2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet dikis uzun sürüyor çok sıkılmıştım
Aynen ya dikiş kısmı gerçekten sıkıcı insan hemen odaya çıkıp bebegini kucaklamak istio o ara çok konuşmuştum ben dilime vurdu bebeği neden goturdunuz nereye gidio babasinin haberi varmı dogdugundn bebek karışmaz dimi bileklik takildi mi falan annelik baslio hemen zaten ilk babaya gosteriolar hemen

Uzakmissin canm ben Esenler medipole gidiyorum ama doktorumdan aşırı memnun kaldım. Ama sana uzak kalır muhtemelen inşallah gönlüne göre bı yer bulurusn

O Hastanenin doğum sonrası yenidoğan yoğun bakımı var mı onları da sor bence. En önemlisi o

Benim aklıma hiç bebek karışır mı gelmemişti eşim oğlumu verdiklerinde ameliyathanenin güvenlikçisine karışma ihtimali var mı diye sormuş. O saatte de tek doğum benimmiş

Benim aklıma hiç bebek karışır mı gelmemişti eşim oğlumu verdiklerinde ameliyathanenin güvenlikçisine karışma ihtimali var mı diye sormuş. O saatte de tek doğum benimmiş
O gece beş doğum oldu hastanede hepsi erkek bebekti ama bitek bizimi Fenerbahçeli giyinmişti yine aynı olcak galiba

BU SON haftalara doğru kafa büyüklüğünün 2 hafta önden gitmesi normal mi ki ya bize de öyle dediler korkmustum
Ölçüm değişiyor bence pozisyona göre. İki hafta kontrolde göbek ve baş çevresi öndeydi. En son gittiğimde ayına uyumlu. Sıkıntı olsa doktor söyler bence

İnşallah benim de öyle olur Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin Belki diğer ameliyatta onu yaşadığım için o korku oluşmuş içimde inşallah dediğin gibi olurda o korkumda geçer

doktorun bi anda hastalarını bırakıp seniin doğumuna nasıl gelecek ki bu kısmı beni düşündürdü açıkçası
yıkadın mı hiç o lekeler yıkayınca hemen çıkıyor

Ya aslında çok şikayet etmek istemiyorum çünkü gerçekten çok zor bir hamilelik yaşamadım neredeyse 8.aya kadar tek şikayetim sürekli uykumun gelmesi oldu burada ne sıkıntı yaşayan arkadaşlarım var o yüzden benimki çok hafif kalıyor arkadaşların yanında kendimi telkin ediyorum Karnımızda ağırlık çok fazla belde ağrı olması çok doğal. İnşallah yavrularımız kucağımıza aldığımızda hepsini unutucaz

Ilk çocukta bilmiyorsun aman biran önce göreyim kime benziyor tabiri caizse nasıl birşey cıktı onu merak ediyorsun başına ne gelecek farkında değilsin. 2 'de öyle olmuyor en azindan benim icin oyle basima gelecekleri biliyorum bunda genel olmayacam spinal olucak doğum çok korku var nasıll yapicam bilmiyorum da rabbim sağlıkla inşallah evlatlarımıza kavusmayi nasip etsin

aspirini ezip lekeye sürüyorlarmış çıkıyor diyorlar . denemedim daha hc ama leke çıkarıcı deterjanları da deneyebilirsin

Yuh yani bu kadar düşüncesizlik olamaz Bebeğini kaybeden bir kadını nasıl doğum yapan birinin yanına verirler Senin nasıl üzüleceğini düşünemediler mi yazık gerçekten yaa Eşin çok düşünceli gerçekten hastaneler de sadece doğum yapanlar olmuyor kürtaj olanlarda bebeğini kaybedenler de var o yüzden biraz daha sade olması güzel olur. İnşallah nasip olur kucağımıza almak

Bebegi odaya getirdiklerinde once esimin kimligine baktilar sonra onun kucagina verdiler.
Bende dogdu once cocuk doktoru muayene etti. Onlari izledim. Beni kesmişler harıl harıl dikiyorlar aklıma bile gelmedi. O an tek derdim bebegimdi. Onu izledim iyimi diye sordum. O an saclari dikkatimi çekti toka tak bolca saç. Eşim bile aklima gelmedi. Sadece doktora ayni veysel diyebildim. Gozyaslarinla izliyorsun. Sonra yanima getirdiler kokladım. Bu anlari yasarken ne dogum ne krsilme ne dikis ne eşler hicbiri akliniza gelmiyor.o yuzden eslerin girmemelerine uzulmeye değmez. O anlar sana özel. O duygular sana ozel.
İnşallah benim de öyle olur Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin Belki diğer ameliyatta onu yaşadığım için o korku oluşmuş içimde inşallah dediğin gibi olurda o korkumda geçer
Emin olki o korkuyu hissetmeyeceksin bile. Ameliyat cok farkli birsey. O an senin aklinda gozunun onunde sadece bebegin oluyor. Aklina birsey gelmiyor. Sanirim bide cesaret iğnesi vuruyorlar. Yoksa ben bu kadar sakin olamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…