Aynen ya dikiş kısmı gerçekten sıkıcı insan hemen odaya çıkıp bebegini kucaklamak istioEvet dikis uzun sürüyor çok sıkılmıştım
İstanbul Beylikdüzü tarafındayım canım aklımda 1 hastane var açıkcası gidilebilecek onun fiyatını versin bakalım bekliyorum diğerleri ya eski ya da odaları işletimi iyi değil 2 tanesi de çok pahalıCanm hangi ildesin tavsiye veren olur belki
Uzakmissin canm ben Esenler medipole gidiyorum ama doktorumdan aşırı memnun kaldım. Ama sana uzak kalır muhtemelen inşallah gönlüne göre bı yer bulurusnİstanbul Beylikdüzü tarafındayım canım aklımda 1 hastane var açıkcası gidilebilecek onun fiyatını versin bakalım bekliyorum diğerleri ya eski ya da odaları işletimi iyi değil 2 tanesi de çok pahalı
Sandik lekeleri yikayinca cikar aslindaKızlar, 2 buçuk yıl önce kızımda kullandığım krem rengi geceliklerim sarı leke olmuşlar. Ancak şimdi elime geçebildiği için yeni farkettim. Çok da güzel bir takım. Lekeleri çıkartmak için bir öneriniz olur mu
Hastanenin doğum sonrası yenidoğan yoğun bakımı var mı onları da sor bence. En önemlisi oDoktorum zaten çevre hastanelerden fiyatları alacak bana bir daha ki muayenemde söyleyecek bu bu fiyatlar çıkıyor diye bakalım ona göre karar vereceğim gerçekten son haftalarda hangi doktora güveneyim en başından beri ondayım ve bilgili arkadaş gibi bir kadın o yüzden hastane yüzünden güvendiğim doktoru bırakmak çok zor geliyor
Benim aklıma hiç bebek karışır mı gelmemiştiAynen ya dikiş kısmı gerçekten sıkıcı insan hemen odaya çıkıp bebegini kucaklamak istioo ara çok konuşmuştum ben dilime vurdu bebeği neden goturdunuz nereye gidio babasinin haberi varmı dogdugundn bebek karışmaz dimi bileklik takildi mi falan annelik baslio hemen zaten ilk babaya gosteriolar hemen
O gece beş doğum oldu hastanede hepsi erkek bebekti ama bitek bizimi Fenerbahçeli giyinmiştiBenim aklıma hiç bebek karışır mı gelmemiştieşim oğlumu verdiklerinde ameliyathanenin güvenlikçisine karışma ihtimali var mı diye sormuş. O saatte de tek doğum benimmiş
Ölçüm değişiyor bence pozisyona göre. İki hafta kontrolde göbek ve baş çevresi öndeydi. En son gittiğimde ayına uyumlu. Sıkıntı olsa doktor söyler benceBU SON haftalara doğru kafa büyüklüğünün 2 hafta önden gitmesi normal mi ki ya bize de öyle dediler korkmustum
İnşallah benim de öyle olurSpinalde ignenin etkisi kısa. O yuzden sen
girdiğinde hersey hazir oluyor. Görmüyorsun hicbirseyi duymuyorsun. Sana igneyi vurduktan sonra herkes o kadar hızlı hareket ediyorki hersey cabucak bitiyor. Ben iceri girdim igneyi hemen vurup sonda taktılar. Bacaklarin ugusmusmu bakacagiz dediler 2dk sonra kizim agladi dusun
Benim bu da planlı sezeryan, öğle arasında yapıyormuş operasyonu doktor. Yine ben tek olurum galibaO gece beş doğum oldu hastanede hepsi erkek bebekti ama bitek bizimi Fenerbahçeli giyinmiştiyine aynı olcak galiba
doktorun bi anda hastalarını bırakıp seniin doğumuna nasıl gelecek ki bu kısmı beni düşündürdü açıkçasıDoktorum zaten çevre hastanelerden fiyatları alacak bana bir daha ki muayenemde söyleyecek bu bu fiyatlar çıkıyor diye bakalım ona göre karar vereceğim gerçekten son haftalarda hangi doktora güveneyim en başından beri ondayım ve bilgili arkadaş gibi bir kadın o yüzden hastane yüzünden güvendiğim doktoru bırakmak çok zor geliyor
yıkadın mı hiç o lekeler yıkayınca hemen çıkıyorKızlar, 2 buçuk yıl önce kızımda kullandığım krem rengi geceliklerim sarı leke olmuşlar. Ancak şimdi elime geçebildiği için yeni farkettim. Çok da güzel bir takım. Lekeleri çıkartmak için bir öneriniz olur mu
