- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
O zmn spinal olmusumSpinal belden iğne yapip yatiriolar anında bı sıcaklıkla uyuşuyor sun . Epidural de bele bı katater takılıyor bigun kadar kalio yani belde ince bı hortum takılı oluo doğumdan sonrada ağrı oldukça düğmesi var bastikca ordan ağrı kesici gidio vücuda. Epidural i normal doğumda spinal i sezryan da tavsiye ediolar
Benim de nst de sancı çıkmadı. Bu bel ağrısı beni maf etti valla değil makinaya bulaşık atma çıkartma wc ye giderken bile bel ağrısını yaşıyorumBel ağrısı iş yapınca çok oluo bende iş derken bulaşık Makinesi ni doldur boşalt yapsam yetionst de sancı çıkmadı ama doktor rahimde kasilma var dedi
Canım galiba yanlış cümle kurdum kesince tabi ses yok ama o ilk doktor geldiğinde o ameliyat malzemeleri hazırlanıyor ya o sesler çok ürkütücü geliyor banaBıçak sesi duymuyosun ki cnm. Ben hiç duymadım zaten bı iğne yapiolar galiba uyumuyosun ama sarhoş gibi cesaret verici biseyler yapiolar galiba. Normal zamandaki gibi olmuo insan. Rahat ol.
hahahaBence iyi tuttuk cocuklari nazar degmesin masallah diyelim. Diger ay annelerinde bir onceki aylarda daha cok dogum oluyor gibiydi. Eylulde dogacak cok cocugumuz yok sanirim ekim annesi olacagiz insallah(dedi ve pitir pitir dogumlar basladi olmasin da ) suraya biraz nazar boncugu koyayim
hahahabu gece başlıyormuş bi de
Ben ilk bebegimde kürtaj olmuştum sonra beni odaya çıkardılar sedyedeki çarşafla beraber kaldirip yatağa yatirip gittler sonra ben ayak ucumda biseylerin olduğunu farkettim eşime söyledim bı baktik yeşil bı ve içinde beni kürtaj yaptiklari bütün aletler bıçaklar vs. Temizlenmiş ama görünce içim çok kötü oldu. Bebeğimi bende n bunlarla kopardılar diye. Çok kızdım hatta bu nasıl bı iş şeytan dediki alaletleri çöpe at arasın dursunlar. Tabi uymadim şeytana. Çağırdık hemşireyi teslim ettik. Ama doğumda aletler falan hiç ilgimi çekmedi nedense. Zaten çok sancılı girdm ameliyat a . Belki ondan.Benim de nst de sancı çıkmadı. Bu bel ağrısı beni maf etti valla değil makinaya bulaşık atma çıkartma wc ye giderken bile bel ağrısını yaşıyorum
Canım galiba yanlış cümle kurdum kesince tabi ses yok ama o ilk doktor geldiğinde o ameliyat malzemeleri hazırlanıyor ya o sesler çok ürkütücü geliyor bana
Aman dur ihale uzerime kalmasindogsalar da artik kendilerini kurtardilar gerci ama hepsi zamaninda gelsin hepsiiiii :))
Ben apandist ameliyatına girdim o sesleri duyunca direk beni bayıltın oldu son sözümBen ilk bebegimde kürtaj olmuştum sonra beni odaya çıkardılar sedyedeki çarşafla beraber kaldirip yatağa yatirip gittler sonra ben ayak ucumda biseylerin olduğunu farkettim eşime söyledim bı baktik yeşil bı ve içinde beni kürtaj yaptiklari bütün aletler bıçaklar vs. Temizlenmiş ama görünce içim çok kötü oldu. Bebeğimi bende n bunlarla kopardılar diye. Çok kızdım hatta bu nasıl bı iş şeytan dediki alaletleri çöpe at arasın dursunlar. Tabi uymadim şeytana. Çağırdık hemşireyi teslim ettik. Ama doğumda aletler falan hiç ilgimi çekmedi nedense. Zaten çok sancılı girdm ameliyat a . Belki ondan.
