Doktor sarılık riski daha fazla olur belki kuvez ihtimali bile olabilir diyince çok üzüldüm bencilik yapıyorum dedim ben acı cekmemek için belki ona acı vericemBencillik diye düşünme cnm. Birazda sabirsiziz biz biran önce kavuşmak istiyoruz çok az kaldı
İlk bebekte 1 hafta yanimda kaldi ki bizim evlerde çok yakin gündüz gidip evine dolandi topladi 2 saat sonra geldi zaten gidincede habire aradi rahat edemedi.bu ikinci ilki kadar heyecan ondada yok.sehir dışından evli kardesim gelecek 3 gece kalsa yeter sonrasi annem 40 ina kadar gelir gider ama kalmaz esimle idare ederim .Benm annem çok yakın bana yürüme mesafesi. Annemde kalayim dedim doğumdan sonra annem kal ama kaynanam darilmasin dedi vazgectim. Kendi evimde kalcam. Ama annem kimsenin evinde kalmak istemio duramiyo kalamio. Şimdiden gündüzleri gidip gelirim dio gece kalma lafı yok hiç. Kaynanam var ama anneme anne çorabımi giydir derken utanmam ama kaynanama utanirim söyleme ye . Amaaannn işte . Bı ara çok kafayi taktım kimse beni dusunmuo diye çok ağladım şimdi biraz saldım kendimi herşey olacağına varır. Cocuklarim saglikli olsun ben çabuk ayaklanayim bı şekilde yolumuza bakicaz.
Canım ben yazın yavas yavas yaptım cocuklar yaz okulundayken.... Okullar acildi evde sadece yemek yaptım.. Sureklı yıllardır temıxluge gelen abla var. Haftada yarım gün 1.5 ayda tam detaylı temizlik... Ev işi zaten yapmadım ama okul bıraz yordu sanırım. Şimdi evdeyim.canım bence çok iyi dayandın sen 2 çocuk hamilesin çalışıyorsun evde de çalıştın artık vucutta dinlen diyor sana
Sen lohusa moduna girmişsinDoktor sarılık riski daha fazla olur belki kuvez ihtimali bile olabilir diyince çok üzüldüm bencilik yapıyorum dedim ben acı cekmemek için belki ona acı vericemO an sadece ağlamak istedim çok kötü oldum
Bebeğinle evine gelip kontrol sonrası sarilik için kuveze koyup ellerin boş kalinca beynimden vuruldum.en dogru karar sabretmek biraz daha diren .bana emmeyen çocuğa mama verdirmediler sariliktan 1gece kuvezde kaldi.eve geldim sabaha kadar agladim ve evdeki herkesi kovdum sizin yüzünüzden diye.evde çocuk yok kaynanam gece kalayimmi diyor.ulan çocuk yok ortada ben seni napiyim.Doktor sarılık riski daha fazla olur belki kuvez ihtimali bile olabilir diyince çok üzüldüm bencilik yapıyorum dedim ben acı cekmemek için belki ona acı vericemO an sadece ağlamak istedim çok kötü oldum
Çok şanslısın annen yakınsa sana keşke bizde aynı şehirde olsaydıkBenm annem çok yakın bana yürüme mesafesi. Annemde kalayim dedim doğumdan sonra annem kal ama kaynanam darilmasin dedi vazgectim. Kendi evimde kalcam. Ama annem kimsenin evinde kalmak istemio duramiyo kalamio. Şimdiden gündüzleri gidip gelirim dio gece kalma lafı yok hiç. Kaynanam var ama anneme anne çorabımi giydir derken utanmam ama kaynanama utanirim söyleme ye . Amaaannn işte . Bı ara çok kafayi taktım kimse beni dusunmuo diye çok ağladım şimdi biraz saldım kendimi herşey olacağına varır. Cocuklarim saglikli olsun ben çabuk ayaklanayim bı şekilde yolumuza bakicaz.
Ben ilk bebekte annemde kaldım bı ay . Doğumla beraber bronşit oldum oldum oğlum hem sarılık oldu hem şekeri çok düştü. Oksurmekten dikislerim açıldı enfeksiyon kaptım uzun süre bronşit ve dikislerim için tedavi gördüm sabah akşam hastaneye gidip pansuman serum tedavisi oldum . Çok zordu. Benm niyetim bı hafta kalıp eve donmekti ama mecbur kaldım. Şimdi inşallah herşey yolunda gider eşim iki üç hafta izin kullancak. Kendi evimde en rahat olur diye düşünüyorum. Birde dört yaşındaki oğlumun da düzeni bozulmaz hem başkasının evinde yatağında asla uyumuyor çünkü doğuştan beri yer yadırgama huyu var küçük adamınİlk bebekte 1 hafta yanimda kaldi ki bizim evlerde çok yakin gündüz gidip evine dolandi topladi 2 saat sonra geldi zaten gidincede habire aradi rahat edemedi.bu ikinci ilki kadar heyecan ondada yok.sehir dışından evli kardesim gelecek 3 gece kalsa yeter sonrasi annem 40 ina kadar gelir gider ama kalmaz esimle idare ederim .