Ya aslında çok şikayet etmek istemiyorum çünkü gerçekten çok zor bir hamilelik yaşamadım neredeyse 8.aya kadar tek şikayetim sürekli uykumun gelmesi oldu burada ne sıkıntı yaşayan arkadaşlarım var o yüzden benimki çok hafif kalıyor arkadaşların yanında kendimi telkin ediyorumDoktorumdan gerçekten inanılmaz memnunum çatı muayenesinde falan eli çok hafif henüz bana yapmadı ama kardeşimden biliyorum diğer doktorlarda da aman aman bir şey yok 1 kadın var duyduğum onun dışında gidilen bir adam var diğer hastalar tercih ediyor ama sezeryancıymış hep böyle duydum bir kere muayenesine gittim 5 dakika da hızlı hızlı baktı elektrik alamadımkendi doktorum bir de doğumu başından sonuna kadar takip ediyor ebelere pek güvenmeden kendi bir kaç kere kardeşimde kontrol etti doğum zamanı da o yüzden biliyorum hastanedeki ebeleri de pek tanıdığım söylenemez hemşireler kendi işlerini yaptılar kardeşimde ama çağırmasak çokta ilgili değillerdi hasta bakıcılar Doktor etraftakileri söyleyecek bakalım fiyatları da önemli tabi ki
Maalesef artıyor git gide canım herkes farklı yaşıyor kiminde kaburga ağrısı oluyor kiminde bel ağrısı ama az kalmış cidden öyle düşün sonra geçecek evladını kucağına aldığında hepsi bitmiş olacak
aspirini ezip lekeye sürüyorlarmış çıkıyor diyorlar . denemedim daha hc ama leke çıkarıcı deterjanları da deneyebilirsinKızlar, 2 buçuk yıl önce kızımda kullandığım krem rengi geceliklerim sarı leke olmuşlar. Ancak şimdi elime geçebildiği için yeni farkettim. Çok da güzel bir takım. Lekeleri çıkartmak için bir öneriniz olur mu
Yuh yani bu kadar düşüncesizlik olamazApandistte zaten insan uyanık kalmak istemez yaçok üzgünüm o gün şimdiki aklım olsa bashekime kesin şikayet ederim özel hastane bide Medical Park. Bide iki kişilik odaya aldılar beni yandaki yatağa doğum yapmış bı kadini aldılar bebeği geldi yakınları geldi odaya herkes sevinç içinde yan yatakta ben bebegimi kaybetmisim . Buda çok büyük bi hataydı resmen. Nasıl üzüldüm o gün. Oğlumuz doğduğu zaman ben orayı süslemek istemiştim eşim izin vermedi belki bebeğini kaybeden biri olur bizim odayi görüp te üzülmesin biz yaşadık dedi. Bizim sevincimiz yeter bebegimizi kucağımiza alalım yeter bize. Şimdide sadece kapıya isim yazılı kapı süsü aldım sade bişey evdeki oda kapisina da asabilicez. Bide takı yastığı ikramlık çikolata lokum draje falan. Başka bişey yok. Zaten hastane sadece kapı süsü ve yatagin ayak ucuna süs takamya izin veriomus başka süse izin vermiyorlar. Niyetim yoktu zaten fazlasına. Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
Bebegi odaya getirdiklerinde once esimin kimligine baktilar sonra onun kucagina verdiler.Anne hamile kaldığı an anne olur. Baba kucağına aldığı an.
Çok doğru bu söz eşimin ilk bebegimizi kucağına aldigi resmini çektim yattgim yerden o bakisi kesinlikle herkes resimlemeli her gördüğümde o ani yaşıyorum. Şimdiki hayalim ise bu aralar oğlumla eşim yumruklarını birlestiriyolar yeni huyu oglumun. İkinc bebeğim doğunca üçünün yumruğunu birleştirip resmini çekmek istiyorum. Hayali bile heycanladiriyo beni Rabbim nasip etsin
Bende dogdu once cocuk doktoru muayene etti. Onlari izledim. Beni kesmişler harıl harıl dikiyorlar aklıma bile gelmedi. O an tek derdim bebegimdi. Onu izledim iyimi diye sordum. O an saclari dikkatimi çekti toka tak bolca saç. Eşim bile aklima gelmedi. Sadece doktora ayni veysel diyebildim. Gozyaslarinla izliyorsun. Sonra yanima getirdiler kokladım. Bu anlari yasarken ne dogum ne krsilme ne dikis ne eşler hicbiri akliniza gelmiyor.o yuzden eslerin girmemelerine uzulmeye değmez. O anlar sana özel. O duygular sana ozel.Aynen ya dikiş kısmı gerçekten sıkıcı insan hemen odaya çıkıp bebegini kucaklamak istioo ara çok konuşmuştum ben dilime vurdu bebeği neden goturdunuz nereye gidio babasinin haberi varmı dogdugundn bebek karışmaz dimi bileklik takildi mi falan annelik baslio hemen zaten ilk babaya gosteriolar hemen
Emin olki o korkuyu hissetmeyeceksin bile. Ameliyat cok farkli birsey. O an senin aklinda gozunun onunde sadece bebegin oluyor. Aklina birsey gelmiyor. Sanirim bide cesaret iğnesi vuruyorlar. Yoksa ben bu kadar sakin olamazdimİnşallah benim de öyle olurRabbim hepimize kolay doğum nasip etsin Belki diğer ameliyatta onu yaşadığım için o korku oluşmuş içimde inşallah dediğin gibi olurda o korkumda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?