2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnşallah hepimiz alırız kucağımıza İki gündür adet gibi bel ağrılarım çok var yaaa son 12 gün dayanmaya çalışıyorum ama tükendiğimi hissediyorum
Çok yakın çok benim bebiş çok baskı yapio aşağı doktora kanala mi girdi acayip baskı var dedim. Tam girmemiş ama yüzünü dönmeye başlamış doğmaya hazırlanıyor dedi. Evde dolan ama dışarda yürüyüş yapma dedi

Cnm onlar genelde sosyal medyada ün yapmış doktorlar izin verio ben sormadım bile eşimi istemem çünkü panik yapar eşim yanimda olursa ben cesaretimi kaybederim. Zaten dört yaşnda oğlum eşimden başka kimseye emanet edemem.

Bence iyi tuttuk cocuklari nazar degmesin masallah diyelim. Diger ay annelerinde bir onceki aylarda daha cok dogum oluyor gibiydi. Eylulde dogacak cok cocugumuz yok sanirim ekim annesi olacagiz insallah (dedi ve pitir pitir dogumlar basladi olmasin da ) suraya biraz nazar boncugu koyayim

Canim benim doktorum saatte 2 kez hissetmen yeterli demisti. 2 kez hissetmezsen beni ara demisti. Bence uyuyordur

Maşallah senin ki doğuma hazırlanıyor Çok sancım kasılmam yok zaten bebek oturur vaziyette olduğu için baskı yapmıyor bel ağrım aşırı var Gerçi iki gündür vajına bölgesinde ağrı hissetmeye başladım

Çok şükür canım çok az zamanda endişelenme uyku pozisyonunda oluyorlar genelde akşamları daha hareketliler
İnşallah hepimiz alırız kucağımıza İki gündür adet gibi bel ağrılarım çok var yaaa son 12 gün dayanmaya çalışıyorum ama tükendiğimi hissediyorum
Amin canım inşallahBel ağrısı bende de öğleden sonra işyerinde sürekli oturmaktan oluyor ince sızı şeklinde akşama da oturamıyorum yerimde artık doktorum ağırlaşıyorsun normal baskı yapıyor artık dedi Allahtan eve geçip uzanınca geçiyor

Çok büyük risk olsaydı zaten onlarda almazdı Tek olucak olmam beni korkutuyor o bıcak sesi çok kötü yaaa

Yok canım evde uzanıyorum da geçmiyor oturma zaten imkansız gibi birşey parol içiyorum

QUOTE="zeraseba, post: 61195359, member: 435254"]
Çok yakın çok benim bebiş çok baskı yapio aşağı doktora kanala mi girdi acayip baskı var dedim. Tam girmemiş ama yüzünü dönmeye başlamış doğmaya hazırlanıyor dedi. Evde dolan ama dışarda yürüyüş yapma dedi
[/QUOTE]
Benim de öyle. Biraz yürüsem aşağı baskı yapıyor hemen. Biraz daha yürüsem doğacak gibi

Tavsiye ederim cok güzel bir mendil. Indirime girmis ihtiyacı olan almak isteyen varsa.

v

Kizlar 10:38 de uyandim. Su ana kadar bir iki hareket disinda bebegim hareket etmiyor endiseliyim. Biraz daha beklemeli miyim hemen hastaneye mi gideyim ?

Oluyor öyle arada stres yapma canım hem yerleri çok azaldı

Bence hastanede başka doktor dene derim doktora uygun olan hastane bulmak vs stres şimdi en azından hasta bakıcı ebe vs bildigin yer olabilir

Aman aman senden biliriz :)) bende diyorum başak burcu olman icin son 4 günün kızım ha gayret diye :))

Bel ağrısı iş yapınca çok oluo bende iş derken bulaşık Makinesi ni doldur boşalt yapsam yetio nst de sancı çıkmadı ama doktor rahimde kasilma var dedi

Çok büyük risk olsaydı zaten onlarda almazdı Tek olucak olmam beni korkutuyor o bıcak sesi çok kötü yaaa
Bıçak sesi duymuyosun ki cnm. Ben hiç duymadım zaten bı iğne yapiolar galiba uyumuyosun ama sarhoş gibi cesaret verici biseyler yapiolar galiba. Normal zamandaki gibi olmuo insan. Rahat ol.

Spinal epidural arasindaki fark nedir bilmiyorum ama sezeryan belden igne ile oldum
Spinal belden iğne yapip yatiriolar anında bı sıcaklıkla uyuşuyor sun . Epidural de bele bı katater takılıyor bigun kadar kalio yani belde ince bı hortum takılı oluo doğumdan sonrada ağrı oldukça düğmesi var bastikca ordan ağrı kesici gidio vücuda. Epidural i normal doğumda spinal i sezryan da tavsiye ediolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…