Ben de cok korktum ama korktgm gibi olmadi
Ayikma sorunumda olmadi cok sukur genelden 3 kat daha kolay oldu bnm icin diyebilirim
Resim atmayi bilmiomCanim kolonyanin resmini atarmisin.
Ben sordum ayni yer kesiliyor.
Kendini iyi hissettiğin zaman yapmaya çalış malum doğumlar çok yaklaştı. Sadece çantayla da bitmiyor ki buzluğa kurabiye gibi birşeyler atmak lazım, evi temizlemek lazım bir ton iş çıkıyor hergünDoğuma hazırlık yapmak lazım ama hiç bise yapamıyorum ki.. daha çantam bilr hazır değil her şey ayrı dolapta çekmecede ama bi çantaya toplayamadım
Bilmem içim fena oluyorGüldüm gerçektenama neden ki
Çok güzel yerNevşehir Ürgüp
Hayal edince bile kötü oldumBenimkini görme o zamanbildiğin nokta koymuşsun gibi duruyor önde
Benim de çok sert sanırım çatlayacağız
O an enerji patlaması yaşıyorsun ama 2 dk sonra ağrılar başlıyor hemenBir tuvalet (sadece klozet) temizledim ve bulasiklari yikadim belim koptu bence.cok enerjik hissediyorim bir suru is yapabilir misim gibi geliyor. Azcik bisey yapiom yoruluom.
Bende böyle bir karar aldım hastane dışında artık asla çıkmıyacamCanim nakisli degil ama su adresten siparis ettim cok guzel modelleri var @tugbakugu_forbaby bir bak istersen.
Allahim bana da bu uykuyu nasip et.hamilelikten once ben de boyleydim. Araliksiz uyurdum ve lavabo ihtiyacim asla olmazdi gece. Simdi masal gibi geliyor o gunler
Bugun disarda islerim vardi ablama falan da ugradim. 2 3 saatte oldum bittim. Oturdugu her yer mi batar insana. Oturamiyorum resmen sirt agrisi cok beter. Araba mahvediyor zaten. Ayakta da durulmuyor yurudukce pirt bebek az sonra dusecek gibiyatmak da batsa bile yine en iyisi o ben ev hapsine gecis yapiyorum artik. Zorunlu 1 2 cikisim olacak onun disinda mumkunse evin odalarini bile gezesim yok
adet ağrısı gibi bir ağrı ama daha şiddetlisi bir kaç saat sürüyor sürekliliği yok bazen 10 dk da bir bazen 5 dk da bir bazen yarım saatte bir vuruyorNasıl birşey bu yalancı sancı karın ağrısı gibi mii
aynen canım hatta gelsin artık diyorumartik gelirsede gelsin 36 bitti sanirm hatta 37nin bitmesi de yakındır
günaydınnGUNAYDINNNN GÜZEL ANNISLER
Aynen öyle hissetmiş hafif baskı hissetmiş sadeceNormalde olmasi gereken o zaten. Doktor sadece bebek çıkarken sallantı hissedersin dedi
Aynen canım haftanda ileride artık kasılmalar yaşaman normal 38.haftadan sonra her an gelme durumu var sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sıkıntısızÖzel ama doktor istemiyorum dedi☹
Genel olarak her tarafı sertleşiyor birde doğum yaklaşıyor ya herhalde ondan dolayıda olabiliyor
kızlar sizde de (SANSÜR!) da dolgunluk oluştu mu ? son zamanlarda farkettim acaba aldığımız kilodan mı yoksa başka bişe mi
Ya rengi git gide koyulasiyor sanki sizdede oylemi normal dogum olursa utanacagimBende de var değişim zaten doğum zamanı yaklaştıkça dhaa çok dolgunluk olurmuş, ben ilk defa ağdada acı çektim. Hem hassaslaşıyor, daha dolgun Bi görünüm alıyor hem de rengi de değişiyor..
