2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim bu da planlı sezeryan, öğle arasında yapıyormuş operasyonu doktor. Yine ben tek olurum galiba
Kaç saat aç kalicaksin peki bana gece on ikiden sonra yeme içmeyi kes dediler doğum dokuzda aç dururumda susuz nasıl dururum bilmiom

Amin cnm o zaman yaşım küçüktü çok tepki veremedim. Mesela aşılama oldum doktor dediki yirmi dakika catalda yan yaticaksin sonra yan odada yirmi dakika daha sonra taburcu olcan dedi. Doktor aşılamayı yaptı odadan çıktı bı ebe yanında hamile kadinla geldi kalk sedyeden kadın dogurcak dedi dedim ki doktor bana yar dedi aşılama oldum kadın dogurcak kalk dedi. Halbuki randevu alıp aşılama oldum yani bana oda ayrilmasi lazimdi. Neyse kalktım mecbur sonra odada yattm ama ayağa kalkınca bir sürü para verdiğimiz yıkanmış spermler akti gitti. Yani biz evde bile bebek isterken ilişkiden sonra kalkmiyoz bebek tutsun diye. Neyse tabiki bebek tutmadı. Hala simdiki ben olsam doktorun odasina gider bu bebek tutmazsa aşılama parasını geri verceksiniz derdim ama o zaman çok küçüktüm korkduan eşime bile söylemedim olanlari eşim kesin kavga ederdi. Yeriniz yoksa niye randevu veriosunuz halkıma girdiniz diye. Olacağı varmış . Bu arada bebek için iki üç sene tedavi oldum ama hep doğal yolla hamile kaldım bana tedavi yaramio

Aynen canm ya insan o an sadece bebegini düşünüyor. Aynen bencede kesin binigne bişey yapiolar yoksa ben de panik olurdum tek dusuncem bebek iyimi sağlıklı mı

BU SON haftalara doğru kafa büyüklüğünün 2 hafta önden gitmesi normal mi ki ya bize de öyle dediler korkmustum
Benim bebeğin geçen haftalarda karın çevresi önden gidiyordu, bu hafta baş 2 hafta öne geçmiş, karnı 1 hafta önde. Uygulamalarda okuyorum, bu haftalar için beyin gelişimi hızlanır diyor. Bence o yüzden. Zaten hidrosefali vs. kötü durum olsa yani kafada su birikmesi ultrasonda gözükür.

Uzakmissin canm ben Esenler medipole gidiyorum ama doktorumdan aşırı memnun kaldım. Ama sana uzak kalır muhtemelen inşallah gönlüne göre bı yer bulurusn
Doktorumdan bende memnunum sağolasın canım sadece hastane arayışına gireceğiz şimdi
O
Hastanenin doğum sonrası yenidoğan yoğun bakımı var mı onları da sor bence. En önemlisi o
Evet canım zaten yenidoğan yoğun bakım kaçıncı basamak ve gece nöbetçi çocuk doktoru var mı bunları soruyorum
doktorun bi anda hastalarını bırakıp seniin doğumuna nasıl gelecek ki bu kısmı beni düşündürdü açıkçası

yıkadın mı hiç o lekeler yıkayınca hemen çıkıyor
Canım hastanede de bir anda bırakıp geliyor aynı şey olacak Allah korusun bir hastayla aynı anda doğum olma durumunda ne olur tabi de genelde özelde de durum böyle bırakıp gelmek zorunda gece vakti kardeşime 2 kere geldi kendi ebelere güvenemediğinden geçen biz muayene beklerken de bırakıp bizi doğuma gitti 1 saat sonra geldi yapacak bir şey yok ki ona göre para alıyor
Amin canım benim inşallah gerçekten bunlar ufak şeyler Rabbim sınamasın hiçbirimizi başka dertle

Ya rengi git gide koyulasiyor sanki sizdede oylemi normal dogum olursa utanacagim
Son bir aydır rengi koyulasti ama normal neticede.
Valla işe yarar mı bilmiyorum ama ben lekeli çamaşırlar için kosla venish leke çıkarıcı kullanıyorum. Lekeli yere biraz döküp kirli sepetine atıyorum çamaşır birikene kadar duruyo renk attirmiyo leke de kalmıyo.

