Kızlar selam
E bebekte bebek arabalarında indirim var şu an mamas papas ve maclarenlerde. Maclaren atom alacaktım ama gidip gezince fikrim değişti. Mamas papasdan beğendiğimi aldım. Bebek için daha konforlu geldi gözüme. Evde maxi cosi pusette vardı, çok iyi oldu. 3500-4000kiralık arabayı 2500 e aldım.
Yaptığım araştırmalar da hazır yataklar onerilmemis uzmanlar pamuk veya yün yataklar öneriyorlar eğer aslım veya farklı bir alerjik durumu varsa kılıf sayısını arttırmayı onermisler. En sagliklisi yün ve pamukmus ben hazır alicaktim sonra vazgeçtim . Annem iki boy yastık yapmış yün, döşek yapmış , yorgan yapmış ve hepsine çift kılıf yapmış olurda alerjisi olursa diye. Ben de nevresimlerini geçirdim çok güzel oldu. O koruyucuyu almadım fazladan yaptığı yastığı kullanicam uzun olan tarafına da yorgan kullanırken kalın battaniyesini , battaniye kullanırken de yorganını koyucam .abimin eşi almıştı bir ya da bir buçuk yıl kullanmış sonra kullanmış sonra kaldırmış. Ben önce söylediğim gibi denicem eğer içime sinmezse o zaman almayı düşünürüm. Zaten bebek doğana kadar paramız yokOoo çok iyiymiş, derin olmayan çekmeceler çok kullanışlı olmuyor zaten. Peki yatağı ve korkuluklara takılan o şeyleri nereden aldın Canım
Ekimin başı da benim olabilir ilk haftaÇok sağol canım az kaldı çok şükür. Senşn ne kadar var
Konudan bagimsiz bir şey sorucaktim size.Ben de sizinle aynı hafta çalışabilir raporu aldım.3.haftamdayim,inşallah haftaya da gidip sonra raporu bozdurucam 36+0da.O zaman Allah yardımcın olsun canım benım sen de o zaman al ücretsiz iznini gecındırsın evini sen de bebegın ın en güzel zamanlarını yaşa.. Madem ailesine yagdırıyorsa sen de her istedıgını al, bireyden eksik kalma. Zaten en korkulan erkek tıpı anasına aşırı düşkün erkek.. Benım de oğlum var ama asla ilerde evine müdahale etmem.
Canım benim 2 hafta oldu çalışamaz raporunu alalı ama bana da yatmış eğitim ödeneği. sanırım ücretsiz izinde olursan yatırılmıyor. 2. dönem ücretsiz izine ayrılıcam. o zaman paranın bi kısmını geri alırlar diye düşünüyorum.M miraclemiracle
Konudan bagimsiz bir şey sorucaktim size.Ben de sizinle aynı hafta çalışabilir raporu aldım.3.haftamdayim,inşallah haftaya da gidip sonra raporu bozdurucam 36+0da.
Dönem sonu 20 Ocaga kadar izinli sayılıyor gozukucem o durumda.
Size eğitim ödeneği yattı mı acaba?Bize bugün yattı,müdür bana da yatmasının normal olduğunu( şuan calisir gözüktüğüm için) ama geri alınıp alınmayacağını çalışamaz raporumdan sonra ogrenecegini söyledi.
Bu konuda bilginiz var mı
[
Dimtis dimtis son 1 hafta ayy beni heyecan basti burda.geliyor ekim bebeleri.Geldik cnm. Bebek baş aşağı kanala girmek için yüzünü çevirmeye başlamış. Doktor dışarda yürüyüş yapma sadece evde dolanabilirisn dedi. Nst ye girdim sancı yok ama rahimde kasılma varmış. Doğum öncesi son tahliller için kan verdm. Anestezi uzmaniyla görüştük gerekli imzalar atıldı. Haftaya Çarşamba sabah doğum inşallahheycan sardı simdiden
Maşallah sağlıkla gelsin.Hanımlar bugün doktora gittim. Ebemiz paşamızın totosu için bephantene pişik merhemi verdi hediyedaha doğmadan nasipli meleğim.
35+5 haftaligiz
2756 gr
49.21 boy
Baş aşağı duruyo ,henüz yerleşmemiş yüzünü gördük doktorumuz bir sürü ultrason görüntüsü verdi benim gözlerimden kalpler çıkıyo zatenilk defa nst ye girdim uzun uzun kalbini dinledim pıtırcığımın Yarabbi baş döndürücü bi mutluluk ya .
Haftaya çatı muayenesi yapacakmış, inşallahuygundur normal doğum için
Bende sanki aylar var gibi hissediyorum ,saglikla gelsin tüm bebislerBenimde haftaya salı günü canımbenimde o işleri hallettim geçen cuma, anestezi ile de görüştüm ama tahlilleri tam çıkmadığı için hafta içi bir gün gidip anestezi raporunu da alıcam. Elimde şimdilik sadece EKG sonucu var.
