Canım Allah yardımcın olsun, zamanla her şey yoluna girecek inşallah, Eymen’i de alıp evinize döneceksiniz hayırlısıylaBu ara hem kabizim hemde sanrm hastanede usuttum.. Dunden beri karnim taş gibi.. Sicak tutmaya calisiyorum kendimi.. Insallah geçer..
Aslnda dedigin dogru da.. Bu iki gün cidden tecrubesizdim.. Yanimda biri olsa daha kolay gecerdi gibime geliyor.. Altini degistirmeyi bile bilmiyordum video izledim nasil degistirilir diye.. Kendimin uygulayip ogrenmesi daha güzel ama 1 hafta bile kalsa annem yeterdi yanimda.. Bende fazla yanimda olmasini istemiyorum annemin.. Insanlar tuhaf karsiliyor annem yok yanimda diyince.. Zaten ikinci gün daha cok alistim eymene.. Ama aşırı gaz oldugu için sut icemedi oğlum
Carsamba dogumun olcagini okudum demin.. Hayırlısıyla saglikla doğar insallah.. Ins sali gunu taburcu oluruz bizde haberini veririm buraya da
Korkulacak bir durum değil gibi canım sadece fazla endişeli buda normal aslında bizde öyle değil miyiz ister istemezİnşallah canım öyle bişeydir❣
Ah güEl yürekli arkadaşım basın dan beri hep olumlu karşıladın tüm süreci. Artık rabbim daha da kolaylığını verecek emin ol çok az kaldı. Eymene bakamadım diye düşünme. Bellide erken bi karar verilmişti eymen henüz hazır degilmiştir. Valla anneler keşke bizi azıcık anlasa. Allah göstermesin ama onlara birsey olsa biz işi falan düşünmez gideriz ki ben hatırlıyorum trafik kazası geçirdik annem kolundan ameliyat olmustu. Ben de bacağımdan olmustum. bacağımın üstüne basmamak gerekiyordu. Gündüz ise gidip gece annemin yanında refakatçi kalıyordum bacağım boylu boyunca damar patlayıp yayılıp sismişti dinlenemedim diye. Yani açıkcası bizim verdiğimiz değeri gerçekten veriyorlar mı beni de düşündürmüyor değil
İnşallah cnm. Ben nohut yemeği pilav yemişim oğlum üç günlükken çocuk nasıl kivrandi gazdan. Bı haftalıkken kısır yedim aynı şekilde kivrandi kaç saat. Gaz masajı videoları izle bağırsak çalıştıran altı hareket var bebek için onu izle çok faydası oluodu.sen ne. Kadar sağlıklı olursan bebek te öyle olurBu ara hem kabizim hemde sanrm hastanede usuttum.. Dunden beri karnim taş gibi.. Sicak tutmaya calisiyorum kendimi.. Insallah geçer..
Aslnda dedigin dogru da.. Bu iki gün cidden tecrubesizdim.. Yanimda biri olsa daha kolay gecerdi gibime geliyor.. Altini degistirmeyi bile bilmiyordum video izledim nasil degistirilir diye.. Kendimin uygulayip ogrenmesi daha güzel ama 1 hafta bile kalsa annem yeterdi yanimda.. Bende fazla yanimda olmasini istemiyorum annemin.. Insanlar tuhaf karsiliyor annem yok yanimda diyince.. Zaten ikinci gün daha cok alistim eymene.. Ama aşırı gaz oldugu için sut icemedi oğlum
Carsamba dogumun olcagini okudum demin.. Hayırlısıyla saglikla doğar insallah.. Ins sali gunu taburcu oluruz bizde haberini veririm buraya da
Canım daha 2 gün önce arkadaşım normal doğum diye gitti 40 haftalık açılma olmadı sezeryan oldu geldi. Bu işler hiç belli olmuyor. Doktor ne derse onu yağ bende 38+0da sezeryan Olcam inşallahÇok tesekkür ederim canım hayırlısı olsun yapacak birşey yok artıkSence acele etmiyorum dimi?