Doktorumdan gerçekten inanılmaz memnunum çatı muayenesinde falan eli çok hafif henüz bana yapmadı ama kardeşimden biliyorum diğer doktorlarda da aman aman bir şey yok 1 kadın var duyduğum onun dışında gidilen bir adam var diğer hastalar tercih ediyor ama sezeryancıymış hep böyle duydum bir kere muayenesine gittim 5 dakika da hızlı hızlı baktı elektrik alamadımOluyor öyle arada stres yapma canım hem yerleri çok azaldı
Bence hastanede başka doktor dene derim doktora uygun olan hastane bulmak vs stres şimdi en azından hasta bakıcı ebe vs bildigin yer olabilir
Aman aman senden biliriz :)) bende diyorum başak burcu olman icin son 4 günün kızım ha gayret diye :))
Maalesef artıyor git gide canım herkes farklı yaşıyor kiminde kaburga ağrısı oluyor kiminde bel ağrısı ama az kalmış cidden öyle düşün sonra geçecek evladını kucağına aldığında hepsi bitmiş olacakNormaldir daha da artacak diyor☹ Tek tesellim 12 gün kalmış olması
9 ay bu stresi yaşayınca on dk stresede onun katlanmasını istiyorum. Tüm sorumluluğu annelerin alması üzüyor beni empati yapmasını ve bu özel anı paylaşmasını istiyorum ilerleyen dönemde bakım ve sabır noktasında eşimin desteğine büyütürken daha çok ihtiyaç duyacağım çünküBende spinal oldum cok rahat gecti.
Neden bu kadar kendini yıpratıyorsun ki. Benim esimde giremedi. Zaten dogum sırasında esin aklina bile gelmiyor. Bence olmamasi daha iyi. Sonucta bu dogum orada ne olacagi neler yasacağımız belli degil. Yasanacak bir olumsuzlukta onun yasacagi tramva yeter. Onemli olan sen ve bebegin icin sağlıkla dunyaya gelmesi. Ben olsam bu aya kadar gelip sirf bu yuzden doktorumu değişmem
Doktorun ayarlasa hastaneyi. Senin araştırma da zor olur çünkü. Son dakika doktor değiştirmek de zorDoktorumdan gerçekten inanılmaz memnunum çatı muayenesinde falan eli çok hafif henüz bana yapmadı ama kardeşimden biliyorum diğer doktorlarda da aman aman bir şey yok 1 kadın var duyduğum onun dışında gidilen bir adam var diğer hastalar tercih ediyor ama sezeryancıymış hep böyle duydum bir kere muayenesine gittim 5 dakika da hızlı hızlı baktı elektrik alamadımkendi doktorum bir de doğumu başından sonuna kadar takip ediyor ebelere pek güvenmeden kendi bir kaç kere kardeşimde kontrol etti doğum zamanı da o yüzden biliyorum hastanedeki ebeleri de pek tanıdığım söylenemez hemşireler kendi işlerini yaptılar kardeşimde ama çağırmasak çokta ilgili değillerdi hasta bakıcılar Doktor etraftakileri söyleyecek bakalım fiyatları da önemli tabi ki
Maalesef artıyor git gide canım herkes farklı yaşıyor kiminde kaburga ağrısı oluyor kiminde bel ağrısı ama az kalmış cidden öyle düşün sonra geçecek evladını kucağına aldığında hepsi bitmiş olacak
Spinalde ignenin etkisi kısa. O yuzden senNasıl duymadın o bıçakları getirdiklerinde o sesler gelmiyor muTabi ki kesilme sesini duymayız ama o aletleri getirdiklerinde o sesler
Ben doktora hiç sormadım alır mı ameliyathaneye diye. Eşim istemiyor çünkü. Beni o şekilde görmeye dayanamazmış. Elim kanasa bakamaz. Bende bayılır falan diye istemiyorum artık9 ay bu stresi yaşayınca on dk stresede onun katlanmasını istiyorum. Tüm sorumluluğu annelerin alması üzüyor beni empati yapmasını ve bu özel anı paylaşmasını istiyorum ilerleyen dönemde bakım ve sabır noktasında eşimin desteğine büyütürken daha çok ihtiyaç duyacağım çünkü