Benimde panık atağım vardı çok şükür tedaviyle atlattım ayy insanı maf ediyor sürekli ağlama krizleri tutuyor insanı helede gebelikte daha da kötü olur.Kusman neden var ki canım?Bende dün dedim 38 den sonra beklemeyelim ben kusmaktan bıktım artı panik atak anksiyete yüzünden hergünüm aglayarak geçiyor. Saolsun benim doktorda rahatlattı bak cok az kaldı 2 haftya kurtulursun inşallah falan dedi. Gerçekten bu iç sıkıntısı beni mahvetti hiç bir yere sığamaz oldum.
Ayyy inşallah canım çok sağolDoktoruna güven canım stres yapma sağlıcakla gelecek inşallah minnak
Bizde aynısı oldu sütüm yetmemiş sekeir çok düşmüş aynı anda sarılık olmuş sarılık olunca emen çocuk emmemeye başladı uyuma süreci başladı zaten sütum azdı. Doktor acil mama başlayın dedi. Annem de dioki aç birak nasıl emicek bak.Bebeğinle evine gelip kontrol sonrası sarilik için kuveze koyup ellerin boş kalinca beynimden vuruldum.en dogru karar sabretmek biraz daha diren .bana emmeyen çocuğa mama verdirmediler sariliktan 1gece kuvezde kaldi.eve geldim sabaha kadar agladim ve evdeki herkesi kovdum sizin yüzünüzden diye.evde çocuk yok kaynanam gece kalayimmi diyor.ulan çocuk yok ortada ben seni napiyim.
Ayyy inşallah ya iyi anne olamazsam diye düşünüp durur hale geldim bence psikolojim bozuldu benimSen lohusa moduna girmişsinsen iyi bı annesin . Bak doktorun da seni yönlendiriyor ne güzel
Annemde bana dioki canın bişey çekerse şöyle yapayim iş çıkışı esin alsin dio. Ama mesela ben diyemem yap diye. Bende öyle bı tipim işte. Eşimde aynı benim gibiÇok şanslısın annen yakınsa sana keşke bizde aynı şehirde olsaydıkKv gel bize doğuma kadar bakayım sana diyor ben kabul etmedim kaynım var kp var ben rahat edemem orada diye. Tabi ki insan annesinden herşeyi ister ama kv olunca ister istemez çekinir annem burada olsaydı her akşam bana yemek gönder derdim kv o konuda çok iyi biri ama yinede çekiniyorum biraz yemek gönder diyemiyorum. İnşallah çabuk toparlanırsın canım annen en azından gündüzleri yanında olucak akşamda bir şekilde idare edersin umarım
Yaa çok kötü birşey sen böyle diyince gözlerim doldu kim bilir o geceyi nasıl sabah ettinBebeğinle evine gelip kontrol sonrası sarilik için kuveze koyup ellerin boş kalinca beynimden vuruldum.en dogru karar sabretmek biraz daha diren .bana emmeyen çocuğa mama verdirmediler sariliktan 1gece kuvezde kaldi.eve geldim sabaha kadar agladim ve evdeki herkesi kovdum sizin yüzünüzden diye.evde çocuk yok kaynanam gece kalayimmi diyor.ulan çocuk yok ortada ben seni napiyim.
Kendini kurtardı zaten çok şükür gelişimini de tamamlandı gerisini bebekler kendi karar veriyorAyyy inşallah canım çok sağolOna güvendiğim için biraz daha rahatladım
Anneme gelince çok yüzsüz oluyorum canım istiyor yap diye bilirim ama başkasına aç olsam bile diyememAnnemde bana dioki canın bişey çekerse şöyle yapayim iş çıkışı esin alsin dio. Ama mesela ben diyemem yap diye. Bende öyle bı tipim işte. Eşimde aynı benim gibi
Bende kendi kararı olsun istiyorum bir daha asla bencillik yapmıyacam ne zaman isterse gelsin mimiğimKendini kurtardı zaten çok şükür gelişimini de tamamlandı gerisini bebekler kendi karar veriyor
Anneme gidince bunu yap diye isterim de yap gönder diyemiom işteAnneme gelince çok yüzsüz oluyorum canım istiyor yap diye bilirim ama başkasına aç olsam bile diyememValla şansını güzel kullan ne güzel işte annenin yemeğini yeme şansın var
Bana da 5 ila 7 gün arası dedi öyle hatırlıyorum . Benim ki geç oluyor bayağı sanki
Kafa kafaya verip ağlayalımYaa çok kötü birşey sen böyle diyince gözlerim doldu kim bilir o geceyi nasıl sabah ettinRabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah Berikko arkadaşımıza da yardım eder eymen hemen toparlanır ve eve gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?