Doğum sonrası toparlanıyormuş hemen.
umarım toparlanıyordur çünkü bedenimde benimkine hiç benzemeyen bir organa dönüştü vucuduma göre bağımsızlığını ilan edebilirBende de var değişim zaten doğum zamanı yaklaştıkça dhaa çok dolgunluk olurmuş, ben ilk defa ağdada acı çektim. Hem hassaslaşıyor, daha dolgun Bi görünüm alıyor hem de rengi de değişiyor..
Doğum sonrası toparlanıyormuş hemen.
rengi şekli hassaslığı herşey değiştiYa rengi git gide koyulasiyor sanki sizdede oylemi normal dogum olursa utanacagim
Canını hiç sıkma cnm . Tüm vucudumuzun şekli şemali değişti malesef hepimiz aynıyız . Bu doğanın kanunu herşeyimiz tepetaklak oldu. Doğum bence bir mucize ve bu mucizeye vesile olmanın da bir bedeli var işin ilginç tarafı hepimiz isteyerek hatta özel çabalar harcayarak bu acıları sıkıntıları yaşıyoruz. Tuhaf olan ise hepimiz kucağımıza alır almaz unutuyoruz yaşadıklarımızı o sihirli buluşma anıyla yok oluyor hepsi.Ya rengi git gide koyulasiyor sanki sizdede oylemi normal dogum olursa utanacagim
canım üzülme doktorların vardır bir bildiği benim hastanemde eski doktorum izin veriyordu ama gitti diğeri vermiyorum herşey bebeğin iyiliği için dedi.Gunaydın güzellikler
dün akşam kontrolüm vardı oğlum 2662 gr olmuş kilo boy iyi nst de temiz çıktı şükür başımız aşağıda tüm baskı ağrı ondanmış. Bunlar güzel haberler kötü olan 37 de alıcaktık daha erkende gelebilir dedi enfeksiyon yüzünden hazırlıklı olun dedi kafası biraz büyük dedi canım çok sıkıldı . Doğuma eşinizi alamayacağız dedi hastane karar almış doğuma artık kimseyi almıyorlarmış staphylococcus aureus enfeksiyon riskinden dolayı kayıplar olmuş. (Haberlerde ben hiç duymadım görmedim . ) Beni tuttu ağlamak odada dr alamam diyor ben ağlıyorum sinirlerim boşaldı dedim hem uyanık olucam hem tek olucam istemiyorum. Nst girdim hala ağlıyorum üstüne birde eşim sen burda bekle ben ofise bir gidip geliyim dedi çıkana kadar tek bıraktı gittimi 15 dk ağlamışım. Sizde dr böyle bir olaydan bahsettimi kızlar birde ben sırf bu yüzden hastane ve dr değiştirmek istiyorum bütün psikolojim bozuldu.
Tedirgin olma canım kardeşim spinal oldu sonda da takıldı fazla durmadı çıkardılar herhangi bir sıkıntı yaşanmadıMerhaba arkadaslar, ben de spinal olacagm ama asiri heyecan ve kaygi var, idrar sondasina kadar tedirginim yani...