Zaten bebişi çıkarma işleri kısa sürüyormuş dikim kısmı uzunmuş sanırım. Genel oldum ben. Ameliyathane deyken ameliyat setlerini açmaya başlamışlardı. Bende korkmuştum işin doğrusu. Karnıma tendirdiyot tarzı birşey sürerlerken uyudum ben.Spinalde ignenin etkisi kısa. O yuzden sen
girdiğinde hersey hazir oluyor. Görmüyorsun hicbirseyi duymuyorsun. Sana igneyi vurduktan sonra herkes o kadar hızlı hareket ediyorki hersey cabucak bitiyor. Ben iceri girdim igneyi hemen vurup sonda taktılar. Bacaklarin ugusmusmu bakacagiz dediler 2dk sonra kizim agladi dudun
Doktorum zaten çevre hastanelerden fiyatları alacak bana bir daha ki muayenemde söyleyecek bu bu fiyatlar çıkıyor diye bakalım ona göre karar vereceğim gerçekten son haftalarda hangi doktora güveneyim en başından beri ondayım ve bilgili arkadaş gibi bir kadın o yüzden hastane yüzünden güvendiğim doktoru bırakmak çok zor geliyorDoktorun ayarlasa hastaneyi. Senin araştırma da zor olur çünkü. Son dakika doktor değiştirmek de zor
Bundada vardır bir hayır demek istiyorum ama yinede çok üzüldüm.Cnm onlar genelde sosyal medyada ün yapmış doktorlar izin verio ben sormadım bile eşimi istemem çünkü panik yapar eşim yanimda olursa ben cesaretimi kaybederim. Zaten dört yaşnda oğlum eşimden başka kimseye emanet edemem.
Apandistte zaten insan uyanık kalmak istemez yaBen apandist ameliyatına girdim o sesleri duyunca direk beni bayıltın oldu son sözümÇok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha asla yaşatmazsın Belki ağrın olduğu için dikkatini çekmemiştir ama ayaklarının altında olması nasıl bir dikkatsizlik senin için çok kötü olmuştur
Canm hangi ildesin tavsiye veren olur belkiDoktorum zaten çevre hastanelerden fiyatları alacak bana bir daha ki muayenemde söyleyecek bu bu fiyatlar çıkıyor diye bakalım ona göre karar vereceğim gerçekten son haftalarda hangi doktora güveneyim en başından beri ondayım ve bilgili arkadaş gibi bir kadın o yüzden hastane yüzünden güvendiğim doktoru bırakmak çok zor geliyor
Emin ol ki doguma girmese de bebeklerini kucaklarina aldiklari andan itibaren destekcin oluyorlar. Ama malesef sen ne dersen de bebekler bakım konusunda babalarını istemiyorlar ne varsa ne yoksa anneleri. Size tavsiyem plan yapmayin akışına bırakın. Cunku hic birsey planladığımız gibi olmuyor. Herseyi bebekler belirliyor. Siz plan yaptikca strese girersiniz.9 ay bu stresi yaşayınca on dk stresede onun katlanmasını istiyorum. Tüm sorumluluğu annelerin alması üzüyor beni empati yapmasını ve bu özel anı paylaşmasını istiyorum ilerleyen dönemde bakım ve sabır noktasında eşimin desteğine büyütürken daha çok ihtiyaç duyacağım çünkü
Evet dikis uzun sürüyor çok sıkılmıştımZaten bebişi çıkarma işleri kısa sürüyormuş dikim kısmı uzunmuş sanırım. Genel oldum ben. Ameliyathane deyken ameliyat setlerini açmaya başlamışlardı. Bende korkmuştum işin doğrusu. Karnıma tendirdiyot tarzı birşey sürerlerken uyudum ben.
Anne hamile kaldığı an anne olur. Baba kucağına aldığı anEmin ol ki doguma girmese de bebeklerini kucaklarina aldiklari andan itibaren destekcin oluyorlar. Ama malesef sen ne dersen de bebekler bakım konusunda babalarını istemiyorlar ne varsa ne yoksa anneleri. Size tavsiyem plan yapmayin akışına bırakın. Cunku hic birsey planladığımız gibi olmuyor. Herseyi bebekler belirliyor. Siz plan yaptikca strese girersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?