Selamlar güzel anneler nasılsınız baya oldu yazamadım bayram sonrası evde boya badana oldu akşamdan akşama tanıdık bi abi geldi yapmaya oda oda bi süre o sürdü sonra temizlik yaptık çoğu şeyi cam perde eşim yaptı sağolsun halılar yıkanıp gelmişti zaten hallettik şükür sonra oğlum 1.sinifa başladı bide bebekle zor olucak diye servise verdik alışma süreci falan geçen hafta yorucu geçti biraz zamanda daraldı önemli şeyler halloldu şükür geri sayım başladı benimde.

Kızlar çatı muayenesinden korkmayın bende korkuyordum ve doktorum yapacağını daha önce söylememişti dün kontrolde muayeneden sonra dedi catinada bakalım kendimi kastım ama ona rağmen ağrım olmadı. Kanaman olabilir nisanla karıştırma dedi ama kanamada olmadı. Açılma yok bebek aşağı baskı yapıyor çatın iyi dedi

Benim kızımda son zamanlar gelişimi yavaşladı ya kilo alımı azaldı geçen hafta tam 36. haftalıkken hemen hemen 2.500dü bugün kontrol var yine bakalım ne çıkacak suyu vs.iyi oluyo hep nstdede sancı çıkmadı hiç ama kilosu az gibi bende minyon olduğum için Dr.olabilir sana çekebilir herşey yolunda diyo bugün kilo almışmı bakicaz artık.

Kaç saat aç kalicaksin peki bana gece on ikiden sonra yeme içmeyi kes dediler doğum dokuzda aç dururumda susuz nasıl dururum bilmiom
Anestezi den raporu almaya gidince konuşucaz galiba birşey söylemedi. Sabah 8 de burda ol dedi doktor. İlkinde de serum bağlamışlardı operasyon saatine kadar, açlık susuzluk hissetmemiştim.

Bizde sıvılar yüksekti düşmüştü basta çok korkuttular 32de en son ölçüm yapıldı 8.5 m olarak kalmıştı kafa da 2 hafta önce çıkmıştı panik yaptım biraz ama yapacak birşey yok artık rabbim sağlıkla inşallah almayı nasip etsin kucagimiza. Hidrosefali teşhisi net 25 26. Haftalarda konuyor rabbim yasatmasin kimseye yaşayanlara da şifa nasip eylesin

Normal lekelerde leke çıkarıcılar işe yarıyor ama beklemekten kaynaklı sarı lekelerde işe yaramamıştı ben önceden denediğimde:/

Anestezi den raporu almaya gidince konuşucaz galiba birşey söylemedi. Sabah 8 de burda ol dedi doktor. İlkinde de serum bağlamışlardı operasyon saatine kadar, açlık susuzluk hissetmemiştim.
Yatış yapar yapmaz serum bagliolar zaten. Sonda işi gözümü korkutuyo. İlkinde çok sancım vardı sonda takılırken anlamadim pek.

Öyle bir iğne yapıyorlarsa inşallah bana da yaparlar iğne yapmıyorlarsa da inşallah senin gibi bana da o cesaret gelir Tabi normal ameliyat gibi olmayacak o heyecan eminim çok farklı olur

Yatış yapar yapmaz serum bagliolar zaten. Sonda işi gözümü korkutuyo. İlkinde çok sancım vardı sonda takılırken anlamadim pek.
Off sonda işi beni de rahatsız ediyor. Takılırken de rahatsız olmuştum, çıkana kadar devam ediyor. Artık çıkarsalar da rahatlasam diye düşünmüştüm. Sezeryanı falan değilde beni sonda işi streslendiriyor

aa doğru canım hatırladım senin yazdıklarını. Korkulacak bir şey olsa doktorlar bak o zaman söylemişler, şimdi belirtmediğine göre korkma. Dediğim gibi benim de önde gidiyor. Doktora dedim, çok mu önde diye. Yok koca kafalı olacak dedi güldü :) Zaten tüm vücut ölçülerinin dengede gittiği hiç olmadı, her bebek farklı, bunlar ortalamaya göre alınmış referans değerler.

Nasıl talihsizlikler seni bulmuş böyle yaaaDevlet hastanelerinde oldu bunların hepsi dimi? Özelde yaşadım deme büyük şok yaşarım. O kadar para verip bunları yaşamış olamazsın yani!!! Allahtan doğal yolla hamile kalıyorsun baksana tedavi de sana neler yapıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…