2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne güzel bir hastaneymiş o:) çok şanslısın

Orası neresi tam olarak

yarım saat kalksam 1 saat uzanıyorumAllah yardımcımız olsun inşallah Ne gece uykusu var nede gündüz. Birde doğum yaklaştı ya doğuma hazırlık yapmakta lazım

Doğuma hazırlık yapmak lazım ama hiç bise yapamıyorum ki.. daha çantam bilr hazır değil her şey ayrı dolapta çekmecede ama bi çantaya toplayamadım

Kızlar göbek deliginiz ne durumda? Karnım o kadar gerginki benimki patlayacak sanki yanlışlıkla degsem acıyor

Benim de karnım çok gergin eşime dokunma acıyor diyorum valla. Hep yaslanıp duruyor çöl sert karnım

Doğum üzeri ne güzel olmuş taze bilgiler ile doğum olacak adına sevindim Cnm

Kizlar mrblar
Ben 1.cocugumda genel anestezi oldum cok zor ayildm
2. Sinde epidural oldum ve cok memnun kaldim
Bunuda Allah nasip ederse yine epidural istiyorum
Size de fikir olsun dedim
Epidurali hic istemedim korktum ama yemk yedigim icin anestezi veremezlermis oyuzden epidural oldum
Iyikide olmusum bu sefer de epidural dusunuyorum ins yine kolay olur

Benim de karnım çok gergin eşime dokunma acıyor diyorum valla. Hep yaslanıp duruyor çöl sert karnım

aynençok şükür ki :) ne kadr bi kere dogum yapsamda onların katacağı bilgiler cok baska yapamadığım cok sey vardi ilk dogumda bide soracaklarm vardi cok iyi oldu :)

Kizlar bugun kontrolum vardi.kendi doktorumdan baska bi doktora gittim.maddiyattan dolayi degistirmek zorunda kaldim. bu doktor da suyun fazla dedi seker olabilir dedi.10 kilo almisim birde zaten kilolu hamile kalmistim cok kilo almissin dedi diyet verdi. Zaten kafam cok karisik korkudan geceleri uyuyamiyorum kan civiltici kullaniyorum yuksek dozda sezeryan olucam cok korkuyorum kizlar bana dua edin .hayirlisiyla saglikla dogum yapayim.insallh suyumda normale duser

Ilkinde nasıldı unutmusum valla. Bi tek benim mi acıyor diye düşünüyordum ama yalnız degilmisim

Benim ki çıkmadı ama dokununca acı hissediyorum Birde belki gülüceksiniz ama ben göbek deliği çıkanları gördüğüm de çok korkuyorum bayılacak gibi oluyorum yaaa
Benimkini görme o zaman bildiğin nokta koymuşsun gibi duruyor önde

Benim de çok sert sanırım çatlayacağız

Bende ilkinde genel oldum. Bunda spinal olucam. Ama korkuyorum da. Ameliyathaneye girince korku başlamıştı bende. Genel istemiştim. Umarım bunda öyle olmam

Sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…