2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bencillik diye düşünme cnm. Birazda sabirsiziz biz biran önce kavuşmak istiyoruz çok az kaldı
Doktor sarılık riski daha fazla olur belki kuvez ihtimali bile olabilir diyince çok üzüldüm bencilik yapıyorum dedim ben acı cekmemek için belki ona acı vericem O an sadece ağlamak istedim çok kötü oldum

İlk bebekte 1 hafta yanimda kaldi ki bizim evlerde çok yakin gündüz gidip evine dolandi topladi 2 saat sonra geldi zaten gidincede habire aradi rahat edemedi.bu ikinci ilki kadar heyecan ondada yok.sehir dışından evli kardesim gelecek 3 gece kalsa yeter sonrasi annem 40 ina kadar gelir gider ama kalmaz esimle idare ederim .

canım bence çok iyi dayandın sen 2 çocuk hamilesin çalışıyorsun evde de çalıştın artık vucutta dinlen diyor sana
Canım ben yazın yavas yavas yaptım cocuklar yaz okulundayken.... Okullar acildi evde sadece yemek yaptım.. Sureklı yıllardır temıxluge gelen abla var. Haftada yarım gün 1.5 ayda tam detaylı temizlik... Ev işi zaten yapmadım ama okul bıraz yordu sanırım. Şimdi evdeyim.

Doktor sarılık riski daha fazla olur belki kuvez ihtimali bile olabilir diyince çok üzüldüm bencilik yapıyorum dedim ben acı cekmemek için belki ona acı vericem O an sadece ağlamak istedim çok kötü oldum
Sen lohusa moduna girmişsin sen iyi bı annesin . Bak doktorun da seni yönlendiriyor ne güzel

Bebeğinle evine gelip kontrol sonrası sarilik için kuveze koyup ellerin boş kalinca beynimden vuruldum.en dogru karar sabretmek biraz daha diren .bana emmeyen çocuğa mama verdirmediler sariliktan 1gece kuvezde kaldi.eve geldim sabaha kadar agladim ve evdeki herkesi kovdum sizin yüzünüzden diye.evde çocuk yok kaynanam gece kalayimmi diyor.ulan çocuk yok ortada ben seni napiyim.

Çok şanslısın annen yakınsa sana keşke bizde aynı şehirde olsaydık Kv gel bize doğuma kadar bakayım sana diyor ben kabul etmedim kaynım var kp var ben rahat edemem orada diye. Tabi ki insan annesinden herşeyi ister ama kv olunca ister istemez çekinir annem burada olsaydı her akşam bana yemek gönder derdim kv o konuda çok iyi biri ama yinede çekiniyorum biraz yemek gönder diyemiyorum. İnşallah çabuk toparlanırsın canım annen en azından gündüzleri yanında olucak akşamda bir şekilde idare edersin umarım

Ben ilk bebekte annemde kaldım bı ay . Doğumla beraber bronşit oldum oldum oğlum hem sarılık oldu hem şekeri çok düştü. Oksurmekten dikislerim açıldı enfeksiyon kaptım uzun süre bronşit ve dikislerim için tedavi gördüm sabah akşam hastaneye gidip pansuman serum tedavisi oldum . Çok zordu. Benm niyetim bı hafta kalıp eve donmekti ama mecbur kaldım. Şimdi inşallah herşey yolunda gider eşim iki üç hafta izin kullancak. Kendi evimde en rahat olur diye düşünüyorum. Birde dört yaşındaki oğlumun da düzeni bozulmaz hem başkasının evinde yatağında asla uyumuyor çünkü doğuştan beri yer yadırgama huyu var küçük adamın

Benimde panık atağım vardı çok şükür tedaviyle atlattım ayy insanı maf ediyor sürekli ağlama krizleri tutuyor insanı helede gebelikte daha da kötü olur.Kusman neden var ki canım?

Bizde aynısı oldu sütüm yetmemiş sekeir çok düşmüş aynı anda sarılık olmuş sarılık olunca emen çocuk emmemeye başladı uyuma süreci başladı zaten sütum azdı. Doktor acil mama başlayın dedi. Annem de dioki aç birak nasıl emicek bak. Yahu dedim beş yasindaki cocuk mu aç bırak yesin. Sarılığı var gücü yok ememio zaten sütum azdı. Dedim kimse karismicak bana. Üç saatte bir mama basladik yarm saatte bir hep emziridm ne emerse kardır diye. Eşimle gece gündüz üç saatte bir alarm kurduk besledik bebeği. Kendine geldi. Mama konusunda ihtiyaç olursa yine kimseyi dinlemem tırnaklarımı geciririm valla lohusa anne eşittir dişi kaplan

Annemde bana dioki canın bişey çekerse şöyle yapayim iş çıkışı esin alsin dio. Ama mesela ben diyemem yap diye. Bende öyle bı tipim işte. Eşimde aynı benim gibi

Yaa çok kötü birşey sen böyle diyince gözlerim doldu kim bilir o geceyi nasıl sabah ettin Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah Berikko arkadaşımıza da yardım eder eymen hemen toparlanır ve eve gelir

Annemde bana dioki canın bişey çekerse şöyle yapayim iş çıkışı esin alsin dio. Ama mesela ben diyemem yap diye. Bende öyle bı tipim işte. Eşimde aynı benim gibi
Anneme gelince çok yüzsüz oluyorum canım istiyor yap diye bilirim ama başkasına aç olsam bile diyemem Valla şansını güzel kullan ne güzel işte annenin yemeğini yeme şansın var

Anneme gelince çok yüzsüz oluyorum canım istiyor yap diye bilirim ama başkasına aç olsam bile diyemem Valla şansını güzel kullan ne güzel işte annenin yemeğini yeme şansın var
Anneme gidince bunu yap diye isterim de yap gönder diyemiom işte

Kızlar o kadar gözünüzde büyütmeyin, doğum sonrası bir hafta annem kaldı, bir hafta kv ikinci hafta kimsenin kalmasına gerek de yoktu hatta. Gece kalkıp kendim alıp emzirip yatırıyordum ikinci günden, kendi başınıza yapmak daha iyi, bağ daha iyi kuruluyor.
Şimdi de oğlum sabah okula gidiyor erken kalkıp ona kahvaltı hazırlıyorum, çocuklu evin işi, çamaşırı bitmiyor. Geçen hafta ishali hatta. Bilmiyorum kimsenin yardımına ihtiyaç duymadım. Annelerin de kendine göre işleri var. Kızmayın boşuna.

Kafa kafaya verip ağlayalım bende bu ara aglamaya yer arıyorum zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…