2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende bundan çok korkuyordum canım ya acele ediyorsam ya bir aksilik olursa asla kendimi affetmezdim. Allah razı olsun adam durdurdu beni ağrı kesicide kullanma biraz dayan zaten cumartesi pazartesi falan geliceksin kontrol altında olucaksın ne zaman gerek görürsem alırız dedi

Doktora güvenmek çok önemli bebeğin için doğru zamanı bekliyor haklı olarak.
Evet çok çok güven veriyor bana çok ilgili ve tecrübeli Biraz ağrı çek bebek toparlansın iyice dedi çok haklı ben ağrılara dayanamadığım için alalım dedim galiba bencilik yaptım

Canım sancım azaldı bugün hatta hıc yok sabah nsteye girdim... Magnorm ıcıyorum kasılma olmasın diye cunku bir ıkı hafta kalsın ıstıyorum en azından 37 yı bitireyim...Ben araba sürüyorum ama ıkı cocugu okula götur getır bebekle zor olacak zaten gecen yılda servisle gidiyorlardı.. Ben kimseden 10 yıldır birşey istemedim ama bu en son olayda annem bitmiştir ıleri de cok sevdıgı kızı baksın...benim kötu gunumde dahi gelemıyorsa ben de gecmis olsuna giderim. Hadı bana acımdan yok o kucuk torunların ne sucu gunahı var. Dün temızlıge gelen abla bıle kızım gelen olmassa ben gelır kalırım cocuklara bakarım. Sabah erkenden geldı kayınvalıdeye gorunce rahatladı. Barı gelmısken temizlik yapayım dedı.. Zaten bir dogursam hemen kalkarım ama annem gelirse kalkmayı da düşünmüyorum... Benım eşim Kendı annesine bırsey yapmaz ama ben kendi annem ıcın yapmadığım kalmadı ama gercekten böyle olmamalıydı... Allahtan maddi durumumuz ıyı de ona muhtav olmuyoruz... Eşim de dedi annemle konustu annem kızım kötu dedı, ben gelır diye sanıyordum ama buna ragmen gelmediyse bence uzulmene gerek yok. Boşver dedi ki eşimle biz asla ailelerimiz hakkında yorum yapmayız ama bu hastalık dedi.. Zor günde olmuyorsa ıyı gunde nasıl olacak dedi.

Yahu bu annelere bu sene biseyler oldu hepsi kendi derdine düşmüş. En iyisi biz tarlada doguralim göbek bağını da tırpanla falan keselim kimseye yük olmayalım
Benim ki de tam aksine ha bire ne zaman doğum olucak ne zaman geleyim diyor Hatta babam 1 hafta kal yeter demiş annemde işine bak kızı o halde bırakıp asla gelmem demiş Valla bir hafta içinse gelme dedim merak etme kalıcam dedi

Canım eşin haklı sonuçta şuan gerçekten yardıma ihtiyacın var kesinlikle yanında olması lazımdı. Allah razı olsun yine kayınvalden gelmiş hiç olmazsa çocuklarınla ilgilenir seninde yükün hafiflemiş olur. Ben anneme doğumdan birhün önce gel bana doğumdan sonra gerekiceksin diyorum babam ve kardeşim evde tek oldukları için çok kalamaz o yüzden şimdilik eşimle idare ediyoruz çocukta olmadığı için çok zorlanmıyorum. Kayınvalden gelmeseydi belki bu kadar zoruna gitmezdi ama işte insanın kendi annesi olunca daha çok üzülüyor

Benim annemde şuan tatilde. Doğuma 1 hafta kala gelip bebegin yarı kirki çıkana kadar kalacak. Aslinda tam ihtiyac duyulan zaman ama onlarda tek degil ki

Evet çok çok güven veriyor bana çok ilgili ve tecrübeli Biraz ağrı çek bebek toparlansın iyice dedi çok haklı ben ağrılara dayanamadığım için alalım dedim galiba bencilik yaptım
Bencillik diye düşünme cnm. Birazda sabirsiziz biz biran önce kavuşmak istiyoruz çok az kaldı

Valla çok haklısın cnm. Anne baba hakkı ödenmez kimse yabana atmasın ama insan dar gününde annesini beklio. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Allah'tan esin ilgili . Nice kadınlar gördüm hamile çok yakinlarim cam silen perde aşan her işini yapan. Benim hamile değilken bile haftalık temizlikte koltuklari çeker benm belim agrimasin diye. Malesef maddiyat ta çok önemli . Nefes alsan parayla artık

herşeyin hayırlısı canım mama veriyorlarmış süt gelmezse ama şırıngayla veriyolarmış bebeğe. bende öyle bu kadar direndik doktor ne derse onu yapmayı düşünüyorum, gönlüm normal doğumdan yana ama bakalım inşallah normal yapabiliriz :) bende cumartesi ordayım sabah erken randevum

Benm annem çok yakın bana yürüme mesafesi. Annemde kalayim dedim doğumdan sonra annem kal ama kaynanam darilmasin dedi vazgectim. Kendi evimde kalcam. Ama annem kimsenin evinde kalmak istemio duramiyo kalamio. Şimdiden gündüzleri gidip gelirim dio gece kalma lafı yok hiç. Kaynanam var ama anneme anne çorabımi giydir derken utanmam ama kaynanama utanirim söyleme ye . Amaaannn işte . Bı ara çok kafayi taktım kimse beni dusunmuo diye çok ağladım şimdi biraz saldım kendimi herşey olacağına varır. Cocuklarim saglikli olsun ben çabuk ayaklanayim bı şekilde yolumuza bakicaz.

