Kendini iyi hissettiğin zaman yapmaya çalış malum doğumlar çok yaklaştı. Sadece çantayla da bitmiyor ki buzluğa kurabiye gibi birşeyler atmak lazım, evi temizlemek lazım bir ton iş çıkıyor hergün
Bilmem içim fena oluyorGerçekten çok saçma biliyorum ama işte Daha saçmasını söyliyeyim oyuncak ayılardan da korkuyorum
Ben eşimi istemiyorum zaten normal olursa inşallah sancı çekerken olsun doğumda olmasınGunaydın güzellikler
dün akşam kontrolüm vardı oğlum 2662 gr olmuş kilo boy iyi nst de temiz çıktı şükür başımız aşağıda tüm baskı ağrı ondanmış. Bunlar güzel haberler kötü olan 37 de alıcaktık daha erkende gelebilir dedi enfeksiyon yüzünden hazırlıklı olun dedi kafası biraz büyük dedi canım çok sıkıldı . Doğuma eşinizi alamayacağız dedi hastane karar almış doğuma artık kimseyi almıyorlarmış staphylococcus aureus enfeksiyon riskinden dolayı kayıplar olmuş. (Haberlerde ben hiç duymadım görmedim . ) Beni tuttu ağlamak odada dr alamam diyor ben ağlıyorum sinirlerim boşaldı dedim hem uyanık olucam hem tek olucam istemiyorum. Nst girdim hala ağlıyorum üstüne birde eşim sen burda bekle ben ofise bir gidip geliyim dedi çıkana kadar tek bıraktı gittimi 15 dk ağlamışım. Sizde dr böyle bir olaydan bahsettimi kızlar birde ben sırf bu yüzden hastane ve dr değiştirmek istiyorum bütün psikolojim bozuldu.
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bize bahsetmedi canım enfeksiyon riskinden, epidural olurabilir diye konuşurken girer eşiniz de doğuma dedi c.tesi günü. Ancak hastanenin prensipleri farklı olabilir tabi, önlem almayı gerekli görmüş olabilirler.Gunaydın güzellikler
dün akşam kontrolüm vardı oğlum 2662 gr olmuş kilo boy iyi nst de temiz çıktı şükür başımız aşağıda tüm baskı ağrı ondanmış. Bunlar güzel haberler kötü olan 37 de alıcaktık daha erkende gelebilir dedi enfeksiyon yüzünden hazırlıklı olun dedi kafası biraz büyük dedi canım çok sıkıldı . Doğuma eşinizi alamayacağız dedi hastane karar almış doğuma artık kimseyi almıyorlarmış staphylococcus aureus enfeksiyon riskinden dolayı kayıplar olmuş. (Haberlerde ben hiç duymadım görmedim . ) Beni tuttu ağlamak odada dr alamam diyor ben ağlıyorum sinirlerim boşaldı dedim hem uyanık olucam hem tek olucam istemiyorum. Nst girdim hala ağlıyorum üstüne birde eşim sen burda bekle ben ofise bir gidip geliyim dedi çıkana kadar tek bıraktı gittimi 15 dk ağlamışım. Sizde dr böyle bir olaydan bahsettimi kızlar birde ben sırf bu yüzden hastane ve dr değiştirmek istiyorum bütün psikolojim bozuldu.
Bende spinal oldum cok rahat gecti.Merhaba spinal mi oldunuz rahat gecti
Neden bu kadar kendini yıpratıyorsun ki. Benim esimde giremedi. Zaten dogum sırasında esin aklina bile gelmiyor. Bence olmamasi daha iyi. Sonucta bu dogum orada ne olacagi neler yasacağımız belli degil. Yasanacak bir olumsuzlukta onun yasacagi tramva yeter. Onemli olan sen ve bebegin icin sağlıkla dunyaya gelmesi. Ben olsam bu aya kadar gelip sirf bu yuzden doktorumu değişmemGunaydın güzellikler
Canim bana sonda takmaya geldiler bem asagida igneden sonra takin dedim. Oyle yaptilar birşey hissetmedim. Sende oyle yapMerhaba arkadaslar, ben de spinal olacagm ama asiri heyecan ve kaygi var, idrar sondasina kadar tedirginim yani...
