırt üstü yatamıyorum gecede 2-3 kere lavaboya kesin kalkıyorumGünaydın kızlar, ben gece hiç güzel uyuyamıyorumSola dönsem bebek orda sağa dönsem orada sırt üstü yatmak istemiyorum ... Tuvalet cabası Sizde de böyle mi ? Yastıkla destek yapıyorum yumuşak olsun diye ama yok yatamıyorum.
Bel ve sırt ağrıları bende de iş yerinde öğleden sonra başlıyor maalesef canımGünaydın kızlar, bende uykusunu alamayanlardanımmutsuz başlıyorum güne bel sırt ağrıları da cabası
Maşallah canım çok güzel kilosu boyuHanımlar bugün doktora gittim. Ebemiz paşamızın totosu için bephantene pişik merhemi verdi hediyedaha doğmadan nasipli meleğim.
35+5 haftaligiz
2756 gr
49.21 boy
Benimde haftaya salı günü canımGeldik cnm. Bebek baş aşağı kanala girmek için yüzünü çevirmeye başlamış. Doktor dışarda yürüyüş yapma sadece evde dolanabilirisn dedi. Nst ye girdim sancı yok ama rahimde kasılma varmış. Doğum öncesi son tahliller için kan verdm. Anestezi uzmaniyla görüştük gerekli imzalar atıldı. Haftaya Çarşamba sabah doğum inşallahheycan sardı simdiden
Senin de çok az kalmış maşallah canımBenimde haftaya salı günü canımbenimde o işleri hallettim geçen cuma, anestezi ile de görüştüm ama tahlilleri tam çıkmadığı için hafta içi bir gün gidip anestezi raporunu da alıcam. Elimde şimdilik sadece EKG sonucu var.
Gün belli ya acayip heyecan var bende. Çok rahattım doğmayacak gibi... Dün rüyamda gördüm yüzünü çok tatlıydı
Kesinlikle canım önerilerini dikkate alıcam benden çocuktan kısmasın geri kalıyosa versin ☺O zaman Allah yardımcın olsun canım benım sen de o zaman al ücretsiz iznini gecındırsın evini sen de bebegın ın en güzel zamanlarını yaşa.. Madem ailesine yagdırıyorsa sen de her istedıgını al, bireyden eksik kalma. Zaten en korkulan erkek tıpı anasına aşırı düşkün erkek.. Benım de oğlum var ama asla ilerde evine müdahale etmem.
Teşekkürler canım ❣gelinsabahlıgı_ diye bir instagram sayfasından aldım, kapıda ödemeli aldım, hiç bir sorun olmadı. Ürün de güzeldi.
Daha önce bebek gibi büyük bir sorumluluğum da olmadığı için izin almazsam pişman olurum diye korkuyorum.
Evet iş arkadaşlarımızlar birbirimizi çocuk hasta vs olsa idare ediyoruz hep.
Evet 3 yılda çok şey değişebilir. Ben aile hekimliğindeyim, aile hekimliği 1 günde kanunla gelmiş, aynen 1 kanunla kaldırılabilir yine hastaneye atanabilirim. Her şey olabilir.
Canım şimdiye kadar hep öyle yaptım zaten, arabamız var, ev kredisi ödüyoruz. Faizler yüksek olmasa arabayı daha iyi bir şey alırdık. Şimdi bebek de gelmeden elimde biraz olsun da istiyorum. Olmassa da ücretsize çıkacağım, benim maaş olmayınca evi ancak geçindiririz. Para olursa da evde bunalır tatile çıkarız ancak.
Evet öyle bir hak var, öğle arası da izinliyim. İş yerinde öğleden sonra 1 saat durmak için gelme diyorlar, otomatikmen yarım güne düşüyor. Yarım saat-1saat çok sıkıntı olmuyor.
Off valla Avrupadaki gibi olsa bu annelik hakları ne iyi olurdu.
Doğum izni sonrası 2 yıl içinde istediğin zaman izne ayrılabiliyorsun ama yasal süre doğuö yaptığın zamana göre hesaplanıyor. Mesela bebek 1.5 yaşındayken aldın diyelim, 2. yaşına kadar+doğum izni süresinin bittiği tarihin 2. yıldönümüne kadar alabiliyorsun.
Çok sağol canım az kaldı çok şükür. Senşn ne kadar varSenin de çok az kalmış maşallah canımBu Eylül nasıl geçti hiç anlamadım bi de Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?