Dışarıya doğru çıkık canım dar bir şey giydiğimde pörtlüyorKızlar göbek deliginiz ne durumda? Karnım o kadar gerginki benimki patlayacak sanki yanlışlıkla degsem acıyor
Canım sola yattığında çok daha rahat hareket ettikleri için oynuyorlar güzel kan akışı oluyor yani sola yatmalısın tabi ki sağa da dönersin arada ama kendini bildiğin sürece sola yatmak iyidir sırt üstünü önermiyorlar sen bilirsin amaSanırım grupta bir tek ben ayı gibi uyuyorum ahahahahaAkşam yatıyorum 12-1 sabah 10 da kalkıyorum aralıksız uyku. sola doğru yatma olayını demişsiniz de ben Sola döndüğüm anda bebek çıldırıyor. Deli gibi tepiniyor. Sağda daha sakin ama ben en çok sırt üstü rahat ediyorum. Sola dönük asla yatamıyorum beş dakika bile. Hatta bazen hareketlerini hissetmeyip merak ettiğimde dönüveriyorum sola doğru hemen başlıyor debelenmeye
Canım 10 kilo normal bence bende aşağı yukarı o kadar aldım 1 kg fazla bile olabilir şeker var bende ama suyumda bir sıkıntı olmadı dikkat ediyorum ama kilo oranıyla alakalı değildir seninKizlar bugun kontrolum vardi.kendi doktorumdan baska bi doktora gittim.maddiyattan dolayi degistirmek zorunda kaldim. bu doktor da suyun fazla dedi seker olabilir dedi.10 kilo almisim birde zaten kilolu hamile kalmistim cok kilo almissin dedi diyet verdi. Zaten kafam cok karisik korkudan geceleri uyuyamiyorum kan civiltici kullaniyorum yuksek dozda sezeryan olucam cok korkuyorum kizlar bana dua edin .hayirlisiyla saglikla dogum yapayim.insallh suyumda normale duser
Haftalar yaklaştıkça yokluyor yalancılarVe sancılar yine başladıalıştım artık bu yalancı sancılara yalancı çoban gibi hissettiriyor
Öyle düşünme canım bu haftalarda erken olacak mı diye korku oluyor ama olmaz Allahın izniyle sertleşme normal artık doğuma hazırlıyor rahim çok sık olmadığı süreceBenim karnimda şu sıralar çok sertleşiyor Karnimda aşağıda, her gören erken doğacak gibi diyor Hayırlısı ile şu haftalari da bı atlatsak
Herkeste var canım büyüme ve kararma doğum sonrası normale dönecek endişe etmekızlar sizde de (SANSÜR!) da dolgunluk oluştu mu ? son zamanlarda farkettim acaba aldığımız kilodan mı yoksa başka bişe mi
Almamaları kötü ya insan eşini istiyor yanında ama bozma moralini bebişinde etkileniyor annesiGunaydın güzellikler
dün akşam kontrolüm vardı oğlum 2662 gr olmuş kilo boy iyi nst de temiz çıktı şükür başımız aşağıda tüm baskı ağrı ondanmış. Bunlar güzel haberler kötü olan 37 de alıcaktık daha erkende gelebilir dedi enfeksiyon yüzünden hazırlıklı olun dedi kafası biraz büyük dedi canım çok sıkıldı . Doğuma eşinizi alamayacağız dedi hastane karar almış doğuma artık kimseyi almıyorlarmış staphylococcus aureus enfeksiyon riskinden dolayı kayıplar olmuş. (Haberlerde ben hiç duymadım görmedim . ) Beni tuttu ağlamak odada dr alamam diyor ben ağlıyorum sinirlerim boşaldı dedim hem uyanık olucam hem tek olucam istemiyorum. Nst girdim hala ağlıyorum üstüne birde eşim sen burda bekle ben ofise bir gidip geliyim dedi çıkana kadar tek bıraktı gittimi 15 dk ağlamışım. Sizde dr böyle bir olaydan bahsettimi kızlar birde ben sırf bu yüzden hastane ve dr değiştirmek istiyorum bütün psikolojim bozuldu.
kızlar sizde de (SANSÜR!) da dolgunluk oluştu mu ? son zamanlarda farkettim acaba aldığımız kilodan mı yoksa başka bişe mi
Iste benim sorunum susuz yapamamamuykuya gecmeden bile kus su icmesi gibi agzimi islatmak suretiyle yudum yudum su iciyorum. Uykuya gecmeden agzim kuru olmayacak yani gece de kalkinca lavaboya yatmadan yine iciyorum otomatik olarak ve bu dongu boyle devam ediyor. Bebek dogunca buna bir de emzirme alt degistirme vs eklenecek. Kisaca gencler sanirim bunlar iyi gunlerimiz
Bende de belimde 2 3 tane minik minik kırmızı nokta giib şeyler çıktı acaba çatlayacak mı?
Çatlamadan önce öyle mi oluyor?
Canım okadar gerginse eger gaz sıkışmasın dan olabiliyor.ben ne zaman öyle olsam kesin 3 gün wc ye çıkamamış oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?