2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Zaten yapcam fasulye ama cok az yemeyi dusunuyorum.. Son fasulye bu.. Daha olmaz heralde.. Bnde taze fasulyeye bayılırım yaa dayanamadgm icin aldim valla.. Tek kaçamak bu olcak ins eymeni cok zorlamaz

Her ogununde kimyon dök yemegine canim.Sabah yumurtana, sebze yemegine,koftene,etine herseye.Gazini tamamen aliyor.
Yogun bakimda kuvozde ustune kiyafet giydiriyolar mi bir de yoksa sadece bezle mi duruyolar? Bizimkiler de kalabilirler bir sure ya merak ettim.

Insallah en kisa zamanda tekrar kavusursnuz yavrunla. Sen onun icin cabaliyorsun o senin icin Ikiniz de cok guclusunuz

Yani okadar diorsun 2 gündem beri uykumdan sanci ile uyanıyorum
Bağırsak hareketlerim çok hızlı buda doğum habercisimis
Kasılmaların kuvvetli kasıklarim belim
Bu akşam doktorum çağırdı bakalım gideceğim birde boğazlarım kötü oldu bronşlar doldu öksürüyorum onun için doğumda ya nefes alamazsam ya daha kötü olursam dioruminşallah hemen gecer

Ay ne güzel ekim bebisleri gelmeye başlıyor desene hayırla sağlıkla...
Ay böyle gördükçe o kadar heyecanlanıyorum ki bazen siteye bakmasam mı acaba diyorum. Benim 19 Ekim sat a göre, normal Doğum olacak daha çoooook var ama belli de olmaz. Öyle mi olur, böyle mi olur bebişler geldikçe yerimde duramıyorum :)

Zaten yapcam fasulye ama cok az yemeyi dusunuyorum.. Son fasulye bu.. Daha olmaz heralde.. Bnde taze fasulyeye bayılırım yaa dayanamadgm icin aldim valla.. Tek kaçamak bu olcak ins eymeni cok zorlamaz
Ben kuru fasülye olarak okudum taze fasülye birşey yapmaz sanırım

İnşallah toparlanirsin hemen. Benimde hafif soğuk algınlığı var hapsiriyorum geniz akıntısı var. Benim dün akşam ve bu sabah çok kuvvetli sancım oldu ama yarm saat sürdü kesin doguruyorum dedim ama geçti. Belimde başlayıp karnımın her tarafına yayılan çok kesin kivrandiran bı sancıydi. Galiba bebek doğuma hazirlanio. Bakalım doktor sana ne dicek. Az kaldı hepimizin

Herkese sancisiz gunler olsun insallah.

Arkadaslar bu bebege cogumuzun aldigi isimli hastane cikislarini ilk mi giydireceksiniz yoksa ilk dogar dogmaz normal hastane cikisini mi vereceksiniz?
Ben isimli yaptırmadım ama isimli yaptırdıysan ilk onu giydir bence

Bu sabah saglik ocagina gittim kan verdim. 36 haftalik olmussunuz izleminiz bitti dedi. Artik doğumdan sonra 5. gün gelin topuk kani alinicak dedi
Benm son kontrol sağlık ocağında 5 eyluldeydi. Yol uzun diye gitmedim hemen aradılar dedim sancım oluo arada ondan gelemedim yol yuruyemiyom tamam dedi. Telefonda bikac soru sordu. Bebek dogunca üç ila beş gün arası topuk kanı için gelin dedi.

Bana da 5 ila 7 gün arası dedi öyle hatırlıyorum . Benim ki geç oluyor bayağı sanki

