2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar nakışla işlenmiş isimli tulum yaptırmak istiyorum bildiğiniz yada yaptırdığınız güvenli bi site var mı

Canim nakisli degil ama su adresten siparis ettim cok guzel modelleri var @tugbakugu_forbaby bir bak istersen.

Allahim bana da bu uykuyu nasip et. hamilelikten once ben de boyleydim. Araliksiz uyurdum ve lavabo ihtiyacim asla olmazdi gece. Simdi masal gibi geliyor o gunler

Bugun disarda islerim vardi ablama falan da ugradim. 2 3 saatte oldum bittim. Oturdugu her yer mi batar insana. Oturamiyorum resmen sirt agrisi cok beter. Araba mahvediyor zaten. Ayakta da durulmuyor yurudukce pirt bebek az sonra dusecek gibi yatmak da batsa bile yine en iyisi o ben ev hapsine gecis yapiyorum artik. Zorunlu 1 2 cikisim olacak onun disinda mumkunse evin odalarini bile gezesim yok

Uykuyu alamayınca hali de olmuyor insanın normal olarak. Ben hiç oturamıyorum. Problem sırt değil de kuyruksokumu bende. Hemen uyuşuyor ayağa kalkamıyorum. Ne yaptım ben de ya ayaktayım ya yatıyorum. 3 km’ye kadar yürüyebiliyorum sonra sancı kramp başlıyor. Bakalım yarın doktor kontrolüm var 6 hafta sonra nihayet. Nst ye de sokacak sanırım, çok heyecanlı.

Acaba yatmadan bir iki saat önce suyu kessen en azından çişe kalkma olayı azalır mı? Daha uzun uyurdun

Iste benim sorunum susuz yapamamam uykuya gecmeden bile kus su icmesi gibi agzimi islatmak suretiyle yudum yudum su iciyorum. Uykuya gecmeden agzim kuru olmayacak yani gece de kalkinca lavaboya yatmadan yine iciyorum otomatik olarak ve bu dongu boyle devam ediyor. Bebek dogunca buna bir de emzirme alt degistirme vs eklenecek. Kisaca gencler sanirim bunlar iyi gunlerimiz

insallah duser canim aslinda cok degil 10kilo ama su neden faylaymis herhangi bii fikri varmi doktorun?

Bende ilkinde genel oldum. Bunda spinal olucam. Ama korkuyorum da. Ameliyathaneye girince korku başlamıştı bende. Genel istemiştim. Umarım bunda öyle olmam
Ben de cok korktum ama korktgm gibi olmadi
Ayikma sorunumda olmadi cok sukur genelden 3 kat daha kolay oldu bnm icin diyebilirim

Kızlar hastane için çikolata falan yaptırmak isteyen varsa bugün Hacı Şerife gittik siparis verdik. Kutuda ince kesim lokum. 32 tane madlen bebek çikolatası 30 tane Antep fıstıklı çikolata. İki renk iri draje iki küçük kutu artı kolonyasi hepsi 90 TL paket içeriği zengin . İsteyen sitesine bı girip bakabilir

Canim kolonyanin resmini atarmisin.
Bu arada doktoruna soran var mı ikinci sezeryan da aynı yeri mi kesiyorlar. Ben hep unutuyorum sormayı
Ben sordum ayni yer kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…