2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet her normal doğum çok rahat geçmiyor ki helede ilk doğumlarda baya zor oluyormuş.Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Vallahi boğazıma ip dolanmış gibi hissediyorum bu isyan değil çok mutluyuz ama zorlukları da çok fazla hele de bu son dönemde☹
Ne yazık ki erkeklere herseyi söylemek lazım kendileri düşünemiyorlar Hamiledir hassas dönemde diyen yok
Bebeği annesinden daha fazla kim düşünebilir ki
Herkes nedense bu döşünce var Bizden başka herkes düşündüğünü sanı
Inanki hic nazlanamadim simaramadim esime hamilelik boyunca...ustelik ben ona destek oldum hep...erkekler cocuk gibi hepsi ayni
Hamilelikte üzerine titrer herkes söyle olur böyle olur diyorlar ama bende onu yaşayamadım ne nazlana bildik nede sımartıldık
Aynen valla canım Allah bütün hamilelere yardım etsin. Özellikle de yalnız yardımsız olanlara
İnşallah canım vallahi ev toparlayamaz hale geldik yemek yapamıyoruz

Erkeklerr arabaya hiç dayanamıyor cnn moralini bozma
Benim eşimin arabası 0 dı darbe alımca değer kaybı oldu birde o konuda çok hassas o yüzden çok çok üzüldü
Herkes her konuda uzman resmen bizim dışımızda herkes bizden daha iyi düşünüyorlar çocuklarımızı bizi. Bir kere birşeye ihtiyacınız varmı demezler ama laftanda eksik kalmazlar
Ağrı olunca ben denemedim bir daha korktum girmek isteseydi girerdi zorlamıyacam artık

30 eylül canım. İnşallah sağlıkla kurtuluruz hepimiz Mersin de hala terden sırılsıklam durumdayız çorap giyilmiyor ki Kimse yi kırmak istemediğimde artık kimse ile görişmeme kararı aldım tlf larını bile açmıyacam

Burda hava buz gibi bildiğin. Dışarı montla çıktım bugün

Evet canım yemek yapamaz hale geldim artık günbegün daha yorgunum. Sırt ve bel ağrısı mide yanmasi uykusuzluk bitirdi beni

Selam kizlar . bu zamana kadar devlet hastanesi ve tip fakültesi ikisini bir yürüttüm. iyiki oyle yapmışım. doguma yakin su zamanlarda tip fakültesi hakkında duydukLrim bana devlet hastanesine gitme kararı aldirdi. doguma bir öğrenci grubuyla giriyormussun ve onlarda arada müdahelede bulunuyormuş. o kadr özel ve mahrem bir anda erkek kiz karişik acemi ebelerle uğraşmak asla istemem . devleti de çok istemiyordum ama bugün öğleden sonra br tlfon geldi devlet hastanesinden gebe okuluna gelmek istermisin 34.haftadasın dogum yakınmış gel dediler 37.haftaya kadr nasil nefes alcaz nasil ikinicaz su bu gbi bilgiler verilip 37.haftada doğumhane gezdirilip ebelerle tanistirilicakmisiz. ve 37.haftada hamile platesine baslıyormuşuz. evde gosterdigim hareketleri 15 20 defa yapicaksin dedi :) nasılsa bi rahatlık geldi içime birden ya dogum ağrılarının bir çoğu psikoljik elimizden geldiği kadar korkularını asmanı sağlıcam faln dedi :)

Doğum konusunda devlete daha çok güveniyorum. Yaptırdıkları doğum sayısı fazla olduğu için tecrübe fazla hem de doğumdan sonra maddi kazanç için gerekli değilse bebeği küvezde tutmuyorlar.