Canım hiç üzülme gerçekten değmiyor... Anca dogurup buyutmuşler... Benim annem çalısmıyor da... Engeli de yok.. Benı aramaya yuzu de yok kayınvalıdem arıyor. Kayınvalıdem de ben geldım kız gercekten cok kotuydu serum bağlamıslar sancısı coktu yatıyor evde dedı.. Dr hastanede yat demış cocuklar ıcın kabul etmemıs. Ben geldım aklın kalmasın dedi. Acaba uzulmus mudur lafa gelince el oğlu el der.. Bak eşim annesiyle mesafeli ama sadece aradı anne ucak biletini alıyorum valizini hazırla 2 saat sonraki ucaga yetıs gerekirse taksiye bin taksi paranı herseyı ben vercem cabuk yetıs dedı. Kadın gık demedi. Oğluna aşırı düşkün oğlu atla dese atlucak cinsten. Kadın gelınce gözleri doldu cunku mesafe olarak annem daha yakın. Benım annem ucakla 1 saat, kayınvalıde ucakla 2 saat.... Neyse ben evde yatıyorum. Sabah kadın geldi evı yarım gun temizledi gıttı kayınvalıde maf ettı kadını ses etmedim... Her işi yaptırdı... Oğlanları servise bindirdi okula yolladı. Yedirdi ıcırdı... Şimdi de yemek yapıyor bana asla kalmayacaksın dedi, karnın çok aşagıda 1 ıkı hafta kalsın bebek yazık buyısın dedı...en azından eşimin aklı rahat etti bır yandan benle mı ugrasa ak bır yandan cocuklarla mı ugrasacak.... Annem benı ve eşimi arayamadım.. Kızkardesım de annem bu kadar ciddi oldugunu anlamamı dedı. Ne yapayım ölmem mi lazım dedım.. Koca kızını bırakamıyor burada ben 2 cocukla koca karnımla dolanıyorum. Senın kardes olarak anne gıt bu kız zor durumda demen lazım dedım. Kadın hala halı temizlik derdinde, halıları sen de alabılırsın temızlıgı de bır kadın tut benden fazla maas alıyorsun bekar sın hala anana mı iş yaptırıyorsun dedım. Yok olmassa ben yollarım dedım... Agır konustum.. Ikınız de rahatınıza düşündünüz dedım. Sen elini sıcak sudan cıkartmıyon dedım aramızda 1 yas var sen tırnagın kırılır dıye bulasık yıkamıyorsun be dedım.. Şimdi bana cidden kötu oldugunu dusunemedık demeyin dedım... İster gelın ister gelmeyin bu kadar evlat ayrımcışıgı olmaz dedım... Agzıma geleni saydım artık yeter ama.... Ben de erkek anneısyım ama cocugum zorda kalacak gelırım , kaynanam da o var... Oğlu ve torunları ıcın gelıyor ama bu sefer kızım rengin bembeyazdı dedi... Akşam çorba yaptı getirdi ılknkez kaynana elinden corba ıctık... Allahtan annen nıye gelmedı fLan sormadı yoksa zaten hassasım kendimi bırakıp aglardım... Senın annen istese özel sektöründe yıllık izni var ızın alıp 3 gun gelebilirdi.... Ama içten gelmeyince bırak yapmasınlar... Şimdi nasıl gelecek merak ediyorum.. Allahtan kaynana am kocasına gelin çok kötu kız ne kalabiliyor ne nefes alabiliyor sen gelme bileti acık bilete dönustır dedı. Sen ya dogumdan bır gun önce gel. Ya da bebek 10 gunluk olsun benı almaya gel 1 gun kal beraber sonerlım dedı.. Kocası da tamam kız rahatca evınde gezsin yatsın demiş ben olsam rahat edemez demiş... Onlar da kıızm bu kadar kotunolduhınubsanmıyordul dedı. Ben de bu haftaya kadar iyiydim okula gıdıp geldım işlerimi yapabiliyorum dedım ama 2 gunde kötu oldum dedım.

Dr kontrolünden çıktık şimdi, bebeğimiz 3 kilo olmuş tam. Muane de yaptı normal doğuma bi engel görünmüyor şimdilik dedi. Ama suyu azalmış 4 gün sonra yeniden çağırdı.
Sabah akşam havuç suyu iç ve bol su içmeye dedi.
Boynunda yine 1 kordon dolanmış halde, bu da normal doğuma engel değilmiş.
nst de hiç sancım çıkmadı 15 civarındaydı. Bakalım nasıl bir süreç olacak, elimde su şisesii geziyorum.

Kızlar herkese merhaba. 1 hafta önce yeğenim dünyaya geldi. Bagırsak genişlemesi varmış. İlaçla tedavi olmazsa ameliyat olması gerekiyomuş. Onda da 12 ay boyunca bagırsakları dışarda yaşayacakmış. Çevrenizde böyle bişey gören duyan var mı. O daha minicik. Çok çaresisiz.

Muane 10 20 saniye falan sürdü herkeste böyle mi?
Hemen bitti, elle kontrol ediyor biraz bastırarak, tamam dedi sonra acaba bizim doktor m hemen kestirip attı? Normali mi böyle?
Özel mi devlet mi? Benim özelde takip ediliyor her muayene en az yarım saat sürüyo. sonra işte soru cevap faslı 45 dkyı buluyor çıkışımız

bende kontrolden geldim şimdi kızım 3010 gr olmuş ama yanıltabilirmiş 150 gr falan eksik olabilir dedi sancı çıkmadı dokotra size gelene kadar sancı çekiyorum geleceğim gün kesiliyo dedim magnezyum iç kötü olursan dedi bebek artık her an gelebilirmiş hazırlıklı ol daha çok inmemiş ama belli olmazmış
bu arada hemşirelerle görüştüm ne lazım ne alınmalı sordum hepsini anlattılar doğumu anlattı yenidoğan hemşiresi bebek bakımını anlattı neler yapacaklarını falan hepsini söyledi depend pedi hastane için önermiyoruz biz burada veriyoruz zaten dedi hava alması gerekiyor ve sezeryan olursanız dikişler için zor oluyor dedi

Muane 10 20 saniye falan sürdü herkeste böyle mi?
Hemen bitti, elle kontrol ediyor biraz bastırarak, tamam dedi sonra acaba bizim doktor m hemen kestirip attı? Normali mi böyle?
benim de kısa sürüyor 1 dk falan bakıyor ultrasonla sormak istediğin birşey var mı diyor varsa soruyorum yoksa tamam diyor kg söylüyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…