Canım bir kaç kere hareket etmiş zaten endişe etme hareketlerde ilerledikçe azalmalar olabilir tatlı bir şeyler ye sol tarafına uzan bakalım biraz bekleKizlar 10:38 de uyandim. Su ana kadar bir iki hareket disinda bebegim hareket etmiyor endiseliyim. Biraz daha beklemeli miyim hemen hastaneye mi gideyim ?
uyuyor olabilir biraz dürt seslen yada tatlı birşeyler yemeyi deneyebilirsin.Kizlar 10:38 de uyandim. Su ana kadar bir iki hareket disinda bebegim hareket etmiyor endiseliyim. Biraz daha beklemeli miyim hemen hastaneye mi gideyim ?
Tatlı biseyler yedin mi canm hafifce karnına masaj yap bebekle konuş yine hareketlenmezse gir cnm.Kizlar 10:38 de uyandim. Su ana kadar bir iki hareket disinda bebegim hareket etmiyor endiseliyim. Biraz daha beklemeli miyim hemen hastaneye mi gideyim ?
Kizlar 10:38 de uyandim. Su ana kadar bir iki hareket disinda bebegim hareket etmiyor endiseliyim. Biraz daha beklemeli miyim hemen hastaneye mi gideyim ?
Kizlar 10:38 de uyandim. Su ana kadar bir iki hareket disinda bebegim hareket etmiyor endiseliyim. Biraz daha beklemeli miyim hemen hastaneye mi gideyim ?
Canım bir kaç kere hareket etmiş zaten endişe etme hareketlerde ilerledikçe azalmalar olabilir tatlı bir şeyler ye sol tarafına uzan bakalım biraz bekle
Uyanali 1 saat olmus daha canim.Bi oksur,hafiften ultrason cihaziyla doktorlarin yaptigi gibi salla hafiften,biseyler ye uyanirlar canim.
Canim benim de ayni gece hareketliydi sabaha karsi ama su an uyuyor mudur nedir pek hissetmiyorum biraz daha bekleyeyim elbet eder minnoslar :)
Tatlı biseyler yedin mi canm hafifce karnına masaj yap bebekle konuş yine hareketlenmezse gir cnm.
Cok hareketli normalde. 1 saattir 4 kez hareket etti. Sekerli bir sey yedim sola yattim bol su ictim kahvalti ettim. Ancak su an kendine geldi gibiuyuyor olabilir biraz dürt seslen yada tatlı birşeyler yemeyi deneyebilirsin.
İnşallah hepimiz alırız kucağımızaAynen öyle hissetmiş hafif baskı hissetmiş sadece
Aynen canım haftanda ileride artık kasılmalar yaşaman normal 38.haftadan sonra her an gelme durumu var sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sıkıntısız
Saga sola dönerken bile sancı oluyor batıyor sanki ekstra yük biniyor yan yatınca rahat edemiyor insan. Onun en büyük sebebi gaz işte bu gece sağa hiç dönemedim mesela hemen sancı kitledi. Meyve ye ama aç karnına sonra üzerine su iç doğal yoldan çalışsın bagırsagınAaa olabilir o Zaman bu aralar sıkıntılıyım zaten tuvalet konusunda
Bazen bi saat hareket etmediği oluyor benimkide. Ayaktayken anlamiyorum ama uzaninda beş dakka içinde hareket yoksa hemen minciklamya basliyorum . Eşim dioki sen bu cocuktan ne istiosun bırak uyusun. Şöyle düşünmek lazım doğduğu zaman hiç bı saat uyumucak mi . Daha fazla da uyur oda yoruluyo. İki saatten fazla hareket etmezse dikkat etmek lazım.Cok hareketli normalde. 1 saattir 4 kez hareket etti. Sekerli bir sey yedim sola yattim bol su ictim kahvalti ettim. Ancak su an kendine geldi gibikarnimi sagdan sola yalpalatiyor. Sukurler olsun cok endiselendim bir an. Gece de hic durmamisti yorulmus heralde.
Benim de doktorum eşimin ameliyata girmesine izin vermiyorGunaydın güzellikler
İnşallah hep gülmek nasip olurHiç sorma ev her gün dağılıyor yetişemiyorum artık.
Oyu güldürdün beni valla Allah ta seni güldürsün
İnstagramda designbyasena var canm ben ordan getirttim cok memnun kaldm begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?