Bende dün dedim 38 den sonra beklemeyelim ben kusmaktan bıktım artı panik atak anksiyete yüzünden hergünüm aglayarak geçiyor. Saolsun benim doktorda rahatlattı bak cok az kaldı 2 haftya kurtulursun inşallah falan dedi. Gerçekten bu iç sıkıntısı beni mahvetti hiç bir yere sığamaz oldum.

Doktoru ma bıraktım artık canım bakalım o dediği an alıcaz
Doktoruna güven canım stres yapma sağlıcakla gelecek inşallah minnak

canım bence çok iyi dayandın sen 2 çocuk hamilesin çalışıyorsun evde de çalıştın artık vucutta dinlen diyor sana

Kaynana agzi ile kuş tutsa anne yaninda otursa yinede anne deriz .benim annede ayagindan ameliyatli kendi işini kendi ancak görüyor ama 40 cikana kadar eli üstümde olur.yemegimi yapar.is yaptırmam zatende evde anne diyince ses versin yeter.ben tek olmayi tek kalmayi konduramiyorum kendime sahipsiz degilim ki neden tek birakacaklar beni.insan hayatinda kaç kere bu denli anneye ihtiyaç duyar ki.ben hep yanlarında ve destekcisiyimdir bu özel gunlerde onlarinda yanımda olduğunu hissettirmesi lazım.
İş güç parama sözüm geçer.yarim gün kadın 70 tl gerekiyor 40 im cikana kadar alirim haftada 1 belki 2.
6 ay sonra işe dönücem mecbur şu zamanlarida hiç küsmek kirilmak yorulmak için geciresim yok valla.
Benin bacinda bir ilginç.anne naz yapsa kardeşin demeli ki anne sen niye burdasin gitsene diye.prensesin işine gelmiyor ama bu işler sırayla.yarin öbür gün birsey olsa ilk aklina abla gelecek.

Doktorun yeni bi tarih verdi mi? 30 eyluldu senin de benim gibi:) son durumun ne simdi canim
Yok canım 30 eylüle yetişmez dedi kontrolleri 3 günde bire çıkarttı bir risk gördüğü an alıcak belki cumartesi bile alabiliriz dedi suyum azalmış birde sancı başlamış

Kizlar lohusa pijamasini daha yeni alicamda ben normal pijama almistim 2 tane.ilk amelyattan sonra hemn lohusa pijamasi giyiliyomu leke olma ihtimali varmiki ilk doguma normal giymistim
Valla ben sadece biri onu gömlek gibi düğmeli bi takım iki tane de onu fermuarlı takım aldım . İşimi görür diye düşünüyorum.
Bu sabah saglik ocagina gittim kan verdim. 36 haftalik olmussunuz izleminiz bitti dedi. Artik doğumdan sonra 5. gün gelin topuk kani alinicak dedi
Ayyy bana da öyle söyledi , insan bi heycanlaniyo
Herkese sancisiz gunler olsun insallah.

Arkadaslar bu bebege cogumuzun aldigi isimli hastane cikislarini ilk mi giydireceksiniz yoksa ilk dogar dogmaz normal hastane cikisini mi vereceksiniz?
Ben normal hastane çıkışı giydiricem . İsiml falan almadım ama bir sürü bayaz zıbın aldım her ayı doldurdugunda üzerine numarasını yapıştırıp fotoğrafını cekicem melegimin
Bol su içmek ayrıca bel ve kasık ağrılarını da azaltıyo üstüne bir de bebeğin suyunu arttırıyo. Sağlıkla gelsin ama acele de etmesin

Kızlar tecrübeli anneler reflü yatağı aldınız mı bebiişlere? ☺
Canım ben reflü yatağı almadım ama uyurken falan kusması genzine gitmesin diye kendi yatağının en altına havlu koyucam ya da çok çok ince bi yastık . Böylece yatakta hafif bi eğim olucak . O uyurken benim de içim rahat olucak. Zaten ev tipi bi ana kucağı var onda dururken pozisyonu eğimli ayrıca reflü yatağı düşünmüyorum. Çok gerekirse yatağını biraz daha yukseltirim olmadı göğsümde uyuturum ben onu

Benim annemde şuan tatilde. Doğuma 1 hafta kala gelip bebegin yarı kirki çıkana kadar kalacak. Aslinda tam ihtiyac duyulan zaman ama onlarda tek degil ki
Evet ama idare edebildiğim kadar dayanayım doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olucak. Kardeşim lise son sınıf okul dersane kurs falan derken oda baya sıkıntı oluyor eve gelip yemek yiyip gittiği için annem bırakamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…