2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O zmn spinal olmusum

Bel ağrısı iş yapınca çok oluo bende iş derken bulaşık Makinesi ni doldur boşalt yapsam yetio nst de sancı çıkmadı ama doktor rahimde kasilma var dedi
Benim de nst de sancı çıkmadı. Bu bel ağrısı beni maf etti valla değil makinaya bulaşık atma çıkartma wc ye giderken bile bel ağrısını yaşıyorum
Bıçak sesi duymuyosun ki cnm. Ben hiç duymadım zaten bı iğne yapiolar galiba uyumuyosun ama sarhoş gibi cesaret verici biseyler yapiolar galiba. Normal zamandaki gibi olmuo insan. Rahat ol.
Canım galiba yanlış cümle kurdum kesince tabi ses yok ama o ilk doktor geldiğinde o ameliyat malzemeleri hazırlanıyor ya o sesler çok ürkütücü geliyor bana

hahaha bu gece başlıyormuş bi de

Ben ilk bebegimde kürtaj olmuştum sonra beni odaya çıkardılar sedyedeki çarşafla beraber kaldirip yatağa yatirip gittler sonra ben ayak ucumda biseylerin olduğunu farkettim eşime söyledim bı baktik yeşil bı ve içinde beni kürtaj yaptiklari bütün aletler bıçaklar vs. Temizlenmiş ama görünce içim çok kötü oldu. Bebeğimi bende n bunlarla kopardılar diye. Çok kızdım hatta bu nasıl bı iş şeytan dediki alaletleri çöpe at arasın dursunlar. Tabi uymadim şeytana. Çağırdık hemşireyi teslim ettik. Ama doğumda aletler falan hiç ilgimi çekmedi nedense. Zaten çok sancılı girdm ameliyat a . Belki ondan.

Ben apandist ameliyatına girdim o sesleri duyunca direk beni bayıltın oldu son sözüm Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha asla yaşatmazsın Belki ağrın olduğu için dikkatini çekmemiştir ama ayaklarının altında olması nasıl bir dikkatsizlik senin için çok kötü olmuştur

Doktorumdan gerçekten inanılmaz memnunum çatı muayenesinde falan eli çok hafif henüz bana yapmadı ama kardeşimden biliyorum diğer doktorlarda da aman aman bir şey yok 1 kadın var duyduğum onun dışında gidilen bir adam var diğer hastalar tercih ediyor ama sezeryancıymış hep böyle duydum bir kere muayenesine gittim 5 dakika da hızlı hızlı baktı elektrik alamadım kendi doktorum bir de doğumu başından sonuna kadar takip ediyor ebelere pek güvenmeden kendi bir kaç kere kardeşimde kontrol etti doğum zamanı da o yüzden biliyorum hastanedeki ebeleri de pek tanıdığım söylenemez hemşireler kendi işlerini yaptılar kardeşimde ama çağırmasak çokta ilgili değillerdi hasta bakıcılar Doktor etraftakileri söyleyecek bakalım fiyatları da önemli tabi ki
Normaldir daha da artacak diyor☹ Tek tesellim 12 gün kalmış olması
Maalesef artıyor git gide canım herkes farklı yaşıyor kiminde kaburga ağrısı oluyor kiminde bel ağrısı ama az kalmış cidden öyle düşün sonra geçecek evladını kucağına aldığında hepsi bitmiş olacak

9 ay bu stresi yaşayınca on dk stresede onun katlanmasını istiyorum. Tüm sorumluluğu annelerin alması üzüyor beni empati yapmasını ve bu özel anı paylaşmasını istiyorum ilerleyen dönemde bakım ve sabır noktasında eşimin desteğine büyütürken daha çok ihtiyaç duyacağım çünkü

Doktorun ayarlasa hastaneyi. Senin araştırma da zor olur çünkü. Son dakika doktor değiştirmek de zor