İnşallah cnm. Ben nohut yemeği pilav yemişim oğlum üç günlükken çocuk nasıl kivrandi gazdan. Bı haftalıkken kısır yedim aynı şekilde kivrandi kaç saat. Gaz masajı videoları izle bağırsak çalıştıran altı hareket var bebek için onu izle çok faydası oluodu.sen ne. Kadar sağlıklı olursan bebek te öyle olur
Kuru fasülye de çok gaz yapar canım yeme bence hiç. Yoğurt çorbası benim sütümü artırıyordu bayağı, hem de hafif oluyor.Bugun taze fasulye yapcam ama korkuyorum gaz olur eymende diye.. Bizimkinin gazı kolay çıkıyor aslnda.. Sırtına hizli ve birazcik kuvvetli vurunca mirildanmaya basliyor ikiniyor sonra koyveriyorama bende bu zmna kadar gaz yapan bisey yemedim hiç.. Dün salatada sogan geldi ayikladim soganlari gaz olmasin diye eymene.. Zaten minnak oğlum gazdan da kivranmasin.. Ben yemem mercimek soğan yeterki iyi olsun
Taze fasulye gaz yapmaz sanırım. Bak oglunun dilini öğrenmeye başlamışsın bileBugun taze fasulye yapcam ama korkuyorum gaz olur eymende diye.. Bizimkinin gazı kolay çıkıyor aslnda.. Sırtına hizli ve birazcik kuvvetli vurunca mirildanmaya basliyor ikiniyor sonra koyveriyorama bende bu zmna kadar gaz yapan bisey yemedim hiç.. Dün salatada sogan geldi ayikladim soganlari gaz olmasin diye eymene.. Zaten minnak oğlum gazdan da kivranmasin.. Ben yemem mercimek soğan yeterki iyi olsun
Kuru fasülye de çok gaz yapar canım yeme bence hiç. Yoğurt çorbası benim sütümü artırıyordu bayağı, hem de hafif oluyor.
Kilosu haftasıyla uyumlu canm. Hayırlısı olsun . Bence iki hafta içinde topikte ciddi patlama olcakDün 36+0 da kontrole gittim. Kilosu 2600 2700 civarı dedi. Artık kurtardı kendini Bi bakarsın bu gün Bi bakarsın 2 haftaya dogar ama tahminimce 2 haftaya doğmuş olur dedi. Karnım baya aşağıya indi ama 0 sancı çıkıyor ayöyle yani cok uzun bakmadı zaten canım acıyor alet değdikçe
Taze fasulye gaz yapmaz sanırım. Bak oglunun dilini öğrenmeye başlamışsın bilenormalde soğan bulgur vs sütü arttırır diye lohusaya yedirmeye calisirlar ama gaz yaptığı için ilk iki üç ay uzak kalmak lazım. Zaten üç aylık olunca ayak hareketleri çok artio bebeğin kendi gazını kendi çıkarmaya baslio
Kızlar miracmiracle haber varmı. Dün sancısı vardı bekliodu. Doğmuştur belkide bebegi
Maşallah canım çok güzel kilosu artık her an bekleniyorlar tabi ki sağlıcakla gelsinlerDün 36+0 da kontrole gittim. Kilosu 2600 2700 civarı dedi. Artık kurtardı kendini Bi bakarsın bu gün Bi bakarsın 2 haftaya dogar ama tahminimce 2 haftaya doğmuş olur dedi. Karnım baya aşağıya indi ama 0 sancı çıkıyor ayöyle yani cok uzun bakmadı zaten canım acıyor alet değdikçe
Ay ne güzel ekim bebisleri@Chelzy canım, teşekkür ederim.
Kontrolüm iyi geçti çok şükür.
Bebek azıcıkta olsa kilo almış, yine de az ama olsun...
Yeter ki sağlıklı olsun... Cumartesi tekrar kontrol olacağım, muhtemelen haftaya Salı ya da Çarşamba sezaryen ile alacak ama tansiyonum 14/9 u geçerse yatış yapacağını söyledi.
Amacı 38.haftayı görmek.
Hep yürekler ağızlarda, sağlıkla gelsinler bütün minik kuzular inşallah.
Maşallah Eymen paşa yaEymen kendiliginden de cikariyorgazman mübarek cok hareketli zaten.. Karnimda bu kadar hareketli degildi ya şaşırıyorum
Ah rüyalar rüyalarHeycan var tabi olmaz mı. Az önce rüyamda szeryan oldum ayağa kalktım hiç acı yoktu ne kadar kolay oldu diyorum inşallah öyle bı doğum nasip olur biran önce toparlanp çocuklarımla düzenini kurmak istiyorum
Aminn hepsi sağlıkla gelsin inşallahMaşallah canım çok güzel kilosu artık her an bekleniyorlar tabi ki sağlıcakla gelsinler
Bide bu gece rüyamda hastanede veznede bekliyorum kadın sizi doğuma alcaz dio. Bende diom ki 25 Eylül benim doğumum . Kadin dioki 20 Eylül e alındı senin doğum.Ah rüyalar rüyalarbende kanamam nişanım gelmişti rüyamda vücut kendini hazırlıyor beyin kendini hazirliyorrr ama ben de korkuyorum ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?