Mamas papasında iyi olduğunu biliyorum eşimin kuzeninde var onlarda memnunlar ama daha alt modelleri olduğu için rahat kullanıyor üst modeller daha ağır sola 2 nin xt 2 den farkı şekil bakımından sadce ön kısmı gördüğüm kadarıyla sürüş bakımından 2 sinide test ettim aynı hemen hemen malzeme zaten aynı sürerken çok rahat zaten maclareni hiç denemedim bugün deneyeceğim inş. Mamas papataki tek sıkıntı ağır olması nedeniyle tek başıma kullanamayacak olmam ve baston alma ihtiyacının olacak olması

Doğum konusunda devlete daha çok güveniyorum. Yaptırdıkları doğum sayısı fazla olduğu için tecrübe fazla hem de doğumdan sonra maddi kazanç için gerekli değilse bebeği küvezde tutmuyorlar.
kesinlikle ayni dusuncedeyim. bide burasıkucuk şehir dogum anında bir aksilik olsa özelde müdahele edecek bi ameliyat ekibi yok bi hastane var orasida tuzlu o yüzden burda ozele gidiyorsan sezaryen oluyorsun genel bu yani cok nadir normal dogum. tip fakültesi de iyi olur diye düşünmüştüm de o anda o kalabalik ortam insanın doğurası kaçar

Özel ama doktor istemiyorum dedi
Genel olarak her tarafı sertleşiyor birde doğum yaklaşıyor ya herhalde ondan dolayıda olabiliyor

Bizim bura da iki tane küçük özel hastane var. Nöbetçi çocuk, kadın doğum doktoru falan yok.

Burda hava buz gibi bildiğin. Dışarı montla çıktım bugün
Orası neresi tam olarak
Evet canım yemek yapamaz hale geldim artık günbegün daha yorgunum. Sırt ve bel ağrısı mide yanmasi uykusuzluk bitirdi beni
yarım saat kalksam 1 saat uzanıyorumAllah yardımcımız olsun inşallah Ne gece uykusu var nede gündüz. Birde doğum yaklaştı ya doğuma hazırlık yapmakta lazım

Sanırım grupta bir tek ben ayı gibi uyuyorum ahahahaha Akşam yatıyorum 12-1 sabah 10 da kalkıyorum aralıksız uyku. sola doğru yatma olayını demişsiniz de ben Sola döndüğüm anda bebek çıldırıyor. Deli gibi tepiniyor. Sağda daha sakin ama ben en çok sırt üstü rahat ediyorum. Sola dönük asla yatamıyorum beş dakika bile. Hatta bazen hareketlerini hissetmeyip merak ettiğimde dönüveriyorum sola doğru hemen başlıyor debelenmeye

Kızlar göbek deliginiz ne durumda? Karnım o kadar gerginki benimki patlayacak sanki yanlışlıkla degsem acıyor
Benim ki çıkmadı ama dokununca acı hissediyorum Birde belki gülüceksiniz ama ben göbek deliği çıkanları gördüğüm de çok korkuyorum bayılacak gibi oluyorum yaaa

Bizim bura da iki tane küçük özel hastane var. Nöbetçi çocuk, kadın doğum doktoru falan yok.
ayni dert 5 6 tane vardır burda ama ayni hepsi de nöbetçi doktor yok anestezi uzmanı yok sıkıntı. kizimda cok acı bi sekilde tecrübe ettim bunu sana suni sanci vericez ama asla sorumluluk sahibi olmicaz ani bi durumda dediler bildiğin kağıt imzalatacaklardı. sagolasinz canimi sokakta bulmadım dedm çıktım. hayirlisi bakalm umarm guzel gecer dogum bu ara çok stres eder oldum. korku endişe hepsi başladı

Oh mis güle güle kullansın bebiş inşallah. Ben de ebeye sormuştum son kontrolde viscon sünger önerdi yaylı yatak önermedi. Pamuk ve yün için de bi yorum yapmadı. Belki de en sağlıklısı sizin gibi yün yatak yapmak. Bende bakayım biraz daha en iyisi olmadı anneme yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…