Nasıl duymadın o bıçakları getirdiklerinde o sesler gelmiyor mu Tabi ki kesilme sesini duymayız ama o aletleri getirdiklerinde o sesler
Spinalde ignenin etkisi kısa. O yuzden sen
girdiğinde hersey hazir oluyor. Görmüyorsun hicbirseyi duymuyorsun. Sana igneyi vurduktan sonra herkes o kadar hızlı hareket ediyorki hersey cabucak bitiyor. Ben iceri girdim igneyi hemen vurup sonda taktılar. Bacaklarin ugusmusmu bakacagiz dediler 2dk sonra kizim agladi dusun

Ben doktora hiç sormadım alır mı ameliyathaneye diye. Eşim istemiyor çünkü. Beni o şekilde görmeye dayanamazmış. Elim kanasa bakamaz. Bende bayılır falan diye istemiyorum artık

Zaten bebişi çıkarma işleri kısa sürüyormuş dikim kısmı uzunmuş sanırım. Genel oldum ben. Ameliyathane deyken ameliyat setlerini açmaya başlamışlardı. Bende korkmuştum işin doğrusu. Karnıma tendirdiyot tarzı birşey sürerlerken uyudum ben.

Doktorun ayarlasa hastaneyi. Senin araştırma da zor olur çünkü. Son dakika doktor değiştirmek de zor
Doktorum zaten çevre hastanelerden fiyatları alacak bana bir daha ki muayenemde söyleyecek bu bu fiyatlar çıkıyor diye bakalım ona göre karar vereceğim gerçekten son haftalarda hangi doktora güveneyim en başından beri ondayım ve bilgili arkadaş gibi bir kadın o yüzden hastane yüzünden güvendiğim doktoru bırakmak çok zor geliyor

Bundada vardır bir hayır demek istiyorum ama yinede çok üzüldüm.

Apandistte zaten insan uyanık kalmak istemez ya çok üzgünüm o gün şimdiki aklım olsa bashekime kesin şikayet ederim özel hastane bide Medical Park. Bide iki kişilik odaya aldılar beni yandaki yatağa doğum yapmış bı kadini aldılar bebeği geldi yakınları geldi odaya herkes sevinç içinde yan yatakta ben bebegimi kaybetmisim . Buda çok büyük bi hataydı resmen. Nasıl üzüldüm o gün. Oğlumuz doğduğu zaman ben orayı süslemek istemiştim eşim izin vermedi belki bebeğini kaybeden biri olur bizim odayi görüp te üzülmesin biz yaşadık dedi. Bizim sevincimiz yeter bebegimizi kucağımiza alalım yeter bize. Şimdide sadece kapıya isim yazılı kapı süsü aldım sade bişey evdeki oda kapisina da asabilicez. Bide takı yastığı ikramlık çikolata lokum draje falan. Başka bişey yok. Zaten hastane sadece kapı süsü ve yatagin ayak ucuna süs takamya izin veriomus başka süse izin vermiyorlar. Niyetim yoktu zaten fazlasına. Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah

Canm hangi ildesin tavsiye veren olur belki

Emin ol ki doguma girmese de bebeklerini kucaklarina aldiklari andan itibaren destekcin oluyorlar. Ama malesef sen ne dersen de bebekler bakım konusunda babalarını istemiyorlar ne varsa ne yoksa anneleri. Size tavsiyem plan yapmayin akışına bırakın. Cunku hic birsey planladığımız gibi olmuyor. Herseyi bebekler belirliyor. Siz plan yaptikca strese girersiniz.

Evet dikis uzun sürüyor çok sıkılmıştım

Anne hamile kaldığı an anne olur. Baba kucağına aldığı an .
Çok doğru bu söz eşimin ilk bebegimizi kucağına aldigi resmini çektim yattgim yerden o bakisi kesinlikle herkes resimlemeli her gördüğümde o ani yaşıyorum. Şimdiki hayalim ise bu aralar oğlumla eşim yumruklarını birlestiriyolar yeni huyu oglumun. İkinc bebeğim doğunca üçünün yumruğunu birleştirip resmini çekmek istiyorum. Hayali bile heycanladiriyo beni Rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…