Gün belli ya acayip heyecan var bende. Çok rahattım doğmayacak gibi... Dün rüyamda gördüm yüzünü çok tatlıydı
Sağol cnm heycan doruktaHayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Çok az kalmış meleğine kavuşmana. Ben Burdan heyecanlandım
İnanamıyorum bende çok az kaldı inşallahAyyyy şunu okuyunca ben bile heyecanlandım doğum haftaya cümleleri başladısağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Kilosu üç kilo boy soylemedi bende sormadim 200 gram yanılma payı var dediAyy haftaya demek ayrı bi duygu nasıl heyecan verici. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin. Ne kadar olmuş ölçebildi mi?
Ay ne güzel son yüz fotoğrafları yakında sizde alamazsınız ne güzel olmuş annesi. Hersek hep böyle güzel geçsin insallah
İnşallah cnmErkek kardeşim ve kaynım terazi acayip sakinler hatta çok sessiz alttan alan bir yapıları var çok dengeliler
Bu arada ölçümler yanlış olabilir her hafta aynı gramı almayabilirler de canım
Erkek kardeşim ve kaynım terazi acayip sakinler hatta çok sessiz alttan alan bir yapıları var çok dengeliler
Özelde genelde veriliyor canım normal doğumsa özellikle doktorun neden istemiyormuş
Canım hıçkırıkları alt kısımda hissediyorsan dönmüştür
Bizimde fenerbahçeli takımı var kardeşim almış sırasıyla giydirmek nasip olsun inşallah
Büyüdükçe sertleşiyor canım endişe etme sadece belli kısımda sertleşme olursa sürekli dikkat etmekte fayda var
İlk haftalar öyle durmuyorlar canım gaz gazı yoksa tuvalet yoksa emzirme böyle böyle geçiyor kendi evladında sabrın artıyor bence
Henüz yok canım popo kısmımda farkettim ama oraya yağ sürmüyordum hemen başladım
Hormonlardan canım hep bir daralma var insanda
Benim kvde sormaz hiç kızım yetişiyor musun işlerini yapıyor musun hazırlıklarına yardım edeyim falan yok zararı da yoktur ama faydası da pasif eleman gibi annemin yaptığını biliyor ama insan bir teklif etmez mi temizlik yapılacak değil mi evde hazırlık oluyor duyuyor bende el atayım demiyor kendi ev eşyalarını değiştirecekmiş duyunca sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi eşimde farkında yaptırmazdım zaten ama bozuluyorum eşime yine de söylemedim böyle böyle herkes tanınıyor işte
Kuzum hormonlardan hepsi geçecek şuanda çok yükselişte hormonlar heyecan stres hepsi de birikti
Güle güle kullanın canım çok kullanışlılar
Bulundurmayacağım canım mamaya ihtiyaç duyulursa da kaşıkla veriliyor diye biliyorumDepend aldım ayrıca hastane hasta bezi bağlayabiliyor onun dışında bir şeye ihtiyaç yok bence atleti de o sırada giyemiyorsun kardeşimden biliyorum
Bizde de inan aynı canım doğumda da görmem ama umurumda değil artık kafaya takmıyorum ailem fazlasıyla her şeyimi yaptı onlara mahçup oluyorum ama kız aileleri gerçekten başkaymış
Sola dönmek beni rahatlatıyor canım sağa ve sırt üstü yatamıyorum gecede 2-3 kere lavaboya kesin kalkıyorum
Bel ve sırt ağrıları bende de iş yerinde öğleden sonra başlıyor maalesef canım
Maşallah canım çok güzel kilosu boyu
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok heycanliyizBenimde haftaya salı günü canımbenimde o işleri hallettim geçen cuma, anestezi ile de görüştüm ama tahlilleri tam çıkmadığı için hafta içi bir gün gidip anestezi raporunu da alıcam. Elimde şimdilik sadece EKG sonucu var.
Gün belli ya acayip heyecan var bende. Çok rahattım doğmayacak gibi... Dün rüyamda gördüm yüzünü çok tatlıydı
Çok şükür cnm nerden nereye kese gördük kalp atışı varmı ilk üç ayı atlatsak yok cinsiyet falan derken doğuma geldikDimtis dimtis son 1 hafta ayy beni heyecan basti burda.geliyor ekim bebeleri.
Maşallah sağlıkla gelsin.
