2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Hiç sorma ev her gün dağılıyor yetişemiyorum artık.
Oyu güldürdün beni valla Allah ta seni güldürsün

Ben eşimi istemiyorum zaten normal olursa inşallah sancı çekerken olsun doğumda olmasın

Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bize bahsetmedi canım enfeksiyon riskinden, epidural olurabilir diye konuşurken girer eşiniz de doğuma dedi c.tesi günü. Ancak hastanenin prensipleri farklı olabilir tabi, önlem almayı gerekli görmüş olabilirler.

Merhaba spinal mi oldunuz rahat gecti
Bende spinal oldum cok rahat gecti.
Neden bu kadar kendini yıpratıyorsun ki. Benim esimde giremedi. Zaten dogum sırasında esin aklina bile gelmiyor. Bence olmamasi daha iyi. Sonucta bu dogum orada ne olacagi neler yasacağımız belli degil. Yasanacak bir olumsuzlukta onun yasacagi tramva yeter. Onemli olan sen ve bebegin icin sağlıkla dunyaya gelmesi. Ben olsam bu aya kadar gelip sirf bu yuzden doktorumu değişmem

Merhaba arkadaslar, ben de spinal olacagm ama asiri heyecan ve kaygi var, idrar sondasina kadar tedirginim yani...
Canim bana sonda takmaya geldiler bem asagida igneden sonra takin dedim. Oyle yaptilar birşey hissetmedim. Sende oyle yap

Kizlar 10:38 de uyandim. Su ana kadar bir iki hareket disinda bebegim hareket etmiyor endiseliyim. Biraz daha beklemeli miyim hemen hastaneye mi gideyim ?
Canım bir kaç kere hareket etmiş zaten endişe etme hareketlerde ilerledikçe azalmalar olabilir tatlı bir şeyler ye sol tarafına uzan bakalım biraz bekle

Günaydın kızlar doktorum hastaneden ayrılıp kendi kliniğine geçiyor ve bu zamana kadar gittiğim hastanede burada doğum yaptıramazsın dışarıdan gelip demiş sırf uyuzluğuna nasıl sinir oldum üzüldüm açıkcası hem hastaneyi beğeniyordum çevrede içime sinen uygun fiyatlı yoktu hem de doktorumu çok seviyorum vazgeçmem büyük ihtimal zaten ama son ay can sıkıntısı resmen ya şimdi hastane bul fiyatını ayarla

Kizlar 10:38 de uyandim. Su ana kadar bir iki hareket disinda bebegim hareket etmiyor endiseliyim. Biraz daha beklemeli miyim hemen hastaneye mi gideyim ?
Tatlı biseyler yedin mi canm hafifce karnına masaj yap bebekle konuş yine hareketlenmezse gir cnm.

Canim benim de ayni gece hareketliydi sabaha karsi ama su an uyuyor mudur nedir pek hissetmiyorum biraz daha bekleyeyim elbet eder minnoslar :)

Uyanali 1 saat olmus daha canim.Bi oksur,hafiften ultrason cihaziyla doktorlarin yaptigi gibi salla hafiften,biseyler ye uyanirlar canim.

Canım bir kaç kere hareket etmiş zaten endişe etme hareketlerde ilerledikçe azalmalar olabilir tatlı bir şeyler ye sol tarafına uzan bakalım biraz bekle
Uyanali 1 saat olmus daha canim.Bi oksur,hafiften ultrason cihaziyla doktorlarin yaptigi gibi salla hafiften,biseyler ye uyanirlar canim.
Canim benim de ayni gece hareketliydi sabaha karsi ama su an uyuyor mudur nedir pek hissetmiyorum biraz daha bekleyeyim elbet eder minnoslar :)
Tatlı biseyler yedin mi canm hafifce karnına masaj yap bebekle konuş yine hareketlenmezse gir cnm.
uyuyor olabilir biraz dürt seslen yada tatlı birşeyler yemeyi deneyebilirsin.
Cok hareketli normalde. 1 saattir 4 kez hareket etti. Sekerli bir sey yedim sola yattim bol su ictim kahvalti ettim. Ancak su an kendine geldi gibi karnimi sagdan sola yalpalatiyor. Sukurler olsun cok endiselendim bir an. Gece de hic durmamisti yorulmus heralde.

İnşallah hepimiz alırız kucağımıza İki gündür adet gibi bel ağrılarım çok var yaaa son 12 gün dayanmaya çalışıyorum ama tükendiğimi hissediyorum

Aaa olabilir o Zaman bu aralar sıkıntılıyım zaten tuvalet konusunda
Saga sola dönerken bile sancı oluyor batıyor sanki ekstra yük biniyor yan yatınca rahat edemiyor insan. Onun en büyük sebebi gaz işte bu gece sağa hiç dönemedim mesela hemen sancı kitledi. Meyve ye ama aç karnına sonra üzerine su iç doğal yoldan çalışsın bagırsagın

Bazen bi saat hareket etmediği oluyor benimkide. Ayaktayken anlamiyorum ama uzaninda beş dakka içinde hareket yoksa hemen minciklamya basliyorum . Eşim dioki sen bu cocuktan ne istiosun bırak uyusun. Şöyle düşünmek lazım doğduğu zaman hiç bı saat uyumucak mi . Daha fazla da uyur oda yoruluyo. İki saatten fazla hareket etmezse dikkat etmek lazım.

Benim de doktorum eşimin ameliyata girmesine izin vermiyor Yanımda olurdu kendimi daha hissederdim tek başıma ister istemez korku olucak seni çok iyi anlıyorum. Benim anlamadığım youtube de baktığımızda neredeyse herkesin kocası yanında giriyorlar ameliyata neden bizimkiler böyle yapıyorlar hatta fotocular bile giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…