Bende sanki aylar var gibi hissediyorum ,saglikla gelsin tüm bebisler
Oynamayla olmuş olabilir dediği gibi canım kardeşim spinal oldu bir şey hissetmemişKızlar anestezi uzmaniyla görüştük bugün spinal sezeryan istediğimi söyledim. Fakat ben ilk doğumda spinal oldum ama herşeyi hissetim daha önce burda yazmadim kimsenin gözü korkmasin diye. Doktor dediki biz iğneyi yapıyoruz sonra hasta hiç hareket etmeden yatiriyoruz o esnada sağa ya sola doğru hareket ederse hasta ilac tam yayilamiyor bı tarafta toplanıyor o zaman bı taraf tam uyuşmadığı için hasta bı tarafi hissedebiliyor dedi. Bana ilkinde hareket etme diyen olmadi. Çok ta sancim vardı hareket mutlaka etmisimdir yani. Spinal düşünen varsa bilgisi olsun istedim . İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider
Kilosu üç kilo boy soylemedi bende sormadim 200 gram yanılma payı var dedi
Hanımlar bugün doktora gittim. Ebemiz paşamızın totosu için bephantene pişik merhemi verdi hediyedaha doğmadan nasipli meleğim.
35+5 haftaligiz
2756 gr
49.21 boy
Baş aşağı duruyo ,henüz yerleşmemiş yüzünü gördük doktorumuz bir sürü ultrason görüntüsü verdi benim gözlerimden kalpler çıkıyo zatenilk defa nst ye girdim uzun uzun kalbini dinledim pıtırcığımın Yarabbi baş döndürücü bi mutluluk ya .
Haftaya çatı muayenesi yapacakmış, inşallahuygundur normal doğum için
sola modelini hiç bilmiyorum, bizim aldığımızı kurduk, sağlam ve bebek için rahat duruyor. Arabamıza da sığıyor. Oturduğumuz yer arnavut kaldırımlı ve yokuş vs de var. Tekerleri atoma göre büyük iyi olur dedik. Daha kullanamadım evet ama memnun kalırım sanırım. Hastalarıma sorup tercih ettim ben de.Cnm bende maclaren atomla mamas papas sola2 arasında çok kaldım sen memnunmusun mamas papastan tek başına rahat kullanabiliyormusun. Normalde mamaspapasta da xt2 modelini isterdimde fiyatı çok olduğundan sola 2 düşünüyoruz.
Bu arabaları tek başıma kullanamayacağımı düşünüyorum travelde çok şikayet oluyor. ayrıca 1 yaştan sora ekstradan baston alındığından bu maclaren atom kafamı karıştırdı. Birde mamaspapas taşıma kapasitesi 15 kg maclaren küçük olmasına rağmen 25kg
Benim kızdığım tek nokta hastane parasını vermesi yoksa kaynım çok iyi biridir ihtiyacı olmasa zaten almazÇocuğunun rızkını vermek demek oluyor bu. Ben yiyemiyorum al sen ye gibi.
yok canım kaynım bekar dara düşmüş ki kendim de verdim Allah biliyor ya bilezik vereyim dedim eşim olmaz dedi. Sadece nakit bitti diye kızıyorumCanım ordan burdan borç alan adamın kredi kartında limit yoktur zaten. Anlattığın eltinin kocası mı bu ? sağlı sollu seni deniyorlar.
Eşim dün akşam arayıp güç bela zorla çıkartırdı beni ama pişman oldum kasılmalar başladı çok yoruldum erken geldimBenim de gunum ayni derecede mahvoldu. Olmasaydi sasardim zaten... surada doguma kalmis ne kadar bebek dogunca ha deyince cikamayacagim. Son bir iki gezmeleri yapmak istiyorum ama yok patladim patlayacagim... bugun de agladim durdum kisaca. Hormonlardandir insallah... Bizim son gunleri daha moralli gecirmemiz gerekiyor bence..
Öyle şey mi olur hocam bu 3.ü dogumu hepsinde de ödenek aldım ve asla ödemedım. Biz çalışır durumdayız. Çalısamaz durumda da dogum Iznınde olacagız. Ve dogum Iznınde maas ödeniyor. Bence sizin mudur yönetmelik bilmiyor. 2.oğlumu temmuzda dogurdum eylülde dogum ıznındeydım ve ödenek aldımM miraclemiracle
Konudan bagimsiz bir şey sorucaktim size.Ben de sizinle aynı hafta çalışabilir raporu aldım.3.haftamdayim,inşallah haftaya da gidip sonra raporu bozdurucam 36+0da.
Dönem sonu 20 Ocaga kadar izinli sayılıyor gozukucem o durumda.
Size eğitim ödeneği yattı mı acaba?Bize bugün yattı,müdür bana da yatmasının normal olduğunu( şuan calisir gözüktüğüm için) ama geri alınıp alınmayacağını çalışamaz raporumdan sonra ogrenecegini söyledi.
Bu konuda bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?